Bona Dea Klinika Medycyny i Ginekologii Estetycznej opinie

ocena 4.9 / 5 (11 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
9:00 - 20:00
wtorek
9:00 - 20:00
środa
9:00 - 20:00
czwartek
9:00 - 20:00
piątek
9:00 - 20:00
sobota
9:00 - 14:00
niedziela
nieczynne
Placówka Bona Dea Klinika Medycyny i Ginekologii Estetycznej została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.9 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 11 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w gabinecie.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,9

11 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Klinika Ginekologii i Medycyny Estetycznej Bona Dea w Krakowie to placówka medyczna zajmująca się zabiegami poprawiającymi wygląd twarzy i ciała. Specjalizuje się w medycynie i dermatologii estetycznej, a także w ginekologii estetycznej oraz zabiegach kosmetologicznych i laseroterapii. W ofercie placówki szczególne miejsce zajmuje nowoczesny zabieg przeszczepu tłuszczu wraz z komórkami macierzystymi, za pomocą którego lekarz modeluje tutaj twarz lub ciało pacjentki w miejscu ubytków i wszelkich nierówności. Zabieg ten jest naturalny i bezpieczny - przeprowadzany za pomocą urządzenia Adivive. Bona Dea jest prekursorem wśród krakowskich gabinetów medycyny estetycznej, która wprowadziła tę technikę do swoich usług. Zgodnie z informacjami od klientów, których umawiam do tej Kliniki, placówka oferuje piękne otoczenie i wnętrze. To trochę jak wizyta w spa. Klinika w której już przekraczając próg, czujesz się piękna. Zabiegi wykonywane są przez wykwalifikowanych i doświadczonych specjalistów. Można liczyć na fachową poradę i pomoc. Miła, wręcz rodzinna i ciepła atmosfera. A przy tym, ceny nie są wygórowane." - Ewa K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Urszula
5.0
Urszula
Dodano: 26 lutego 2018
Tytuł:
"Super"
Świetne podejście do pacjenta, bardzo mila obsługa już od wejścia :)
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (luty 2018)
 
Szczegóły 
Adam
5.0
Adam
Dodano: 2 lutego 2018
Tytuł:
"Profesjonaliści"
Pełna profeska. Jak najbardziej polecam :)
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (luty 2018)
Lekarz:
lek. Witold Smoleński
 
Szczegóły 
Dariusz
5.0
Dariusz
Dodano: 16 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam klinikę"
Miła obsługa i kompetentny lekarz
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Witold Smoleński
Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 4 maja 2017
Polecam
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie ginekologii estetycznej (kwiecień 2017)
Lekarz:
lek. Iwona Rubik
 
Szczegóły 
Anonimowa
5.0
Anonimowa
Dodano: 22 maja 2018
Tytuł:
"Klinika Bona Dea - pełen profesjonalizm"
Mogę wypowiedzieć sie jedynie pozytywnie. Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki.
Klinika Bona Dea wyróżnia się szalenie miłą atmosfera i profesjonalną obsługą. Okolica oraz położenie kliniki na terenie zielonych ogrodów sprzyja pozytywnymi psychicznymi nastawieniu. Dodatkowo, bezpośredni dojazd jest możliwy nawet komunikacją miejska. Na terenie kliniki znajduje sie bezpłatny parking. Wnętrze kliniki wyposażone w wysokim standardzie.
Zabieg:
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (maj 2018)
Lekarz:
lek. Iwona Rubik
 
Szczegóły 
Elżbieta
5.0
Elżbieta
Dodano: 3 maja 2018
Tytuł:
"Totalny zachwyt"
Wszystko. Począwszy od recepcji po Panią doktor. Pełny profesjonalizm i wysoką kultura.
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Agnieszka Mielnik-Mierzwińska
 
Szczegóły 
Honorata
5.0
Honorata
Dodano: 7 września 2017
Tytuł:
"Konkret!"
Konkretna Pani Doktor.
Zabieg:
Dolina łez - usuwanie zmarszczek kwasem hialuronowym (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Małgorzata Ornatowska
 
Szczegóły 
Marta
4.0
Marta
Dodano: 30 maja 2018
Tytuł:
"Dobre wrazenie"
Trudno powiedziec
Trudno powiedziec
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (maj 2018)
Lekarz:
lek. Łukasz Nowarski
 
Szczegóły 
Wioletta
5.0
Wioletta
Dodano: 28 kwietnia 2018
Tytuł:
"1ä1"
Zabieg:
Likwidacja cieni pod oczami własnym tłuszczem (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Małgorzata Ornatowska
 
Szczegóły 
Seba
5.0
Seba
Dodano: 20 grudnia 2017
Tytuł:
"Polecam"
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Witold Smoleński
 
Szczegóły 
Wioletta
5.0
Wioletta
Dodano: 26 kwietnia 2017
Zabieg:
Plastyka napletka łechtaczki (kwiecień 2017)
Lekarz:
lek. Iwona Rubik
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.