EuroMediCare Szpital Specjalistyczny z Przychodnią opinie

ocena 4.7 / 5 (30 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 18:00
wtorek
8:00 - 18:00
środa
8:00 - 18:00
czwartek
8:00 - 18:00
piątek
8:00 - 18:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka EuroMediCare Szpital Specjalistyczny z Przychodnią została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 30 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

30 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"EuroMediCare Szpital Specjalistyczny z Przychodnią to nowoczesny ośrodek zapewniający pacjentom wysoki stopień zadowolenia z proponowanego leczenia. W placówce przeprowadzane są operacje ortopedyczne, w tym stawu skokowego, kolanowego, biodrowego oraz z zakresu mikrochirurgii ręki oraz operacje z zakresu chirurgii ogólnej w tym pełny zakres zabiegów laparoskopowych czy endoskopowych w obrębie przewodu pokarmowego, w tym dróg żółciowych oraz trzustki. Z wypowiedzi naszych klientów wynika, że opiekuję sprawuje tu całodobowo wykwalifikowany i profesjonalny zespół lekarzy oraz pielęgniarek. Personel bardzo uprzejmy i sympatyczny, począwszy od lekarzy, aż po panie pielęgniarki i salowe. W ośrodku panują bardzo komfortowe warunki pobytu, a w salach jest czysto i przyjemnie. Klienci placówki cenią sobie porady u świetnych i profesjonalnych specjalistów. Lekarze udzielają konkretnych informacji, cierpliwie odpowiadają na wszystkie pytania." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Dominika
(Legnica)
4.0
Dominika (Legnica)
Dodano: 21 listopada 2017
Tytuł:
"Polecam"
Miła obsługa. Konsultacja przeprowadzona w sposób rzetelny i konkretny. Lekarz szczegółowo poinformował mnie o możliwościach dotyczących zabiegu i zaproponował leczenie adekwatne do stanu zdrowia.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Rafał Mulek
 
Szczegóły 
Genwefa
(Wrocław)
5.0
Genwefa (Wrocław)
Dodano: 13 czerwca 2017
Kompetencje lekarza b.wysokie konsultacje byly przekazane jasno i zrozmiale
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły 
Dominika
(Legnica)
5.0
Dominika (Legnica)
Dodano: 28 grudnia 2017
Tytuł:
"Opinia po zabiegu rękawowej resekcji żołądka"
Fachowa, miła obsługa wykazująca zainteresowanie pacjentem i jego potrzebami
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Rafał Mulek
 
Szczegóły 
Zuzanna
(Oleśnica)
5.0
Zuzanna (Oleśnica)
Dodano: 16 października 2017
Tytuł:
"Na plus"
Mala poczekalnia
Wizyta u lekarza specjalisty. Bardzo sympatyczne podejście do małego pacjenta
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna dziecięca (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły 
Michał
4.0
Michał
Dodano: 21 listopada 2017
Tytuł:
"4/5"
Posiłki :)
Podejście lekarzy, personelu. Wszystko jasno i klarownie wyjaśnione. Operacja przebiegła zgodnie z zapowiedziami lekarza.
Zabieg:
Artroskopowa operacja więzadła krzyżowego przedniego (ACL) (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Michał Kniaź
 
Szczegóły 
Justyna
4.0
Justyna
Dodano: 26 września 2017
Tytuł:
"Operacja przegrody nosowej"
Pani doktor M. Kubacka jest bardzo miłą osobą i ma profesjonalne podejście do pacjenta
Zabieg:
Operacja otwarta krzywej przegrody nosa (wrzesień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły 
Matka 4 letniego pacjenta
4.0
Matka 4 letniego pacjenta
Dodano: 14 września 2017
Tytuł:
"Opinia"
Bardzo dobra opieka lekarska, przyjazne warunki szpitalne oraz rzetelne prowadzenie dokumentacji.
Zabieg:
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (lipiec 2017)
 
Szczegóły 
Marcelina
4.0
Marcelina
Dodano: 21 listopada 2017
Tytuł:
"Super"
Pani Doktor to wspaniała osoba. Super. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna dziecięca (listopad 2017)
Lekarz:
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły 
Ryszard.
5.0
Ryszard.
Dodano: 16 lipca 2019
Tytuł:
"Wspaniały lekarz b. cierpliwy człowiek."
Część personelu pomocniczego.
Lekarz.
Zabieg:
Wycięcie torbieli włosowej (lipiec 2019)
Lekarz:
lek. Andrzej Gebuza
 
Szczegóły 
Agnieszka
5.0
Agnieszka
Dodano: 15 lipca 2019
Tytuł:
"Było ok"
Jedzenie
Wystrój sali. Obsługa lekarzy
Zabieg:
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (lipiec 2019)
Lekarz:
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły 
Ewelina
5.0
Ewelina
Dodano: 28 lutego 2019
Tytuł:
"Zabieg waginoplastyki."
Wspaniała opieka.
Zabieg:
Plastyka pochwy (luty 2019)
Lekarz:
dr n. med. Jacek Żmijewski
 
Szczegóły 
Tomasz
5.0
Tomasz
Dodano: 7 lutego 2019
Tytuł:
"Operacja przepukliny"
Czas oczekiwania na zabieg, koordynacja lekarzy i pielęgniarek, łatwość uzyskania informacji. Całość sprawia wrażenie (i tak jest), że wszystko jest w najlepszych rękach
Zabieg:
Operacje przepukliny pępkowej (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Andrzej Gebuza
 
Szczegóły 
Wiesław Komór
5.0
Wiesław Komór
Dodano: 5 lutego 2019
Tytuł:
"Polecam zabiegi w Euromedicare"
Wszystko OK
Zabieg:
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły 
Marzena
5.0
Marzena
Dodano: 5 lutego 2019
Tytuł:
"Polecam."
Bardzo dobra, profesjonalna opieka pielęgniarska i lekarska. Wszyscy pracownicy mili. Polecam.
Zabieg:
Operacje i leczenie migdałków (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły 
Piotr Misiewicz
(Krosno Odrzańskie)
5.0
Piotr Misiewicz (Krosno Odrzańskie)
Dodano: 4 stycznia 2019
Tytuł:
"Nowe życie."
Wszystko. Super opieka. Profesjonalne podejście do pacjenta. Miłą obsluga.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Rafał Mulek
 
Szczegóły 
Starzyński Krzysztof
5.0
Starzyński Krzysztof
Dodano: 12 grudnia 2018
Tytuł:
"Pozytywnie spoglądam na miejsce w którym można się leczyć"
Nie stwierdziłem takich uwag,moze zbyt krótko znam tamtejszą placówkę,jedyny problem z mojej strony,to daleka odległość do przebycia na miejsce,
Nowy szpital,szybka obsługa w recepcji,oraz przed czasowa diagnostyka lekarza,ktory potrafił pomóc.
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły 
Natalia Okrzesik
(Wrocław)
5.0
Natalia Okrzesik (Wrocław)
Dodano: 9 sierpnia 2018
Tytuł:
"Bardzo będę profesjonalne Miejsce"
Uprzejmość personelu szybkość restauracyjne profesjonal jestem u lekarza o czystość i schudnąć budynku
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (lipiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły 
Mieczysław
5.0
Mieczysław
Dodano: 2 sierpnia 2018
Tytuł:
"Ok"
Brak klimatyzacji w szpitalu
Kompetentna obsluga
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły 
Zając K.
(Marcinkowice)
5.0
Zając K. (Marcinkowice)
Dodano: 21 lipca 2018
Tytuł:
"Polecam każdemu szpital EUROMEDICARE"
Profesjonaliści - dotyczy to lekarzy i pielęgniarek.
Zabieg:
Endoprotezoplastyka całkowita bezcementowa stawu biodrowego (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Ziemisław Stępniewski
 
Szczegóły 
Marta
5.0
Marta
Dodano: 4 czerwca 2018
Tytuł:
"Balonik:)"
Trochę panował haos.
Super warunki.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (maj 2018)
Lekarz:
lek. Marek Skoczylas
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 22 maja 2018
Tytuł:
"Super opieka"
Dieta :-)
Pełen profesjonalizm
Zabieg:
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (maj 2018)
Lekarz:
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły 
Radosław Borys
5.0
Radosław Borys
Dodano: 12 kwietnia 2018
Tytuł:
"Polecam każdemu"
Opieka, wygoda, pokoje, jedzenie, WSZYSTKO
Zabieg:
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (marzec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły 
Damian I.
5.0
Damian I.
Dodano: 10 kwietnia 2018
Tytuł:
"Profesjonalna klinika z lekarzami-fachowcami."
Wybredni z na pewno przyczepiliby się do jakości jedzenia, mnie to nie przeszkadzało.
Profesjonalna klinika z bardzo fachowym podejściem do pacjenta. Kompetentni lekarze, pomocne i przemiłe pielęgniarki oraz panie konsultantki. Pobyt w szpitalu w warunkach komfortowych: przestronne sale, czystość, osobiste lazienki, cisza i spokój.. No i przede wszystkim wiarygodni i pełni zrozumienia lekarze prowądzacy - z dr Bernardetą Fryśną i dr. Rafałem Mulkiem na czele.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (luty 2018)
Lekarz:
lek. Rafał Mulek
 
Szczegóły 
Ewelina
4.0
Ewelina
Dodano: 29 marca 2019
Tytuł:
"Zadowolona"
Profesjonalizm i czystość, przyjazna atmosfera
Zabieg:
Leczenie żylaków kończyn dolnych (marzec 2019)
Lekarz:
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły 
SZEGZBY
4.0
SZEGZBY
Dodano: 7 marca 2019
Tytuł:
"Ogólne wrażenie po pobycie w szpitalu jest pozytywne ."
Powinien być większy parking z wydzieleniem miejsc dla osób niepełnosprawnych ; Wejście do przychodni pozbawione windy powoduje , że osoby ciężko chore lub niepełnosprawne maja utrudniony do niej dostęp . Po zabiegu pacjent powinien móc dłużej przebywać w szpitalu celem zakończenia rekonwalwescencji .
Porządek ; czystość ; Warunki przebywania /sala ; łazienka ; pierwsza rozmowa z lekarzem prowadzącym .
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły 
Ewelina
4.0
Ewelina
Dodano: 15 listopada 2018
Tytuł:
"Ciesze sie ze to juz za mna.Teraz czekam zeby normalnie funkcjonowac"
Mily personel,bardzo pomocny.
Zabieg:
Operacja palucha koślawego / halluksa (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Michał Kniaź
 
Szczegóły 
Paweł
5.0
Paweł
Dodano: 10 kwietnia 2019
Tytuł:
"Wszystko w porządku"
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Michał Kniaź
 
Szczegóły 
Marta
5.0
Marta
Dodano: 23 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
Lekarz:
lek. Rafał Mulek
 
Szczegóły 
Teresa
5.0
Teresa
Dodano: 10 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja ginekologiczna (maj 2017)
Lekarz:
dr n. med. Jacek Żmijewski
 
Szczegóły 
Alicja
5.0
Alicja
Dodano: 26 kwietnia 2017
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (kwiecień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska