Derm-Estetyka opinie

ocena 4.5 / 5 (21 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
10:00 - 18:00
wtorek
10:00 - 18:00
środa
10:00 - 18:00
czwartek
10:00 - 18:00
piątek
10:00 - 18:00
sobota
-
niedziela
nieczynne
Placówka Derm-Estetyka została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 21 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w centrum medycznym.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

21 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena pacjentów Tourmedica.pl:
Znakomita:
(11)
(11)
Bardzo dobra:
(10)
(10)
Dobra:
(0)
(0)
Słaba:
(0)
(0)
Bardzo słaba:
(0)
(0)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Martyna
5.0
Martyna
Dodano: 28 października 2017
Tytuł:
"Gorąco polecam każdemu kto boryka się z problemem odstających uszu :)"
Bardzo przyjemne miejsce, pani asystentka, jak i sama pani doktor były bardzo miłe i profesjonalne. Atmosfera podczas zabiegu była bardzo na plus. Jestem zadowolona z przebiegu całej wizyty, jak i z uzyskanego efektu korekcji ucha :)
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Patryk
4.0
Patryk
Dodano: 24 października 2017
Tytuł:
"Marzenia się spełniają w klinice derm-estetyka"
Wszystko, począwszy od samej operacji, która była bezbolesna, i lekarza, który usunął mój kompleks, a kończąc na opiece po operacji. Jestem bardzo zadowolony.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Szymon Kołacz
 
Szczegóły 
Rafał
4.0
Rafał
Dodano: 23 lutego 2018
Tytuł:
"Zadowolony"
Mila atmosfera,ładne panie.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Eulalia
4.0
Eulalia
Dodano: 8 grudnia 2017
Tytuł:
"Super"
Wszystko, obsługa, klimat
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Szymon Kołacz
 
Szczegóły 
Malgorzata
5.0
Malgorzata
Dodano: 31 maja 2019
Tytuł:
"Profesjonalna, sympatyczna obsługa, zabieg korekty uszu zupełnie bezbolesny. Dbałość o pacjenta."
Profesjonalizm, miła atmosfera.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Mania
5.0
Mania
Dodano: 24 maja 2019
Tytuł:
"Bardo polecam"
Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście do mojej sprawy. Zabieg odbył się szybko i sprawnie, a najważniejsze to że był bezbolesny. Bardzo podobalo mi się że konsultacja była już na drugi dzień. Jestem bardzo zadowolona i nie mogę doczekać się efektu po zdjęciu opatrunku.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Andreas Zukowski -architekt
5.0
Andreas Zukowski -architekt
Dodano: 8 kwietnia 2019
Tytuł:
"Polecam wszystkim chetnym"
Bardzo dobrze wykonany zabieg. Punktualnosc i bardzo serdeczna atmosfera.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Barbara
5.0
Barbara
Dodano: 1 kwietnia 2019
Tytuł:
"Polecam tą klinike"
Punktualność oraz profesjonalne i sympatyczne podejście Pani doktor i pozostałego personelu.
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Agnieszka
5.0
Agnieszka
Dodano: 8 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam"
Czysto
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 9 października 2018
Tytuł:
"polecam"
Rzetelnie pani doktor o wszystkim informowała zabieg odbył się bez bólu jak i przed wtrakcie i po zabiegu
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmy na pierwszym miejscu
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Krychna
5.0
Krychna
Dodano: 21 września 2018
Tytuł:
"Polecam każdemu tę placówkę ,ponieważ byłam tam operowana i cieszę się bardzo, że właśnie tam trafiłam."
Wszystko mi się podobało.
Podczas wizyty w tej placówce podobało mi się miłe podejście do pacjenta , punktualność i serdeczna atmosfera.
Zabieg:
Lifting operacyjny szyi (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Anna C.
(Starogard Gdański)
5.0
Anna C. (Starogard Gdański)
Dodano: 8 kwietnia 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona"
Nie ma takiej rzeczy
Wszystko 😉
Zabieg:
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (marzec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
MARZENA I CÓRKA
4.0
MARZENA I CÓRKA
Dodano: 9 września 2019
Tytuł:
"KOREKTA USZU"
pani która pracuje w rejestracji powinna zdecydowanie więcej się uśmiechać i mieć bardziej pogodny nastrój, co jest bardzo ważne w kontakcie z klientem
podobało mi się nowoczesność kliniki,
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (sierpień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Monika
4.0
Monika
Dodano: 28 czerwca 2019
Tytuł:
"Korekta uszu u nastolatki"
Pełen profesjonalizm, z czystym sercem polecam😀
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Julia
4.0
Julia
Dodano: 26 kwietnia 2019
Tytuł:
"Bardzo polecam"
Szczegółowe informacje o zabiegu,
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Ola
(Wejherowo)
4.0
Ola (Wejherowo)
Dodano: 2 października 2018
Tytuł:
"Zabieg w Gdyni Derm-Estetyka"
Panie były niezwykle uprzejme i szybko wyjasnialy wszystkie niejasności za co bardzo dziękuję :)
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Joanna
4.0
Joanna
Dodano: 23 maja 2018
Tytuł:
"standard jest odpowiedni. mam nadzieję że po ściągnięciu szwów zadowolona będę i Ja"
trochę późna pora zabiegu który trwał ponad 3 godziny
Bardzo miłe podejście lekarza do pacjenta. podczas zabiegu informowanie lekarza co robi aktualnie li dlaczego
Zabieg:
Operacje plastyczne powiek (maj 2018)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Joanna
4.0
Joanna
Dodano: 15 kwietnia 2018
Tytuł:
"standard jest odpowiedni"
sam gabinet. olbrzymie pomieszczenie. I na środku łóżko....
wizyta odbyła się o godzinie o której byłam umówiona. Dostałam dość wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Magdalena Gutkowska
5.0
Magdalena Gutkowska
Dodano: 17 maja 2019
Tytuł:
"Dobra ,byłam tyko tylko na konsultacji"
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Sebastian
5.0
Sebastian
Dodano: 15 stycznia 2018
Tytuł:
"Ok"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Alina Hedrych-Ozimina
 
Szczegóły 
Kinga
4.0
Kinga
Dodano: 18 kwietnia 2019
Tytuł:
"Lekarz powinien zaproponować wcześniej inny zabieg (którego sam nie wykonuje"
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Ewa Sokołowska
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska