DUO MEDICA opinie

ocena 4.7 / 5 (11 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
10:00 - 20:00
wtorek
10:00 - 20:00
środa
10:00 - 20:00
czwartek
10:00 - 20:00
piątek
10:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka DUO MEDICA została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 11 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

10 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Specjalistyczne Gabinety Lekarskie DUO MEDICA to nowoczesna placówka medyczna, która oferuje swoim Pacjentom szeroki zakres zabiegów z różnych dziedzin medycyny. Gabinety DUO MEDICA mieszczą się w przestronnych, nowoczesnych wnętrzach, dzięki czemu pacjenci mogą w komfortowych warunkach poddawać się diagnostyce i leczeniu. Spokojna, pełna zieleni okolica zapewnia im poczucie intymności i spokoju. Placówka jest w pełni dostosowana do potrzeb osób niepełnosprawnych. Najwięcej klientów umawiam chyba do Dr Artura Sandelewskiego, który jest chirurgiem i Lekarzem Medycyny Estetycznej. Ich zdaniem Pan doktor jest bardzo życzliwy, przyjazny i przede wszystkim jest wysokiej klasy specjalistą. Wszystko fachowo tłumaczy, a po wizycie pacjent ma pełną jasność co do tego, jak będzie polegało leczenie lub zabieg, dlatego w zdecydowanej większości są zadowoleni z efektów. Często słyszę słowa: „Powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z efektów to stanowczo za mało. Po prostu rewelacja!”" - Ewa K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Ewa
5.0
Ewa
Dodano: 28 października 2017
Tytuł:
"Gabinet na miarę XXI wieku"
Atmosfera, profesjonalizm, zainteresowanie pacjentem
Zabieg:
Podcięcie laserowe wędzidełka wargi (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Daniel Ciapiński
 
Szczegóły 
Beata
4.0
Beata
Dodano: 13 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam placówkę i pana doktora Sandelewskiego"
Podejście do pacjenta. Udzielanie odpowiedzi na moje pytania
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Kazimierz Ś.
5.0
Kazimierz Ś.
Dodano: 12 września 2017
Tytuł:
"Oceniam na szóstkę"
Super wykonana usługa oraz bardzo dobra i miła atmosfera
Zabieg:
Protetyka stomatologiczna (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Daniel Ciapiński
 
Szczegóły 
Broda Krystyna
5.0
Broda Krystyna
Dodano: 26 grudnia 2018
Tytuł:
"Opinia o klinice Duo Medica w Katowicach.ul.Grabowa 1d"
Nie mam żadnych uwag dotyczących kliniki.
Profesjonalna opieka podczas całego etapu leczenia,szybkie i skuteczne reagowanie w razie potrzeby,bardzo miły cały personel od lekarzy do reszty pracowników.
Zabieg:
Implanty zębowe (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Daniel Ciapiński
 
Szczegóły 
Danuta Gontarz
5.0
Danuta Gontarz
Dodano: 22 czerwca 2018
Tytuł:
"Plastyka chirurgiczna górnych powiek"
Miły profesojonalny zespół atmosfera przyjazna dla pacjenta
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Urszula
5.0
Urszula
Dodano: 5 marca 2018
Tytuł:
"pozytywna"
1.5 h opóźnienie, pomimo wyznaczonej godziny wizyty.
atmosfera
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie ginekologii estetycznej (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Jerzy Tylnicki
 
Szczegóły 
Kuźma Anna
4.0
Kuźma Anna
Dodano: 22 grudnia 2018
Tytuł:
"Szczeze polecam a w szczególności Doktora Artura Sandelewski"
Opieka super. Czysto. Super podejście do pacjenta.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Daria
4.0
Daria
Dodano: 6 marca 2018
Tytuł:
"Z czystego serca polecam tą klinikę"
Brak
Bardzo dobra opieka medyczna, pomocne pielęgniarki
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
Marta
5.0
Marta
Dodano: 10 lipca 2017
Zabieg:
USG Doppler żył / tętnic kończyn dolnych z konsultacją (lipiec 2017)
 
Szczegóły 
Aldona
5.0
Aldona
Dodano: 18 maja 2017
Zabieg:
Podcięcie laserowe wędzidełka języka (maj 2017)
Lekarz:
dr n. med. Daniel Ciapiński
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.