Centrum Medyczne EZ – medica opinie

ocena 4.7 / 5 (13 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 19:00
wtorek
8:00 - 19:00
środa
8:00 - 19:00
czwartek
8:00 - 19:00
piątek
8:00 - 19:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Centrum Medyczne EZ – medica została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 13 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w centrum medycznym.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

13 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"EZ-medica to nowoczesne centrum medyczne, powstałe w 2012 roku. Jego pomysłodawcą i właścicielem jest lek. med. Ewa Kubiaczyk, która na co dzień prowadzi w placówce konsultacje i wykonuje zabiegi z zakresu otolaryngologii. Ośrodek zapewnia pacjentom dostęp do najwyższej jakości usług medycznych świadczonych w sposób kompleksowy. Klinice w 2014 roku zostało przyznane prestiżowe wyróżnienie „Gryf Bez Barier” - nagroda dedykowana przedsiębiorcom, którzy swoimi działaniami sprzyjają aktywizacji społecznej osób z wszelkimi niepełnosprawnościami, przyczyniając się tym samym do wyznaczenia nowych trendów w zakresie budowania społeczeństwa integracyjnego. Pacjenci opisują Panią dr Ewę Kubiaczyk jak niezwykle ciepłą i opiekuńczą osobę znającą się na tym co robi. Do tego jest zawsze uśmiechnięta, żartuje z pacjentami i stara się rozluźnić stresującą dla niektórych sytuację. Natomiast po zabiegu zawsze dopytuje czy na pewno wszystko jest w porządku. Z przyjemnością można powiedzieć, że dr Kubiaczyk to bardzo kompetentny i zaangażowany lekarz." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Paweł
5.0
Paweł
Dodano: 22 grudnia 2017
Tytuł:
"Gorąco polecam EZ-medica"
Godna polecenia, konkurencyjne ceny i dogodne terminy
Zabieg:
Usunięcie migdałków podniebiennych chirurgicznie
Lekarz:
lek. Ewa Kubiaczyk
 
Szczegóły 
Waldemar
5.0
Waldemar
Dodano: 11 maja 2017
Super zachęcam i polecam wszystkim
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
Lekarz:
lek. Jakub Orleański
 
Szczegóły 
Gniadek
5.0
Gniadek
Dodano: 20 października 2017
Tytuł:
"Fachowość"
fachowa obsługa
Zabieg:
Usunięcie migdałków podniebiennych chirurgicznie (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Ewa Kubiaczyk
 
Szczegóły 
Sławek
5.0
Sławek
Dodano: 5 sierpnia 2019
Tytuł:
"Korekta nosa"
Wszystko
Zabieg:
Operacja otwarta krzywej przegrody nosa (lipiec 2019)
Lekarz:
lek. Ewa Kubiaczyk
 
Szczegóły 
MG
5.0
MG
Dodano: 21 lipca 2018
Tytuł:
"OPINIA"
Podejście do klienta na poziomie swiatowym.
Zabieg:
Wycięcie torbieli włosowej (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Jakub Orleański
 
Szczegóły 
Joanna
5.0
Joanna
Dodano: 19 czerwca 2018
Tytuł:
"GORACO POLECAM"
Bardzo przyjazne pacjentowi miejsce.
Zabieg:
Liposukcja laserowa - 4 powierzchnie ciała (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Andrzej Kępa
 
Szczegóły 
Agata Dudek.
5.0
Agata Dudek.
Dodano: 9 maja 2018
Tytuł:
"Polecam Centrum Medyczne EZ-medica i Pania Doktor Ewe Kubiaczyk."
Przesympatyczne Panie na recepcji, wizyta odbyla sie o tej godzinie, o ktorej byla zaplanowana, ogolnie cale wrazenie mielismy takie, jakbysmy byli gdzie indziej a nie u lekarza, czekajac na wizyte.
Zabieg:
Usunięcie trzeciego migdałka (gardłowego) chirurgicznie (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Ewa Kubiaczyk
 
Szczegóły 
Mateusz
4.0
Mateusz
Dodano: 4 maja 2018
Tytuł:
"Super opieka. POLECAM"
Warunki i opieka super.
Lekarz:
lek. Ewa Kubiaczyk
 
Szczegóły 
Marta
(Wrocław)
4.0
Marta (Wrocław)
Dodano: 19 kwietnia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Generalnie wszystko bylo dobrze. W sali miglby byc tv;)
Szybkie i profesjonalne podejscie do problemu i pacjeta.
Zabieg:
Usunięcie migdałków podniebiennych chirurgicznie (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Ewa Kubiaczyk
 
Szczegóły 
Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 6 maja 2019
Tytuł:
"Całość na plus."
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (maj 2019)
Lekarz:
lek. Ewa Kubiaczyk
 
Szczegóły 
Robert
(Wrocław)
5.0
Robert (Wrocław)
Dodano: 29 maja 2017
Zabieg:
Usunięcie migdałków podniebiennych chirurgicznie (maj 2017)
Lekarz:
lek. Ewa Kubiaczyk
 
Szczegóły 
Wojciech
4.0
Wojciech
Dodano: 9 stycznia 2018
Tytuł:
"Nowy ładny obiekt z miłym personelem"
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Ewa Kubiaczyk
 
Szczegóły 
Tomasz
4.0
Tomasz
Dodano: 19 grudnia 2017
Tytuł:
"Dziekuje :)"
Zabieg:
Usunięcie migdałków podniebiennych chirurgicznie (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Ewa Kubiaczyk
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska