4,5 / 5   (1330 ocen)

Opinie z internetu

Placówka Centrum Medyczne T&T Medical została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 1330 opinii użytkowników z 4 różnych źródeł internetowych.

4,5

1330 ocen
(z 4 źródeł)
4,5 / 5  (55 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,2 / 5  (67 ocen placówki na Google.pl)
4,8 / 5  (23 ocen placówki na Facebook.pl)
4,5 / 5  (1186 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Centrum Medyczne T&T Medical oferuje klientom konsultacje specjalistyczne m.in. w zakresie chirurgii, ortopedii, chirurgii naczyniowej, onkologii oraz urologii. Wizyty odbywają się w bardzo dobrze wyposażonych gabinetach, poza tym do dyspozycji pacjentów pozostaje kompleks pomieszczeń zabiegowych, który przystosowany jest do wykonywania zabiegów i operacji w znieczuleniu miejscowym i ogólnym. Ogromną zaletą centrum są zabiegi diagnostyczne i operacyjne wykonywane w procedurze jednego dnia w zakresie urologii, chirurgii i ortopedii. Jednym z cenionych specjalistów w klinice jest Doktor Tomasz Tuchender, urolog, z wieloletnim doświadczeniem. W 2013 roku zdał Europejski Egzamin Specjalizacyjny z urologii, z najlepszą lokatą w Polsce, uzyskując tytuł specjalisty urologa. Wielokrotnie chwalony przez naszych klientów za rzetelność w stawianiu diagnozy. Opisywany jest jako rzeczowy, konkretny i konsekwentny. Krótko, na temat i zrozumiałym językiem omawia diagnozę i tłumaczy przebieg leczenia. Jest obdarzony poczuciem humoru, które sprawia, że wizyta przebiega w przyjaznej atmosferze."

Marta G. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Bartosz
19 maja 2017
5,0
5,0 - Bartosz
Bardzo profesjonalny i konkretny lekarz, bardzo dobre wrazenie.
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Damian
1 lutego 2018
4,0

Polecam jak najbardziej!

4,0 - Damian
Wszystko załatwione, szybko i sprawnie, bardzo sympatyczna atmosfera :)
Zabieg:  
Operacja wszczepienia implantu jądra (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Tomek
(Zielona Góra)
13 stycznia 2018
4,0

Wazektomia nie na wesoło

4,0 - Tomek
słabe zainteresowanie pacjentem przed zabiegiem
miło, czysto i przytulnie
Zabieg:  
Wazektomia (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Zygula1
9 listopada 2017
4,0

Nie zgodziłbym się po raz drugi

4,0 - Zygula1
Na samym początku system parkowania auta, nie dość, że płatny to jeszcze jak będzie wolne miejsce, to wtedy można, dla mnie to chore, żeby klinika o tej renomie nie miała własnego parkingu.
Miła obsługa na recepcji i wystrój wnętrza (ściany itd.)
Zabieg:  
Leczenie stulejki chirurgiczne (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Michał
13 października 2017
5,0

Ok

5,0 - Michał
Brak parkingu
Konkretnie bez niepotrzebnych, okrągłych słów
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Arnold
9 października 2017
4,0

Zabieg

4,0 - Arnold
dane osobowe widoczne dla innych
jasno wyjaśniony zabieg
Zabieg:  
Leczenie stulejki chirurgiczne (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Tomasz
27 lipca 2017
5,0
5,0 - Tomasz
polecam
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Marian
24 lipca 2017
5,0
5,0 - Marian
Profesionalna obsluga dziekuje
Zabieg:  
Biopsja prostaty pod kontrolą TRUS (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Nowakos
19 lutego 2018
5,0

Wazektomia

5,0 - Nowakos
Wszystko ok.
Zabieg:  
Wazektomia (luty 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Wojtek
13 stycznia 2020
5,0

Profesjonalnie

5,0 - Wojtek
Bez zastrzeżeń
Wszystko sprawnie i profesjonalnie
Zabieg:  
Wazektomia (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Wiktor
15 listopada 2019
5,0

Miła obsługa

5,0 - Wiktor
Jest o'key5,+
Opieka
Zabieg:  
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Paweł Tuchendler
 
Szczegóły
Jacek
14 października 2019
5,0

Polecam

5,0 - Jacek
Miła i fachowa obsługa. Polecam
Zabieg:  
Wazektomia (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Robert
8 października 2019
5,0

Polecam ;)

5,0 - Robert
Sam wjazd trochę uciążliwy bo wąsko, i google mapy ześwirowały w pobliżu ale dojechałem
Obsługa na najwyższym poziomie, wygodna poczekalnia, jest opcja napić się wody, czysto w toalecie, dużo pozytywnych opinii o klinice
Zabieg:  
Wazektomia (październik 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Roman
7 października 2019
5,0

Bardo dobra

5,0 - Roman
Bardzo szybki zabieg
Zabieg:  
Wazektomia (październik 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Piotr
26 sierpnia 2019
5,0

Polecam

5,0 - Piotr
Kolejka i opuznienie
Jakość obsługi
Zabieg:  
Wazektomia (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Jacek
30 maja 2019
5,0

Gorąco polecam

5,0 - Jacek
Po I parking. Bardzo duże udogodnienie, po II LOKALIZACJA, po III obsługa. Zostałem przyjęty jeszcze przed planowaną godziną
Zabieg:  
Wazektomia (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Daro
8 maja 2019
5,0

Antykoncepcja męska

5,0 - Daro
Powinno być więcej miejsc parkingowych
Zarówno architektura zewnętrzna jak i wewnętrzna budynku jest ok.
Zabieg:  
Wazektomia (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Wroni
27 kwietnia 2019
5,0

Profesjonalne

5,0 - Wroni
Szybka sprawna obsługa
Zabieg:  
Wazektomia (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
Daniel
15 marca 2019
5,0

Wasektomia

5,0 - Daniel
Obsługa jestem zadowolony a czy był skuteczny okarze sie za 6 tygodni 😀
Zabieg:  
Wazektomia (marzec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Leon
3 stycznia 2019
5,0

Zadowolony

5,0 - Leon
Miła obsługa
Zabieg:  
Wazektomia (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Klimek M
7 grudnia 2018
5,0

Miło i przyjemnie

5,0 - Klimek M
Obsługa
Zabieg:  
Wazektomia (listopad 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Michał
23 sierpnia 2018
5,0

Zabieg przepukliny pachwinowej

5,0 - Michał
Nie mam zadnych zastrzezen. Mili, bezproblemowi i pomocni ludzie.
Zabieg:  
Operacje przepukliny pachwinowej (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
zadowolony
10 lipca 2018
5,0

Zadowolony w 100%

5,0 - zadowolony
konkretnie szybko i bardzo miło poleciłbym wszystkim chętnym
Zabieg:  
Wazektomia (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Maciej K.
1 marca 2018
5,0

Opinia o Centrum Medyczne T&T Medical

5,0 - Maciej K.
Nie mam uwag.
Konkretni i szczerzy pracownicy oraz ekspresowa obsługa.
Zabieg:  
Leczenie żylaków powrózka nasiennego chirurgicznie (luty 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Michal
16 stycznia 2018
5,0

Polecam

5,0 - Michal
Zabieg:  
Wazektomia (listopad 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Tomasz
27 grudnia 2017
4,0

Opinie napisze jak wszystko się zagoi

4,0 - Tomasz
Miła obsługa
Zabieg:  
Chirurgiczne leczenie ginekomastii gruczołowej (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Pacjent
5 grudnia 2019
4,0

Bardzo bolesny zabieg ale efekt na 5+

4,0 - Pacjent
Profesjonalna obsługa, miła, czysto, ladny wystrój, dobre ceny
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (listopad 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Grzegorz
27 listopada 2019
4,0

Szybka diagnoza

4,0 - Grzegorz
Szybko i konkreynie
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Paweł Tuchendler
 
Szczegóły
Darek
13 sierpnia 2019
4,0

Pozytywnie

4,0 - Darek
Szybko i dobrze tak w skrócie mozna opisać zabieg. Polecam w 100%.
Zabieg:  
Wazektomia (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Piotr
18 czerwca 2019
4,0

Fantastyczna placówka

4,0 - Piotr
Super fachowcy. Świetny kontakt z pacjentem. Pozdrawiam serdecznie
Zabieg:  
Operacja wodniaka jądra (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
mister
26 maja 2019
4,0

Operacja

4,0 - mister
nie mam zastrzeżeń
było sprawnie i szybko
Zabieg:  
Elektroresekcja przezcewkowa guza pęcherza moczowego (TURP) (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Aleksander
23 maja 2019
4,0

Szybka, sprawna obsługa, lekkie opóźnienie.

4,0 - Aleksander
Lekki pośpiech i opóźnienie
Luźna atmosfera
Zabieg:  
Wazektomia (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Polecam
6 maja 2019
4,0

Zabieg

4,0 - Polecam
Brak miejsca parkingowego dla LPG
Wszystko ok
Zabieg:  
Wazektomia (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Bartłomiej
24 kwietnia 2019
4,0

Wazektomia

4,0 - Bartłomiej
Brak uwag
Bardzo krótkie terminy wizyt i zabiegu. Bardzo profesjonalnie podejście do pacjenta.
Zabieg:  
Wazektomia (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Karol
27 lutego 2019
4,0

Bardzo dobry

4,0 - Karol
Miła obsługa i ładne panie
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Jacek
19 lutego 2019
4,0

Kolejny zadowolony klient

4,0 - Jacek
Płatny parking.
Konkretne i fachowe podejście już od samego wejścia do kliniki. Wszystko jasno wyjaśnione.
Zabieg:  
Wazektomia (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Krzysztof
(Wałbrzych)
23 stycznia 2019
4,0

Wazektomia

4,0 - Krzysztof
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Zabieg zrobiony w kilkanaście minut, pełna konsultacja i informowanie pacjenta o wszystkim
Zabieg:  
Wazektomia (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Hans
4 stycznia 2019
4,0

Polecam

4,0 - Hans
Czas oczekiwania na wejście na umuwioną godzinę
Zabieg:  
Wazektomia (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Tomasz
3 grudnia 2018
4,0

Wazektomia

4,0 - Tomasz
Do zabiegu trzeba się rozebrać, a następnie ubrać na stojąco. Dla osób starszych może być to niewygodne.
Klinika OK, dobry dojazd tramwajem.
Zabieg:  
Wazektomia (listopad 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Damian
22 października 2018
4,0

Klinika spoko, ewentualnie wymagająca kilku drobnych poprawek.

4,0 - Damian
Opłata parkingowa, fakt 2 zł za godzinę to niedużo ale kilka miejsc powinno być zarezerwowane tylko dla pacjentów Medical i to gratis, w szczególności jeśli krótka konsultacja kosztuje 150zł. W poniedziałek miałem doczynienia z arogancką i pretencjonalną recepcjonistką o godzinie 10:30. 15 października 2018, w czwartek wieczorem była inna pani uprzejma i pomocna.
Lokalizacja Medical na obżerzu miasta, możliwość zaparkowania auta na parkingu podziemnym,
Zabieg:  
Wazektomia (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Paweł
19 października 2018
4,0

Polecam

4,0 - Paweł
Klinika nowa, miła obsługa.
Zabieg:  
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Pepe
20 czerwca 2018
4,0

Polecam

4,0 - Pepe
Miła i sympatyczna obsługa
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
KRZYSZTOF K
(Tułowice)
16 marca 2019
3,0

Klinika godna polecenia ze względu na fachową obsługę

3,0 - KRZYSZTOF K
Bardzo mała poczekalnia
Szybko. Sprawnie, lecz trochę za mało miejsca na tak dużą liczbę pacjętów co powoduje pewien dyskomfort choćby przy rozmowie z recepcjonistką
Zabieg:  
Wazektomia (marzec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Jolanta
18 grudnia 2019
5,0

Rozbijanie kamieni w moczowodzie

5,0 - Jolanta
Zabieg:  
Usuwanie kamieni moczowodowych falą uderzeniową ESWL / DSWL (listopad 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Kamil
5 czerwca 2019
5,0

Wizyta/konsultacja

5,0 - Kamil
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Konrad
8 maja 2019
5,0

Szybko i konkretnie

5,0 - Konrad
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Alexanderw
16 lutego 2019
5,0

Wizyta podobała mi się ponieważ była szybka i profesjonalna

5,0 - Alexanderw
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Krzysztof
3 stycznia 2019
5,0

Swietnie

5,0 - Krzysztof
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Patryk
3 stycznia 2019
5,0

Ogólnie super Polecam

5,0 - Patryk
Zabieg:  
Operacje przepukliny mosznowej (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Bartek
8 grudnia 2018
5,0

Rewelacja

5,0 - Bartek
Zabieg:  
Wazektomia (listopad 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Gabriela
13 lipca 2017
5,0
5,0 - Gabriela
Zabieg:  
Leczenie nietrzymania moczu (NTM) (lipiec 2017)
 
Szczegóły
Kamil
(Huta)
21 marca 2017
5,0
5,0 - Kamil
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (marzec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły
Katarzyna
(Chorzów)
13 maja 2019
4,0

Wielki pozytyw

4,0 - Katarzyna
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Paweł Tuchendler
 
Szczegóły
Przemysław
(Wrocław)
16 października 2017
4,0
4,0 - Przemysław
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły