Chiroplastica opinie

ocena 4.6 / 5 (74 opinie pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Chiroplastica została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 74 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w gabinecie.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

74 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Chiroplastyka jest kliniką specjalizującą się w chirurgii ogólnej, chirurgii ręki i medycynie estetycznej. Klienci, których umówiłam do tej Kliniki nie mogą się nachwalić Dr n. med. Ahmeda Elsaftawego, zarówno za jego profesjonalizm, jak i empatyczne podejście do Pacjentów. O ile przed wizytą w klinice zdarza się, że słyszę obawy w głosie Klienta i pada pytanie czy lekarz jest Polakiem, o tyle po wizycie u Pana Doktora, wszyscy są po prostu zachwyceni. Jeżeli chodzi o ortopedię to nieocenionym specjalistą przyjmującym w Klinice jest Lek. Paweł Stajniak. Równie mocno chwalony jak Dr n. med. Ahmed Elsaftawy. Klinika oferuje bardzo popularny ostatnio zabieg podania komórek macierzystych w naprawdę przystępnych cenach i z krótkim czasem oczekiwania." - Anna K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Elżbieta S
5.0
Elżbieta S
Dodano: 14 lutego 2018
Tytuł:
"Cudowne podejście do pacjenta"
Zostałam przyjęta przez Pana doktora z wielką empatią. Udzielono mi pomocy w tym samym dniu, co dla osoby mieszkającej poza Wrocławiem było bardzo ważne. Tam czuje się, że lekarz jest dla pacjenta, a nie pacjent dla lekarza. Empatia, niesamowita technika chirurgiczna. Pierwszy raz w życiu nie czułam bólu przy zdejmowaniu szwów.
Zabieg:
Rekonstrukcja rozerwanego płatka ucha (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Bartosz
5.0
Bartosz
Dodano: 25 listopada 2017
Tytuł:
"Operacja przepukliny."
uprzejmość personelu, czystość, dobra informacja na temat zabiegu, troskliwa opieka.
Zabieg:
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (wrzesień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Klaudia
5.0
Klaudia
Dodano: 20 lutego 2018
Tytuł:
";)"
Dobra opieka, super efekty zabiegu
Zabieg:
Modelowanie pośladków własnym tłuszczem (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Operowany
4.0
Operowany
Dodano: 24 stycznia 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo, bardzo zadowolony"
Brak miejsc parkingowych dla klientów to jedyny minus.
Szybka rzetelna i profesjonalna opieka. Bardzo konkurencyjne ceny w porównaniu z innymi. Już poleciłem znajomym..
Zabieg:
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Adam Chełmoński
 
Szczegóły 
Ewa
5.0
Ewa
Dodano: 8 grudnia 2017
Tytuł:
"Polecam tą placówkę"
Przebieralnia przed zabiegiem. Chyba było to miejsce dla personelu. Zbyt skąpe informacje na temat - co robić po zabiegu, np. rehabilitacja
Podobała mi się atmosfera i podejście lekarza oraz pielęgniarki do pacjenta
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu kolanowego (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Małgorzata M
5.0
Małgorzata M
Dodano: 20 października 2017
Tytuł:
"Serdecznie dziękuje"
cala obsługa oraz zabiegi były przeprowadzone sprawnie i na wesoło, atmosfera panuje tam bardzo przyjacielska. jestem bardzo zadowolona
Zabieg:
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (wrzesień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Katarzyna K
5.0
Katarzyna K
Dodano: 25 września 2017
Tytuł:
"Super"
Bardzo miły personel. Klinika mała, ale bardzo przytulna.
Zabieg:
Plastyka brzucha (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Marek z Niepołomic
5.0
Marek z Niepołomic
Dodano: 21 września 2017
Tytuł:
"Profesjonalizm i właściwe podejście do pacjenta"
Profesjonalizm, pełna informacja o zabiegu, podejście do pacjenta.
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Agnieszka i Halina
5.0
Agnieszka i Halina
Dodano: 8 sierpnia 2017
Mądrość, wiedza i doświadczenie. Kompetencje i zrozumienie. Piękne przywary.
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Adam
5.0
Adam
Dodano: 27 lutego 2018
Tytuł:
"Na razie jestem zadowolony, a w tym przypadku na efekt trzeba czekać"
Miła obsługa i bardzo dobre podejście do pacjenta.
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu biodrowego (luty 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Leonard
5.0
Leonard
Dodano: 8 lutego 2018
Tytuł:
"Jestem po zabiegu komórek macierzystych"
Obsługa pacjenta
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu kolanowego (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Izabela P
4.0
Izabela P
Dodano: 26 stycznia 2018
Tytuł:
"15 minut :)"
Od wejścia wita uśmiechnięty personel. I pyszne firmowe cukierki:)
Zabieg:
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Pacjent po Rekonstrukcji ACL
4.0
Pacjent po Rekonstrukcji ACL
Dodano: 15 września 2017
Tytuł:
"Fachowa opieka chirurgów! : )"
Pielęgniarka nie miała zbyt dużo przeszkolenia, jeśli chodzi o pooperacyjne traktowanie chorego, może brakuje szkoleń w sprawie więzadeł (zmniejszanie bólu - lód, zalecanie nie unoszenie operowanej kończyny bez podpory drugiej ,postępowanie, jeśli pacjent ma wymioty, zalecenia co do zmiany opatrunku - codziennie, nie co 2 dni, jak mi zaleciła pielęgniarka)
Personel chirurgiczny- profesjonalny, miły
Zabieg:
Rekonstrukcja rewizyjna więzadła krzyżowego przedniego (ACL) (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Krzysztof
4.0
Krzysztof
Dodano: 9 lutego 2018
Tytuł:
"Pierwsza, udana wizyta"
Życzliwość lekarza i personelu.
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Karol
5.0
Karol
Dodano: 11 grudnia 2017
Tytuł:
"Chiroplastica Wrocław"
Terminowość, życzliwość
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (grudzień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Adam Kuźmiński
 
Szczegóły 
Dominik
5.0
Dominik
Dodano: 28 września 2017
Tytuł:
"Wizyta kontrolna"
Miła obsługa ;)
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Kasia
5.0
Kasia
Dodano: 19 września 2017
Tytuł:
"Rewelacyjnie"
sympatyczna atmosfera
Zabieg:
Leczenie choroby Dupuytrena lekiem Xiapex (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Kuba
5.0
Kuba
Dodano: 19 grudnia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Szybka i konkretna konsultacja, brak opóźnień.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Aleksandra
5.0
Aleksandra
Dodano: 11 grudnia 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra opieka"
Bardzo dobra opieka , miły personel, szybkie terminy . Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam :)
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2018)
Lekarz:
dr Michał Chalcarz
 
Szczegóły 
Ignacy F
5.0
Ignacy F
Dodano: 6 grudnia 2018
Tytuł:
"Szybko i dpkładnie"
Miła obsługa
Zabieg:
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (listopad 2018)
Lekarz:
dr Tobiasz Szajerka
 
Szczegóły 
Beata
5.0
Beata
Dodano: 21 listopada 2018
Tytuł:
"Świat do odważnych należy"
Podejście do pacjentów i opieka.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2018)
Lekarz:
dr Michał Chalcarz
 
Szczegóły 
Danuta G. Czerniejewo woj. Wielkopolskie
5.0
Danuta G. Czerniejewo woj. Wielkopolskie
Dodano: 16 listopada 2018
Tytuł:
"Klinika, o której sie marzy podczas zabiegów medycznych!"
Bardzo podobało mi się podejście do pacjenta, byłam traktowana podmiotowo; następnie to, że lekarz prowadzący znalazł dla mnie czas przed zabiegiem i poinformował o przebiegu zabiegu, konsekwencjach; był rzeczowy, nie wprowadzał zdenerwowania, cierpliwy, a przede wszystkim nie podkreślał dystansu względem siebie. Zaś podczas trwania zabiegu nieustannie dopytywał o samopoczucie, zaaranżował relaksujący/ mimo wszystko/ klimat poprzez włączenie muzyki, a asystentka potrafiła z wielką empatią podejść do pacjenta. Już poleciłam tę klinikę dwóm osobom, inna sprawa czy skorzystają z zabiegu, jednak będę polecać nieustannie.
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu kolanowego (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Joanna
5.0
Joanna
Dodano: 7 listopada 2018
Tytuł:
"Chiroplastica- polecam"
Mila bezstresowa atmosfera, profesjonalizm, dobre wyposazenie, czystosc.bardzo mile i troskliwe pielegniarki
Zabieg:
Powiększanie piersi własną tkanką tłuszczową (listopad 2018)
Lekarz:
dr Michał Chalcarz
 
Szczegóły 
Jerzy
5.0
Jerzy
Dodano: 26 października 2018
Tytuł:
"to znakomita klinika i znakomity lekarz (Ahmed Elsaftawy)"
-
opieka, życzliwość lekarza i personelu
Zabieg:
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Jakub
5.0
Jakub
Dodano: 23 października 2018
Tytuł:
"Fantastyczny efekt"
Podejście lekarza do pacjęta, zero stresu wszystko odbyło się w sposób profesjonalny.
Zabieg:
Liposukcja Body Jet - ginekomastia (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Włodzimierz
5.0
Włodzimierz
Dodano: 22 października 2018
Tytuł:
"Wizyta udana,skutek pozytywny."
Profesjonalność rozmów z przedstawicielem kliniki przed ustaleniem możliwości przeprowadzenia zabiegu i ustaleniu terminu zabiegu.
Zabieg:
Leczenie choroby Dupuytrena lekiem Xiapex (październik 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Paweł z zagranicy
5.0
Paweł z zagranicy
Dodano: 11 października 2018
Tytuł:
"Pełna satysfakcja po wykonanym w waszej klinice zabiegu."
Bardzo miły personel, Dr Adam Kuzmiński który wykonywał zabieg usuwania żylaków kończyn dolnych bardzo miły i profesjonalny, a efekty zabiegu naprawdę dobre. Na pewno umówię się na następny zabieg drugiej nogi.
Zabieg:
Leczenie żylaków kończyn dolnych (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Adam Kuźmiński
 
Szczegóły 
Magdalena
5.0
Magdalena
Dodano: 2 października 2018
Tytuł:
"zespol ciesni nadgarstka"
Profesjonalizm zrozumienie dla pacjenta
Zabieg:
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Adam Chełmoński
 
Szczegóły 
Elżbieta M
5.0
Elżbieta M
Dodano: 14 września 2018
Tytuł:
"Pelen Profesjonalizm"
Profesjonalizm nic dodac nic ująć!!!!
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu kolanowego (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Barbara
5.0
Barbara
Dodano: 13 sierpnia 2018
Tytuł:
"Pozytywna pod każdym względem miły personel"
Miła obsługa
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Rita
5.0
Rita
Dodano: 9 lipca 2018
Tytuł:
"Bardzo polecam"
Nie było takiej rzeczy
Czysto, personel przemiły, Pan doktor dowcipny, Panie pielęgniarki złote kobiety :)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Paweł
5.0
Paweł
Dodano: 29 czerwca 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolony z wizyty."
Wizyta była na czas bez opóźnień miła obsługa i pan doktor. Udzielono odpowiedzi na wszystkie moje pytania.
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Adam Kuźmiński
 
Szczegóły 
Urszula
5.0
Urszula
Dodano: 25 czerwca 2018
Tytuł:
"ogólne zadowolenie"
opóźnienie zabiegu co powoduje zniecierpliwienie pacjenta oraz brak pełnej informacji czego można spodziewać się po zabiegu wrazie skutkwów ubocznych
miła obsługa i prowadzenie przez lekarza
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu kolanowego (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Bartłomiej Różycki
5.0
Bartłomiej Różycki
Dodano: 30 maja 2018
Tytuł:
"Boli? Chiroplastica pomoże na 100%"
Nic.
Podobało mi się tak na prawdę wszystko. Pierwszy raz mnie operowano, pierwszy raz musiałem poradzić sobie z tego typu problemem. Ekipa z placówki Chiroplastica z doktorem Pawłem Stajniakiem na czele pomogła mi przejść przez te ciężkie (dla mnie) dwa dni z wielkim luzem i profesjonalizmem jednocześnie. Wszyscy uśmiechnięci. W pokoju czystko (super sale). Dobre jedzenie. I oczywiście świetna opieka. Usługa wykonana bardzo dobrze.
Zabieg:
Wycięcie torbieli włosowej (maj 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Kazimiera Olszewska
5.0
Kazimiera Olszewska
Dodano: 9 maja 2018
Tytuł:
"szybko i fachowo"
Pełen profesjonalizm
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu biodrowego (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 30 kwietnia 2018
Tytuł:
"Super, natychmiastowy efekt i bez bólu 😁"
Profesjonalne podejście do pacjenta
Zabieg:
Usuwanie zmarszczek toksyną botulinową (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Witold
5.0
Witold
Dodano: 25 kwietnia 2018
Tytuł:
"Wbrew pozorom to był miły dzień"
Podobało się wszystko jednak mam pewien wniosek o pełny przepływ informacji z Chirolastica do Tourmedica w zakresie postępowania po zabiegach. Będzie to duże ułatwienie zarówno dla lekarzy jak i pacjentów.
Niezwykle miły personel, podejście do pacjenta, bezproblemowe przełożenie terminu zabiegu na moją prośbę, dający się odczuć pełen profesjonalizm.
Zabieg:
Zabiegi z użyciem komórek macierzystych (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
anna
5.0
anna
Dodano: 20 kwietnia 2018
Tytuł:
"super"
miłe sympatyczne panie, pan doktor tez , czekamy tylko na pozytywny wynik mam nadzieje ze sie udało wszystko . ale to za jakies 6 m-cy napisze jak mąz będzie chodził po zabawach
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu biodrowego (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Wacław
5.0
Wacław
Dodano: 19 kwietnia 2018
Tytuł:
"Szybko, sprawnie i skutecznie"
Nie mam uwag. Wszyscy mili.
Nie czułem się natrętem, jak w NFZ. Ta tabakiera wie, że jest dla nosa i nie cierpi z tego powodu.
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Aniela
5.0
Aniela
Dodano: 9 kwietnia 2018
Tytuł:
"Ok"
Miła obsługa
Zabieg:
Operacja zespołu rowka nerwu łokciowego (marzec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Andrzej
5.0
Andrzej
Dodano: 22 marca 2018
Tytuł:
"Spoko"
Miła atmosfera .
Dotyczy:
Konsultacja lekarska w zakresie medycyny estetycznej (marzec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Danuta K. Kolcz
5.0
Danuta K. Kolcz
Dodano: 20 marca 2018
Tytuł:
"Bardzo profesjona i sympatyczne doswiadczenie."
Zbyt mała poczekalnia lub raczej jej brak gdyż osoby oczekujące na zabieg często muszą wymijać osoby wchodzące lub wychodzące z Kliniki, a czasem te które stoją do rejestracji .
Bardzo sympatyczna i pomocna obsługa , Klinika wyposażona w nowoczesny sprzęt , pokoje dla pacjentów mimo iż malutkie są wyposażone we wszystko co potrzeba pacjentowi.
Zabieg:
Wycięcie ganglionu stopy (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Magda
5.0
Magda
Dodano: 7 marca 2018
Tytuł:
"korekta uszu"
Miła,sympatyczna atmosfera, schludne i lususowe wnętrza, profesjonalna obsługa
Zabieg:
Operacje plastyczne uszu (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Christian
5.0
Christian
Dodano: 28 grudnia 2017
Tytuł:
"Super "
Zabieg:
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (grudzień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Darek
4.0
Darek
Dodano: 11 września 2017
Tytuł:
"Polecam na 100%, tym co się obawiają"
Miła obsługa
Zabieg:
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Mariola
4.0
Mariola
Dodano: 5 grudnia 2018
Tytuł:
"Pełen profesjonalizm"
Przyjemna atmosfera, dobra opieka, świetny efekt po zabiegu. Gorąco polecam.
Zabieg:
Podniesienie piersi wraz z powiększaniem implantami (grudzień 2018)
Lekarz:
dr Michał Chalcarz
 
Szczegóły 
Łukasz
4.0
Łukasz
Dodano: 28 listopada 2018
Tytuł:
"Super"
Fajna atmosfera
Zabieg:
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Mariola
4.0
Mariola
Dodano: 22 listopada 2018
Tytuł:
"Pełen profesjonalizm"
Fachowa pomoc, miła atmosfera, brak kolejek.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (listopad 2018)
Lekarz:
dr Michał Chalcarz
 
Szczegóły 
Grażyna Piotrowska
4.0
Grażyna Piotrowska
Dodano: 30 października 2018
Tytuł:
"Terminowość. Bardzo dobra organizacja. Sympatyczna obsługa."
brak
Pełen profesjonalizm. Przestępne ceny.
Zabieg:
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (październik 2018)
Lekarz:
dr Tobiasz Szajerka
 
Szczegóły 
Dawid
4.0
Dawid
Dodano: 12 października 2018
Tytuł:
"Profesionalizm"
Miła i profesjonalna obsługa
Zabieg:
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
RMB
4.0
RMB
Dodano: 6 września 2018
Tytuł:
"Polecam serdecznie bo warto"
Recepcjonistka zamaiast podac ankiete odnosnie alergi i przebytych chorob troszczyla sie tylko o umowe od odstapienia od czynnosci cywilno prawnych wrazie nieudanego zabiegu. Takie oswiadczenie musialem podpisac 3 krotnie, w tym jedno sie dublowalo. Niefachowa inormacja recepcjonistki odnosnie okresu powtorzenia zabiegu.
Bardzo schludnie i czysto... napoje gratis zaraz po przybyciu. Mily wystroj wnetrz...
Zabieg:
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Barbara
4.0
Barbara
Dodano: 13 lipca 2018
Tytuł:
"Godna polecenia placówka oraz lekarz prowadzacy"
Brak
Szczegółowe i wyczerpujace informacje od lekarza oraz podejście do pacjenta.Mila obsługa recepcji.
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu biodrowego (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Ewa
4.0
Ewa
Dodano: 9 lipca 2018
Tytuł:
"Klinika godna polecenia"
Mało informacji po zabiegu o dalszej rekonwalescencji.
Podejście lekarza do pacjenta. Bardzo miła obsługa.
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu biodrowego (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Zbigniew
4.0
Zbigniew
Dodano: 29 maja 2018
Tytuł:
"Super!"
Punktualność, rzeczowa, precyzyjna informacja
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (maj 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Kornelia Wysoka
4.0
Kornelia Wysoka
Dodano: 18 maja 2018
Tytuł:
"Super praca"
Wszystko ok.
Sympatyczna obsługa klienta i profesjonalna porada !
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu kolanowego (maj 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Karolina
4.0
Karolina
Dodano: 15 maja 2018
Tytuł:
"Zadowolona"
Spodobało mi się to że nie musiałam czekać w kolejce☺ przyszłam i weszłam od razu 😀
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (maj 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
M.K
4.0
M.K
Dodano: 3 maja 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra"
Kompetentny lekarz, punktualność
 
Szczegóły 
Anna
4.0
Anna
Dodano: 21 kwietnia 2018
Tytuł:
"Super, natychmiastowy efekt i bez bólu 😁"
-
Szybka i profesjonalna pomoc dr Ahmeda
Dotyczy:
Konsultacja lekarska w zakresie medycyny estetycznej (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Gabriela Hyra
4.0
Gabriela Hyra
Dodano: 8 marca 2018
Tytuł:
"Polecam,"
Wszystko sprawnie , na czas. Atmosfera życzliwego podejścia do pacjenta
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu biodrowego (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Jack Madej
4.0
Jack Madej
Dodano: 7 listopada 2017
Tytuł:
"Proffesionalizm"
Mila profesjonalna obsluga
Zabieg:
Zabiegi z użyciem komórek macierzystych (październik 2017)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
czerniak mariola
3.0
czerniak mariola
Dodano: 15 sierpnia 2018
Tytuł:
"ogólnie jak sam zabieg dobrze"
nie podobało mi sie ze nie wystarczające jest omawianie po zabiegu
na samym początku zachęta pielegniarki , która poczułam sie bez lęku i miła atmosfera
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Paweł Stajniak
5.0
Paweł Stajniak
Dodano: 26 marca 2018
Tytuł:
"Miejsce godne polecenia"
Zabieg:
Zabiegi z użyciem komórek macierzystych (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Waldemar
5.0
Waldemar
Dodano: 10 sierpnia 2017
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Wioleta
5.0
Wioleta
Dodano: 1 sierpnia 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie ginekologii estetycznej (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Michał
5.0
Michał
Dodano: 12 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja lekarska w zakresie medycyny estetycznej (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Wiesława
5.0
Wiesława
Dodano: 4 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii ręki (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Aldona
5.0
Aldona
Dodano: 9 maja 2017
Zabieg:
Powiększanie piersi własną tkanką tłuszczową (maj 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Julia
5.0
Julia
Dodano: 9 maja 2017
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Bartłomiej
5.0
Bartłomiej
Dodano: 26 kwietnia 2017
Zabieg:
Leczenie choroby Dupuytrena lekiem Xiapex (kwiecień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Kornelia
4.0
Kornelia
Dodano: 17 września 2018
Tytuł:
"Sympatyczna i merytoryczna !"
Zabieg:
Podanie komórek macierzystych do stawu kolanowego (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Grzegorz
4.0
Grzegorz
Dodano: 18 stycznia 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra"
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Stajniak
 
Szczegóły 
Rafał
4.0
Rafał
Dodano: 5 grudnia 2017
Tytuł:
"Zadowolony z konsultacji"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii ręki (grudzień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 
Marian
4.0
Marian
Dodano: 23 października 2017
Tytuł:
"Bardzo dobra klinika"
Zabieg:
Leczenie operacyjne żylaków kończyn dolnych (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Adam Kuźmiński
 
Szczegóły 
Pawel
2.0
Pawel
Dodano: 18 kwietnia 2018
Tytuł:
"Niekompetentny lekarz"
Zabieg:
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ahmed Elsaftawy
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.