4,8 / 5   (270 ocen)

Opinie z internetu

Placówka Ars Estetica Warszawa została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.8 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 270 opinii użytkowników z 3 różnych źródeł internetowych.

4,8

270 ocen
(z 3 źródeł)
4,8 / 5  (40 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,7 / 5  (48 ocen placówki na Google.pl)
5,0 / 5  (183 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Ars Estetica ma dwie siedziby - jedną w Warszawie, drugą we Wrocławiu. Obie kliniki są równie dobrze wyposażone w wysokiej jakości sprzęt do wykonywania zabiegów z zakresu medycyny estetycznej. Placówki świadczą szeroki zakres usług specjalistycznych w dziedzinie laseroterapii, medycyny estetycznej oraz chirurgii estetycznej. Każdego dnia kilkunastu pacjentów, którzy pragną pozbyć się defektów lub poprawić swój wygląd, bądź mają problemy flebologiczne pyta o zabiegi przeprowadzane w klinice. Jeżeli chodzi o rozwiązywanie kłopotów z żylakami to pacjenci niezwykle cenią dr Zbigniewa Rybaka. Opinie są jednoznaczne: pełny profesjonalizm i zaangażowanie. Pan doktor postrzegany jest jako niezwykle sympatyczna osoba, witająca wszystkich Klientów uśmiechem i dobrym słowem. Najważniejsze jednak jest to, że pacjenci są zawsze zadowoleni z efektów zabiegu. Pozostały personel jest równie mocno chwalony jak Dr. Rybak. We wszystkich wypowiedziach powtarza się jedno, Ars Estetica to placówka o wysokim standardzie, a personel z wielka starannością dba o swoich pacjentów."

Bartłomiej D. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Violetta R.
29 marca 2019
5,0

Pełen profesjonalizm oraz fantastyczne podejście do klienta!

5,0 - Violetta R.
Miłe i profesjonalne podejście do klienta. Klinika spełniła, a nawet przekroczyła moje oczekiwania. Polecam!
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
MD
28 listopada 2017
5,0

POLECAM

5,0 - MD
Dbałość o dobre relacje z pacjentem, dostosowanie godzin wizyt do wymagań pacjenta, szybki termin zabiegu, cena obejmowała również wizyty kontrolne, więc nie trzeba myśleć czy warto iść, czy jednak będzie dobrze bez nich. Jeżeli miałabym jeszcze raz wybierać klinikę, wybrałabym ponownie Ars Estetica.
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (wrzesień 2017)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Karolina
26 kwietnia 2017
5,0
5,0 - Karolina
Lekarz niebywale tryskający pozytywną energią. Widać i czuć było, że naprawdę lubi to co robi. Opiekuńczy, dbający o komfort pacjenta.
Zabieg:  
Skleroterapia żylaków (kwiecień 2017)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Agnieszka
15 września 2017
5,0

Pozytywnie

5,0 - Agnieszka
O wizycie przypomniano SMS miło, o terminie zabiegu już nie, do dobrego człowiek się przyzwyczaja. Po zabiegu wizyta mało owocna, efekty jeszcze niewidoczne, wiadomo ciało się goi, więc jeszcze nie cieszy.Cena zabiegu nie mała, a lekarz sugeruje, że coś poprawimy skleroterapią, ale nie koniecznie, Mam mieszane uczucia
Bardzo mili ludzie, fachowo, konkretnie.
Zabieg:  
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (sierpień 2017)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Elmafi
10 września 2017
5,0

Doskonały wybór

5,0 - Elmafi
Profesjonalizm, rzeczowość, poczucie bezpieczeństwa w trakcie zabiegu. Sympatia, otwartość, wysoka kultura i takt przemiłej Pani w recepcji. Wszystko najwyższa półka, od początku do końca, łącznie z doskonałą kawą - dziękujemy
Zabieg:  
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (sierpień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Sylwia
30 maja 2017
5,0
5,0 - Sylwia
Uzyskałam profesjonalną opiekę. Lekarz udzielił mi szczegółowych informacji, dokładnie wyjaśnił proponowane metody leczenia, poinformował mnie szczegółowo o całym procesie rekonwalescencji
Dotyczy:  
Konsultacja flebologiczna (maj 2017)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Szczotnik
9 lutego 2018
5,0

Polecam

5,0 - Szczotnik
Bardzo dobry lekarz, miła obsługa.
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Jan Bujok
 
Szczegóły
Bożena
5 października 2017
4,0

Było super

4,0 - Bożena
Bardzo miło, miła obsługa i w ogóle super
Zabieg:  
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (wrzesień 2017)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Robert
6 listopada 2017
5,0

5

5,0 - Robert
Personel i lekarz
Dotyczy:  
Konsultacja proktologiczna (listopad 2017)
Lekarz:  
lek. Jan Bujok
 
Szczegóły
Agnieszka
20 lipca 2017
5,0
5,0 - Agnieszka
To dopiero pierwsza wizyta. Trudno mówić o ocenie
Dotyczy:  
Konsultacja flebologiczna (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Iwona P.
21 października 2019
5,0

Superowy klimat w tej klinice pozdrawjam

5,0 - Iwona P.
Miła obsługa
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg metodą mieszaną SVS + EVLT (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Joanna
25 września 2019
5,0

Wspaniała klinika

5,0 - Joanna
Przyjemna atmosfera. Bardzo miłe panie na recepcji.
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr Emil MIchalski
 
Szczegóły
Asia
14 lutego 2019
5,0

Labioplastyka - polecam

5,0 - Asia
Odpowiednie ceny, informacje o zabiegu, dobry kontakt z lekarzem w okresie rekonwalescencji
Zabieg:  
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Kamil Zalewski
 
Szczegóły
Wioleta
15 stycznia 2019
5,0

Konsultacja lekarska

5,0 - Wioleta
Estetyczne wnętrze, miła obsługa.
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Lidia
28 listopada 2018
5,0

Pozytywna

5,0 - Lidia
Nie bylo takiej rzeczy
Dokladne wyjasnienie szczegolow zabiegu
Dotyczy:  
Konsultacja ginekologiczna (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Kamil Zalewski
 
Szczegóły
Agnieszka
15 listopada 2018
5,0

Świetna klinika

5,0 - Agnieszka
Podejście personelu bardzo profesjonalne. Dbali o moj komfort psychiczny i fizyczny w trakcie zabiegu.
Zabieg:  
Pachy - leczenie nadpotliwości laserem (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Jacek
13 listopada 2018
5,0

Droga do zdrowia ł Dr Kowalczewski

5,0 - Jacek
Nie dotyczy
Fachowa, życzliwa rada
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie leczenia naczyniaków (listopad 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
ZADOWOLONY K
6 listopada 2018
5,0

ZADOWOLONY KLIENT

5,0 - ZADOWOLONY K
------
SYMPATYCZNA, UŚMIECHNIĘTA, PROFESJONALNA OBSŁUGA.
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Milena
14 sierpnia 2018
5,0

Bardzo fajna klinika

5,0 - Milena
Miła atmosfera
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (sierpień 2018)
Lekarz:  
lek. Antoni Leja
 
Szczegóły
Mały A
11 czerwca 2018
5,0

Zadowolony pacjent

5,0 - Mały A
Klinika nowoczesna,profesjonalne podejście do pacjenta
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2018)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Dorota
8 maja 2018
5,0

Profesjonalne i bardzo życzliwe podejście do pacjenta.

5,0 - Dorota
Profesjonalne i bardzo życzliwe podejście do pacjenta.
Zabieg:  
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (maj 2018)
Lekarz:  
lek. Kamil Zalewski
 
Szczegóły
Michał
3 maja 2018
5,0

Obrzezanie całkowite

5,0 - Michał
Ladny i estetyczny wyglad placówki , gdy sie wchodzi ma sie poczucie profesjonalizmu w tym miejscu
Zabieg:  
Obrzezanie całkowite (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Dmytro B
9 grudnia 2019
4,0

5+

4,0 - Dmytro B
Wszytko
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (listopad 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Natalia
10 kwietnia 2019
4,0

Ok

4,0 - Natalia
nic,wszystko ok
kompetencja lekarza
Zabieg:  
Leczenie nadpotliwości laserem (marzec 2019)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Hanna
9 kwietnia 2019
4,0

Polecam,jestem bardzo zadowolona z wyboru wlasnie tej kliniki

4,0 - Hanna
Nie mam zastrzeżeń
Bardzo mila atmosfera,zero stresu
Zabieg:  
Chirurgia naczyniowa i flebologia (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Marek
4 marca 2019
4,0

Placówka godna polecenia

4,0 - Marek
Klinika ma bardzo dogodne położenie, w samym centrum miasta, a personel jest miły i uczynny w stosunku do pacjenta.
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (marzec 2019)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Kamil F
26 października 2018
4,0

Opinia po zabiegu laserem EVLT

4,0 - Kamil F
Nie jest to duża wada, ale zdziwił mnie fakt ciągłej zmiany lekarza. Inny lekarz na konsultacji wstępnej, inny przeprowadzający zabieg oraz na wizycie kontrolnej.
Miła obsługa, dobry stosunek ceny do jakości, fachowa obsługa
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Agnieszka D.
22 sierpnia 2018
4,0

Wojciech Rybak wspaniały człowiek i profesjonalista.

4,0 - Agnieszka D.
Profesjonalne podejście do pacjenta miła obsługa.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (sierpień 2018)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Mikołaj
24 lipca 2018
4,0

Warta polecenia klinika

4,0 - Mikołaj
Podejscie do pacjenta
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Zadowolony P
15 czerwca 2019
5,0

Pełen profesionalizm, smialo polecam.

5,0 - Zadowolony P
Zabieg:  
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Agnieszka A
19 lutego 2019
5,0

Zadowolona

5,0 - Agnieszka A
Zabieg:  
Odtworzenie błony dziewiczej (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Kamil Zalewski
 
Szczegóły
Magdalena
28 lutego 2018
5,0

Miła i profesjonalna klinika

5,0 - Magdalena
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (luty 2018)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Maggy
21 lutego 2018
5,0

Ok

5,0 - Maggy
Zabieg:  
USG Doppler żył / tętnic kończyn dolnych z konsultacją (luty 2018)
Lekarz:  
lek. Jan Bujok
 
Szczegóły
Dagmara
17 października 2017
5,0

Zadowalająca

5,0 - Dagmara
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie medycyny estetycznej (październik 2017)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Marta
5 lipca 2017
5,0
5,0 - Marta
Zabieg:  
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Kamil Zalewski
 
Szczegóły
Ryszard
1 czerwca 2017
5,0
5,0 - Ryszard
Dotyczy:  
Konsultacja flebologiczna (maj 2017)
Lekarz:  
lek. Michał Kowalczewski
 
Szczegóły
Ewa
16 maja 2017
5,0
5,0 - Ewa
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (maj 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Aneta
28 kwietnia 2017
5,0
5,0 - Aneta
Zabieg:  
Blizny potrądzikowe na plecach - usuwanie laserem (kwiecień 2017)
Lekarz:  
lek. Małgorzata Legocka
 
Szczegóły
Maggy
28 lutego 2018
4,0

Zabieg

4,0 - Maggy
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (luty 2018)
 
Szczegóły