4,7 / 5  - 280 opinii

Opinie z internetu

Placówka Ars Estetica Wrocław została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 280 opinii użytkowników z 3 różnych źródeł internetowych.

4,7

280 ocen
(z 3 źródeł)
4,7 / 5  (49 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,4 / 5  (48 ocen placówki na Google.pl)
5,0 / 5  (183 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Ars Estetica to jedna z placówek, których klienci nie mogą się nachwalić. Umawiamy tam setki wizyt rocznie. Z wypowiedzi Pacjentów wynika, że oceniają bardzo wysoko Klinikę zarówno pod względem organizacyjnym, jak i sposobu traktowania Pacjenta. Lekarze poświęcają tyle czasu, ile faktycznie dany Pacjent potrzebuje. Spokojnie i z cierpliwością wyjaśniane są nawet najbardziej zawiłe kwestie związane z zabiegami. Profesjonalizm i uprzejmość obsługi to wizytówka placówki. A przede wszystkim Klienci są bardzo zadowoleni z efektów zabiegów."

Agnieszka Z. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Agnieszka
23 kwietnia 2019
5,0

Polecam

5,0 - Agnieszka
Miła i fachowa obsługa. Personel był bardzo wyrozumiały i opowiedział na wszystkie moje pytania i prośby.
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Ala G.
21 lutego 2019
5,0

Czuję się świetnie

5,0 - Ala G.
Wszystko mi się podobało
Bardzo dobra i fachowa opieka lekarza i pielęgniarki podczas zabiegu. Cały personel widoczny dla mnie w klinice miły i pomocny , w pracy powiedziałam ,że chciałabym żeby moje koleżanki choć raz spróbowały takiego leczenia w waszej klinice i zobaczyły ogromną różnicę w stosunku do państwowych zakładów służby zdrowia. Bardzo dziękuję
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Sylwia
9 listopada 2017
5,0

Jestem zadowolona

5,0 - Sylwia
Fachowa porada, miła i sympatyczna Pani doktor Kupczyńska. Szybko i profesjonalnie przeprowadzony zabieg.
Zabieg:  
Skleroterapia żylaków (listopad 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Diana Kupczyńska
 
Szczegóły
Katarzyna
11 stycznia 2018
5,0

Serdecznie polecam

5,0 - Katarzyna
Czysto, miła obsługa, bez opóźnień (wizyta odbyła się o umówionej porze)
Zabieg:  
Dolina łez - usuwanie zmarszczek kwasem hialuronowym (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Diana Kupczyńska
 
Szczegóły
Gosia
17 grudnia 2017
5,0

Miło, szybko, bezboleśnie

5,0 - Gosia
Miła, profesjonalna obsługa, punktualność
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Diana Kupczyńska
 
Szczegóły
Małgorzata
24 stycznia 2018
4,0

Było profesjonalnie i miło

4,0 - Małgorzata
Wizyta się opóźniła
Podejście do pacjenta. Miła obsługa
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Danusia
20 listopada 2017
5,0

Polecam

5,0 - Danusia
Strome schody
Obsługa, fachowość, punktualność
Zabieg:  
Leczenie nadpotliwości laserem (listopad 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
Kuba
18 listopada 2017
5,0

Profesjonalnie

5,0 - Kuba
Miło, Szybko, Bezboleśnie
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (listopad 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
piotr1012
(Szczecin)
2 listopada 2017
5,0

Zadowolenie z zabiegu

5,0 - piotr1012
Mila, fachowa obsługa. bardzo kompetentna.
Zabieg:  
Usuwanie żylaków parą wodną SVS (wrzesień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Sylwia
4 grudnia 2017
4,0

Jestem zadowolona.

4,0 - Sylwia
Szybko i bezboleśnie przeprowadzony zabieg
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg (listopad 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Diana Kupczyńska
 
Szczegóły
Krzysztof D
(Poznań)
30 października 2017
4,0

Zabieg usunięcia żylaków metodą laserową i parą wodną

4,0 - Krzysztof D
Jakość zabiegu, miła obsługa
Zabieg:  
Operacja żylaków nóg (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Laura
(Sheffield)
19 października 2017
4,0

Moja opinia

4,0 - Laura
Miła i profesjonalna obsługa. Dobra lokalizacja.
Zabieg:  
Blizny potrądzikowe na policzkach - usuwanie laserem (wrzesień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Diana Kupczyńska
 
Szczegóły
Zadowolony
13 marca 2020
5,0

Polecam 100%

5,0 - Zadowolony
Wszystko w terminie, na najwyższym poziomie.
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (luty 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Agnieszka
23 lutego 2020
5,0

Zabieg laserowego leczenia żylaków spełnił moje oczekiwania

5,0 - Agnieszka
Pełen profesjonalizm, cały personel bardzo uprzejmy i rzeczowy
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (październik 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
ANADRO
7 lutego 2020
5,0

LECZENIE ŻYLAKOW

5,0 - ANADRO
SZYBKO I SPRAWNIE , KONKRETNIE
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (styczeń 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Roman H.
14 grudnia 2019
5,0

Korekta Przegrody

5,0 - Roman H.
Indywidualne podejście do potrzeb pacjenta
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Ireneusz Siewiera
 
Szczegóły
Dorota M.
5 sierpnia 2019
5,0

Polecam serdecznie szczęśliwa pacjentka

5,0 - Dorota M.
Atmosfera super obsluga
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Ireneusz Siewiera
 
Szczegóły
Ewa
16 czerwca 2019
5,0

Jestem pozytywnie zaskoczona kliniką. Prpcesjonalne podejście do pacjenta

5,0 - Ewa
Obsługa, personel, zabieg.
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Diana Kupczyńska
 
Szczegóły
Lonia
26 kwietnia 2019
5,0

Zadowolona

5,0 - Lonia
Profesjonalna obsługa i szybki termin zabiegu
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Michał
5 grudnia 2018
5,0

Jestem b. zadowolony z leczenia

5,0 - Michał
Miła, b. przyjemna atmosfera. Fachowa opieka.
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Elżbieta ze Strzegomia
(Strzegom)
18 lipca 2018
5,0

Leczenie żylaków.

5,0 - Elżbieta ze Strzegomia
Dokładna konsultacja,profesjonalne przeprowadzenie zabiegu, bez bólu
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg metodą mieszaną SVS + EVLT (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
pacjentka
28 maja 2018
5,0

Wizytę uznaję za bardzo udaną

5,0 - pacjentka
trudność w dotarciu na miejsce,szczególnie jeżeli nie jest się z Wrocławia.wystarczy umieścić na widocznym miejscu nr kliniki przed samym wejściem na schody
Z wizyty w klinice byłam zadowolona,miła obsługa,estetyczny wygląd kliniki,wizyta odbyła się o umówionej godzinie
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg metodą mieszaną SVS + EVLT (maj 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Jacek B
24 kwietnia 2018
5,0

W mojej opini profesjonalnie.

5,0 - Jacek B
Nie mam zastrzeżeń.
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Ewa
(Stafford)
19 kwietnia 2018
5,0

Bardzo profesjonalnie

5,0 - Ewa
Kompetentni i fachowi, zaczynajac od przemilych pan na recepcji poprzez pielegniarke, konczac na doktorze.
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Magda
21 marca 2018
5,0

Zadowolona

5,0 - Magda
Nie mam uwag
Zadbanie o pacjenta, kultura, atmosfera, estetyka.
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Michael
19 lutego 2020
4,0

Opinia M.W.

4,0 - Michael
Kultura i podejście do klienta, co sprawia bardzo miła atmosferę i współpracę.
Zabieg:  
Pachy - leczenie nadpotliwości laserem (luty 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Diana Kupczyńska
 
Szczegóły
Paulina
11 grudnia 2019
4,0

Klinika jak najbardziej godna polecenia.

4,0 - Paulina
Troszkę problemów było z badaniami przed zabiegiem przy mojej chorobie, to troszkę trzeba usystematyzować, prawie przez to nie zostałam dopuszczona do zabiegu na dwa dni przed zabiegiem wiec wniosło niepotrzebnych nerwów i dodatkowego stresu.
Opieka medyczna na najwyższym poziomie, przed zabiegiem jak i po zabiegu.
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Ireneusz Siewiera
 
Szczegóły
Anonymous
30 sierpnia 2019
4,0

Polecam Rybak Clinics we Wrocławiu

4,0 - Anonymous
Nie mam uwag
Wizyta odbyla sie punktualnie doktor wyjasnil na czym polega zabieg, co pozniej skutki uboczne it pelna inform otrzymalam rowniez na papierze
Zabieg:  
Skleroterapia żylaków (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Maciej Antkiewicz
 
Szczegóły
Agnieszka H
22 kwietnia 2019
4,0

Super

4,0 - Agnieszka H
wszystko ok
Szybko sprawnie bezbolesnie profesjonalnie
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
kRYSTYNA
18 marca 2019
4,0

Trafiony wybór!

4,0 - kRYSTYNA
Bardzo fachowa i miła obsługa. Rzetelnie i wyczerpująco wyjaśnia wszystkie niewiadome i rozwiewa wątpliwości.
Dotyczy:  
Konsultacja flebologiczna (marzec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Urszula
31 lipca 2018
4,0

Bez stresu i bez bólu

4,0 - Urszula
Nie mam uwag.
Dzień dobry. Przed tygodniem miałam zabieg, dokładnie o10godz.Jestem bardzo zadowolona, przemiła opieka, a i sam zabieg przeprowadzony profesjonalnie. Zero stresu. Pan doktor bardzo miły, no i pani pielęgniarka przemiła. Pozdrawiam.
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Anna
26 lipca 2018
4,0

Laserowe usunięcie żylaków

4,0 - Anna
Fachowo przeprowadzony zabieg
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Renata
20 kwietnia 2018
4,0

Effekt jest znakomity .usta delikatnie powiekszone wyglądaja bardzo naturalnie.Zmarszczki wygładzone. Jestem Bardzo zadowolona.

4,0 - Renata
Termin odbył sie na czas.Bardzo miała pani Doktor Diana Kupczyńska.Super fachowao wykonany zabieg.Powiekszenie ust i likwidowanie zmarszczek wokół ust Napewno skorzystam ponownie.Polecam.
Zabieg:  
Modelowanie ust własnym tłuszczem (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Piotr D.
21 marca 2018
4,0

To co najlepsze I nie do przesady

4,0 - Piotr D.
Nic
Wizyta na czas
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Tomasz
26 lipca 2019
5,0

Pachy - leczenie nadpotliwości laserem

5,0 - Tomasz
Zabieg:  
Leczenie nadpotliwości laserem (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Diana Kupczyńska
 
Szczegóły
Agnieszka
12 lipca 2019
5,0

Bardzo miła i profesjonalna opieka

5,0 - Agnieszka
Zabieg:  
Operacje plastyczne ust (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Ireneusz Siewiera
 
Szczegóły
Romana
(Kluczbork)
7 września 2018
5,0

Jestem bardzo zadowolona z zabiegu

5,0 - Romana
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Mariusz
25 października 2017
5,0

Wszystko na najwyższym poziomie!

5,0 - Mariusz
Zabieg:  
Plastyka brzucha (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Tomasz
7 sierpnia 2017
5,0
5,0 - Tomasz
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (sierpień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Katarzyna
(Holandia)
28 lipca 2017
5,0
5,0 - Katarzyna
Dotyczy:  
Konsultacja flebologiczna (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Diana Kupczyńska
 
Szczegóły
Krystian
19 lipca 2017
5,0
5,0 - Krystian
Dotyczy:  
Konsultacja flebologiczna (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Grzegorz
13 lipca 2017
5,0
5,0 - Grzegorz
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Agnieszka
12 czerwca 2017
5,0
5,0 - Agnieszka
Zabieg:  
Powiększanie ust kwasem hialuronowym (czerwiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Tomasz
16 maja 2017
5,0
5,0 - Tomasz
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (maj 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Diana Kupczyńska
 
Szczegóły
Mariusz
11 maja 2017
5,0
5,0 - Mariusz
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Sebastian
(Polska)
2 maja 2017
5,0
5,0 - Sebastian
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (kwiecień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
Marzena K
11 kwietnia 2020
4,0

Jestem bardzo zadowolona .Nogi wyglądają bardzo dobrze .Doktor Maciej bardzo miły i profesjonalny .Dokładnie wytłumaczył jak zabieg przebiega .Napewno będę wszystkim polecać ta placówkę i doktora Macieja Antkiewicza.Napewno zgłoszę się znowu jesienią żeby usunąć drobne naczynka .Jak już sytuacja z wirusem uspokoi się .Dziękuję bardzo że mogłam skorzystać z usług kliniki .Pozdrawiam

4,0 - Marzena K
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg (marzec 2020)
Lekarz:  
lek. Maciej Antkiewicz
 
Szczegóły
Kate
8 marca 2020
4,0

Polecam

4,0 - Kate
Zabieg:  
Skleroterapia piankowa (październik 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak
 
Szczegóły
M.
8 lutego 2020
4,0

Implanty anatominczne

4,0 - M.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (styczeń 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Rybak