Centrum Medyczne Gamma sp. z o.o. opinie

ocena 4.6 / 5 (13 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
8:00 - 14:00
niedziela
nieczynne
Placówka Centrum Medyczne Gamma sp. z o.o. została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 13 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w centrum medycznym.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

13 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Centrum Medyczne Gamma oferuje pacjentom specjalistyczne usługi medyczne w zakresie ortopedii, chirurgii kręgosłupa, diagnostyki i rehabilitacji. Obejmuje pacjenta kompleksową opieką począwszy od wizyty lekarskiej, poprzez wykonanie zleconych badań diagnostycznych, a w razie potrzeby hospitalizację i rehabilitację. Umawiam tam dużo wizyt, do różnych lekarzy, ale chyba najczęściej do Dr. Pawła Adamczyka. Klienci chwalą doktora za dokładność i rzeczowość. Po zleconych badaniach wyjaśnia na czym polega uraz, po czym proponuje odpowiednie leczenie. Konkretnie i trafnie potrafi ocenić stan pourazowy i postawić trafną diagnozę. Jest to lekarz z powołania. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile potrzeba. Do tego jest miły i sympatyczny, a także zaangażowany i pełen pasji. Ma profesjonalne podejście, spokojnie i rzeczowo tłumaczy i omawia dokumentację medyczną. Pyta o całą historię choroby, odpowiada na wszystkie pytania, a co najważniejsze rozwiewa wątpliwości pacjentów." - Ewa K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Zdzisław
5.0
Zdzisław
Dodano: 2 listopada 2017
Tytuł:
"Zamiast kapoplastyki, alloplastyka stawu biodrowego"
Miła i profesjonalna placówka. Personel bardzo przyjemny i kompetentny.
Zabieg:
Endoprotezoplastyka powierzchniowa stawu biodrowego / kapoplastyka (październik 2017)
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 7 stycznia 2018
Tytuł:
"Ok"
Obsługa personelu.
Dotyczy:
Konsultacja neurochirurgiczna (grudzień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Radosław Michalik
 
Szczegóły 
Robert
4.0
Robert
Dodano: 4 stycznia 2018
Tytuł:
"Bez tytułu"
Długie oczekiwanie na zabieg
Dobry kontakt w recepcji
Zabieg:
Blokada okołokorzeniowa (grudzień 2017)
 
Szczegóły 
Martyna
(Warszawa)
5.0
Martyna (Warszawa)
Dodano: 24 lipca 2017
Fajnie, ino drogo.
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (lipiec 2017)
 
Szczegóły 
Ryszard
5.0
Ryszard
Dodano: 12 marca 2019
Tytuł:
"Megazadowolony"
Ograniczona ilość miejsc parkingowych powodująca kłopot dla pacjentów (członków rodziny) z parkowaniem. Ponadto, komfort obsługi pacjenta w trakcie konsultacji i badań diagnostycznych poprawiłaby szatnia (być może jej nie dostrzegłem).
Empatia personelu Centrum na każdym poziomie obsługi formalnej i medycznej pacjenta. Bardzo dobra wzajemna synchronizacja i szybkość wykonywanych badań diagnostycznych. Bardzo dobre informowanie klienta (werbalne, telefoniczne oraz e-mailowe), połączone z obsługą pacjenta w wyznaczonym (ustalonym) czasie.
Zabieg:
Endoprotezoplastyka powierzchniowa stawu biodrowego / kapoplastyka (marzec 2019)
Lekarz:
lek. Michał Szyszka
 
Szczegóły 
Danna
5.0
Danna
Dodano: 1 marca 2019
Tytuł:
"Klinika perfekt 😀"
Nie mam zastrzeżeń
Wszystko było dobrze ,personel bardzo pomocny we wszystkim😉
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Adamczyk
 
Szczegóły 
Mark
(Southampton)
5.0
Mark (Southampton)
Dodano: 20 kwietnia 2018
Tytuł:
"Good experience"
i liked the doctor i saw. the reception was efficient
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Paweł
5.0
Paweł
Dodano: 11 kwietnia 2018
Tytuł:
"Bardzo polecam"
Sprawne działanie kompetencje lekarza
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Adamczyk
Olsztyniak
4.0
Olsztyniak
Dodano: 14 marca 2019
Tytuł:
"Polecam"
Profesjonalizm w rejestracji i wiedzą lekarza
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Adamczyk
 
Szczegóły 
Cezary Szatkowski
4.0
Cezary Szatkowski
Dodano: 22 listopada 2018
Tytuł:
"polecam cm gamma"
Obsługa na wysokim poziomie
Zabieg:
Endoprotezoplastyka powierzchniowa stawu biodrowego / kapoplastyka (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Michał Szyszka
Barbara
4.0
Barbara
Dodano: 23 lipca 2018
Tytuł:
"Konsultacja"
Miła atmosfera która się udziela pacjentom.
Dotyczy:
Konsultacja neurochirurgiczna (lipiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Radosław Michalik
 
Szczegóły 
Paweł
4.0
Paweł
Dodano: 13 czerwca 2018
Tytuł:
"Zawodowcy"
profesjonalizm
Zabieg:
Artroskopia lecznicza stawu kolanowego (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Adamczyk
Mariusz
5.0
Mariusz
Dodano: 4 sierpnia 2017
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (sierpień 2017)
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska