4,3 / 5  - 315 opinii

Opinie z internetu

Placówka AVIMED została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.3 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 315 opinii użytkowników z 4 różnych źródeł internetowych.

4,3

315 ocen
(z 4 źródeł)
4,6 / 5  (50 ocen placówki na Tourmedica.pl)
3,2 / 5  (72 ocen placówki na Google.pl)
4,5 / 5  (35 ocen placówki na Facebook.pl)
5,0 / 5  (160 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Avimed to specjalistyczny szpital znajdujący się w centrum Katowic. W placówce oferowane są usługi chirurgii krótkoterminowej, chirurgii ogólnej i plastycznej oraz ortopedii, a także chorób żył i medycyny estetycznej. Ponadto można poddać się tu także badaniom w zakładzie diagnostyki obrazowej, leczeniu w zakładzie rehabilitacji medycznej oraz w poradni leczenia zaburzeń snu. Dostępne są także usługi z zakresu ortopedii i traumatologii narządu ruchu, angiologii, urologii i neurochirurgii oraz medycyny estetycznej. Pacjent może oddać się tutaj w ręce także specjalisty chorób oczu, czy też specjalisty ginekologii i położnictwa. Kilka razy w miesiącu umawiam wizyty do Pana dr Zbigniewa Łuckiego. Z opinii klientów wynika, że jest on wspaniałym chirurgiem, profesjonalistą, którego doświadczenie sprawia, że zabiegi przebiegają zawsze bezproblemowo. Ma świetny kontakt z pacjentem, w razie pytań o zabieg dostępny jest cały czas pod telefonem. Tłumaczy dokładnie przebieg procedury, jak równie wskazuje jakie ewentualne zagrożenia ona niesie. Troska o pacjenta to jego niezaprzeczalny atut. Po przebytym zabiegu Klient upewnia się jedynie w zasadności swojego wyboru."

Paulina K. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Beata S
20 lutego 2018
4,0

Klinika godna polecenia ❤

4,0 - Beata S
Polecam wszystkim.Warunki na 6, opieka medyczna na 6, organizacja na 6, kontakt z konsultantem na 6, możliwość kontaktu tel z lekarzem po operacji (jestem z Warszawy). Czekam i Adę do Avimedu zrobić drugą rękę. Dziękuję za wszystko
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Janusz
(Brzesko)
12 grudnia 2017
4,0

Polecam każdemu

4,0 - Janusz
Fachowość, profesjonalna obsługa
Zabieg:  
Podanie komórek macierzystych do stawu kolanowego (grudzień 2017)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Edward
(Andrychów)
11 grudnia 2017
4,0

Pomimo bólu miło wspominam pobyt

4,0 - Edward
Bardzo miły personel, profesjonalna obsługa, bardzo dobre wyposażenie obiektu.
Zabieg:  
Leczenie hemoroidów metodą Longo (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Józef Kurek
 
Szczegóły
Stanisław
(Siemianowice Śląskie)
18 lutego 2018
4,0

Pozytywne wrażenie

4,0 - Stanisław
Czysto i sprawnie wykonany zabieg
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Grzegorz
(Czeladź)
19 grudnia 2017
4,0

Zadowolony.

4,0 - Grzegorz
Póki co, pełen profesjonalizm.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2017)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Felicja
(Olkusz)
18 listopada 2017
4,0

Polecam

4,0 - Felicja
Czysto, miło, kompetentnie
Zabieg:  
Pełna endoprotezoplastyka stawu biodrowego - endoproteza Zimmer (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Roman Walo
 
Szczegóły
Katarzyna
30 czerwca 2020
5,0

Krutko i konkretnie

5,0 - Katarzyna
Rzetelna obsługa pacjenta. Brak kolejek i indywidualne podejście.
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (czerwiec 2020)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
Halina
11 maja 2020
5,0

Opinia

5,0 - Halina
Obsługa medyczna na wysokim poziomie.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2020)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
IwonaS
14 kwietnia 2020
5,0

Jestem zadowolona

5,0 - IwonaS
Indywidualne podejście do pacjenta,szczegółowa informacja na temat zabiegu i wielkie zaangażowanie całego personelu i szpitala i przychodni
Zabieg:  
Operacja palucha koślawego / halluksa (marzec 2020)
Konstanty
18 marca 2020
5,0

Świetnie zorganizowana poradnia

5,0 - Konstanty
Szybki, bezproblemowy kontakt i ustalenie terminu wizyty.
Zabieg:  
Operacja zespołu rowka nerwu łokciowego (marzec 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Joanna Szalewicz-Szpunar
 
Szczegóły
Anna
20 lutego 2020
5,0

Pełen profesjonalizm w podejściu do pacjenta

5,0 - Anna
Fachowa opieka pielęgniarska oraz lekarska. Warunki pobytu w szpitalu. Troska o moje zdrowie i samopoczucie. Satysfakcjonujący poziom wiedzy o moim stanie zdrowia.
Zabieg:  
Leczenie artroskopowe nadgarstka (luty 2020)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Wioleta
8 stycznia 2020
5,0

Zadowolona

5,0 - Wioleta
Podejście do pacjenta, lekarz wszystko wytłumaczył, przeprowadził rzetelny wywiad z pacjentem.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2020)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Agnieszka
22 listopada 2019
5,0

Profesjonalnie i bez oczekiwania w kolejkach .

5,0 - Agnieszka
Solidna i profesjonalna diagnoza lekarska
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Małgorzata
22 października 2019
5,0

Pełen profesjonalizm

5,0 - Małgorzata
Dobra i profesjonalna obsługa
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (październik 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Józef Kurek
 
Szczegóły
Magdalena
(Jaworzno)
15 lipca 2019
5,0

Jest o.k.

5,0 - Magdalena
Ból podczas zabiegu w znieczuleniu miejscowym
Przyjemny personel; czysty, świeży pokój pooperacyjny
Zabieg:  
Plastyka pępka (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Joanna D.
(Sosnowiec)
4 czerwca 2019
5,0

Polecam z pełną odpowiedzialnością

5,0 - Joanna D.
Życzliwa i mila opieka
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (maj 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Elżbieta
(Chełmek)
14 maja 2019
5,0

Wzorcowo.

5,0 - Elżbieta
Komfortowe sale, czystość.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Sławomir
25 kwietnia 2019
5,0

Sukces

5,0 - Sławomir
Osobiście obsługa i podejście lekarza chirurga .Podczas konsultacji jasno ocenił sytuację i sam zapisał datę kolejnej wizyty
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Józef Kurek
 
Szczegóły
Beata
10 kwietnia 2019
5,0

SUPER

5,0 - Beata
szybka obsługa, czasowe przyjęcie
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Klaudia
(Kraków)
26 stycznia 2019
5,0

Jestem zadowolona z wizyty w klinice

5,0 - Klaudia
Brak bufetu/sklepiku/kawiarenki w szpitalu
Klinika czysta, zadbana.Panie pielęgniarki które się mną opiekowały przed i po zabiegu były miłe i pomocne. Gdy okazało się ze będę przyjęta jako druga osoba na zabieg około godziny 12:00 a przyjechałam na czczo około 8:00 bo myślałam ze tak trzeba zrobiono mi śniadanie za co jestem wdzięczna bo inaczej byłabym głodna do godziny 16:00 bo wtedy mogłam wyjść do domu. Nie wzięłam nic do jedzenia bo myślałam ze kupię sobie coś w bufecie niestety okazało się ze nie ma go w szpitalu. Bardzo kochana Pani która przewoziła mnie już na łóżku na sale operacyjna uspokajającym glodem i miłymi słowami pomaga opanować stres.
Zabieg:  
Zmniejszenie płatków uszu (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Waldemar BB
(Bielsko-Biała)
23 stycznia 2019
5,0

Jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej 😊

5,0 - Waldemar BB
Brak
Wszystko ok 👍
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (luty 2019)
 
Szczegóły
Łukasz
12 grudnia 2018
5,0

Pozytywny

5,0 - Łukasz
Fachowa i miła obsługa zarówno pielegniarek jak i lekarzy. Klinika czysta i zadbana.
Zabieg:  
Operacja nosa kostnego (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Anna
(Zabrze)
26 października 2018
5,0

Jestem bardzo zadowolona

5,0 - Anna
Miła i sprawna obsluga
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Pacjent
6 września 2018
5,0

Opinia

5,0 - Pacjent
Profesjonalne podejście do pacjenta, wszytsko bardzo szybko załatwione kwestia tygodnia od pierwszej wizyty do zabiegu). Miła obsługa zaczynając od Pań w recepcji, pielęgniarki, lekarzy na Panu profesorze Andrzeju Paradyszu kończąc. Sala na której leżałem po zabiegu wyposażona w klimatyzację, telewizor, oddzielna łazienka do której wchodziło się z sali bez konieczności wychodzenia na korytarz jak to jest w szpitalachi tylko dwa łóżka - wysoki standard którego nie można oczekiwać od NFZ. Bardzo bogate meni! POLECAM KLINIKĘ AVIMED w Katowicach
Zabieg:  
Operacja wszczepienia implantu jądra (wrzesień 2018)
Lekarz:  
prof. dr hab. n. med. Andrzej Paradysz
 
Szczegóły
Dawid
(Warszawa)
4 września 2018
5,0

Polecam

5,0 - Dawid
Bardzo miła obsługa. Czystość i nowoczesny sprzęt.
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Dawid
(Warszawa)
8 maja 2018
5,0

Polecam

5,0 - Dawid
Profesjonalna i zarazem miła obsługa. Ludzkie podejście do pacjenta.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Zadowolony P
18 kwietnia 2018
5,0

:)

5,0 - Zadowolony P
Fachowa opieka, zainteresowanie pacjentem, życzliwy personel, bardzo dobry lekarz.
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Łukasz
(Gliwice)
11 kwietnia 2018
5,0

Po zabiegu

5,0 - Łukasz
Miła obsluga
Zabieg:  
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Bogumiła
28 maja 2020
4,0

Godna polecenia

4,0 - Bogumiła
-
Fachowość, zaangażowanie oraz miła obsługa, empatia.
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (maj 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Józef Kurek
 
Szczegóły
ELA
14 kwietnia 2020
4,0

Polecam tourmedica

4,0 - ELA
dobry kontakt z pacjentem całego personelu
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (marzec 2020)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Małgorzata
26 listopada 2019
4,0

Szybko i w profesjonalnej atmosferze

4,0 - Małgorzata
Profesjonalizm, uprzejmy personel
Zabieg:  
Chirurgia ogólna (październik 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Józef Kurek
 
Szczegóły
Robert
(Rzuchów)
25 września 2019
4,0

Polecam. Jestem bardzo zadowolony.

4,0 - Robert
Profesionalalizm i terminowość.
Zabieg:  
Rekonstrukcja więzadła krzyżowego przedniego (ACL) (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Joanna Z.
(Tychy)
23 lipca 2019
4,0

Bardzo dobra, profesjonalna opieka, polecam każdemu tą klinikę

4,0 - Joanna Z.
Klinika czyściutka i przytulna, opieka medyczna na najwyższym poziomie
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Joanna Szalewicz-Szpunar
 
Szczegóły
Magdalena
(Jaworzno)
24 stycznia 2019
4,0

Jestem zadowolona z wizyty

4,0 - Magdalena
-
Wszystko w jak najlepszym porządku
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Szczęśliwa Kobieta 😀
(Katowice)
7 grudnia 2018
4,0

Polecam każdemu lekarza Zbigniewa Łuckiego

4,0 - Szczęśliwa Kobieta 😀
Opieka super , doktor Zbigniew Łucki profesjonalista jestem bardzo zadowolona . Cały personel miły i bardzo bardzo pomocny.
Zabieg:  
Plastyka brzucha (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Justyna
6 listopada 2018
4,0

Plastyka brzucha

4,0 - Justyna
Czysta i przytulna
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Lilka
(Katowice)
13 października 2018
4,0

Opieka

4,0 - Lilka
Obsługa, opieka przed i po zabiegu.
Zabieg:  
Powiększanie piersi (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Michal
14 sierpnia 2018
4,0

Generalnie na Plus

4,0 - Michal
to ze musialem czekac i mimo zaplanowanej godziny wizyty musialem czekac
ze nie czekalem dluzej niz godzine na lekarza i ze konsultacja sie odbyla. Lekarz bardzo konkretny i fachowy. Moglem zrobic przeswietlenie na miejscu po wykonaniu ktorego moglem skonsultowac sie dalej z Lekarzem.
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (sierpień 2018)
 
Szczegóły
Magdalena
29 maja 2018
4,0

Mogę z czystym sumieniem polecić klinikę.

4,0 - Magdalena
Zabieg przeprowadzony pomyślnie w miłej atmosferze.Jestem 6tyg.po zabiegu i jestem bardzo zadowolona z efektów.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Aleksander
(Lubaczów)
7 kwietnia 2018
4,0

Polecam

4,0 - Aleksander
Nie mam uwag
Miła obsługa, wszystkie usługi w jednym miejscu
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2018)
Lekarz:  
prof. dr hab. n. med. Andrzej Paradysz
 
Szczegóły
Magdalena
20 marca 2018
4,0

Wizyta w moim odczuciu przebiegła pomyślnie.

4,0 - Magdalena
Podejście lekarza do pacjenta,miła atmosfera.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Dawid
(Rydułtowy)
17 września 2019
5,0

Miła obsługa, szczegółowo omówiony problem

5,0 - Dawid
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Elzbieta N.
(Siemianowice Śląskie)
29 maja 2018
5,0

Cieśń nadgarstka prawej ręki

5,0 - Elzbieta N.
Zabieg:  
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (maj 2018)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Stanisław
(Siemianowice Śląskie)
21 grudnia 2017
5,0

Pozytywne wrażenie

5,0 - Stanisław
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (grudzień 2017)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły
Katarzyna
(Czeladź)
25 maja 2017
5,0
5,0 - Katarzyna
Zabieg:  
Zmniejszenie piersi (maj 2017)
 
Szczegóły
Gabriela
(Rydułtowy)
15 maja 2017
5,0
5,0 - Gabriela
Zabieg:  
Endoprotezoplastyka całkowita cementowa stawu biodrowego (maj 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Roman Walo
 
Szczegóły
Monika
(Katowice)
25 czerwca 2018
4,0
4,0 - Monika
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły
Patryk
(Górki Wielkie)
8 lutego 2018
4,0

Polecam

4,0 - Patryk
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (luty 2018)
Lekarz:  
lek. Mariusz Zawal
 
Szczegóły