EuroMediCare Szpital Specjalistyczny z Przychodnią - opinie

4,1 / 5   (1232 oceny)

Opinie z internetu

Placówka EuroMediCare Szpital Specjalistyczny z Przychodnią została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.1 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 1232 opinii użytkowników z 4 różnych źródeł internetowych.

4,1

1232 ocen
(z 4 źródeł)
4,8 / 5  (34 ocen placówki na Tourmedica.pl)
3,6 / 5  (96 ocen placówki na Google.pl)
3,7 / 5  (124 ocen placówki na Facebook.pl)
4,5 / 5  (978 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"EuroMediCare Szpital Specjalistyczny z Przychodnią to nowoczesny ośrodek zapewniający pacjentom wysoki stopień zadowolenia z proponowanego leczenia. W placówce przeprowadzane są operacje ortopedyczne, w tym stawu skokowego, kolanowego, biodrowego oraz z zakresu mikrochirurgii ręki oraz operacje z zakresu chirurgii ogólnej w tym pełny zakres zabiegów laparoskopowych czy endoskopowych w obrębie przewodu pokarmowego, w tym dróg żółciowych oraz trzustki. Z wypowiedzi naszych klientów wynika, że opiekuję sprawuje tu całodobowo wykwalifikowany i profesjonalny zespół lekarzy oraz pielęgniarek. Personel bardzo uprzejmy i sympatyczny, począwszy od lekarzy, aż po panie pielęgniarki i salowe. W ośrodku panują bardzo komfortowe warunki pobytu, a w salach jest czysto i przyjemnie. Klienci placówki cenią sobie porady u świetnych i profesjonalnych specjalistów. Lekarze udzielają konkretnych informacji, cierpliwie odpowiadają na wszystkie pytania."

Ewa A. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Dominika
(Legnica)
21 listopada 2017
4,0

Polecam

4,0 - Dominika
Miła obsługa. Konsultacja przeprowadzona w sposób rzetelny i konkretny. Lekarz szczegółowo poinformował mnie o możliwościach dotyczących zabiegu i zaproponował leczenie adekwatne do stanu zdrowia.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (listopad 2017)
Lekarz:  
lek. Rafał Mulek
 
Szczegóły
Genwefa
(Wrocław)
13 czerwca 2017
5,0
5,0 - Genwefa
Kompetencje lekarza b.wysokie konsultacje byly przekazane jasno i zrozmiale
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (czerwiec 2017)
Lekarz:  
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły
Dominika
(Legnica)
28 grudnia 2017
5,0

Opinia po zabiegu rękawowej resekcji żołądka

5,0 - Dominika
Fachowa, miła obsługa wykazująca zainteresowanie pacjentem i jego potrzebami
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka (grudzień 2017)
Lekarz:  
lek. Rafał Mulek
 
Szczegóły
Zuzanna
(Oleśnica)
16 października 2017
5,0

Na plus

5,0 - Zuzanna
Mala poczekalnia
Wizyta u lekarza specjalisty. Bardzo sympatyczne podejście do małego pacjenta
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna dziecięca (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły
Michał
21 listopada 2017
4,0

4/5

4,0 - Michał
Posiłki :)
Podejście lekarzy, personelu. Wszystko jasno i klarownie wyjaśnione. Operacja przebiegła zgodnie z zapowiedziami lekarza.
Zabieg:  
Artroskopowa operacja więzadła krzyżowego przedniego (ACL) (listopad 2017)
Lekarz:  
lek. Michał Kniaź
 
Szczegóły
Justyna
26 września 2017
4,0

Operacja przegrody nosowej

4,0 - Justyna
Pani doktor M. Kubacka jest bardzo miłą osobą i ma profesjonalne podejście do pacjenta
Zabieg:  
Operacja otwarta krzywej przegrody nosa (wrzesień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły
Matka 4 letniego pacjenta
14 września 2017
4,0

Opinia

4,0 - Matka 4 letniego pacjenta
Bardzo dobra opieka lekarska, przyjazne warunki szpitalne oraz rzetelne prowadzenie dokumentacji.
Zabieg:  
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (lipiec 2017)
 
Szczegóły
Marcelina
21 listopada 2017
4,0

Super

4,0 - Marcelina
Pani Doktor to wspaniała osoba. Super. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna dziecięca (listopad 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły
Damian
13 grudnia 2019
5,0

Polecam 100% i napewno skorzystam ponownie.

5,0 - Damian
Opieka lekarska oraz pielegniarska. Informacje bieżące o tym co się z pacjentem dzieje, co będzie robione, jak co będzie wyglądało.
Zabieg:  
Usunięcie trzeciego migdałka (gardłowego) chirurgicznie (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły
Ewa
10 grudnia 2019
5,0

Polecam szpital

5,0 - Ewa
Miła obsluga
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (grudzień 2019)
Lekarz:  
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły
Łukasz
28 listopada 2019
5,0

Polecam serdecznie

5,0 - Łukasz
Potrzeba ustawić antenę tv ponieważ często zanikał obraz , w czasie pobytu w szpitalu tv jednak się przydaje :)
Fachowa obsługa .
Lekarz:  
dr n. med. Marek Skoczylas
 
Szczegóły
Roman
25 września 2019
5,0

Klinika którą mogę polecić kazdemu

5,0 - Roman
Kompetencja sprawna obsługa na każdym etapie
Zabieg:  
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły
Ryszard.
16 lipca 2019
5,0

Wspaniały lekarz b. cierpliwy człowiek.

5,0 - Ryszard.
Część personelu pomocniczego.
Lekarz.
Zabieg:  
Wycięcie torbieli włosowej (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Andrzej Gebuza
 
Szczegóły
Agnieszka
15 lipca 2019
5,0

Było ok

5,0 - Agnieszka
Jedzenie
Wystrój sali. Obsługa lekarzy
Zabieg:  
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły
Ewelina
28 lutego 2019
5,0

Zabieg waginoplastyki.

5,0 - Ewelina
Wspaniała opieka.
Zabieg:  
Plastyka pochwy (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Jacek Żmijewski
 
Szczegóły
Tomasz
7 lutego 2019
5,0

Operacja przepukliny

5,0 - Tomasz
Czas oczekiwania na zabieg, koordynacja lekarzy i pielęgniarek, łatwość uzyskania informacji. Całość sprawia wrażenie (i tak jest), że wszystko jest w najlepszych rękach
Zabieg:  
Operacje przepukliny pępkowej (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Andrzej Gebuza
 
Szczegóły
Wiesław K
5 lutego 2019
5,0

Polecam zabiegi w Euromedicare

5,0 - Wiesław K
Wszystko OK
Zabieg:  
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły
Marzena
5 lutego 2019
5,0

Polecam.

5,0 - Marzena
Bardzo dobra, profesjonalna opieka pielęgniarska i lekarska. Wszyscy pracownicy mili. Polecam.
Zabieg:  
Operacje i leczenie migdałków (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły
Piotr M
(Krosno Odrzańskie)
4 stycznia 2019
5,0

Nowe życie.

5,0 - Piotr M
Wszystko. Super opieka. Profesjonalne podejście do pacjenta. Miłą obsluga.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Rafał Mulek
 
Szczegóły
Starzyński K
12 grudnia 2018
5,0

Pozytywnie spoglądam na miejsce w którym można się leczyć

5,0 - Starzyński K
Nie stwierdziłem takich uwag,moze zbyt krótko znam tamtejszą placówkę,jedyny problem z mojej strony,to daleka odległość do przebycia na miejsce,
Nowy szpital,szybka obsługa w recepcji,oraz przed czasowa diagnostyka lekarza,ktory potrafił pomóc.
Zabieg:  
Operacje przepukliny pachwinowej (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły
Natalia O
(Wrocław)
9 sierpnia 2018
5,0

Bardzo będę profesjonalne Miejsce

5,0 - Natalia O
Uprzejmość personelu szybkość restauracyjne profesjonal jestem u lekarza o czystość i schudnąć budynku
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły
Mieczysław
2 sierpnia 2018
5,0

Ok

5,0 - Mieczysław
Brak klimatyzacji w szpitalu
Kompetentna obsluga
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (sierpień 2018)
Lekarz:  
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły
Zając K.
(Marcinkowice)
21 lipca 2018
5,0

Polecam każdemu szpital EUROMEDICARE

5,0 - Zając K.
Profesjonaliści - dotyczy to lekarzy i pielęgniarek.
Zabieg:  
Endoprotezoplastyka całkowita bezcementowa stawu biodrowego (czerwiec 2018)
Lekarz:  
lek. Ziemisław Stępniewski
 
Szczegóły
Marta
4 czerwca 2018
5,0

Balonik:)

5,0 - Marta
Trochę panował haos.
Super warunki.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (maj 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Skoczylas
 
Szczegóły
Piotr
22 maja 2018
5,0

Super opieka

5,0 - Piotr
Dieta :-)
Pełen profesjonalizm
Zabieg:  
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (maj 2018)
Lekarz:  
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły
Radosław B
12 kwietnia 2018
5,0

Polecam każdemu

5,0 - Radosław B
Opieka, wygoda, pokoje, jedzenie, WSZYSTKO
Zabieg:  
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (marzec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły
Damian I.
(Świnoujście)
10 kwietnia 2018
5,0

Profesjonalna klinika z lekarzami-fachowcami.

5,0 - Damian I.
Wybredni z na pewno przyczepiliby się do jakości jedzenia, mnie to nie przeszkadzało.
Profesjonalna klinika z bardzo fachowym podejściem do pacjenta. Kompetentni lekarze, pomocne i przemiłe pielęgniarki oraz panie konsultantki. Pobyt w szpitalu w warunkach komfortowych: przestronne sale, czystość, osobiste lazienki, cisza i spokój.. No i przede wszystkim wiarygodni i pełni zrozumienia lekarze prowądzacy - z dr Bernardetą Fryśną i dr. Rafałem Mulkiem na czele.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (luty 2018)
Lekarz:  
lek. Rafał Mulek
 
Szczegóły
Ewelina
29 marca 2019
4,0

Zadowolona

4,0 - Ewelina
Profesjonalizm i czystość, przyjazna atmosfera
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg (marzec 2019)
Lekarz:  
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły
SZEGZBY
7 marca 2019
4,0

Ogólne wrażenie po pobycie w szpitalu jest pozytywne .

4,0 - SZEGZBY
Powinien być większy parking z wydzieleniem miejsc dla osób niepełnosprawnych ; Wejście do przychodni pozbawione windy powoduje , że osoby ciężko chore lub niepełnosprawne maja utrudniony do niej dostęp . Po zabiegu pacjent powinien móc dłużej przebywać w szpitalu celem zakończenia rekonwalwescencji .
Porządek ; czystość ; Warunki przebywania /sala ; łazienka ; pierwsza rozmowa z lekarzem prowadzącym .
Zabieg:  
Operacje przepukliny pachwinowej (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Krzysztof Paśko
 
Szczegóły
Ewelina
15 listopada 2018
4,0

Ciesze sie ze to juz za mna.Teraz czekam zeby normalnie funkcjonowac

4,0 - Ewelina
Mily personel,bardzo pomocny.
Zabieg:  
Operacja palucha koślawego / halluksa (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Michał Kniaź
 
Szczegóły
Paweł
10 kwietnia 2019
5,0

Wszystko w porządku

5,0 - Paweł
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Michał Kniaź
 
Szczegóły
Marta
23 maja 2017
5,0
5,0 - Marta
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
Lekarz:  
lek. Rafał Mulek
 
Szczegóły
Teresa
10 maja 2017
5,0
5,0 - Teresa
Dotyczy:  
Konsultacja ginekologiczna (maj 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Jacek Żmijewski
 
Szczegóły
Alicja
26 kwietnia 2017
5,0
5,0 - Alicja
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (kwiecień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Marzena Kubacka
 
Szczegóły