4,4 / 5   (168 ocen)

Opinie z internetu

Placówka Centrum Medyczne Suliga została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.4 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 168 opinii użytkowników z 3 różnych źródeł internetowych.

4,4

168 ocen
(z 3 źródeł)
4,6 / 5  (122 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,2 / 5  (22 ocen placówki na Google.pl)
4,5 / 5  (26 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Centrum Medyczne Suliga jest kliniką, która zapewnia fachową pomoc między innymi w zakresie chirurgii ogólnej, plastycznej a także laryngologii i medycyny dziecięcej. Umawiam do tej placówki dziesiątki wizyt w miesiącu. Z relacji klientów wynika, ze w placówce panuje przemiła atmosfera, a klinika może poszczycić się fachową obsługą oraz doświadczonym personelem. Pan Dr Suliga jest człowiekiem ciepłym, zabawnym, a przede wszystkim postrzegany jest przez pacjentów jako nie kwestionowany profesjonalista. Dodatkowym atutem są szybkie terminy zarówno konsultacji, jak i zabiegów."

Jerzy L. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

BB
(Nieznanice)
7 września 2017
5,0

Jestem bardzo zadowolony z zabiegu.

5,0 - BB
Bardzo dobra opieka pooperacyjna, kontakt z lekarzami wzorowy, miła atmosfera oraz profesjonalne podejście do pacjenta.
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (sierpień 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Piotr B
5 stycznia 2018
5,0

Bardzo dobrze wydane pieniądze

5,0 - Piotr B
Panie na recepcji.
Bardzo krótki czas oczekiwania na zabieg - tydzień. Bardzo konkretna Pani doktor. Bardzo miłe pielęgniarki. Sama klinika, pokój z łazienką, telewizja. Przyjechałem w dniu operacji na godzinę 16, jakoś 20 minut później już byłem usypiany na stole, by na drugi dzień opuścić klinikę.
Zabieg:  
Operacje i leczenie zatok (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Mateusz
29 września 2017
5,0

Polecam serdecznie!

5,0 - Mateusz
Mila i przyjemna obsługa, szybko sprawnie i na temat. Zadowolony w 100%
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (wrzesień 2017)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Martyna
28 września 2017
5,0

Polecam

5,0 - Martyna
Niezwykle miły personel, wszystko było dokładnie omówione i wyjaśnione.
Zabieg:  
Operacja otwarta krzywej przegrody nosa (wrzesień 2017)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Kamil P
12 lutego 2018
5,0

Suliga

5,0 - Kamil P
Cisza, spokój na sali. Ogólnie żadnych zastrzeżeń.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Daniel P.
6 lutego 2018
5,0

Polecam bardzo

5,0 - Daniel P.
Fachowa obsługa, miła atmosfera, bardzo dobre i profesjonalne podejście.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Sylwia
15 stycznia 2018
5,0

Zabieg

5,0 - Sylwia
Profesjonalna opieka lekarska oraz miłe podejście po pacjenta.
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (grudzień 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Agnieszka
11 stycznia 2018
5,0

Zadowolona, czekająca na lepsze

5,0 - Agnieszka
Otwartość podczas rozmowy i wyjaśnianie wszystkich wątpliwości
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Anna
21 listopada 2017
5,0

Korekcja nosa

5,0 - Anna
Podejście do pacjenta. Rozmowa na temat zabiegu. Opieka po zabiegu.
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (listopad 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Klaudia
14 listopada 2017
5,0

Znakomita opieka, polecam wszystkim

5,0 - Klaudia
Klinika na bardzo dobrym poziomie, opieka była cudowna. Nie można również zapomnieć o pielęgniarkach, które były pomocne i przemiłe.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (listopad 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Izabela
17 lipca 2017
5,0
5,0 - Izabela
Jestem zadowolona z wizyty u dr Suligi. Mam nadzieje, że spełni moje oczekiwania!
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Jacek
8 lipca 2019
5,0

Super

5,0 - Jacek
Nie dotyczy
Spokój i cisza
Zabieg:  
Operacja plastyczna krzywej przegrody nosowej (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Anna
13 lutego 2018
4,0

Profesjonalne podejście i opieka personelu

4,0 - Anna
Opieka lekarza i pielęgniarek przed i po zabiegu
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (luty 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Kamil
3 listopada 2017
5,0

Polecam każdemu

5,0 - Kamil
Miły personel, profesjonalne podejście do sprawy
Zabieg:  
Operacja przegrody nosa z korekcją małżowin nosowych (październik 2017)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Katarzyna
8 lutego 2018
4,0

Wprowadzona w błąd

4,0 - Katarzyna
Brak wykonywania zabiegu powiększenia piersi własnym tłuszczem, mimo oferty na stronie
Nic mnie nie zachwyciło. Normalna klinika
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Tomasz
31 grudnia 2017
5,0

Jestem zadowolony

5,0 - Tomasz
obsługa
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (grudzień 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Robert Z
9 stycznia 2020
5,0

Bardzo polecam zabieg i opieka super

5,0 - Robert Z
Szczerze powiedziawszy to nic bym nie zmieniał
Wszystko a zwłaszcza opieka
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (grudzień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Anna
17 grudnia 2019
5,0

Jest ok

5,0 - Anna
Spokój i rzetelność osób pracujących
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Zbigniew
6 grudnia 2019
5,0

Operacja FESS

5,0 - Zbigniew
Serdeczna pani Doktor , miła obsługa ,super obiekt, polecam wszystkim .
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
adrian666
4 grudnia 2019
5,0

Polecam goraco

5,0 - adrian666
Pelen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony z zabiegu korekty odstajacych uszu. Zabieg bezbolesny. Konsultacja przebiegla bardzo sprawnie
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Sylwia
22 listopada 2019
5,0

Zadowolona 😁

5,0 - Sylwia
Mila i przyjazna obsluga Calego personelu , Troska pana doktora i zaufanie.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Piotr z Wielopolski
12 listopada 2019
5,0

Bardzo profesjonalnie, polecam.

5,0 - Piotr z Wielopolski
Zawsze wszystko punktualnie. Pokoje ciepłe i czyste. Opieka nad chorym bardzo miła i profesjonalna.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (październik 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Hipokrates
31 października 2019
5,0

Wiecej takich klinik ,panstwowa słuzba zdrowia moze osiagnie taki poziom za 100 lat

5,0 - Hipokrates
Wszystko było bez zarzutu
Bardzo kompetentni lekarze,operacja bez zarzutu p.pielegniarki serdeczne na wysokim poziomie ,jedzenie super dobre ,jestem od 40 lat nauczycielem liceum i akademickim, gdybym mial oceniac to WIECEJ jak CELUJACY
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (październik 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Danuta
9 października 2019
5,0

Polecam klinike dr Suligi!

5,0 - Danuta
Nie było takiej rzeczy.
Bardzo dobra opieka, wszyscy bardzo życzliwi.Po operacji zmniejszenia biustu wyszłam dopiero po 3 dobach. Dr Suliga to wspaniały lekarz. Pielegniarki wprost cudowne.
Zabieg:  
Operacje plastyczne piersi (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Magda
26 września 2019
5,0

Operacja zatok

5,0 - Magda
Pani Laryngolod to przemila osoba bardzo rzeczowa i kompetentna
Zabieg:  
Operacja endoskopowa wycięcia polipów nosa (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Ewa
28 sierpnia 2019
5,0

Konsultacje

5,0 - Ewa
Konsultacje przebiegły pomyślnie.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Justyna
6 sierpnia 2019
5,0

Profesjonalizm najwyższego szczebla wraz z ze wzorowym podejściem do pacjenta

5,0 - Justyna
Jak dotąd, nie mam żadnej negatywnej uwagi co do kliniki.
Cały proces związany z rhinoplastyką nosa, biorąc pod uwagę konsultacje, kontakt z kliniką, jak i zabieg sam w sobie, przebiegły wzorowo. Doktor Suliga jest doświadczonym profesjonalistą z i indywidualnym podejściem do każdego pacjenta. Operacja przebiegła bezproblemowo. Pobyt w szpitalu od momentu wybudzenia z narkozy do wypisu był wręcz przyjemnością. Personel troskliwy i pomocny. Ogólnie rzecz biorąc, wszystko przewyższyło moje oczekiwania. Polecam serdecznie wszystkim jeszcze niezdecydowanym!
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Pacjentka
6 sierpnia 2019
5,0

Opinia pozytywna

5,0 - Pacjentka
Lekarz miły i opiekuńczy,tak samo jak pielęgniarki
Zabieg:  
Zmniejszenie piersi (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Marcin
22 lipca 2019
5,0

Korekta nosa

5,0 - Marcin
Rzetelne podejście do klienta
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Dorota
19 lipca 2019
5,0

Fachowość

5,0 - Dorota
Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Czysto.
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (lipiec 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Adam
(Wrocław)
11 lipca 2019
5,0

Bardzo polecam

5,0 - Adam
Bardzo cierpliwa pani dr Suliga, doskonała opieka, całkowity sukces zabiegu
Zabieg:  
Operacja zatoki szczękowej FESS (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Ewa
14 czerwca 2019
5,0

Jestem zadowolona z wizyty w tym centrum medycznym i mogę śmiało polecić innym

5,0 - Ewa
nie mam uwag
Bardzo dobre podejście Pana Doktora do pacjenta, miła Pani pielęgniarka. Dobra opieka i stały kontakt z Doktorem, pomimo że nie mieszkam w Częstochowie nie było problemu się skontaktować, Pan Suliga szybko odpisuje na maile :)
Zabieg:  
Zmniejszenie otoczek sutkowych (maj 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Karol
(Kraków)
6 czerwca 2019
5,0

Polecam klinikę wszystkim.

5,0 - Karol
Brak
Mała kameralna klinika, cisza spokój i dobra opieka.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (maj 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Aleksander
30 maja 2019
5,0

Dziękuję

5,0 - Aleksander
Podejście anestezjologa i lekarza prowadzącego. Kompfor po zabiegu dla mnie i syna.
Zabieg:  
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (maj 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Operacja nosa/krzywej przegrodu/zaokraglenie/usuniecie garbu nosowego
14 maja 2019
5,0

Rewelacyjna

5,0 - Operacja nosa/krzywej przegrodu/zaokraglenie/usuniecie garbu nosowego
Nie mam zadnych uwag co mi sie moglo nie podobac
Opieka na plus . Panie pielegniarki I pan doktor mi duzo pomogl dzieki niemu z czasem bede mogla normalnue zyc . Polecam
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Artur T
14 maja 2019
5,0

Serdecznie polecam szczególnie osobom które chrapie i mają bezdech tzw. Senny

5,0 - Artur T
Nie mam kompletnie żadnych zastrzeżeń.
Bardzo fachowe podejście do tematu.
Zabieg:  
Leczenia chrapania i bezdechu sennego (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Konrad
30 kwietnia 2019
5,0

Sprawna konsultacja

5,0 - Konrad
Szybka konsultacja, czas oczekiwania
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Agnieszka
15 kwietnia 2019
5,0

Wspaniały lekarz!

5,0 - Agnieszka
Doktor Suliga ma wielka pasje do zawodu! Miałam operacje nosa i pan doktor Suliga bardzo się mna opiekował po operacji i wszystko było przeprowadzone bezbolesnie. Najlepsze doświadczenie, podzielę się zdjęciami po zdjęciu gipsu!
Zabieg:  
Usunięcie garbu nosowego (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Asia
(Poznań)
9 kwietnia 2019
5,0

Operacja zatok

5,0 - Asia
sala pooperacyjna przygotowana pod pacjęta z łażienką obok oraz telewizorem, sale dla pacjentów pojedyńcze. przestrzenne miejsce które nie kojarzy się ze szpitalem.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (marzec 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Karolina
(Częstochowa)
27 marca 2019
5,0

Polecam

5,0 - Karolina
Opieka super.Lekarz bardzo miły i sympatyczny człowiek.pielegniarki po zabiegu co chwile przychodzily i pytaly czy czegos nie potrzeba
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (marzec 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Openyoureyes
12 marca 2019
5,0

Wszystko Ok dobra placowka. Polecam

5,0 - Openyoureyes
Pielegniarki
Zabieg:  
Operacja otwarta krzywej przegrody nosa (luty 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
A.Golda
12 marca 2019
5,0

Korekta ucha

5,0 - A.Golda
Atmodfera
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Jacek G
(Wrocław)
8 marca 2019
5,0

Zabieg FESS

5,0 - Jacek G
Co chwila ktoś przychodził sprawdzić jak sie czuje po zabiegu. Czysciutko wszedzie. Miła opieka
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (luty 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Wiktoria
5 lutego 2019
5,0

