Centrum Medyczne MML opinie

ocena 4.6 / 5 (11 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
10:00 - 16:00
niedziela
nieczynne
Placówka Centrum Medyczne MML została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 11 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w centrum medycznym.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

10 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Centrum Medyczne MML to nowocześnie wyposażona klinika, w której świadczone są usługi z zakresu otolaryngologii, alergologii, okulistyki, chirurgii głowy i szyi, chirurgii plastycznej i chirurgii twarzowo-szczękowej. W opinii klientów, lekarze to wysokiej klasy specjaliści, a w dodatku sympatyczni i pełni empatii. Zawsze przyjmują o określonej godzinie, wizyta zawsze trwa dość długo, badania również są od razu robione w placówce. Do tego wszystkiego placówka dysponuje bardzo dobrze wyposażonymi gabinetami. Opieka po zabiegu również nie pozostawała niczego do życzenia. Wszystko jest załatwiane szybko i bezproblemowo, a personel naprawdę stara się pomóc pacjentom." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Stanisław
5.0
Stanisław
Dodano: 1 czerwca 2019
Tytuł:
"Ok"
Brak szerszego dostępu do tv. Nie ten standard przy tej cenie
Opieka pielęgniarska
Zabieg:
Balonikowanie zatok (maj 2019)
 
Szczegóły 
Sebastian
5.0
Sebastian
Dodano: 27 maja 2019
Tytuł:
"Polecam"
Opieka , podejście do pacjenta
Zabieg:
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (maj 2019)
 
Szczegóły 
Dariusz
5.0
Dariusz
Dodano: 22 maja 2019
Tytuł:
"Ok"
Wystrój
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (maj 2019)
Lekarz:
lek. Marcin Broda
 
Szczegóły 
Gabriela
5.0
Gabriela
Dodano: 13 grudnia 2018
Tytuł:
"Polecam klinikę. Profesjonalne podejście do pacjentów"
Gabinety dobrze wyposażone
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jan Bardadin
 
Szczegóły 
Dorota
5.0
Dorota
Dodano: 21 czerwca 2018
Tytuł:
"Drogie ceny ale opieka medyczna bardzo dobra"
Jedzenie brak wody
Opieka medyczna
Zabieg:
Operacja nosa chrzęstnego / czubka nosa (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jan Bardadin
 
Szczegóły 
Jaśiu
4.0
Jaśiu
Dodano: 1 marca 2019
Tytuł:
"Można polecić"
Recepcja tragedia osoby które tam pracują masakra jak dzieci we mgle
Opieka lekarska pobyt w szpitalu jest ok termin operacji bardzo szybki
Lekarz:
dr n. med. Jan Bardadin
 
Szczegóły 
Aneta
4.0
Aneta
Dodano: 8 lutego 2019
Tytuł:
"Świetna opieka"
Centralnie sterowana wentylacja/ klimatyzacja. Niestety nie można tego regulować i wyłączyć indywidualnie, na pokój.
Opieka na najwyższym poziomie. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, bez oczekiwania i było bardzo precyzyjnie objaśnione. Można zostać pod opieką dłużej jeśli jest taka potrzeba, za dodatkową opłatą, nie ma problemu. Bardzo przychlne miejsce dla pacjenta. Super pielęgniarki i bardzo dobrzy specjaliści. Czysto, kameralnie, przyjemnie, w samym centrum Warszawy. Dobra lokalizacja i dojazd, również dla odwiedzających.
Zabieg:
Usunięcie migdałków podniebiennych metodą koblacji (styczeń 2019)
 
Szczegóły 
Mirosław
(województwo łódzkie)
4.0
Mirosław (województwo łódzkie)
Dodano: 1 kwietnia 2018
Tytuł:
"Klinika na 5 +"
Nie bywam często w placówkach medycznych... Ogólnie wszystko jest w porządku
Mila atmosfera przyjemni ludzie Najnowoczesniejszy sprzęt
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (marzec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jan Bardadin
 
Szczegóły 
Sławomir
5.0
Sławomir
Dodano: 8 maja 2019
Tytuł:
"Profesjonalna opieka"
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Jan Bardadin
 
Szczegóły 
Adrian
4.0
Adrian
Dodano: 23 stycznia 2018
Tytuł:
"Dobra placówka"
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jan Bardadin
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska