Centrum Medyczne Suliga opinie

ocena 4.7 / 5 (98 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Centrum Medyczne Suliga została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 98 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w centrum medycznym.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

96 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Centrum Medyczne Suliga jest kliniką, która zapewnia fachową pomoc między innymi w zakresie chirurgii ogólnej, plastycznej a także laryngologii i medycyny dziecięcej. Umawiam do tej placówki dziesiątki wizyt w miesiącu. Z relacji klientów wynika, ze w placówce panuje przemiła atmosfera, a klinika może poszczycić się fachową obsługą oraz doświadczonym personelem. Pan Dr Suliga jest człowiekiem ciepłym, zabawnym, a przede wszystkim postrzegany jest przez pacjentów jako nie kwestionowany profesjonalista. Dodatkowym atutem są szybkie terminy zarówno konsultacji, jak i zabiegów." - Jerzy L. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

BB
(Nieznanice)
5.0
BB (Nieznanice)
Dodano: 7 września 2017
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolony z zabiegu."
Bardzo dobra opieka pooperacyjna, kontakt z lekarzami wzorowy, miła atmosfera oraz profesjonalne podejście do pacjenta.
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Piotr B
5.0
Piotr B
Dodano: 5 stycznia 2018
Tytuł:
"Bardzo dobrze wydane pieniądze"
Panie na recepcji.
Bardzo krótki czas oczekiwania na zabieg - tydzień. Bardzo konkretna Pani doktor. Bardzo miłe pielęgniarki. Sama klinika, pokój z łazienką, telewizja. Przyjechałem w dniu operacji na godzinę 16, jakoś 20 minut później już byłem usypiany na stole, by na drugi dzień opuścić klinikę.
Zabieg:
Operacje i leczenie zatok (grudzień 2017)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Mateusz
5.0
Mateusz
Dodano: 29 września 2017
Tytuł:
"Polecam serdecznie!"
Mila i przyjemna obsługa, szybko sprawnie i na temat. Zadowolony w 100%
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (wrzesień 2017)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Martyna
5.0
Martyna
Dodano: 28 września 2017
Tytuł:
"Polecam"
Niezwykle miły personel, wszystko było dokładnie omówione i wyjaśnione.
Zabieg:
Operacja otwarta krzywej przegrody nosa (wrzesień 2017)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Kamil P
5.0
Kamil P
Dodano: 12 lutego 2018
Tytuł:
"Suliga"
Cisza, spokój na sali. Ogólnie żadnych zastrzeżeń.
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ (styczeń 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Daniel P.
5.0
Daniel P.
Dodano: 6 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam bardzo"
Fachowa obsługa, miła atmosfera, bardzo dobre i profesjonalne podejście.
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ (styczeń 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Sylwia
5.0
Sylwia
Dodano: 15 stycznia 2018
Tytuł:
"Zabieg"
Profesjonalna opieka lekarska oraz miłe podejście po pacjenta.
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Agnieszka
5.0
Agnieszka
Dodano: 11 stycznia 2018
Tytuł:
"Zadowolona, czekająca na lepsze"
Otwartość podczas rozmowy i wyjaśnianie wszystkich wątpliwości
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 21 listopada 2017
Tytuł:
"Korekcja nosa"
Podejście do pacjenta. Rozmowa na temat zabiegu. Opieka po zabiegu.
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Klaudia
5.0
Klaudia
Dodano: 14 listopada 2017
Tytuł:
"Znakomita opieka, polecam wszystkim"
Klinika na bardzo dobrym poziomie, opieka była cudowna. Nie można również zapomnieć o pielęgniarkach, które były pomocne i przemiłe.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Izabela
5.0
Izabela
Dodano: 17 lipca 2017
Jestem zadowolona z wizyty u dr Suligi. Mam nadzieje, że spełni moje oczekiwania!
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Anna
4.0
Anna
Dodano: 13 lutego 2018
Tytuł:
"Profesjonalne podejście i opieka personelu"
Opieka lekarza i pielęgniarek przed i po zabiegu
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (luty 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Kamil
5.0
Kamil
Dodano: 3 listopada 2017
Tytuł:
"Polecam każdemu"
Miły personel, profesjonalne podejście do sprawy
Zabieg:
Operacja przegrody nosa z korekcją małżowin nosowych (październik 2017)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Katarzyna
4.0
Katarzyna
Dodano: 8 lutego 2018
Tytuł:
"Wprowadzona w błąd"
Brak wykonywania zabiegu powiększenia piersi własnym tłuszczem, mimo oferty na stronie
Nic mnie nie zachwyciło. Normalna klinika
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Tomasz
5.0
Tomasz
Dodano: 31 grudnia 2017
Tytuł:
"Jestem zadowolony"
obsługa
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Justyna
5.0
Justyna
Dodano: 6 sierpnia 2019
Tytuł:
"Profesjonalizm najwyższego szczebla wraz z ze wzorowym podejściem do pacjenta"
Jak dotąd, nie mam żadnej negatywnej uwagi co do kliniki.
Cały proces związany z rhinoplastyką nosa, biorąc pod uwagę konsultacje, kontakt z kliniką, jak i zabieg sam w sobie, przebiegły wzorowo. Doktor Suliga jest doświadczonym profesjonalistą z i indywidualnym podejściem do każdego pacjenta. Operacja przebiegła bezproblemowo. Pobyt w szpitalu od momentu wybudzenia z narkozy do wypisu był wręcz przyjemnością. Personel troskliwy i pomocny. Ogólnie rzecz biorąc, wszystko przewyższyło moje oczekiwania. Polecam serdecznie wszystkim jeszcze niezdecydowanym!
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (lipiec 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Pacjentka
5.0
Pacjentka
Dodano: 6 sierpnia 2019
Tytuł:
"Opinia pozytywna"
Lekarz miły i opiekuńczy,tak samo jak pielęgniarki
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (lipiec 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Marcin
5.0
Marcin
Dodano: 22 lipca 2019
Tytuł:
"Korekta nosa"
Rzetelne podejście do klienta
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Dorota
5.0
Dorota
Dodano: 19 lipca 2019
Tytuł:
"Fachowość"
Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Czysto.
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (lipiec 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Adam
5.0
Adam
Dodano: 11 lipca 2019
Tytuł:
"Bardzo polecam"
Bardzo cierpliwa pani dr Suliga, doskonała opieka, całkowity sukces zabiegu
Zabieg:
Operacja zatoki szczękowej FESS (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Jacek
5.0
Jacek
Dodano: 8 lipca 2019
Tytuł:
"Super"
Nie dotyczy
Spokój i cisza
Zabieg:
Operacja plastyczna krzywej przegrody nosowej (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Ewa
5.0
Ewa
Dodano: 14 czerwca 2019
Tytuł:
"Jestem zadowolona z wizyty w tym centrum medycznym i mogę śmiało polecić innym"
nie mam uwag
Bardzo dobre podejście Pana Doktora do pacjenta, miła Pani pielęgniarka. Dobra opieka i stały kontakt z Doktorem, pomimo że nie mieszkam w Częstochowie nie było problemu się skontaktować, Pan Suliga szybko odpisuje na maile :)
Zabieg:
Zmniejszenie otoczek sutkowych (maj 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Karol
5.0
Karol
Dodano: 6 czerwca 2019
Tytuł:
"Polecam klinikę wszystkim."
Brak
Mała kameralna klinika, cisza spokój i dobra opieka.
Zabieg:
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (maj 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Aleksander
5.0
Aleksander
Dodano: 30 maja 2019
Tytuł:
"Dziękuję"
Podejście anestezjologa i lekarza prowadzącego. Kompfor po zabiegu dla mnie i syna.
Zabieg:
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (maj 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Operacja nosa/krzywej przegrodu/zaokraglenie/usuniecie garbu nosowego
5.0
Operacja nosa/krzywej przegrodu/zaokraglenie/usuniecie garbu nosowego
Dodano: 14 maja 2019
Tytuł:
"Rewelacyjna"
Nie mam zadnych uwag co mi sie moglo nie podobac
Opieka na plus . Panie pielegniarki I pan doktor mi duzo pomogl dzieki niemu z czasem bede mogla normalnue zyc . Polecam
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Artur Tuszynski
5.0
Artur Tuszynski
Dodano: 14 maja 2019
Tytuł:
"Serdecznie polecam szczególnie osobom które chrapie i mają bezdech tzw. Senny"
Nie mam kompletnie żadnych zastrzeżeń.
Bardzo fachowe podejście do tematu.
Zabieg:
Leczenia chrapania i bezdechu sennego (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Konrad
5.0
Konrad
Dodano: 30 kwietnia 2019
Tytuł:
"Sprawna konsultacja"
Szybka konsultacja, czas oczekiwania
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Agnieszka
5.0
Agnieszka
Dodano: 15 kwietnia 2019
Tytuł:
"Wspaniały lekarz!"
Doktor Suliga ma wielka pasje do zawodu! Miałam operacje nosa i pan doktor Suliga bardzo się mna opiekował po operacji i wszystko było przeprowadzone bezbolesnie. Najlepsze doświadczenie, podzielę się zdjęciami po zdjęciu gipsu!
Zabieg:
Usunięcie garbu nosowego (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Asia
5.0
Asia
Dodano: 9 kwietnia 2019
Tytuł:
"Operacja zatok"
sala pooperacyjna przygotowana pod pacjęta z łażienką obok oraz telewizorem, sale dla pacjentów pojedyńcze. przestrzenne miejsce które nie kojarzy się ze szpitalem.
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ (marzec 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Karolina
5.0
Karolina
Dodano: 27 marca 2019
Tytuł:
"Polecam"
Opieka super.Lekarz bardzo miły i sympatyczny człowiek.pielegniarki po zabiegu co chwile przychodzily i pytaly czy czegos nie potrzeba
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (marzec 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
Openyoureyes
5.0
Openyoureyes
Dodano: 12 marca 2019
Tytuł:
"Wszystko Ok dobra placowka. Polecam"
Pielegniarki
Zabieg:
Operacja otwarta krzywej przegrody nosa (luty 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
A.Golda
5.0
A.Golda
Dodano: 12 marca 2019
Tytuł:
"Korekta ucha"
Atmodfera
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (luty 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Jacek Głogowski
5.0
Jacek Głogowski
Dodano: 8 marca 2019
Tytuł:
"Zabieg FESS"
Co chwila ktoś przychodził sprawdzić jak sie czuje po zabiegu. Czysciutko wszedzie. Miła opieka
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ (luty 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Wiktoria
5.0
Wiktoria
Dodano: 5 lutego 2019
Tytuł:
"Korekta noska :)"
Wspaniałe i ciepłe pielęgniarki, miałam kilka operacji i tak miłych i pomocnych jeszcze nie spotkałam w żadnej klinice, wszystko mi się podobało - począwszy od opieki poprzez jedzenie i skończywszy na komforcie w pokoju - czułam się jak na wakacjach a nie w klinice :)
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Jarosław
5.0
Jarosław
Dodano: 2 stycznia 2019
Tytuł:
"Operacja zatok i przegrody nosa"
Pełen profesjonalizm. Duze doswiadzenie(zabieg FESS)
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (grudzień 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Izabela
5.0
Izabela
Dodano: 11 grudnia 2018
Tytuł:
"Zabieg estetyczny"
Jestem tu już drugi raz. Po pierwszym zabiegu, który odbył się 10 lat temu a zadowolona jestem do dziś, wiedziałam, że kolejny zabieg również zrobię właśnie tutaj. Rewelacyjna opieka i podejście Pana doktora na najwyzszym poziomie. Z całą pewnością polecam to miejsce wszystkim 😊
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
M
5.0
M
Dodano: 11 grudnia 2018
Tytuł:
"Ocena"
Profesjonalna obsługa, bardzo życzliwa załoga. Jestem wegetarianką co zostało uwzględnione w menu.
Zabieg:
Operacja otwarta krzywej przegrody nosa (listopad 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Damian
5.0
Damian
Dodano: 13 listopada 2018
Tytuł:
"Super."
Profesjonalizm. Miła opieka po zabiegu.
Zabieg:
Leczenie ginekomastii (październik 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Agata
5.0
Agata
Dodano: 9 listopada 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolona, polecam"
Bardzo miła atmosfera i życzliwy personel
Zabieg:
Plastyka pępka (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
agunia034
(Warszawa)
5.0
agunia034 (Warszawa)
Dodano: 12 października 2018
Tytuł:
"Jestem bardzoi zadowolona z pobytu i zabiegu w klinice u doktora Suligi."
warunki bardzo dobre, bardzo miła opieka
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Mieczyslaw
5.0
Mieczyslaw
Dodano: 12 października 2018
Tytuł:
"Klinika godna polecenia"
Super obsługa wszyscy bardzo mili i uzyskałem bardzo szybko pomoc
Zabieg:
Operacja endoskopowa wycięcia polipów nosa (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Marian
5.0
Marian
Dodano: 28 września 2018
Tytuł:
"Profesjonalny zabieg"
Nie mam zastrzezen
Bardzo miła i profesjonalna obsługa medyczna
Zabieg:
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (sierpień 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Justyna
5.0
Justyna
Dodano: 17 września 2018
Tytuł:
"Suliga - polecam"
Same plusy
Przyjechaliśmy do Centrum z Sieradza i nie żałujemy, atmosfera bardzo miła, pielęgniarki przemile, bardzo szybki termin zabiegu na czym nam zależało
Zabieg:
Operacje i leczenie migdałków (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Anna K.
(Kielce)
5.0
Anna K. (Kielce)
Dodano: 30 sierpnia 2018
Tytuł:
"Tak powinno być w każdej klinice, szpitalu."
Jedyny mały minusik to brak/zbyt mało zabawek dla dzieci. Jedyna atrakcją telewizja.
Termin zabiegu od pierwszej wizyty jakiś miesiąc.
Zabieg:
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (sierpień 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Artur
5.0
Artur
Dodano: 28 sierpnia 2018
Tytuł:
"Zabieg na zatoki"
Jestem bardzo zadowolony z zabiegu na zatoki. Lekarze to prawdziwi profesjonaliści, klinika dostosowana do potrzeb pacjęta. Przemiły i bardzo pomocny personel.
Zabieg:
Operacje i leczenie zatok (sierpień 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Arek
(Kielce)
5.0
Arek (Kielce)
Dodano: 25 sierpnia 2018
Tytuł:
"Rewelacja"
Brak negatywnych doświadczeń.
Przemiły i uprzejmy personel, fachowość i profesjonalizm.
Zabieg:
Operacja nosa chrzęstnego / czubka nosa (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Rafał
5.0
Rafał
Dodano: 13 sierpnia 2018
Tytuł:
"Polecam i zachęcam ludzi w podobnej sytuacji."
Troszkę większy parking. 😉
Miła a zarazem profesjonalna obsługa. Punktualność i dotrzymanie ustalonego czasu wizyty. Podmiotowe traktowanie. Uśmiech całego personelu.
Zabieg:
Operacja opadających powiek (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Daniel Święcicki
5.0
Daniel Święcicki
Dodano: 31 lipca 2018
Tytuł:
"Polecam klinikę"
Obsługa klienta i reszta
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (lipiec 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Paula :)
5.0
Paula :)
Dodano: 25 lipca 2018
Tytuł:
"Placowka godna polecenia."
Brak.
Wszystko bylo tak jak powinno byc. Najwazniejsze ze corka nie byla przestraszona . Opieka profesionalna . Z czystym sumieniem moge polecic ta placowke.
Zabieg:
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (lipiec 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
MARTA ZADKA
5.0
MARTA ZADKA
Dodano: 25 lipca 2018
Tytuł:
"FESS"
PROFESJONALIZM, SPOKÓJ, WSPANIAŁA OPIEKA
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ (lipiec 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Klaudia
5.0
Klaudia
Dodano: 25 lipca 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona z mojego zabiegu na nos."
Bardzo dobra opieka po zabiegu
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (lipiec 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Dawid
5.0
Dawid
Dodano: 6 lipca 2018
Tytuł:
"Ocena"
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu zabiegui i z opieki pooperacyjnej. Doktor Suliga to specjalista o wysokiej kulturze i indywidualnym podejściu do pacjenta.Co do jakosci kliniki to standard bardzo dobry,personel cieply, czuly i troskliwy.Personel na kazde zawołanie pacjenta tzn nie trzeba nikogo wolac bo każdy wchodzi co 5 min do pokoju i pyta w czym pomóc.
Zabieg:
Chirurgiczne leczenie ginekomastii gruczołowej (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Maciej
(Reda)
5.0
Maciej (Reda)
Dodano: 3 lipca 2018
Tytuł:
"100 % satysfakcji"
Kompletnie profesjonalne podejście do pacjenta ,czyli kompetencje Pani doktor jak i całego personelu na najwyższym poziomie ,nie żałuję wyboru kliniki na pewno wybrałbym ja jeszcze raz jakby była taka sytuacja. Warto przejechac nawet 600 km jak to było w moim przypadku.
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Jacek
(Katowice)
5.0
Jacek (Katowice)
Dodano: 19 czerwca 2018
Tytuł:
"Wysoki poziom.."
Dobra opieka po zabiegu.
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Jarosław
5.0
Jarosław
Dodano: 18 maja 2018
Tytuł:
"Operacja zatok metoda fess"
Opieka, podejście do pacjenta, bardzo miła i profesjonalna opieka Pani doktor oraz pielegniarek.
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ (maj 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Brunner
(Wrocław)
5.0
Brunner (Wrocław)
Dodano: 18 maja 2018
Tytuł:
"Zadowolony"
Jestem zadowolony bardzo z efektów zabiegu
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Monika
5.0
Monika
Dodano: 19 kwietnia 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra"
Bardzo czyściutko.Opieka super
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Patryk Ś
(Częstochowa)
5.0
Patryk Ś (Częstochowa)
Dodano: 10 kwietnia 2018
Tytuł:
"Super"
Podejście i profesjonalizm.
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Remigiusz
3.0
Remigiusz
Dodano: 27 grudnia 2017
Tytuł:
"Super"
Szybki i bezbolesny zabieg, miła obsługa. Polecam bardzo
Zabieg:
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (grudzień 2017)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Sebastian
(Tarnów)
4.0
Sebastian (Tarnów)
Dodano: 25 października 2017
Tytuł:
"Profesjonalnie i w miłej atmosferze"
Bardzo profesjonalnie l
Zabieg:
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (październik 2017)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Karol
4.0
Karol
Dodano: 10 maja 2017
Przychodząc do Państwa Kliniki zakładam, że osiągnę cel, który chcę uzyskać. Pełnia szczęścia będzie finalny wynik zabiegu którego się podejmie pan doktor Suliga z którego będę zadowolony w pełni usatysfakcjonowany osiągnięciem wyżej wymienionego celu z jakim się do państwa skierowałem. Wierzę że tak będzie, wówczas wypowiem się na temat opinii jaką Państwo ode mnie oczekują. Karol Taube
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Agnieszka
4.0
Agnieszka
Dodano: 9 lipca 2019
Tytuł:
"Polecam Centrum Suliga"
Brak uwag
Centrum Suliga znajduje sie w cichym ,spokojnym miejscu,budynek jest nowoczesny,czysty
Zabieg:
Wypełnianie ubytków (lipiec 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Jacek I Lidia
4.0
Jacek I Lidia
Dodano: 27 maja 2019
Tytuł:
"Profesjonalnie"
wszystko ok
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (maj 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Kasia
4.0
Kasia
Dodano: 14 maja 2019
Tytuł:
"Polecam Centrum Medyczne Suliga w Częstochowie. Bardzo dobra opieka i profesjonalne podejście do pacjenta"
Nie mam zarzutów do pobytu w Centrum Medycznym
Podoba mi się troskliwa opieka pani doktor i całego personelu medycznego
Zabieg:
Operacja zatoki szczękowej FESS (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Adrian
4.0
Adrian
Dodano: 26 kwietnia 2019
Tytuł:
"Klinika warta polecenia"
Lekarz wszystko bardzo dokładnie wytłumaczył.
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Piotr
4.0
Piotr
Dodano: 22 marca 2019
Tytuł:
"Polecam"
Opieka zdrowotna na najwyższym poziomie 😁👍👍
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ (luty 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Joanna
4.0
Joanna
Dodano: 19 lutego 2019
Tytuł:
"szczegółowa analiza mojego przypadku"
spodobało mi się to że pani doktor dostosowała termin do mnie, mam ponad 400km. do kliniki i zorganizowałam to sprawnie dzięki dogodnemu terminowi.
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (luty 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Sebastian Łuczak
4.0
Sebastian Łuczak
Dodano: 12 lutego 2019
Tytuł:
"Klinika Suliga The Best"
Podejście profesjonalne do pacjenta
Zabieg:
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (luty 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Marzena
4.0
Marzena
Dodano: 6 lutego 2019
Tytuł:
"3 razy TAK"
Czysto, schludnie. Miła pani na recepcji.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Sebastian
4.0
Sebastian
Dodano: 1 lutego 2019
Tytuł:
"Wszystko idealnie"
Obsługa i załatwienie w szybkim tępie
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (luty 2019)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Wanat Dariusz
4.0
Wanat Dariusz
Dodano: 3 stycznia 2019
Tytuł:
"Jestem zadowolony z zabiegu i opieki wszystko na wysokim poziomie"
Wszystko było ok
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (grudzień 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
Paweł
4.0
Paweł
Dodano: 6 listopada 2018
Tytuł:
"Super"
Profesjonalizm. opieka. krótki termin
Zabieg:
Operacje i leczenie zatok (październik 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Monika
(Kalisz)
4.0
Monika (Kalisz)
Dodano: 29 października 2018
Tytuł:
"Placówka"
Miła atmosfera
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Sebastian
4.0
Sebastian
Dodano: 12 października 2018
Tytuł:
"Zabieg na przegrode nosowa"
Ogólnie wszystko profesjonalnie!! Szybka i fachowa obsługa pacjenta!! Miła opieka pooperacyjna!!
Zabieg:
Operacja otwarta krzywej przegrody nosa (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Rosiek😉
4.0
Rosiek😉
Dodano: 12 października 2018
Tytuł:
"Rewelacja😁😁😁"
Wszystko opieka podejscie do pacjenta😁
Zabieg:
Operacje plastyczne uszu (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Jessica
4.0
Jessica
Dodano: 24 sierpnia 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona"
Atmosfera oraz profesjonalność
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Krzystof
4.0
Krzystof
Dodano: 21 sierpnia 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra klinika polecam."
Wszystko mi się podobało.
Zabieg:
Operacja plastyczna krzywej przegrody nosowej (sierpień 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Lesław z Warszawy
4.0
Lesław z Warszawy
Dodano: 20 lipca 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra"
Wszystko ok
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Mariusz Biskup
4.0
Mariusz Biskup
Dodano: 14 czerwca 2018
Tytuł:
"Bez tytulu :)"
Hmmm ....w sumie bylem krotko , ale atmosfera byla mila
Wszystko bylo ok
Zabieg:
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (maj 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Sylwia
4.0
Sylwia
Dodano: 8 maja 2018
Tytuł:
"Najlepsza klinika :)"
Wszystko super
Super Pani doktor,świetna opieka i podejście do pacjenta :)
Zabieg:
Operacja mikrochirurgiczna krtani (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Monika
4.0
Monika
Dodano: 10 kwietnia 2018
Tytuł:
"Polecam klinikę"
Łóżko niewygodne
Opieka
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Monika
4.0
Monika
Dodano: 9 kwietnia 2018
Tytuł:
"Gorąco polecam"
Opieka i profesjonalizm na wysokim poziomie.
Zabieg:
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (marzec 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Lidia
5.0
Lidia
Dodano: 15 czerwca 2019
Tytuł:
"Konsultacja i umówienie terminu zabiegu"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2019)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Marek Sawlewicz
5.0
Marek Sawlewicz
Dodano: 20 grudnia 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolony z zabiegu jak I opieki w klinice"
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Gabriela
5.0
Gabriela
Dodano: 22 listopada 2018
Tytuł:
"Fess zatok"
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ (listopad 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Aneta
5.0
Aneta
Dodano: 10 września 2018
Tytuł:
"cała wizyta przebiegła pomyślnie, brak zastrzeżeń"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Iwona
5.0
Iwona
Dodano: 3 lipca 2018
Tytuł:
"Super :)"
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 16 kwietnia 2018
Tytuł:
"jestem bardzo zadowolona"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Michał
5.0
Michał
Dodano: 18 lipca 2017
Zabieg:
Operacje plastyczne uszu (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Michał
5.0
Michał
Dodano: 21 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Dawid
5.0
Dawid
Dodano: 5 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Kornelia
5.0
Kornelia
Dodano: 18 maja 2017
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (maj 2017)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Kamil
5.0
Kamil
Dodano: 22 marca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2017)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 
Marcin
4.0
Marcin
Dodano: 28 listopada 2018
Tytuł:
"Konsultacja w sprawie przepukliny."
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (listopad 2018)
 
Szczegóły 
Klaudia
4.0
Klaudia
Dodano: 17 maja 2018
Tytuł:
"Jestem usatysfakcjonowana z mojej wizyty."
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (maj 2018)
Lekarz:
dr Elżbieta Drewienkiewicz-Suliga
 
Szczegóły 
Marcin
4.0
Marcin
Dodano: 21 marca 2018
Tytuł:
"Fachowa obsluga"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Ryszard Suliga
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska