Centrum Medycyny Sportowej opinie

ocena 4.6 / 5 (9 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
10:00 - 18:00
wtorek
10:00 - 18:00
środa
10:00 - 18:00
czwartek
10:00 - 18:00
piątek
10:00 - 18:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Centrum Medycyny Sportowej została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 9 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

9 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Centrum Medycyny Sportowej (CMS) to ośrodek medyczny zajmujący się kompleksowym leczeniem - od diagnozy do pełnego wyleczenia. Oferuje konsultacje specjalistyczne u 49 specjalistów z 25 dziedzin medycyny, badania diagnostyczne obrazowe i laboratoryjne, leczenie ambulatoryjne oraz operacyjne przy zastosowaniu najnowszych, małoinwazyjnych technik operacyjnych, a także rehabilitację pooperacyjną. Specjaliści z tej placówki, chwaleni przez pacjentów za profesjonalne podejście, ogromną wiedzę i umiejętności, trafne diagnozy oraz sposób prowadzenia leczenia." - Bartłomiej D. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Marta
(Bytom)
5.0
Marta (Bytom)
Dodano: 31 maja 2017
Z wizyty jestem bardzo zadowolona. Konsultacja u pana Doktora spełniła moje oczekiwania.
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
Lekarz:
lek. Lech Mucha
 
Szczegóły 
Paweł
(Roków)
5.0
Paweł (Roków)
Dodano: 9 listopada 2017
Tytuł:
"Cms"
Czysto i schludnie
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Lech Mucha
 
Szczegóły 
Marek
(Tarnowskie Góry)
5.0
Marek (Tarnowskie Góry)
Dodano: 16 września 2017
Tytuł:
"Sprawna opieka"
Sprawna i uprzejma opieka medyczna
Zabieg:
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Zbigniew Pilecki
 
Szczegóły 
Wojtek
(Stary Ochędzyn)
4.0
Wojtek (Stary Ochędzyn)
Dodano: 16 stycznia 2018
Tytuł:
"Bardzo polecam ta klinikę"
Podejście do pacjenta
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Lech Mucha
 
Szczegóły 
Julian
(Rybnik)
5.0
Julian (Rybnik)
Dodano: 2 października 2018
Tytuł:
"Przepuklina pachwinowa lewostronna"
Miła obsługa. Salowa pilnowała nas całą noc zawsze bez problemu służąc pomocą. Doktor Mucha naprawił mi pachwinę robiąc od pępka w dół trzy małe dziurki. Jestem trzecią dobę po operacji przepukliny. Nie boli mimo że nie zarzywam tramalu i mogę już sprawnie chodzić. Jak ktoś chce operować przepuklinę i nie ma czasu na 3 miesiące rekonwalescencji to polecam dr. Lecha Muchę świetny fachowiec i potrafi operować laparoskopowo.
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Lech Mucha
 
Szczegóły 
Olga
4.0
Olga
Dodano: 11 czerwca 2019
Tytuł:
"Miejsce godne polecenia"
Nie mam w zasadzie uwag
Wysoki standard placówki, miła atmosfera na bloki operacyjnym, smaczne posiłki, miłe pielęgniarki.
Zabieg:
Operacja palucha koślawego / halluksa (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Pilecki
 
Szczegóły 
Dariusz
(Warszawa)
5.0
Dariusz (Warszawa)
Dodano: 9 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Jerzy Zdarzałek
 
Szczegóły 
Krzysztof
4.0
Krzysztof
Dodano: 21 marca 2019
Tytuł:
"Super"
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (marzec 2019)
Lekarz:
lek. Lech Mucha
 
Szczegóły 
Tomasz
(Ruda Śląska)
4.0
Tomasz (Ruda Śląska)
Dodano: 14 lutego 2018
Tytuł:
"Ok"
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (luty 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Łydka
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska