CDT MEDICUS opinie

ocena 4.5 / 5 (26 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
9:00 - 19:00
wtorek
9:00 - 19:00
środa
9:00 - 19:00
czwartek
9:00 - 19:00
piątek
9:00 - 15:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka CDT MEDICUS została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako bardzo dobra. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 26 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

26 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"CDT Medicus Centrum Diagnostyczno-Terapeutyczne Medicus w Lubinie to bardzo nowoczesna i dobrze wyposażona placówka na terenie Dolnego Śląska. Pracuje tam duży zespół lekarzy specjalistów z praktycznie wszystkich najważniejszych dziedzin medycyny począwszy od chirurgii, chirurgii plastycznej czy naczyniowej, ortopedii, laryngologii, onkologii, urologii, ginekologii, ginekologii estetycznej, aż po medycynę regeneracyjną. Kompleksowość działań centrum przyciąga licznych klientów. Zaletą placówki jest własny szpital, a co za tym idzie sale zabiegowe. Przy czym czas oczekiwania na zabieg nie jest liczony w miesiącach, ale w dniach czy maksymalnie tygodniach. Ponadto placówka wyposażona jest w laboratorium, dzięki czemu pacjent na miejscu może dokonać koniecznych badań przedoperacyjnych. Ponadto uznanie wśród pacjentów budzi zarówno empatia i cierpliwość personelu placówki jak również, a może przede wszystkim, jego profesjonalizm." - Ewa K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Aga
5.0
Aga
Dodano: 12 września 2017
Tytuł:
"Mile zaskoczona poziomem i profesjonalizmem placówki."
Bardzo miły personel, mimo kilkukrotnych problemów z wkłuciem wenflonu, panie ani razu nie pokazały zdenerwowania, ani zniecierpliwienia. Pokoje zadbane i czyste.
Zabieg:
Usunięcie migdałków podniebiennych laserem (sierpień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Daniel z Wrocławia
5.0
Daniel z Wrocławia
Dodano: 19 stycznia 2018
Tytuł:
"Bardzo bardzo na plus"
Od samego wejścia po samo wyjście czułem się bardzo dobrze, miałem dobrą opiekę anestezjologa i sam chirurg pierwsza klasa. Zabieg bez problemu. Jestem bardzo zadowolony
Zabieg:
Usunięcie migdałków podniebiennych chirurgicznie (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Tomasz Matuszczyk
 
Szczegóły 
Krzysztof W.
5.0
Krzysztof W.
Dodano: 8 września 2017
Tytuł:
"Jeśli się leczyć to tylko w Tourmedica"
Miła profesjonalna obsługa. Fachowa pomoc. Szpital czysty, b.dobrze wyposażony, elektrycznie regulowane łużka, miłe pielęgniarki.
Zabieg:
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej laparoskopowo z użyciem siatki (sierpień 2017)
 
Szczegóły 
Bernard
4.0
Bernard
Dodano: 15 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam"
Dobrze wyposażony gabinet, miła obsługa.
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (luty 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Adriana
4.0
Adriana
Dodano: 12 września 2017
Tytuł:
"Wyleczona :-)"
Bardzo miłe Panie pielęgniarki oraz lekarz, który przeprowadzał operację.
Zabieg:
Operacje i leczenie migdałków (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Tomasz Matuszczyk
 
Szczegóły 
Dawid
4.0
Dawid
Dodano: 8 lutego 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra"
Podejście do pacjenta
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (luty 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Piotr
4.0
Piotr
Dodano: 18 stycznia 2018
Tytuł:
"Ok"
Czysto i spokojnie
Zabieg:
Operacje i leczenie migdałków (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Mirosław B
4.0
Mirosław B
Dodano: 2 listopada 2017
Tytuł:
"W pełni jestem zadowolony z usługi w tej placówce"
Miła i fachowa obsługa.
Zabieg:
Operacje pęcherzyka żółciowego (październik 2017)
Lekarz:
lek. Mariusz Pawełczyk
 
Szczegóły 
Marfra
4.0
Marfra
Dodano: 18 września 2017
Tytuł:
"Medicus"
Dobra organizacja, miła obsługa, nowoczesny obiekt
Zabieg:
Orthokine w leczeniu stawu biodrowego (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Tomasz Bojanowski
 
Szczegóły 
Elżbieta
5.0
Elżbieta
Dodano: 9 czerwca 2017
Oczekuję na telefon od lekarza w celu ustalenia terminu zabiegu
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Tomasz Bojanowski
 
Szczegóły 
Kasia
5.0
Kasia
Dodano: 8 października 2018
Tytuł:
"Polecam z całego serducha"
Wszystko mi się podobalo
Podejście do mojej córki sympatyczny personel
Zabieg:
Operacje i leczenie migdałków (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Mama pacjentki
5.0
Mama pacjentki
Dodano: 28 kwietnia 2018
Tytuł:
"Lekarz super, reszta do zmiany"
Dwie panie pielęgniarki w białym i żółtym uniformie, totalna ignorancja i arogancja. Ich zachowanie było takie jakby to pacjent był dla nich a nie one dla niego, a w razie jakiegokolwiek zapytania 'foch' na całej lini i mina 'jakim prawem mi przeszkadzasz'... Dodatkowe koszty dla opiekuna dziecka - 150 zł bez wyżywienia za każdą dobę to lekka przesada...
Konkretny lekarz, wszystko zwięźle i na temat, znakomite podejście do dziecka :) ogromna wiedza! bardzo mila pielęgniarka w czerwonym uniformie oraz Pani podająca posiłki :) pokój 😊
Zabieg:
Operacje i leczenie migdałków (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Alexander Sikora
5.0
Alexander Sikora
Dodano: 1 marca 2018
Tytuł:
"Satysfakcjonująca obsługa i bardzo dobry lekarz."
Słaba jakość obsługi w sekretariacie, przy przyjęciu. Podano mi błędne informacje, w mało sympatyczny sposób.
Bardzo dobry lekarz, dr Frączek. Dobra komunikacja z lekarzem. Dobra opieka pielęgniarek.
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS z korekcją przegrody nosa (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Monika
4.0
Monika
Dodano: 25 października 2017
Tytuł:
"Miła obsluga"
Personel
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (październik 2017)
 
Szczegóły 
Leszek Urbańczak
4.0
Leszek Urbańczak
Dodano: 24 grudnia 2018
Tytuł:
"Dobry szpital z miła obsługą"
Nie było takich rzeczy
Organizacja, fachowość,profesjonalizm i podejście do pacjenta
Zabieg:
Operacja przegrody nosa z korekcją małżowin nosowych (grudzień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Zbigniew
4.0
Zbigniew
Dodano: 13 lipca 2018
Tytuł:
"pełna satysfakcja"
tłok na korytarz - poczekalni
nowy, funkcjonalny obiekt
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (lipiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Modelina
4.0
Modelina
Dodano: 10 kwietnia 2018
Tytuł:
"Jak na wizyte w szpitalu ok"
w dniu zabiegu ,kazano byc mi o 7 mej godzinie w szpitalu a zabieg mialam o 14 , wiec spokojnie moglam byc na 12 w szpitalu
Marcin Frączek jest b kompetentny, rowniez Pani anestezjolog rzeczowa,Panie na recepcji b mile
Zabieg:
Balonikowanie trąbek Eustachiusza (marzec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Ada
4.0
Ada
Dodano: 4 kwietnia 2018
Tytuł:
"Konsultacja"
Szybka obsługa. Mały czas oczekiwania.
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Robert
4.0
Robert
Dodano: 4 marca 2018
Tytuł:
"Moja wizyta odbyła się szybko i bardzo szczegółowo zostałem poinformowany o sposobie operacji, choć mam mały dylemat.."
Specyfika pracy
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (grudzień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Kamila
4.0
Kamila
Dodano: 2 marca 2018
Tytuł:
"Świetnie. Godne Polsce ia"
Wszystko było ok :)
Czystość. Miły, pomocny i profesjonalny personel
Zabieg:
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (luty 2018)
Lekarz:
lek. Tomasz Matuszczyk
 
Szczegóły 
Marta
5.0
Marta
Dodano: 26 listopada 2018
Tytuł:
"Super"
Zabieg:
Artroskopia lecznicza stawu kolanowego (listopad 2018)
 
Szczegóły 
Krzysztof
5.0
Krzysztof
Dodano: 28 czerwca 2018
Tytuł:
"Polecam"
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Krystian
5.0
Krystian
Dodano: 16 stycznia 2018
Tytuł:
"Ok"
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Tomasz Matuszczyk
 
Szczegóły 
Daniel
5.0
Daniel
Dodano: 20 października 2017
Tytuł:
"Super"
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS (lipiec 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Leonard
5.0
Leonard
Dodano: 24 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (lipiec 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 
Pacjent
4.0
Pacjent
Dodano: 17 września 2018
Tytuł:
"Wizyta"
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna dziecięca (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Frączek
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.