Korekta noska :)

5,0 - Wiktoria
Wspaniałe i ciepłe pielęgniarki, miałam kilka operacji i tak miłych i pomocnych jeszcze nie spotkałam w żadnej klinice, wszystko mi się podobało - począwszy od opieki poprzez jedzenie i skończywszy na komforcie w pokoju - czułam się jak na wakacjach a nie w klinice :)
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Jarosław
2 stycznia 2019
5,0

Operacja zatok i przegrody nosa

5,0 - Jarosław
Pełen profesjonalizm. Duze doswiadzenie(zabieg FESS)
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Izabela
11 grudnia 2018
5,0

Zabieg estetyczny

5,0 - Izabela
Jestem tu już drugi raz. Po pierwszym zabiegu, który odbył się 10 lat temu a zadowolona jestem do dziś, wiedziałam, że kolejny zabieg również zrobię właśnie tutaj. Rewelacyjna opieka i podejście Pana doktora na najwyzszym poziomie. Z całą pewnością polecam to miejsce wszystkim 😊
Zabieg:  
Zmniejszenie piersi (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
M
11 grudnia 2018
5,0

Ocena

5,0 - M
Profesjonalna obsługa, bardzo życzliwa załoga. Jestem wegetarianką co zostało uwzględnione w menu.
Zabieg:  
Operacja otwarta krzywej przegrody nosa (listopad 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Damian
13 listopada 2018
5,0

Super.

5,0 - Damian
Profesjonalizm. Miła opieka po zabiegu.
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Agata
9 listopada 2018
5,0

Jestem zadowolona, polecam

5,0 - Agata
Bardzo miła atmosfera i życzliwy personel
Zabieg:  
Plastyka pępka (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
agunia034
(Warszawa)
12 października 2018
5,0

Jestem bardzoi zadowolona z pobytu i zabiegu w klinice u doktora Suligi.

5,0 - agunia034
warunki bardzo dobre, bardzo miła opieka
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Mieczyslaw
12 października 2018
5,0

Klinika godna polecenia

5,0 - Mieczyslaw
Super obsługa wszyscy bardzo mili i uzyskałem bardzo szybko pomoc
Zabieg:  
Operacja endoskopowa wycięcia polipów nosa (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Marian
28 września 2018
5,0

Profesjonalny zabieg

5,0 - Marian
Nie mam zastrzezen
Bardzo miła i profesjonalna obsługa medyczna
Zabieg:  
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Justyna
17 września 2018
5,0

Suliga - polecam

5,0 - Justyna
Same plusy
Przyjechaliśmy do Centrum z Sieradza i nie żałujemy, atmosfera bardzo miła, pielęgniarki przemile, bardzo szybki termin zabiegu na czym nam zależało
Zabieg:  
Operacje i leczenie migdałków (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Anna K.
(Kielce)
30 sierpnia 2018
5,0

Tak powinno być w każdej klinice, szpitalu.

5,0 - Anna K.
Jedyny mały minusik to brak/zbyt mało zabawek dla dzieci. Jedyna atrakcją telewizja.
Termin zabiegu od pierwszej wizyty jakiś miesiąc.
Zabieg:  
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Artur
28 sierpnia 2018
5,0

Zabieg na zatoki

5,0 - Artur
Jestem bardzo zadowolony z zabiegu na zatoki. Lekarze to prawdziwi profesjonaliści, klinika dostosowana do potrzeb pacjęta. Przemiły i bardzo pomocny personel.
Zabieg:  
Operacje i leczenie zatok (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Arek
(Kielce)
25 sierpnia 2018
5,0

Rewelacja

5,0 - Arek
Brak negatywnych doświadczeń.
Przemiły i uprzejmy personel, fachowość i profesjonalizm.
Zabieg:  
Operacja nosa chrzęstnego / czubka nosa (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Rafał
13 sierpnia 2018
5,0

Polecam i zachęcam ludzi w podobnej sytuacji.

5,0 - Rafał
Troszkę większy parking. 😉
Miła a zarazem profesjonalna obsługa. Punktualność i dotrzymanie ustalonego czasu wizyty. Podmiotowe traktowanie. Uśmiech całego personelu.
Zabieg:  
Operacja opadających powiek (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Daniel Ś
31 lipca 2018
5,0

Polecam klinikę

5,0 - Daniel Ś
Obsługa klienta i reszta
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Paula :)
25 lipca 2018
5,0

Placowka godna polecenia.

5,0 - Paula :)
Brak.
Wszystko bylo tak jak powinno byc. Najwazniejsze ze corka nie byla przestraszona . Opieka profesionalna . Z czystym sumieniem moge polecic ta placowke.
Zabieg:  
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
MARTA Z
25 lipca 2018
5,0

FESS

5,0 - MARTA Z
PROFESJONALIZM, SPOKÓJ, WSPANIAŁA OPIEKA
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Klaudia
25 lipca 2018
5,0

Jestem bardzo zadowolona z mojego zabiegu na nos.

5,0 - Klaudia
Bardzo dobra opieka po zabiegu
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Dawid
6 lipca 2018
5,0

Ocena

5,0 - Dawid
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu zabiegui i z opieki pooperacyjnej. Doktor Suliga to specjalista o wysokiej kulturze i indywidualnym podejściu do pacjenta.Co do jakosci kliniki to standard bardzo dobry,personel cieply, czuly i troskliwy.Personel na kazde zawołanie pacjenta tzn nie trzeba nikogo wolac bo każdy wchodzi co 5 min do pokoju i pyta w czym pomóc.
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (czerwiec 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Maciej
(Reda)
3 lipca 2018
5,0

100 % satysfakcji

5,0 - Maciej
Kompletnie profesjonalne podejście do pacjenta ,czyli kompetencje Pani doktor jak i całego personelu na najwyższym poziomie ,nie żałuję wyboru kliniki na pewno wybrałbym ja jeszcze raz jakby była taka sytuacja. Warto przejechac nawet 600 km jak to było w moim przypadku.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Jacek
(Katowice)
19 czerwca 2018
5,0

Wysoki poziom..

5,0 - Jacek
Dobra opieka po zabiegu.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Jarosław
18 maja 2018
5,0

Operacja zatok metoda fess

5,0 - Jarosław
Opieka, podejście do pacjenta, bardzo miła i profesjonalna opieka Pani doktor oraz pielegniarek.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (maj 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Brunner
(Wrocław)
18 maja 2018
5,0

Zadowolony

5,0 - Brunner
Jestem zadowolony bardzo z efektów zabiegu
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Monika
19 kwietnia 2018
5,0

Bardzo dobra

5,0 - Monika
Bardzo czyściutko.Opieka super
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Patryk Ś
(Częstochowa)
10 kwietnia 2018
5,0

Super

5,0 - Patryk Ś
Podejście i profesjonalizm.
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Remigiusz
27 grudnia 2017
3,0

Super

3,0 - Remigiusz
Szybki i bezbolesny zabieg, miła obsługa. Polecam bardzo
Zabieg:  
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Sebastian
(Tarnów)
25 października 2017
4,0

Profesjonalnie i w miłej atmosferze

4,0 - Sebastian
Bardzo profesjonalnie l
Zabieg:  
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (październik 2017)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Karol
10 maja 2017
4,0
4,0 - Karol
Przychodząc do Państwa Kliniki zakładam, że osiągnę cel, który chcę uzyskać. Pełnia szczęścia będzie finalny wynik zabiegu którego się podejmie pan doktor Suliga z którego będę zadowolony w pełni usatysfakcjonowany osiągnięciem wyżej wymienionego celu z jakim się do państwa skierowałem. Wierzę że tak będzie, wówczas wypowiem się na temat opinii jaką Państwo ode mnie oczekują. Karol Taube
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Piotr
17 stycznia 2020
4,0

Profesjonalna klinika z super opieką po zabiegową

4,0 - Piotr
Opieka po zabiegu, wystrój wnętrza Ciche spokojne miejsce z parkingiem
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (styczeń 2020)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Grzegorz
14 stycznia 2020
4,0

Bardzo dobra opieka.

4,0 - Grzegorz
Bardzo dobra opieka.
Zabieg:  
Operacje i leczenie przepuklin (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr Krzysztof Zawadzki
 
Szczegóły
Adam
20 listopada 2019
4,0

Mała, kameralna placówka niosąca pomoc za rozsądne pieniądze

4,0 - Adam
Gabinet, w którym przyjęła mnie pani dorktor, na pierwszy rzut oka robi wrażenie zabałaganionego i stwarza lekkie poczucie niepewności czy jest wystarczająco czysto/sterylnie. To jest jednak tylko percepcja.
Kameralna placówka, z miłą obsługą. Nie przesadnie "nowocześnie wyglądająca" , co traktuję jako plus gdyż tłumaczy dlaczego ceny są konkurencyjne w stosunku do innych, nowocześniej wyglądających placówek. Konsultacja medyczna na dobrym poziomie.
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (październik 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Małgorzata
30 października 2019
4,0

Przyjazna placowka

4,0 - Małgorzata
W placówce byłam pierwszy raz,a więc tak na prawdę nie jestem tego w stanie ocenić.
Bardzo miła obsługa zarówno w rejestracji jak i w gabinecie lekarskim
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Adrian
14 października 2019
4,0

Super

4,0 - Adrian
Wszystkie objaśnienia dotyczące zabiegu zostały przedstawione w sposób prosty i czytelny.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Marta
9 października 2019
4,0

Świetne wykonanie ust pełny profesjonalizm

4,0 - Marta
Profesjonalizm
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Dorota
9 września 2019
4,0

Fachowość i profesjonalizm.

4,0 - Dorota
Klinika bardzo zadbana, bardzo miłe panie pielęgniarki które super dogadają pacjentów po zabiegu. Pani doktor Suliga bardzo dba o pacjentów.
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Krystian
9 września 2019
4,0

Jestem zadowolony

4,0 - Krystian
niemam zastrzezen
Opieka po zabiegu niczego mi nie brakowalo
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Karolina
21 sierpnia 2019
4,0

Bardzo dobre pierwsze wrażenie

4,0 - Karolina
Dość duże opóźnienie wizyty o którym nie zostałam wcześniej poinformowana
Bardzo sympatyczna obsługa, sprawna i fajne podejście do pacjenta
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Agnieszka
9 lipca 2019
4,0

Polecam Centrum Suliga

4,0 - Agnieszka
Brak uwag
Centrum Suliga znajduje sie w cichym ,spokojnym miejscu,budynek jest nowoczesny,czysty
Zabieg:  
Wypełnianie ubytków (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Jacek I Lidia
27 maja 2019
4,0

Profesjonalnie

4,0 - Jacek I Lidia
wszystko ok
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (maj 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Kasia
(Katowice)
14 maja 2019
4,0

Polecam Centrum Medyczne Suliga w Częstochowie. Bardzo dobra opieka i profesjonalne podejście do pacjenta

4,0 - Kasia
Nie mam zarzutów do pobytu w Centrum Medycznym
Podoba mi się troskliwa opieka pani doktor i całego personelu medycznego
Zabieg:  
Operacja zatoki szczękowej FESS (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Adrian
26 kwietnia 2019
4,0

Klinika warta polecenia

4,0 - Adrian
Lekarz wszystko bardzo dokładnie wytłumaczył.
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Piotr
(Szwajcaria)
22 marca 2019
4,0

Polecam

4,0 - Piotr
Opieka zdrowotna na najwyższym poziomie 😁👍👍
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (luty 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Joanna
(Poznań)
19 lutego 2019
4,0

Szczegółowa analiza mojego przypadku

4,0 - Joanna
spodobało mi się to że pani doktor dostosowała termin do mnie, mam ponad 400km. do kliniki i zorganizowałam to sprawnie dzięki dogodnemu terminowi.
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (luty 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Sebastian Ł
12 lutego 2019
4,0

Klinika Suliga The Best

4,0 - Sebastian Ł
Podejście profesjonalne do pacjenta
Zabieg:  
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (luty 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Marzena
6 lutego 2019
4,0

3 razy TAK

4,0 - Marzena
Czysto, schludnie. Miła pani na recepcji.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Sebastian
1 lutego 2019
4,0

Wszystko idealnie

4,0 - Sebastian
Obsługa i załatwienie w szybkim tępie
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (luty 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Wanat D
3 stycznia 2019
4,0

Jestem zadowolony z zabiegu i opieki wszystko na wysokim poziomie

4,0 - Wanat D
Wszystko było ok
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
Paweł
6 listopada 2018
4,0

Super

4,0 - Paweł
Profesjonalizm. opieka. krótki termin
Zabieg:  
Operacje i leczenie zatok (październik 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Monika
(Kalisz)
29 października 2018
4,0

Placówka

4,0 - Monika
Miła atmosfera
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Sebastian
12 października 2018
4,0

Zabieg na przegrode nosowa

4,0 - Sebastian
Ogólnie wszystko profesjonalnie!! Szybka i fachowa obsługa pacjenta!! Miła opieka pooperacyjna!!
Zabieg:  
Operacja otwarta krzywej przegrody nosa (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Rosiek😉
12 października 2018
4,0

Rewelacja😁😁😁

4,0 - Rosiek😉
Wszystko opieka podejscie do pacjenta😁
Zabieg:  
Operacje plastyczne uszu (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Jessica
24 sierpnia 2018
4,0

Jestem bardzo zadowolona

4,0 - Jessica
Atmosfera oraz profesjonalność
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (sierpień 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Krzystof
21 sierpnia 2018
4,0

Bardzo dobra klinika polecam.

4,0 - Krzystof
Wszystko mi się podobało.
Zabieg:  
Operacja plastyczna krzywej przegrody nosowej (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Lesław z Warszawy
20 lipca 2018
4,0

Bardzo dobra

4,0 - Lesław z Warszawy
Wszystko ok
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Mariusz B
14 czerwca 2018
4,0

Bez tytulu :)

4,0 - Mariusz B
Hmmm ....w sumie bylem krotko , ale atmosfera byla mila
Wszystko bylo ok
Zabieg:  
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (maj 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Sylwia
8 maja 2018
4,0

Najlepsza klinika :)

4,0 - Sylwia
Wszystko super
Super Pani doktor,świetna opieka i podejście do pacjenta :)
Zabieg:  
Operacja mikrochirurgiczna krtani (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Monika
10 kwietnia 2018
4,0

Polecam klinikę

4,0 - Monika
Łóżko niewygodne
Opieka
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Monika
9 kwietnia 2018
4,0

Gorąco polecam

4,0 - Monika
Opieka i profesjonalizm na wysokim poziomie.
Zabieg:  
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (marzec 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Edyta Z
14 stycznia 2020
3,0

Ocena dr Suliga

3,0 - Edyta Z
Czysto wygodnie pełen profesjonalizm miła opieka i cena zdecydowanie niższa niż np we Wrocławiu Jak najbardziej polecam
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
EWA.
12 listopada 2019
5,0

Odstające uszy

5,0 - EWA.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Dominik
12 września 2019
5,0

Zabieg

5,0 - Dominik
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Lidia
15 czerwca 2019
5,0

Konsultacja i umówienie terminu zabiegu

5,0 - Lidia
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Marek S
20 grudnia 2018
5,0

Jestem bardzo zadowolony z zabiegu jak I opieki w klinice

5,0 - Marek S
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Gabriela
22 listopada 2018
5,0

Fess zatok

5,0 - Gabriela
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (listopad 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Aneta
10 września 2018
5,0

Cała wizyta przebiegła pomyślnie, brak zastrzeżeń

5,0 - Aneta
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Iwona
3 lipca 2018
5,0

Super :)

5,0 - Iwona
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (czerwiec 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Anna
16 kwietnia 2018
5,0

Jestem bardzo zadowolona

5,0 - Anna
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Michał
18 lipca 2017
5,0
5,0 - Michał
Zabieg:  
Operacje plastyczne uszu (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Michał
21 czerwca 2017
5,0
5,0 - Michał
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Dawid
5 czerwca 2017
5,0
5,0 - Dawid
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Kornelia
18 maja 2017
5,0
5,0 - Kornelia
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (maj 2017)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Kamil
22 marca 2017
5,0
5,0 - Kamil
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2017)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Robert
6 grudnia 2019
4,0

Narazie jest dobrze

4,0 - Robert
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Zenona
25 listopada 2019
4,0

Pozytywna ocena

4,0 - Zenona
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły
Marcin
28 listopada 2018
4,0

Konsultacja w sprawie przepukliny.

4,0 - Marcin
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (listopad 2018)
 
Szczegóły
Klaudia
17 maja 2018
4,0

Jestem usatysfakcjonowana z mojej wizyty.

4,0 - Klaudia
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (maj 2018)
Lekarz:  
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły
Marcin
21 marca 2018
4,0

Fachowa obsluga

4,0 - Marcin
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2018)
Lekarz:  
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły