SCHUDNIJ ZDROWO z Tourmedica! - kliknij i umów darmową konsultację z dietetykiem Naturhouse

Centrum medycyny, estetyki i stomatologii Lift Med opinie

ocena 4.6 / 5 (10 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 21:00
wtorek
8:00 - 21:00
środa
8:00 - 21:00
czwartek
8:00 - 21:00
piątek
8:00 - 21:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Centrum medycyny, estetyki i stomatologii Lift Med została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 10 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

10 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Centrum Medycyny, Estetyki i Stomatologii Liftmed to placówka, której podstawą formą działalności jest dermatologia, medycyna estetyczna, chirurgia plastyczna i stomatologia. Kilka wizyt w miesiącu umawiam do Pana dr Jakuba Grudnia. Z relacji moich klientek wynika, że to rzeczowy i konkretny lekarz znający się na swojej pracy, co więcej szalenie miły i życzliwy. Placówka oferuje przeprowadzenie niezbędnych badań na miejscu. Informacje jakie uzyskują Pacjentki na temat swoich dolegliwości, jak i sposobu ich leczenia, są rzeczowe i wyczerpujące. Pan doktor cierpliwie wysłuchuje wszystkich obaw i potrafi je rozwiać. Charakteryzuje go profesjonalizm, dokładność i wysoka kultura, co wzbudza pełne zaufanie pacjentów. Ważne, że poziom cen usług w tej placówce nie jest wygórowany." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

JakaśPani
5.0
JakaśPani
Dodano: 8 września 2017
Tytuł:
"Polecam Lift Med Rybnik"
Bardzo przyjazny, miły i kompetentny personel
Zabieg:
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Jakub Grudzień
 
Szczegóły 
Beata
4.0
Beata
Dodano: 24 października 2017
Tytuł:
"Klinika godna polecenia"
Trzeba historię zabiegu odebrać osobiście, bądź przez osobę upoważnioną, natomiast wolałbym otrzymać je pocztą.
Czystość, przyjemny wystrój, miła obsługa, terminowość.
Zabieg:
Plastyka krocza i pochwy (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Jakub Grudzień
 
Szczegóły 
Wioleta D
4.0
Wioleta D
Dodano: 24 października 2017
Tytuł:
"Jestem w 100% zadowolona"
Personel w 100% nastawiony na pacjenta
Zabieg:
Plastyka brzucha dolna (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Marzena K
5.0
Marzena K
Dodano: 10 maja 2018
Tytuł:
"Jestem po plastyce pochwy. Polecam wszystkim Lift Med. 😀"
Bardzo krótki termin wizyty. Bardzo miła atmosfera od pierwszej rozmowy telefonicznej do zakończenia zabiegu. Zainteresowanie personelu i empatia na 5 plus.
Zabieg:
Plastyka krocza (maj 2018)
Lekarz:
lek. Jakub Grudzień
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 4 kwietnia 2018
Tytuł:
"lek. S. Piekarska"
Miła, fachowa, konkretna.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Klaudia
4.0
Klaudia
Dodano: 10 kwietnia 2018
Tytuł:
"Zabieg korekty płatka uszu"
Brak informacji o dodatkowych kosztach związanych ze zdjęciem szwów
Troska i czynne zainteresowanie sprawa, sympatyczna atmosfera, miły personel
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Franciszek
5.0
Franciszek
Dodano: 28 kwietnia 2017
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2017)
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 20 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Patrycja
5.0
Patrycja
Dodano: 26 kwietnia 2017
Zabieg:
Zwężanie pochwy laserem (kwiecień 2017)
Lekarz:
lek. Jakub Grudzień
 
Szczegóły 
Iwona
4.0
Iwona
Dodano: 24 kwietnia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Zabieg:
Plastyka pochwy (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Jakub Grudzień
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.