Bona Dea Klinika Medycyny i Ginekologii Estetycznej opinie

ocena 4.7 / 5 (25 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
9:00 - 20:00
wtorek
9:00 - 20:00
środa
9:00 - 20:00
czwartek
9:00 - 20:00
piątek
9:00 - 20:00
sobota
9:00 - 14:00
niedziela
nieczynne
Placówka Bona Dea Klinika Medycyny i Ginekologii Estetycznej została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 25 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w gabinecie.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

24 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Klinika Ginekologii i Medycyny Estetycznej Bona Dea w Krakowie to placówka medyczna zajmująca się zabiegami poprawiającymi wygląd twarzy i ciała. Specjalizuje się w medycynie i dermatologii estetycznej, a także w ginekologii estetycznej oraz zabiegach kosmetologicznych i laseroterapii. W ofercie placówki szczególne miejsce zajmuje nowoczesny zabieg przeszczepu tłuszczu wraz z komórkami macierzystymi, za pomocą którego lekarz modeluje tutaj twarz lub ciało pacjentki w miejscu ubytków i wszelkich nierówności. Zabieg ten jest naturalny i bezpieczny - przeprowadzany za pomocą urządzenia Adivive. Bona Dea jest prekursorem wśród krakowskich gabinetów medycyny estetycznej, która wprowadziła tę technikę do swoich usług. Zgodnie z informacjami od klientów, których umawiam do tej Kliniki, placówka oferuje piękne otoczenie i wnętrze. To trochę jak wizyta w spa. Klinika w której już przekraczając próg, czujesz się piękna. Zabiegi wykonywane są przez wykwalifikowanych i doświadczonych specjalistów. Można liczyć na fachową poradę i pomoc. Miła, wręcz rodzinna i ciepła atmosfera. A przy tym, ceny nie są wygórowane." - Ewa K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Urszula
5.0
Urszula
Dodano: 26 lutego 2018
Tytuł:
"Super"
Świetne podejście do pacjenta, bardzo mila obsługa już od wejścia :)
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (luty 2018)
 
Szczegóły 
Adam
5.0
Adam
Dodano: 2 lutego 2018
Tytuł:
"Profesjonaliści"
Pełna profeska. Jak najbardziej polecam :)
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (luty 2018)
Lekarz:
lek. Witold Smoleński
 
Szczegóły 
Dariusz
5.0
Dariusz
Dodano: 16 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam klinikę"
Miła obsługa i kompetentny lekarz
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Witold Smoleński
Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 4 maja 2017
Polecam
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie ginekologii estetycznej (kwiecień 2017)
Lekarz:
lek. Iwona Rubik
 
Szczegóły 
Krzysztof
5.0
Krzysztof
Dodano: 26 lipca 2019
Tytuł:
"Pozytyw."
Nie zauważyłem nic nieodpowiedniego.
Obsługa.
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (lipiec 2019)
Lekarz:
lek. Tomasz Mierzwiński
 
Szczegóły 
Maciej
5.0
Maciej
Dodano: 24 maja 2019
Tytuł:
"Pełny profesjonalizm"
Bardzo czysto i estetycznie.
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (maj 2019)
Lekarz:
lek. Tomasz Mierzwiński
 
Szczegóły 
Izabela
5.0
Izabela
Dodano: 6 lutego 2019
Tytuł:
"pozytywnie"
brak ustalonej godziny na zabieg
sprawna obsługa i wystrój
Dotyczy:
Konsultacja flebologiczna (luty 2019)
 
Szczegóły 
karol
5.0
karol
Dodano: 4 stycznia 2019
Tytuł:
"zadowolony jestem polecam"
wszystko ok
opieka miła atmosfera profesjonalizm
Zabieg:
Liposukcja - odsysanie tłuszczu (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Tomasz Mierzwiński
 
Szczegóły 
Mogłam zdecydować się na to wcześniej!
5.0
Mogłam zdecydować się na to wcześniej!
Dodano: 1 stycznia 2019
Tytuł:
"Warte polecenia!"
Po zabiegu poszłam skorzystać z toalety potem ‚musiałam’ poczekać na poczekalni z wielkim opatrunkiem na oczach, gdzie osoby wchodzące i wychodzące mogły mnie zobaczyć, trochę nie profesjonalne, Tez dopytywanie sie pań na recepcji się czy mogę już wyjść...
Sympatyczna obsługa, zaproponowanie coś do picia,
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Agnieszka Mielnik-Mierzwińska
 
Szczegóły 
Sylwia
5.0
Sylwia
Dodano: 1 sierpnia 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo szczęśliwa"
Bardzo sympatyczna atmosfera i profesjonalnie wykonany zabieg.
Zabieg:
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Iwona Rubik
 
Szczegóły 
Arkadiusz
5.0
Arkadiusz
Dodano: 25 lipca 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolony"
Bardzo miła obsługa,łącznie z lekarzem.
Zabieg:
USG Doppler żył / tętnic kończyn dolnych z konsultacją (lipiec 2018)
 
Szczegóły 
Anonimowa
5.0
Anonimowa
Dodano: 22 maja 2018
Tytuł:
"Klinika Bona Dea - pełen profesjonalizm"
Mogę wypowiedzieć sie jedynie pozytywnie. Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki.
Klinika Bona Dea wyróżnia się szalenie miłą atmosfera i profesjonalną obsługą. Okolica oraz położenie kliniki na terenie zielonych ogrodów sprzyja pozytywnymi psychicznymi nastawieniu. Dodatkowo, bezpośredni dojazd jest możliwy nawet komunikacją miejska. Na terenie kliniki znajduje sie bezpłatny parking. Wnętrze kliniki wyposażone w wysokim standardzie.
Zabieg:
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (maj 2018)
Lekarz:
lek. Iwona Rubik
 
Szczegóły 
Elżbieta
(Kraków)
5.0
Elżbieta (Kraków)
Dodano: 3 maja 2018
Tytuł:
"Totalny zachwyt"
Wszystko. Począwszy od recepcji po Panią doktor. Pełny profesjonalizm i wysoką kultura.
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Agnieszka Mielnik-Mierzwińska
 
Szczegóły 
Honorata
5.0
Honorata
Dodano: 7 września 2017
Tytuł:
"Konkret!"
Konkretna Pani Doktor.
Zabieg:
Dolina łez - usuwanie zmarszczek kwasem hialuronowym (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Małgorzata Ornatowska
 
Szczegóły 
Klaudia
4.0
Klaudia
Dodano: 11 lipca 2019
Tytuł:
"Bardzo przyjazna klinika"
Przyjazna atmosfera i profesjonalne podejście.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie ginekologii estetycznej (lipiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Jacek Magnucki
 
Szczegóły 
Maciej
4.0
Maciej
Dodano: 4 lipca 2019
Tytuł:
"Profesjonalizm"
Wszystko ok
Wszystko
Zabieg:
Usunięcie tłuszczaka (czerwiec 2019)
Lekarz:
lek. Tomasz Mierzwiński
 
Szczegóły 
Dorota
4.0
Dorota
Dodano: 3 lipca 2019
Tytuł:
"Skleroterapia"
Bardzo miła i ciepla obsługa
Zabieg:
Skleroterapia naczyń żylnych kończyn dolnych (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Robert Muszyński
 
Szczegóły 
Maciej
4.0
Maciej
Dodano: 26 czerwca 2019
Tytuł:
"Klinika naprawdę godna polecenia. Profesjonalizm i kompetencja."
Obsługa,profesionalizm,elastyczność 👍
Zabieg:
Chirurgiczne leczenie ginekomastii gruczołowej (maj 2019)
Lekarz:
lek. Tomasz Mierzwiński
 
Szczegóły 
Dr Rubik
4.0
Dr Rubik
Dodano: 11 stycznia 2019
Tytuł:
"Vaginoplastyka"
Brak łazienki bezpośrednio w sali pozabiegowej.
Dobra opieka. Osoba Pani Doktor.
Zabieg:
Plastyka krocza (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Iwona Rubik
 
Szczegóły 
Katarzyna
4.0
Katarzyna
Dodano: 1 września 2018
Tytuł:
"Miła obsługa"
Obsługa klienta
Zabieg:
Zmniejszanie warg sromowych chirurgicznie (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Tomasz Mierzwiński
 
Szczegóły 
Marta
4.0
Marta
Dodano: 30 maja 2018
Tytuł:
"Dobre wrazenie"
Trudno powiedziec
Trudno powiedziec
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (maj 2018)
Lekarz:
lek. Łukasz Nowarski
 
Szczegóły 
Wioletta
5.0
Wioletta
Dodano: 28 kwietnia 2018
Tytuł:
"1ä1"
Zabieg:
Likwidacja cieni pod oczami własnym tłuszczem (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Małgorzata Ornatowska
 
Szczegóły 
Seba
5.0
Seba
Dodano: 20 grudnia 2017
Tytuł:
"Polecam"
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Witold Smoleński
 
Szczegóły 
Wioletta
5.0
Wioletta
Dodano: 26 kwietnia 2017
Zabieg:
Plastyka napletka łechtaczki (kwiecień 2017)
Lekarz:
lek. Iwona Rubik
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska