Dom Lekarski Centrum Medyczne opinie

ocena 4.6 / 5 (14 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
7:30 - 20:00
wtorek
7:30 - 20:00
środa
7:30 - 20:00
czwartek
7:30 - 20:00
piątek
7:30 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Dom Lekarski Centrum Medyczne została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 14 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

12 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Dom Lekarski Centrum Medyczne to wyspecjalizowana placówka medyczna, w której zapewnione jest nowoczesne leczenie z zakresu okulistyki, ortopedii i chirurgii ręki oraz wielu innych dziedzin medycyny. W DLCM umawiam wizyty do specjalisty, określanego przez klientów, jako jednego z najlepszych chirurgów ręki w Polsce, a mianowicie do Dr. Ireneusza Walaszka. Lekarz specjalizuje się w zabiegach operacyjnych kończyny górnej: rekonstrukcja ubytków pourazowych, artroskopia nadgarstka, chirurgia nerwów, ścięgien i naczyń ręki, korekcje deformacji w przebiegu chorób zwyrodnieniowych. Klienci mówią krótko: Dr Ireneusz Walaszek to lekarz z powołania. Pełen poświęcenia i zaangażowania. Pan doktor ma bardzo profesjonalne podejście, jest sympatyczny i tworzy przyjazną atmosferę. Opiekuje się pacjentem na każdym etapie leczenia." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Jerzy
5.0
Jerzy
Dodano: 14 grudnia 2017
Tytuł:
"Polecam z czystym sumieniem"
Krótki czas oczekiwania na wizytę. Miła obsługa. Rzeczowe i wyczerpujące informacje na stronie internetowej.
Zabieg:
Leczenie zaćmy
Lekarz:
dr n. med. Andrzej Palacz
 
Szczegóły 
Bogusław
5.0
Bogusław
Dodano: 25 lipca 2017
Jestem bardzo zadowolony i każdy mój problem zdrowotny będę rozwiązywał w tej placówce. Uniknąłem protezy stawi biodrowego, którą zalecił mi ortopeda w Norwegi. Z powazaniem Bogusław L
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Piotr Kominiak
 
Szczegóły 
Roman
5.0
Roman
Dodano: 15 marca 2019
Tytuł:
"Super"
Nie ma
Profesjonalizm i rzeczowosć
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (marzec 2019)
 
Szczegóły 
Jadwiga M
5.0
Jadwiga M
Dodano: 7 listopada 2018
Tytuł:
"Naprawdę bardzo polecam, dzisiaj jestem szczęśliwa, nie potrzebuję okularów, widzę jak nastolatka."
Bardzo dobra i profesjonalna opieka przed zabiegiem i po nim również.
Zabieg:
Leczenie zaćmy (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Andrzej Lipiński
 
Szczegóły 
Maria
(Węgorzyno)
5.0
Maria (Węgorzyno)
Dodano: 15 października 2018
Tytuł:
"Wizyta na bardzo wysokim poziomie."
Nie mam zastrzeżeń.
Bardzo kompetentna obsługa. Panie w recepcji miłe i uśmiechnięte. Do gabinetu weszliśmy niemal z marszu.
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Marcin Ferenc
 
Szczegóły 
Beata
4.0
Beata
Dodano: 8 grudnia 2017
Tytuł:
"Super miejsce"
Miła obsługa
Dotyczy:
Konsultacja kosmetologiczna (grudzień 2017)
 
Szczegóły 
Basia
(Szczecin)
4.0
Basia (Szczecin)
Dodano: 10 maja 2018
Tytuł:
"Dom lekarski w Szczecinie to dom do którego wchodzisz po zdrowie."
Profesjonalna opieka lekarska i pielęgniarska, dziecko czuło się jak e domu.
Zabieg:
Adenotonsilotomia - usunięcie chirurgicznie migdałków podniebiennych i gardłowego u dziecka (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Władysław
4.0
Władysław
Dodano: 27 marca 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra"
Nic
Pani Doktor
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (marzec 2018)
 
Szczegóły 
Bogusław
4.0
Bogusław
Dodano: 6 marca 2018
Tytuł:
"Bardzo sobra"
Podejście do pacjenta
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (marzec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Marcin Ferenc
 
Szczegóły 
Karolina
5.0
Karolina
Dodano: 23 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Marcin Ferenc
 
Szczegóły 
Bartłomiej
5.0
Bartłomiej
Dodano: 28 kwietnia 2017
Zabieg:
Operacja biodra trzaskającego (kwiecień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Marcin Ferenc
 
Szczegóły 
Jan
(Goleniów)
4.0
Jan (Goleniów)
Dodano: 27 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Zabieg:
Endoprotezoplastyka całkowita bezcementowa stawu biodrowego (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Kominiak
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska