Timeless Chirurgia Plastyczna opinie

ocena 4.5 / 5 (26 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
11:00 - 19:00
wtorek
11:00 - 19:00
środa
11:00 - 19:00
czwartek
11:00 - 19:00
piątek
11:00 - 19:00
sobota
10:00 - 13:00
niedziela
nieczynne
Placówka Timeless Chirurgia Plastyczna została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 26 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

26 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Timeless Chirurgia Plastyczna jest placówką, oferującą szeroki wybór zabiegów z zakresu chirurgii plastycznej, dermatologii estetycznej, chirurgii onkologicznej i ogólnej. Założycielem i liderem zespołu kliniki jest Dr Janusz Robert Jaworowski. Posiada on ponad 20 letnie doświadczenie zawodowe i jest jednym z najbardziej cenionych polskich chirurgów plastycznych, rekonstrukcyjnych i estetycznych. Od pacjentów pana Doktora słyszę jedynie pochlebne opinie. Wynika z nich, że pacjenci czują się traktowani z pełnym profesjonalizmem, otrzymują dokładne wyjaśnienia na czym polega leczenie, otrzymują szczegółowe zalecenia przed i po operacyjne. Doktor Jaworowski uważnie słucha pacjentów, aby w pełni poznać ich oczekiwania i potrzeby. Informuje o możliwych powikłaniach po operacji i w ten sposób pozwala klientowi na w pełni świadomie podjęcie decyzji. Opieka personelu pielęgniarskiego jest równie profesjonalna, wyraźnie czuć zrozumienie i empatię w stosunku do osób, którymi się opiekują. W klinice panuje bardzo przyjazna atmosfera, można liczyć na pomoc w każdej chwili." - Paulina J. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Marzena
5.0
Marzena
Dodano: 6 czerwca 2017
Doktor Janusz Jaworowski to wysokiej klasy specjalista, co nie ulega wątpliwości. Jest wybitnym lekarzem również dlatego, ze zajmuje się każdym przypadkiem dogłębnie i indywidualnie. Poświecił bardzo dużo czasu, by wyczerpująco odpowiedzieć na mnóstwo moich pytań. Wytłumaczył mi wszystkie za i przeciw do wykonania zabiegu. Omówił wszystkie dostępne metody wraz z ich zaletami oraz ryzykiem, jakie niosą. Zwrócił uwagę na stronę nie tylko fizis ale i na psyche. Doradził psychoterapie wspomagającą proces wychodzenia z traumy po operacji onkologicznej. Koniec końców zalecił najmniej inwazyjną metodę niewymagającą zabiegu, skuteczna, choc dość długotrwałą ale niosąca ze sobą najmniejsze ryzyko powikłań i nieprzyjemnych skutków ubocznych. Jestem zdumiona tak opiekuńczym podejściem do pacjenta. To nie była wizyta typu" "ten zabieg po tyle, ten po tyle, następny proszę". W skali od 1 do 10-ciu przyznaje 12 :)
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Izabela
5.0
Izabela
Dodano: 28 grudnia 2017
Tytuł:
"Konsultacje z zakresu chirurgii plastycznej"
Bardzo miły lekarz, szczerze polecam konsultację u doktora Jaworskiego. Wszelkie wątpliwości wyjaśnione konkretnie i ze szczegółami. Pan doktor wzbudza zaufanie i pomimo moich wcześniejszych obaw, po wyjściu z gabinetu jestem przekonana, co do wykonania zabiegu.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Justyna
4.0
Justyna
Dodano: 29 stycznia 2018
Tytuł:
"Było rewelacyjnie 😊"
Bardzo duże wrażenie zrobiło na mnie całokształt tego miejsca, bardzo sympatyczna i miła obsługa, bardzo polecam to miejsce.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Aleksandra
5.0
Aleksandra
Dodano: 11 grudnia 2017
Tytuł:
"Powiększenie piersi"
Profesjonalizm pod każdym względem
Zabieg:
Powiększanie piersi (październik 2017)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Michał
5.0
Michał
Dodano: 5 maja 2017
Wszystko super, pelen profesjonalizm. Teraz tylko fundusze stoja na drodze
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2017)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Sandra
5.0
Sandra
Dodano: 27 lutego 2018
Tytuł:
"Bardzo polecam"
Miłe podejście do pacjenta
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (luty 2018)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Natalia J
5.0
Natalia J
Dodano: 15 stycznia 2018
Tytuł:
"Pełen profesjonalizm"
Kontakt z.klientem
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Patrycja
4.0
Patrycja
Dodano: 7 listopada 2017
Tytuł:
"Rzeczowo i konkretnie"
Podejście lekarza. Rzeczowe wytłumaczenie przebiegu operacji i nie naciskanie na wykonanie zabiegu
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Robert
5.0
Robert
Dodano: 7 sierpnia 2017
Bardzo profesjonalne podejscie
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 13 grudnia 2018
Tytuł:
"Korekcja małżowin usznych"
Opieszałość ze strony recepcji do udzielania satysfakcjonujących odpowiedzi na zadawane pytania drogą mailową, trudność w kontakcie telefonicznym
W klinice Timeless bardzo spodobało mi się podejście do pacjenta, profesjonalna opieka chirurga i personelu medycznego. Podczas pierwszej wizyty przed decyzją o zabiegu, dr Jaworowski dokładnie wytłumaczył i opisał przebieg operacji, wymienił możliwe skutki uboczne, uprzedził o bólu, odpowiedział szczegółowo na mojej wszystkie pytania i wątpliwości, od razu ustaliliśmy termin operacji w terminie 2 tygodni od pierwszej wizyty. W dniu zabiegu byłam bardzo zestresowana, lekarz wziął to pod uwagę i podał środki uspokajające, dzięki czemu przeszłam zabieg w komfortowych warunkach, mimo jedynie znieczulenia miejscowego. Po zabiegu otrzymałam szczegółowe informacje oraz wytyczne odnośnie rekonwalescencji, zostałam nauczona jak dbać o higienę miejsca pozabiegowego, dostałam specjalną opaskę uciskową do codziennego noszenia oraz wytyczne kiedy zamienić ją na bardziej "wyjściową" opaskę
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Magdalena
5.0
Magdalena
Dodano: 4 grudnia 2018
Tytuł:
"Wszystko ok"
Opieka pooperacyjna
Zabieg:
Powiększanie piersi (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Jakub
5.0
Jakub
Dodano: 18 września 2018
Tytuł:
"Polecam"
-
Profesjonalna obsługa, komfortowe warunki
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Natalia Jeziorek
5.0
Natalia Jeziorek
Dodano: 22 maja 2018
Tytuł:
"Ekstra klinika"
Pelen profesjonalizm
Zabieg:
Podniesienie piersi (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
xxx
3.0
xxx
Dodano: 26 października 2017
Tytuł:
"Nie polecam"
Przebieganie z pomieszczenia do pomieszczenia, aby nie "stykać" się z innymi pacjentami
W miarę nowoczesna.
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Dorota
4.0
Dorota
Dodano: 16 stycznia 2019
Tytuł:
"Wizyta spełniła moje oczekiwania, sama placówka niekoniecznie."
Atmosfera panująca w recepcji.
Rzetelna informacja lekarza.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Dorota
4.0
Dorota
Dodano: 10 grudnia 2018
Tytuł:
"Profesjonalna klinika"
Nic
Profesjonalna obsługa, wszechstronna pomoc, miła atmosfera
Zabieg:
Operacje plastyczne piersi (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Dorota
4.0
Dorota
Dodano: 17 września 2018
Tytuł:
"Fachowa pomoc"
Wysoki koszt zabiegu
Bardzo miły lekarz, który przekazał mi wszystkie potrzebne informacje
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Katarzyna
4.0
Katarzyna
Dodano: 4 września 2018
Tytuł:
"Perfekcyjne wykonanie zabiegu"
Nie mam zastrzeżeń
Zabieg odbył się zgodnie z planem, opieka pielęgniarska i obsługa recepcji na najwyższym poziomie.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Urszula
2.0
Urszula
Dodano: 16 stycznia 2019
Tytuł:
"Zignorowanie potrzeb klijenta."
Lekarz odesłał pacjenta pod pretekstem dodatkowych badań. Za krótką rozmowę zapłaciłam 300 zł .Na konsultację należało przynieść wymagane badania.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Michal
(Olsztyn)
5.0
Michal (Olsztyn)
Dodano: 11 czerwca 2018
Tytuł:
"Wszystko przebieglo jak nalezy"
Zabieg:
Plastyka / zmniejszenie worka mosznowego (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 11 lipca 2017
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Dorota
5.0
Dorota
Dodano: 26 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Michał
5.0
Michał
Dodano: 9 czerwca 2017
Zabieg:
Usunięcie piersi przy operacji zmiany płci (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Lucyna
5.0
Lucyna
Dodano: 1 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2017)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Artur
5.0
Artur
Dodano: 18 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2017)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 
Agata
4.0
Agata
Dodano: 15 października 2018
Tytuł:
":)"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2018)
Lekarz:
lek. Janusz Jaworowski
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska