ocena 4.5 / 5 (40 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 18:00
wtorek
8:00 - 18:00
środa
8:00 - 18:00
czwartek
8:00 - 18:00
piątek
8:00 - 18:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka AVIMED została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 40 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

38 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Avimed to specjalistyczny szpital znajdujący się w centrum Katowic. W placówce oferowane są usługi chirurgii krótkoterminowej, chirurgii ogólnej i plastycznej oraz ortopedii, a także chorób żył i medycyny estetycznej. Ponadto można poddać się tu także badaniom w zakładzie diagnostyki obrazowej, leczeniu w zakładzie rehabilitacji medycznej oraz w poradni leczenia zaburzeń snu. Dostępne są także usługi z zakresu ortopedii i traumatologii narządu ruchu, angiologii, urologii i neurochirurgii oraz medycyny estetycznej. Pacjent może oddać się tutaj w ręce także specjalisty chorób oczu, czy też specjalisty ginekologii i położnictwa. Kilka razy w miesiącu umawiam wizyty do Pana dr Zbigniewa Łuckiego. Z opinii klientów wynika, że jest on wspaniałym chirurgiem, profesjonalistą, którego doświadczenie sprawia, że zabiegi przebiegają zawsze bezproblemowo. Ma świetny kontakt z pacjentem, w razie pytań o zabieg dostępny jest cały czas pod telefonem. Tłumaczy dokładnie przebieg procedury, jak równie wskazuje jakie ewentualne zagrożenia ona niesie. Troska o pacjenta to jego niezaprzeczalny atut. Po przebytym zabiegu Klient upewnia się jedynie w zasadności swojego wyboru." - Paulina K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Beata S
4.0
Beata S
Dodano: 20 lutego 2018
Tytuł:
"Klinika godna polecenia ❤"
Polecam wszystkim.Warunki na 6, opieka medyczna na 6, organizacja na 6, kontakt z konsultantem na 6, możliwość kontaktu tel z lekarzem po operacji (jestem z Warszawy). Czekam i Adę do Avimedu zrobić drugą rękę. Dziękuję za wszystko
Zabieg:
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły 
Janusz
(Brzesko)
4.0
Janusz (Brzesko)
Dodano: 12 grudnia 2017
Tytuł:
"Polecam każdemu"
Fachowość, profesjonalna obsługa
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu kolanowego (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły 
Edward
(Andrychów)
4.0
Edward (Andrychów)
Dodano: 11 grudnia 2017
Tytuł:
"Pomimo bólu miło wspominam pobyt"
Bardzo miły personel, profesjonalna obsługa, bardzo dobre wyposażenie obiektu.
Zabieg:
Leczenie hemoroidów metodą Longo (grudzień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Józef Kurek
 
Szczegóły 
Stanisław
(Siemianowice Śląskie)
4.0
Stanisław (Siemianowice Śląskie)
Dodano: 18 lutego 2018
Tytuł:
"Pozytywne wrażenie"
Czysto i sprawnie wykonany zabieg
Zabieg:
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły 
Grzegorz
(Czeladź)
4.0
Grzegorz (Czeladź)
Dodano: 19 grudnia 2017
Tytuł:
"Zadowolony."
Póki co, pełen profesjonalizm.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Felicja
(Olkusz)
4.0
Felicja (Olkusz)
Dodano: 18 listopada 2017
Tytuł:
"Polecam"
Czysto, miło, kompetentnie
Zabieg:
Pełna endoprotezoplastyka stawu biodrowego - endoproteza Zimmer (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Roman Walo
 
Szczegóły 
Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 22 października 2019
Tytuł:
"Pełen profesjonalizm"
Dobra i profesjonalna obsługa
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (październik 2019)
Lekarz:
dr n. med. Józef Kurek
 
Szczegóły 
Magdalena
5.0
Magdalena
Dodano: 15 lipca 2019
Tytuł:
"Jest o.k."
Ból podczas zabiegu w znieczuleniu miejscowym
Przyjemny personel; czysty, świeży pokój pooperacyjny
Zabieg:
Plastyka pępka (czerwiec 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Joanna D.
5.0
Joanna D.
Dodano: 4 czerwca 2019
Tytuł:
"Polecam z pełną odpowiedzialnością"
Życzliwa i mila opieka
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (maj 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Elżbieta
(Chełmek)
5.0
Elżbieta (Chełmek)
Dodano: 14 maja 2019
Tytuł:
"Wzorcowo."
Komfortowe sale, czystość.
Zabieg:
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły 
Sławomir
5.0
Sławomir
Dodano: 25 kwietnia 2019
Tytuł:
"Sukces"
Osobiście obsługa i podejście lekarza chirurga .Podczas konsultacji jasno ocenił sytuację i sam zapisał datę kolejnej wizyty
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Józef Kurek
 
Szczegóły 
Beata
5.0
Beata
Dodano: 10 kwietnia 2019
Tytuł:
"SUPER"
szybka obsługa, czasowe przyjęcie
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły 
Klaudia
(Kraków)
5.0
Klaudia (Kraków)
Dodano: 26 stycznia 2019
Tytuł:
"Jestem zadowolona z wizyty w klinice"
Brak bufetu/sklepiku/kawiarenki w szpitalu
Klinika czysta, zadbana.Panie pielęgniarki które się mną opiekowały przed i po zabiegu były miłe i pomocne. Gdy okazało się ze będę przyjęta jako druga osoba na zabieg około godziny 12:00 a przyjechałam na czczo około 8:00 bo myślałam ze tak trzeba zrobiono mi śniadanie za co jestem wdzięczna bo inaczej byłabym głodna do godziny 16:00 bo wtedy mogłam wyjść do domu. Nie wzięłam nic do jedzenia bo myślałam ze kupię sobie coś w bufecie niestety okazało się ze nie ma go w szpitalu. Bardzo kochana Pani która przewoziła mnie już na łóżku na sale operacyjna uspokajającym glodem i miłymi słowami pomaga opanować stres.
Zabieg:
Zmniejszenie płatków uszu (październik 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Waldemar BB
(Bielsko-Biała)
5.0
Waldemar BB (Bielsko-Biała)
Dodano: 23 stycznia 2019
Tytuł:
"Jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej 😊"
Brak
Wszystko ok 👍
Zabieg:
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (luty 2019)
 
Szczegóły 
Łukasz
5.0
Łukasz
Dodano: 12 grudnia 2018
Tytuł:
"Pozytywny"
Fachowa i miła obsługa zarówno pielegniarek jak i lekarzy. Klinika czysta i zadbana.
Zabieg:
Operacja nosa kostnego (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Anna
(Zabrze)
5.0
Anna (Zabrze)
Dodano: 26 października 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona"
Miła i sprawna obsluga
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (październik 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Pacjent
5.0
Pacjent
Dodano: 6 września 2018
Tytuł:
"Opinia"
Profesjonalne podejście do pacjenta, wszytsko bardzo szybko załatwione kwestia tygodnia od pierwszej wizyty do zabiegu). Miła obsługa zaczynając od Pań w recepcji, pielęgniarki, lekarzy na Panu profesorze Andrzeju Paradyszu kończąc. Sala na której leżałem po zabiegu wyposażona w klimatyzację, telewizor, oddzielna łazienka do której wchodziło się z sali bez konieczności wychodzenia na korytarz jak to jest w szpitalachi tylko dwa łóżka - wysoki standard którego nie można oczekiwać od NFZ. Bardzo bogate meni! POLECAM KLINIKĘ AVIMED w Katowicach
Zabieg:
Operacja wszczepienia implantu jądra (wrzesień 2018)
Lekarz:
prof. dr hab. n. med. Andrzej Paradysz
 
Szczegóły 
Dawid
(Warszawa)
5.0
Dawid (Warszawa)
Dodano: 4 września 2018
Tytuł:
"Polecam"
Bardzo miła obsługa. Czystość i nowoczesny sprzęt.
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły 
Dawid
(Warszawa)
5.0
Dawid (Warszawa)
Dodano: 8 maja 2018
Tytuł:
"Polecam"
Profesjonalna i zarazem miła obsługa. Ludzkie podejście do pacjenta.
Zabieg:
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły 
Zadowolony P
5.0
Zadowolony pacjent
Dodano: 18 kwietnia 2018
Tytuł:
":)"
Fachowa opieka, zainteresowanie pacjentem, życzliwy personel, bardzo dobry lekarz.
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Łukasz
(Gliwice)
5.0
Łukasz (Gliwice)
Dodano: 11 kwietnia 2018
Tytuł:
"Po zabiegu"
Miła obsluga
Zabieg:
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły 
Robert
4.0
Robert
Dodano: 25 września 2019
Tytuł:
"Polecam. Jestem bardzo zadowolony."
Profesionalalizm i terminowość.
Zabieg:
Rekonstrukcja więzadła krzyżowego przedniego (ACL) (wrzesień 2019)
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły 
Joanna Z.
4.0
Joanna Z.
Dodano: 23 lipca 2019
Tytuł:
"Bardzo dobra, profesjonalna opieka, polecam każdemu tą klinikę"
Klinika czyściutka i przytulna, opieka medyczna na najwyższym poziomie
Zabieg:
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Joanna Szalewicz-Szpunar
 
Szczegóły 
Magdalena
4.0
Magdalena
Dodano: 24 stycznia 2019
Tytuł:
"Jestem zadowolona z wizyty"
-
Wszystko w jak najlepszym porządku
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Szczęśliwa Kobieta 😀
(Katowice)
4.0
Szczęśliwa Kobieta 😀 (Katowice)
Dodano: 7 grudnia 2018
Tytuł:
"Polecam każdemu lekarza Zbigniewa Łuckiego"
Opieka super , doktor Zbigniew Łucki profesjonalista jestem bardzo zadowolona . Cały personel miły i bardzo bardzo pomocny.
Zabieg:
Plastyka brzucha (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Justyna
4.0
Justyna
Dodano: 6 listopada 2018
Tytuł:
"Plastyka brzucha"
Czysta i przytulna
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Lilka
(Katowice)
4.0
Lilka (Katowice)
Dodano: 13 października 2018
Tytuł:
"Opieka"
Obsługa, opieka przed i po zabiegu.
Zabieg:
Powiększanie piersi (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Michal
4.0
Michal
Dodano: 14 sierpnia 2018
Tytuł:
"generalnie na Plus"
to ze musialem czekac i mimo zaplanowanej godziny wizyty musialem czekac
ze nie czekalem dluzej niz godzine na lekarza i ze konsultacja sie odbyla. Lekarz bardzo konkretny i fachowy. Moglem zrobic przeswietlenie na miejscu po wykonaniu ktorego moglem skonsultowac sie dalej z Lekarzem.
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (sierpień 2018)
 
Szczegóły 
Magdalena
4.0
Magdalena
Dodano: 29 maja 2018
Tytuł:
"Mogę z czystym sumieniem polecić klinikę."
Zabieg przeprowadzony pomyślnie w miłej atmosferze.Jestem 6tyg.po zabiegu i jestem bardzo zadowolona z efektów.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Aleksander
(Lubaczów)
4.0
Aleksander (Lubaczów)
Dodano: 7 kwietnia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Nie mam uwag
Miła obsługa, wszystkie usługi w jednym miejscu
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2018)
Lekarz:
prof. dr hab. n. med. Andrzej Paradysz
 
Szczegóły 
Magdalena
4.0
Magdalena
Dodano: 20 marca 2018
Tytuł:
"Wizyta w moim odczuciu przebiegła pomyślnie."
Podejście lekarza do pacjenta,miła atmosfera.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Dawid
5.0
Dawid
Dodano: 17 września 2019
Tytuł:
"Miła obsługa, szczegółowo omówiony problem"
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (wrzesień 2019)
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły 
Elzbieta N.
(Siemianowice Śląskie)
5.0
Elzbieta N. (Siemianowice Śląskie)
Dodano: 29 maja 2018
Tytuł:
"Cieśń nadgarstka prawej ręki"
Zabieg:
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (maj 2018)
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły 
Stanisław
(Siemianowice Śląskie)
5.0
Stanisław (Siemianowice Śląskie)
Dodano: 21 grudnia 2017
Tytuł:
"Pozytywne wrażenie"
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły 
Katarzyna
(Czeladź)
5.0
Katarzyna (Czeladź)
Dodano: 25 maja 2017
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (maj 2017)
 
Szczegóły 
Gabriela
(Rydułtowy)
5.0
Gabriela (Rydułtowy)
Dodano: 15 maja 2017
Zabieg:
Endoprotezoplastyka całkowita cementowa stawu biodrowego (maj 2017)
Lekarz:
dr n. med. Roman Walo
 
Szczegóły 
Monika
(Katowice)
4.0
Monika (Katowice)
Dodano: 25 czerwca 2018
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Patryk
(Górki Wielkie)
4.0
Patryk (Górki Wielkie)
Dodano: 8 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam"
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (luty 2018)
Lekarz:
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły