4,5 / 5   (11 ocen)
Placówka Gabinet Chirurgii Plastycznej i Medycyny Estetycznej dr Robert Jamont została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 11 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w gabinecie.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

11 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Gabinet Chirurgii Plastycznej i Medycyny Estetycznej dr Robert Jamont to jeden z najlepszych gabinetów chirurgii plastycznej w zachodniej Polsce. Doktor Jamont jest specjalistą w zakresie chirurgii plastycznej, a także chirurgii dziecięcej. Terminy konsultacji są stosunkowo odległe, natomiast efekty zabiegów sprawiają, że warto czekać na wizytę. Pacjenci bardzo chwalą zarówno opiekę medyczną, szeroką wiedzę i kompetencje lekarza, jak również efekty jego pracy. Opinie klientów są bardzo podobne do siebie i wskazują na to, że Pan doktor jest świetnym fachowcem, umie doradzić, wytłumaczyć, jakie rozwiązanie będzie najlepsze w danym przypadku i jakich efektów można się spodziewać. Wykonuje dobrą robotę, a razem z zespołem pielęgniarek sprawia, że stres związany z zabiegiem jest zminimalizowany. Co obecnie rzadko spotykane, odpowiada na każdy telefon czy sms. To sympatyczny człowiek i wspaniały lekarz. Jednak co najważniejsze klienci zachwyceni są efektami operacji." - Karolina G. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Iwona
17 stycznia 2018
5,0

Wizyta była satysfakcjonująca

5,0 - Iwona
Udzielone informacje o zabiegu
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Robert Jamont
 
Szczegóły
Lola
14 września 2019
5,0

Mega super

5,0 - Lola
Wspaniały Pan Doktor i Panie Pielęgniarki
Zabieg:  
Zmniejszanie warg sromowych chirurgicznie (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Robert Jamont
 
Szczegóły
Justyna
8 lipca 2019
5,0

Super Polecam

5,0 - Justyna
Atmosfera oraz profesjonalizm na pewno wróce i skorzystam z uslug.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Robert Jamont
 
Szczegóły
Rob
28 lutego 2019
5,0

Pełen profesjonalizm.

5,0 - Rob
Profesjonalna sala zabiegowa.
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Robert Jamont
 
Szczegóły
Marta
(Gubin)
16 października 2018
5,0

Powiększenie piersi

5,0 - Marta
Pełen profesjonalizm.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Robert Jamont
 
Szczegóły
Klaudia
7 czerwca 2018
5,0

Polecam

5,0 - Klaudia
Pan doktor udzielał konkretnych informacji dotyczących zabiegu. Zabieg przebiegł bezboleśnie. Opieka pani pielęgniarki podczas zabiegu i staly kontakt z pacjentem rowniez byly bardzo istotne. Ogolnie przyjemna atmosfera.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (maj 2018)
Lekarz:  
lek. Robert Jamont
 
Szczegóły
Agnieszka
31 października 2019
4,0

Polecam jestem zadowolona

4,0 - Agnieszka
Po operacji powiększania piersi zdecydowanie potrzebne minimum dwa staniki pooperacyjne. Trzeba go nosić 24 godz. Na dobę. Warto zaopatrzyć się w dodatkowy wcześniej we własnym zakresie lub po operacji przekazać pacjentce dodatkowy na zmianę.
Bardzo miła obsługa, szybko i konkretnie bo właśnie na tym mi zależało. Indywidualne i profesjonalne podejście do pacjenta poparte dużym doświadczeniem. Po zabiegu bardzo troskliwa opieka i zainteresowanie personelu i dr.
Zabieg:  
Operacje plastyczne piersi (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Robert Jamont
 
Szczegóły
Julita
3 lipca 2019
4,0

Ok

4,0 - Julita
Nie mam zastrzeżeń, opieka ok pielęgniarki bardzo fajne
Zabieg:  
Powiększanie piersi (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Robert Jamont
 
Szczegóły
Stanisława
11 czerwca 2018
4,0

Super

4,0 - Stanisława
Bardzo fajnie. Pan doktor wytłumaczył wszystko ze zrozumieniem i w ogóle był bardzo przyjemny
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2018)
Lekarz:  
lek. Robert Jamont
 
Szczegóły
Aleksandra
28 marca 2018
4,0

Pełna satysfakcja

4,0 - Aleksandra
Przyjemna klinika
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (marzec 2018)
Lekarz:  
lek. Robert Jamont
 
Szczegóły
Marta
(Gubin)
20 marca 2018
4,0

Pierwsza konsultacja super!

4,0 - Marta
Profesjonalne podejscie lekarza do pacjenta.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2018)
Lekarz:  
lek. Robert Jamont
 
Szczegóły