Centrum Medyczne T&T Medical opinie

ocena 4.5 / 5 (45 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
10:00 - 20:00
wtorek
10:00 - 20:00
środa
10:00 - 20:00
czwartek
10:00 - 20:00
piątek
10:00 - 20:00
sobota
10:00 - 14:00
niedziela
nieczynne
Placówka Centrum Medyczne T&T Medical została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 45 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w centrum medycznym.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

44 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Centrum Medyczne T&T Medical oferuje klientom konsultacje specjalistyczne m.in. w zakresie chirurgii, ortopedii, chirurgii naczyniowej, onkologii oraz urologii. Wizyty odbywają się w bardzo dobrze wyposażonych gabinetach, poza tym do dyspozycji pacjentów pozostaje kompleks pomieszczeń zabiegowych, który przystosowany jest do wykonywania zabiegów i operacji w znieczuleniu miejscowym i ogólnym. Ogromną zaletą centrum są zabiegi diagnostyczne i operacyjne wykonywane w procedurze jednego dnia w zakresie urologii, chirurgii i ortopedii. Jednym z cenionych specjalistów w klinice jest Doktor Tomasz Tuchender, urolog, z wieloletnim doświadczeniem. W 2013 roku zdał Europejski Egzamin Specjalizacyjny z urologii, z najlepszą lokatą w Polsce, uzyskując tytuł specjalisty urologa. Wielokrotnie chwalony przez naszych klientów za rzetelność w stawianiu diagnozy. Opisywany jest jako rzeczowy, konkretny i konsekwentny. Krótko, na temat i zrozumiałym językiem omawia diagnozę i tłumaczy przebieg leczenia. Jest obdarzony poczuciem humoru, które sprawia, że wizyta przebiega w przyjaznej atmosferze." - Marta G. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Bartosz
5.0
Bartosz
Dodano: 19 maja 2017
Bardzo profesjonalny i konkretny lekarz, bardzo dobre wrazenie.
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Damian
4.0
Damian
Dodano: 1 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam jak najbardziej!"
Wszystko załatwione, szybko i sprawnie, bardzo sympatyczna atmosfera :)
Zabieg:
Operacja wszczepienia implantu jądra (grudzień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Tomek
(Zielona Góra)
4.0
Tomek (Zielona Góra)
Dodano: 13 stycznia 2018
Tytuł:
"Wazektomia nie na wesoło"
słabe zainteresowanie pacjentem przed zabiegiem
miło, czysto i przytulnie
Zabieg:
Wazektomia (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Zygula1
4.0
Zygula1
Dodano: 9 listopada 2017
Tytuł:
"Nie zgodziłbym się po raz drugi"
Na samym początku system parkowania auta, nie dość, że płatny to jeszcze jak będzie wolne miejsce, to wtedy można, dla mnie to chore, żeby klinika o tej renomie nie miała własnego parkingu.
Miła obsługa na recepcji i wystrój wnętrza (ściany itd.)
Zabieg:
Leczenie stulejki chirurgiczne (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Michał
5.0
Michał
Dodano: 13 października 2017
Tytuł:
"Ok"
Brak parkingu
Konkretnie bez niepotrzebnych, okrągłych słów
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Arnold
4.0
Arnold
Dodano: 9 października 2017
Tytuł:
"Zabieg"
dane osobowe widoczne dla innych
jasno wyjaśniony zabieg
Zabieg:
Leczenie stulejki chirurgiczne (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Tomasz
5.0
Tomasz
Dodano: 27 lipca 2017
polecam
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Marian
5.0
Marian
Dodano: 24 lipca 2017
Profesionalna obsluga dziekuje
Zabieg:
Biopsja prostaty pod kontrolą TRUS (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Nowakos
5.0
Nowakos
Dodano: 19 lutego 2018
Tytuł:
"Wazektomia"
Wszystko ok.
Zabieg:
Wazektomia (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Jacek
5.0
Jacek
Dodano: 30 maja 2019
Tytuł:
"Gorąco polecam"
Po I parking. Bardzo duże udogodnienie, po II LOKALIZACJA, po III obsługa. Zostałem przyjęty jeszcze przed planowaną godziną
Zabieg:
Wazektomia (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Daro
5.0
Daro
Dodano: 8 maja 2019
Tytuł:
"Antykoncepcja męska"
Powinno być więcej miejsc parkingowych
Zarówno architektura zewnętrzna jak i wewnętrzna budynku jest ok.
Zabieg:
Wazektomia (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Wroni
5.0
Wroni
Dodano: 27 kwietnia 2019
Tytuł:
"Profesjonalne"
Szybka sprawna obsługa
Zabieg:
Wazektomia (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
Daniel
5.0
Daniel
Dodano: 15 marca 2019
Tytuł:
"Wasektomia"
Obsługa jestem zadowolony a czy był skuteczny okarze sie za 6 tygodni 😀
Zabieg:
Wazektomia (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Leon
5.0
Leon
Dodano: 3 stycznia 2019
Tytuł:
"Zadowolony"
Miła obsługa
Zabieg:
Wazektomia (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Klimek Marcin
5.0
Klimek Marcin
Dodano: 7 grudnia 2018
Tytuł:
"Miło i przyjemnie"
Obsługa
Zabieg:
Wazektomia (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Michał
5.0
Michał
Dodano: 23 sierpnia 2018
Tytuł:
"Zabieg przepukliny pachwinowej"
Nie mam zadnych zastrzezen. Mili, bezproblemowi i pomocni ludzie.
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
zadowolony
5.0
zadowolony
Dodano: 10 lipca 2018
Tytuł:
"zadowolony w 100%"
konkretnie szybko i bardzo miło poleciłbym wszystkim chętnym
Zabieg:
Wazektomia (lipiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Maciej K.
5.0
Maciej K.
Dodano: 1 marca 2018
Tytuł:
"Opinia o Centrum Medyczne T&T Medical"
Nie mam uwag.
Konkretni i szczerzy pracownicy oraz ekspresowa obsługa.
Zabieg:
Leczenie żylaków powrózka nasiennego chirurgicznie (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Michal
5.0
Michal
Dodano: 16 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Zabieg:
Wazektomia (listopad 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Tomasz
4.0
Tomasz
Dodano: 27 grudnia 2017
Tytuł:
"Opinie napisze jak wszystko się zagoi"
Miła obsługa
Zabieg:
Chirurgiczne leczenie ginekomastii gruczołowej (grudzień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Piotr
4.0
Piotr
Dodano: 18 czerwca 2019
Tytuł:
"Fantastyczna placówka"
Super fachowcy. Świetny kontakt z pacjentem. Pozdrawiam serdecznie
Zabieg:
Operacja wodniaka jądra (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
mister
4.0
mister
Dodano: 26 maja 2019
Tytuł:
"operacja"
nie mam zastrzeżeń
było sprawnie i szybko
Zabieg:
Elektroresekcja przezcewkowa guza pęcherza moczowego (TURP) (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Aleksander
4.0
Aleksander
Dodano: 23 maja 2019
Tytuł:
"Szybka, sprawna obsługa, lekkie opóźnienie."
Lekki pośpiech i opóźnienie
Luźna atmosfera
Zabieg:
Wazektomia (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Polecam
4.0
Polecam
Dodano: 6 maja 2019
Tytuł:
"Zabieg"
Brak miejsca parkingowego dla LPG
Wszystko ok
Zabieg:
Wazektomia (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Bartłomiej
4.0
Bartłomiej
Dodano: 24 kwietnia 2019
Tytuł:
"Wazektomia"
Brak uwag
Bardzo krótkie terminy wizyt i zabiegu. Bardzo profesjonalnie podejście do pacjenta.
Zabieg:
Wazektomia (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Karol
4.0
Karol
Dodano: 27 lutego 2019
Tytuł:
"Bardzo dobry"
Miła obsługa i ładne panie
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (luty 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
Jacek
4.0
Jacek
Dodano: 19 lutego 2019
Tytuł:
"Kolejny zadowolony klient"
Płatny parking.
Konkretne i fachowe podejście już od samego wejścia do kliniki. Wszystko jasno wyjaśnione.
Zabieg:
Wazektomia (luty 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Krzysztof
4.0
Krzysztof
Dodano: 23 stycznia 2019
Tytuł:
"Wazektomia"
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Zabieg zrobiony w kilkanaście minut, pełna konsultacja i informowanie pacjenta o wszystkim
Zabieg:
Wazektomia (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Hans
4.0
Hans
Dodano: 4 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam"
Czas oczekiwania na wejście na umuwioną godzinę
Zabieg:
Wazektomia (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Tomasz
4.0
Tomasz
Dodano: 3 grudnia 2018
Tytuł:
"Wazektomia"
Do zabiegu trzeba się rozebrać, a następnie ubrać na stojąco. Dla osób starszych może być to niewygodne.
Klinika OK, dobry dojazd tramwajem.
Zabieg:
Wazektomia (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Damian
4.0
Damian
Dodano: 22 października 2018
Tytuł:
"Klinika spoko, ewentualnie wymagająca kilku drobnych poprawek."
Opłata parkingowa, fakt 2 zł za godzinę to niedużo ale kilka miejsc powinno być zarezerwowane tylko dla pacjentów Medical i to gratis, w szczególności jeśli krótka konsultacja kosztuje 150zł. W poniedziałek miałem doczynienia z arogancką i pretencjonalną recepcjonistką o godzinie 10:30. 15 października 2018, w czwartek wieczorem była inna pani uprzejma i pomocna.
Lokalizacja Medical na obżerzu miasta, możliwość zaparkowania auta na parkingu podziemnym,
Zabieg:
Wazektomia (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Paweł
4.0
Paweł
Dodano: 19 października 2018
Tytuł:
"Polecam"
Klinika nowa, miła obsługa.
Zabieg:
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Pepe
4.0
Pepe
Dodano: 20 czerwca 2018
Tytuł:
"Polecam"
Miła i sympatyczna obsługa
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
KRZYSZTOF KILIAN
3.0
KRZYSZTOF KILIAN
Dodano: 16 marca 2019
Tytuł:
"Klinika godna polecenia ze względu na fachową obsługę"
Bardzo mała poczekalnia
Szybko. Sprawnie, lecz trochę za mało miejsca na tak dużą liczbę pacjętów co powoduje pewien dyskomfort choćby przy rozmowie z recepcjonistką
Zabieg:
Wazektomia (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Kamil
5.0
Kamil
Dodano: 5 czerwca 2019
Tytuł:
"Wizyta/konsultacja"
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Konrad
5.0
Konrad
Dodano: 8 maja 2019
Tytuł:
"Szybko i konkretnie"
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Alexanderw
5.0
Alexanderw
Dodano: 16 lutego 2019
Tytuł:
"Wizyta podobała mi się ponieważ była szybka i profesjonalna"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Krzysztof
5.0
Krzysztof
Dodano: 3 stycznia 2019
Tytuł:
"Swietnie"
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Patryk
5.0
Patryk
Dodano: 3 stycznia 2019
Tytuł:
"Ogólnie super Polecam"
Zabieg:
Operacje przepukliny mosznowej (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Bartek
5.0
Bartek
Dodano: 8 grudnia 2018
Tytuł:
"Rewelacja"
Zabieg:
Wazektomia (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Gabriela
5.0
Gabriela
Dodano: 13 lipca 2017
Zabieg:
Leczenie nietrzymania moczu (NTM) (lipiec 2017)
 
Szczegóły 
Kamil
(Huta)
5.0
Kamil (Huta)
Dodano: 21 marca 2017
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (marzec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 
Katarzyna
4.0
Katarzyna
Dodano: 13 maja 2019
Tytuł:
"Wielki pozytyw"
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Paweł Tuchendler
 
Szczegóły 
Przemysław
(Wrocław)
4.0
Przemysław (Wrocław)
Dodano: 16 października 2017
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Tuchendler
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska