3,8 / 5  - 1666 opinii

Opinie z internetu

Placówka CDT MEDICUS została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 3.8 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 1666 opinii użytkowników z 3 różnych źródeł internetowych.

3,8

1666 ocen
(z 3 źródeł)
4,4 / 5  (46 ocen placówki na Tourmedica.pl)
3,0 / 5  (92 ocen placówki na Google.pl)
4,0 / 5  (1529 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"CDT Medicus Centrum Diagnostyczno-Terapeutyczne Medicus w Lubinie to bardzo nowoczesna i dobrze wyposażona placówka na terenie Dolnego Śląska. Pracuje tam duży zespół lekarzy specjalistów z praktycznie wszystkich najważniejszych dziedzin medycyny począwszy od chirurgii, chirurgii plastycznej czy naczyniowej, ortopedii, laryngologii, onkologii, urologii, ginekologii, ginekologii estetycznej, aż po medycynę regeneracyjną. Kompleksowość działań centrum przyciąga licznych klientów. Zaletą placówki jest własny szpital, a co za tym idzie sale zabiegowe. Przy czym czas oczekiwania na zabieg nie jest liczony w miesiącach, ale w dniach czy maksymalnie tygodniach. Ponadto placówka wyposażona jest w laboratorium, dzięki czemu pacjent na miejscu może dokonać koniecznych badań przedoperacyjnych. Ponadto uznanie wśród pacjentów budzi zarówno empatia i cierpliwość personelu placówki jak również, a może przede wszystkim, jego profesjonalizm."

Ewa K. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Aga
(Polkowice)
12 września 2017
5,0

Mile zaskoczona poziomem i profesjonalizmem placówki.

5,0 - Aga
Bardzo miły personel, mimo kilkukrotnych problemów z wkłuciem wenflonu, panie ani razu nie pokazały zdenerwowania, ani zniecierpliwienia. Pokoje zadbane i czyste.
Zabieg:  
Usunięcie migdałków podniebiennych laserem (sierpień 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Daniel z Wrocławia
(Polkowice)
19 stycznia 2018
5,0

Bardzo bardzo na plus

5,0 - Daniel z Wrocławia
Od samego wejścia po samo wyjście czułem się bardzo dobrze, miałem dobrą opiekę anestezjologa i sam chirurg pierwsza klasa. Zabieg bez problemu. Jestem bardzo zadowolony
Zabieg:  
Usunięcie migdałków podniebiennych chirurgicznie (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Tomasz Matuszczyk
 
Szczegóły
Krzysztof W.
(Lubań)
8 września 2017
5,0

Jeśli się leczyć to tylko w Tourmedica

5,0 - Krzysztof W.
Miła profesjonalna obsługa. Fachowa pomoc. Szpital czysty, b.dobrze wyposażony, elektrycznie regulowane łużka, miłe pielęgniarki.
Zabieg:  
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej laparoskopowo z użyciem siatki (sierpień 2017)
 
Szczegóły
Bernard
(Katowice)
15 lutego 2018
4,0

Polecam

4,0 - Bernard
Dobrze wyposażony gabinet, miła obsługa.
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (luty 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Adriana
(Lubin)
12 września 2017
4,0

Wyleczona :-)

4,0 - Adriana
Bardzo miłe Panie pielęgniarki oraz lekarz, który przeprowadzał operację.
Zabieg:  
Operacje i leczenie migdałków (wrzesień 2017)
Lekarz:  
lek. Tomasz Matuszczyk
 
Szczegóły
Dawid
8 lutego 2018
4,0

Bardzo dobra

4,0 - Dawid
Podejście do pacjenta
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (luty 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Piotr
(Budziwojów)
18 stycznia 2018
4,0

Ok

4,0 - Piotr
Czysto i spokojnie
Zabieg:  
Operacje i leczenie migdałków (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Mirosław B
(Głogów)
2 listopada 2017
4,0

W pełni jestem zadowolony z usługi w tej placówce

4,0 - Mirosław B
Miła i fachowa obsługa.
Zabieg:  
Operacje pęcherzyka żółciowego (październik 2017)
Lekarz:  
lek. Mariusz Pawełczyk
 
Szczegóły
Marfra
(Legnica)
18 września 2017
4,0

Medicus

4,0 - Marfra
Dobra organizacja, miła obsługa, nowoczesny obiekt
Zabieg:  
Orthokine w leczeniu stawu biodrowego (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Tomasz Bojanowski
 
Szczegóły
Elżbieta
(Legnica)
9 czerwca 2017
5,0
5,0 - Elżbieta
Oczekuję na telefon od lekarza w celu ustalenia terminu zabiegu
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (czerwiec 2017)
Lekarz:  
lek. Tomasz Bojanowski
 
Szczegóły
Ewelina
9 czerwca 2020
5,0

Jestem zadowolona

5,0 - Ewelina
Za długo czekałam na operację.
Opieka, Uprzejmość.
Zabieg:  
Usunięcie migdałków podniebiennych laserem (czerwiec 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Karolina M
26 marca 2020
5,0

Polecam wykonanie zabiegu w CDT Medicus

5,0 - Karolina M
Profesjonalizm personelu, właściwe, troskliwe i fachowe podejście do pacjenta. Placówka czysta, schludna i zadbana, nowoczesna.
Zabieg:  
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (luty 2020)
Lekarz:  
lek. Paweł Sadowski
 
Szczegóły
maya
(Szczawno-Zdrój)
8 grudnia 2019
5,0

Polecam

5,0 - maya
wszystko świetnie zorganizowane, obsługa bezproblemowa.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (listopad 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Dawid O.
(Gubin)
3 października 2019
5,0

Ja nie miałem tam zabiegu tylko badanie kwalifikujace do zabiegu i jestem bardzo zadowolony że skierowania do tak miłego szpitala.

5,0 - Dawid O.
Wszystkonszynko i sprawnie
Zabieg:  
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Waldemar Wojciechowski
 
Szczegóły
Justyna
(Góra)
10 lipca 2019
5,0

Ogólne zadowolenie

5,0 - Justyna
Ograniczony kontakt z lekarzem po zabiegu
Czystość, cisza, podejście pielęgniarek do pacjenta, miła atmosfera
Zabieg:  
Usunięcie trzeciego migdałka (gardłowego) chirurgicznie (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Antonina
(Głogówko)
13 maja 2019
5,0

Wszystko w najlepszym porzadku

5,0 - Antonina
Mila atmosfera
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna dziecięca (maj 2019)
Lekarz:  
lek. Tomasz Matuszczyk
 
Szczegóły
Łukasz
(Ramułtowice)
27 kwietnia 2019
5,0

Zadowolony

5,0 - Łukasz
Podejscie do pacjenta. Konkretne odpowiedzi na moje pytania.
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Kasia
(Jelenia Góra)
8 października 2018
5,0

Polecam z całego serducha

5,0 - Kasia
Wszystko mi się podobalo
Podejście do mojej córki sympatyczny personel
Zabieg:  
Operacje i leczenie migdałków (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Mama P
(Chojnów)
28 kwietnia 2018
5,0

Lekarz super, reszta do zmiany

5,0 - Mama P
Dwie panie pielęgniarki w białym i żółtym uniformie, totalna ignorancja i arogancja. Ich zachowanie było takie jakby to pacjent był dla nich a nie one dla niego, a w razie jakiegokolwiek zapytania 'foch' na całej lini i mina 'jakim prawem mi przeszkadzasz'... Dodatkowe koszty dla opiekuna dziecka - 150 zł bez wyżywienia za każdą dobę to lekka przesada...
Konkretny lekarz, wszystko zwięźle i na temat, znakomite podejście do dziecka :) ogromna wiedza! bardzo mila pielęgniarka w czerwonym uniformie oraz Pani podająca posiłki :) pokój 😊
Zabieg:  
Operacje i leczenie migdałków (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Alexander S
(Wrocław)
1 marca 2018
5,0

Satysfakcjonująca obsługa i bardzo dobry lekarz.

5,0 - Alexander S
Słaba jakość obsługi w sekretariacie, przy przyjęciu. Podano mi błędne informacje, w mało sympatyczny sposób.
Bardzo dobry lekarz, dr Frączek. Dobra komunikacja z lekarzem. Dobra opieka pielęgniarek.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Monika
(Londyn)
25 października 2017
4,0

Miła obsluga

4,0 - Monika
Personel
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (październik 2017)
 
Szczegóły
Krystyna C.
8 kwietnia 2020
4,0

Zabieg cieśni nadgarstka lewej ręki przebiegł sprawnie, aczkolwiek teraz mam lekki niedowład w palcach.

4,0 - Krystyna C.
wszystko w porządku
Bardzo dobra opieka
Zabieg:  
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (marzec 2020)
Lekarz:  
lek. Łukasz Dziadkiewicz
 
Szczegóły
Ireneusz z Legnicy.
21 lutego 2020
4,0

Polecam MEDICUS w Lubinie.

4,0 - Ireneusz z Legnicy.
Cała opieka szpitalna była bardzo dobra. Miły personel.
Zabieg:  
Operacja przepukliny pępkowej klasycznie (luty 2020)
Lekarz:  
lek. Mariusz Pawełczyk
 
Szczegóły
Ania
(Polkowice)
7 października 2019
4,0

Jestem zadowolona z zabiegu. Będę polecać

4,0 - Ania
Czekałam kilka godzin na zabieg
Szpital, obsługa, podejście lekarzy
Zabieg:  
Plastyka pochwy (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Paweł Sadowski
 
Szczegóły
Agnieszka M.
(Ramułtowice)
18 września 2019
4,0

Klinika godna polecenia

4,0 - Agnieszka M.
Klinika bardzo estetyczna i przede wszystkim jest spokojnie. Nie przechodzą tłumy ludzi . Bardzo pozytywnie
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Eldar V
(Legnica)
7 września 2019
4,0

Przytulnie

4,0 - Eldar V
Warunki, czystosc i opieka
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Tomasz Matuszczyk
 
Szczegóły
Antonina
(Głogówko)
1 sierpnia 2019
4,0

Wszystko w najlepszym porzadku

4,0 - Antonina
Chodzenie by zapytac pielegniarke czy dziecko moze dostac cos przeciwbolowego
Opieka lekarska i zakwaterowanie na poziomie
Zabieg:  
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Tomasz Matuszczyk
 
Szczegóły
Marcin
30 lipca 2019
4,0

Wszystko ok.

4,0 - Marcin
Szybko i bez dużej kolejki
Dotyczy:  
Konsultacja proktologiczna (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Waldemar Wojciechowski
 
Szczegóły
Robert
19 lutego 2019
4,0

Super opieka

4,0 - Robert
Nicl
Pełnay profezjonalizm Mila i szybka obsluga Opieka ok
Zabieg:  
Operacje i leczenie kolana (luty 2019)
 
Szczegóły
Kasia
4 stycznia 2019
4,0

Polecam😉

4,0 - Kasia
Brak
Całokształt ( opieka lekarska,opieka pielegniarek oraz personelu szpitala)
Zabieg:  
Plastyka krocza (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Paweł Sadowski
 
Szczegóły
Leszek U
(Dzierżoniów)
24 grudnia 2018
4,0

Dobry szpital z miła obsługą

4,0 - Leszek U
Nie było takich rzeczy
Organizacja, fachowość,profesjonalizm i podejście do pacjenta
Zabieg:  
Operacja przegrody nosa z korekcją małżowin nosowych (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Zbigniew
(Jelenia Góra)
13 lipca 2018
4,0

Pełna satysfakcja

4,0 - Zbigniew
tłok na korytarz - poczekalni
nowy, funkcjonalny obiekt
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Modelina
10 kwietnia 2018
4,0

Jak na wizyte w szpitalu ok

4,0 - Modelina
w dniu zabiegu ,kazano byc mi o 7 mej godzinie w szpitalu a zabieg mialam o 14 , wiec spokojnie moglam byc na 12 w szpitalu
Marcin Frączek jest b kompetentny, rowniez Pani anestezjolog rzeczowa,Panie na recepcji b mile
Zabieg:  
Balonikowanie trąbek Eustachiusza (marzec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Ada
(Brzeg Dolny)
4 kwietnia 2018
4,0

Konsultacja

4,0 - Ada
Szybka obsługa. Mały czas oczekiwania.
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Robert
(Mierzyn)
4 marca 2018
4,0

Moja wizyta odbyła się szybko i bardzo szczegółowo zostałem poinformowany o sposobie operacji, choć mam mały dylemat..

4,0 - Robert
Specyfika pracy
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Kamila
(Miłkowice)
2 marca 2018
4,0

Świetnie. Godne Polsce ia

4,0 - Kamila
Wszystko było ok :)
Czystość. Miły, pomocny i profesjonalny personel
Zabieg:  
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (luty 2018)
Lekarz:  
lek. Tomasz Matuszczyk
 
Szczegóły
Mariusz Ł
(Głogów)
26 września 2019
5,0

Bardzo wysoki poziom i opieka

5,0 - Mariusz Ł
Zabieg:  
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Mariusz Pawełczyk
 
Szczegóły
Marta
(Wrocław)
26 listopada 2018
5,0

Super

5,0 - Marta
Zabieg:  
Artroskopia lecznicza stawu kolanowego (listopad 2018)
 
Szczegóły
Krzysztof
28 czerwca 2018
5,0

Polecam

5,0 - Krzysztof
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Krystian
(Głogów)
16 stycznia 2018
5,0

Ok

5,0 - Krystian
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Tomasz Matuszczyk
 
Szczegóły
Daniel
(Środa Śląska)
20 października 2017
5,0

Super

5,0 - Daniel
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Leonard
24 lipca 2017
5,0
5,0 - Leonard
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
L
(Stary Żagań)
13 maja 2019
4,0

Opinia o zabiegu

4,0 - L
Zabieg:  
Operacje i leczenie migdałków (luty 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły
Alicja
(Wąsosz)
31 stycznia 2019
4,0

Doktor Frączek - bardzo merytoryczne i życzliwe podejście do pacjenta.Była to moja 1

4,0 - Alicja
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
Pacjent
(Rawicz)
17 września 2018
4,0

Wizyta

4,0 - Pacjent
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna dziecięca (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły