4,8 / 5   (49 ocen)

Opinie z internetu

Placówka Gabinet Urologiczny dr n.med. Artur Ruciński została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.8 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 49 opinii użytkowników z 2 różnych źródeł internetowych.

4,8

49 ocen
(z 2 źródeł)
4,6 / 5  (42 ocen placówki na Tourmedica.pl)
5,0 / 5  (7 ocen placówki na Google.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Umawiając klientów do gabinetu dr Rucińskiego jestem przekonany, że wyjdą oni w pełni usatysfakcjonowani wiedzą i fantastycznym podejściem doktora do ich problemów. Pacjenci potwierdzają też, że lekarz w miarę możliwości maksymalnie skraca czas od kwalifikacji do ew. koniecznych drobnych zabiegów, chociażby przez umożliwienie przygotowania się do zabiegu we własnym zakresie i umówienie konsultacji i zabiegu w tym samym dniu."

Jerzy L. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Michał
27 stycznia 2018
5,0

Wielki pozytyw

5,0 - Michał
Krótki termin oczekiwania, zabieg przeprowadzony sprawnie i w przyjemnej atmosferze.
Zabieg:  
Wazektomia (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Słupsk
16 stycznia 2018
5,0

Słupsk

5,0 - Słupsk
Fachowość, czystość, opieka przed, w trakcie i po.
Zabieg:  
Wazektomia (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
MrAftel
21 października 2017
5,0

Podobało mi się wszystko, nie mam nic do zastrzeżeń!

5,0 - MrAftel
Spokój, podejście lekarza i asystenta. Gabinet nowoczesny i porostu muszę powiedzieć, że to klinika z górnej półki
Zabieg:  
Leczenie stulejki chirurgiczne (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Jacek
22 lutego 2018
5,0

Polecam! Warto, wspaniała ekipa, zero stresu

5,0 - Jacek
Miła obsługa
Zabieg:  
Wazektomia (luty 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Wojtek
8 listopada 2017
5,0

Fachowa i miła obsługa

5,0 - Wojtek
Bardzo fachowa i miła obsługa
Zabieg:  
Wazektomia (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Arek
15 listopada 2017
4,0

Trochę stresu ale po problemie

4,0 - Arek
trudno mówić o tym, co się podobało raczej można mówić o braku rozczarowania
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (listopad 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Damian
12 września 2019
5,0

Ładna i przytulna klinika

5,0 - Damian
Obsługa
Zabieg:  
Wazektomia (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Jakub
6 sierpnia 2019
5,0

Profesjonalna usluga

5,0 - Jakub
Podejście że i pacjenta. Profesjonalna obsługa.
Zabieg:  
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (lipiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Michał W.
2 sierpnia 2019
5,0

Pełna satysfakcja

5,0 - Michał W.
Brak telewizora na suficie żeby oglądać mecz podczas zabiegu
Muzyka z radia
Zabieg:  
Leczenie stulejki chirurgiczne (lipiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Daniel
(Gdańsk)
22 maja 2019
5,0

Opinia o gabinecie urologicznym dr. Rucinskiego

5,0 - Daniel
Brak negatywnych spostrzezen
Profesjonalne podejscie do pacjenta, czas realizacji, atmosfera, zegarek pana doktora :)
Zabieg:  
Wazektomia (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Piłkarz92
8 kwietnia 2019
5,0

Światowa klasa

5,0 - Piłkarz92
Placówka nowoczesnie wyposażona, warunki sterylne nie mam żadnych zastrzeżeń.
Zabieg:  
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (marzec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Maciej
(Kartuzy)
17 grudnia 2018
5,0

Profesionalizm

5,0 - Maciej
Profesionalizm
Zabieg:  
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (listopad 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Józef
16 października 2018
5,0

Co robic dalej

5,0 - Józef
Super kontakt
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Pacjent z Gdańska
9 października 2018
5,0

Polecam dr Rucińskiego

5,0 - Pacjent z Gdańska
Pan Doktor w rzeczowy, konkretny i przystępny sposób omówił problem i przedstawił program leczenia. Omówił zagrożenia przy wyborze alternatywnej terapii. Wszystko sprawnie, o czasie.
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Ryba
1 października 2018
5,0

Zadowolony z zabiegu

5,0 - Ryba
Wszystko mi sie podobalo!
Kontakt osobisty i podejscie do pacjenta. Rzeczowe wyjasnienia dotyczace moich pytan. Jak rowniez juz po zabiegu pozniejszy kontakt telefoniczny oceniam bardzo dobrze
Zabieg:  
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Tomasz
24 września 2018
5,0

Polecam

5,0 - Tomasz
miła atmosfera. Dobra lokalizacja
Zabieg:  
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Maciej
17 września 2018
5,0

Szybko i sprawnie

5,0 - Maciej
Szybko i sprawnie
Zabieg:  
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Diki
10 sierpnia 2018
5,0

Ocena placówki

5,0 - Diki
Wszystko w jak najlepszym porządku
Zabieg:  
Wazektomia (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Pawel
(Liverpool)
9 lipca 2018
5,0

Doskonaly specjalista

5,0 - Pawel
Podejscie lekarza i calego personelu do pacjenta
Zabieg:  
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Grzegorz
6 lipca 2018
5,0

Wszystkim w potrzebie jak najbardziej polecam gabinet

5,0 - Grzegorz
profesjonalna, obsługa, indywidualne podejscie, szybko wykonany zabieg
Zabieg:  
Leczenie stulejki chirurgiczne (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
On
25 czerwca 2018
5,0

Zabieg wedzidelka

5,0 - On
Profesjonalne podejście do pacjenta
Zabieg:  
Wazektomia (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Grzegorz
19 czerwca 2018
5,0

Rewelacja

5,0 - Grzegorz
Wszystko było ok
Podejście doktora, miła atmosfera, rzetelna informacja
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Adam
24 października 2019
4,0

Polecam

4,0 - Adam
Nie było rzeczy które by mi się nie podobały.
Wszystko było w jak najlepszym porządku.
Zabieg:  
Wazektomia (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Krzysztof
4 września 2019
4,0

Skromnie ale czysto

4,0 - Krzysztof
Brak informacji dotyczącej terminu kontroli - "next step", brak możliwości płatności bezgotówkowej
Ograniczenie biurokracji do minimum
Zabieg:  
Wazektomia (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Przemyslaw
1 lipca 2019
4,0

Super dzięki

4,0 - Przemyslaw
Miła atmosfera zabieg w expresowym tepie
Zabieg:  
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Morawski M
(Gdynia)
6 marca 2019
4,0

Pozdrawiam i polecam Tą Panią Doktor : ).

4,0 - Morawski M
Umówiona wizyta odbyła się o umówionej godzinie. Pani doktor przebadała moją stopę dokładnie urządzeniem usg. Wypowiedziała się odnośnie urazu wewnętrznego jaki tam znalazła udzielając mi porady odnośnie leczenia. Zapłaciłem tylko za samo usg, a nie jak to czynią w wielu innych placówkach gdzie pobierana jest dodatkowa opłata za wizytę.
Zabieg:  
Wazektomia (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Pacjent...
4 lutego 2019
4,0

Wazektomia

4,0 - Pacjent...
Siniaki, po 😉ale to, bylo wliczone 😁
Podejscie i profesjonalizm
Zabieg:  
Wazektomia (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Mariusz M
17 grudnia 2018
4,0

Teraz to zaczynam żyć

4,0 - Mariusz M
Pełen profesjonalizm prowaszonego zabiegu w bardzo miłym klimacie
Zabieg:  
Wazektomia (listopad 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Andrzej D
17 listopada 2018
4,0

Ok

4,0 - Andrzej D
Szybka miła fachowa obsługa
Zabieg:  
Wazektomia (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Szymon
21 października 2018
4,0

Wazektomia

4,0 - Szymon
Znieczulenie. Są już nowsze metody niż igła i strzykawka
Profesjonalizm podczas zabiegu
Zabieg:  
Obrzezanie częściowe (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Jak w temacie.
8 października 2018
4,0

Szybko i na temat.

4,0 - Jak w temacie.
Szybko i na temat.
Zabieg:  
Wazektomia (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Darek
14 maja 2018
4,0

Polecam ta klinikę

4,0 - Darek
Profesjonalna obsługa zainteresowanie po zabiegu
Zabieg:  
Wazektomia (maj 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Maniek
16 kwietnia 2018
4,0

Lekarz badzo miływytumaczył

4,0 - Maniek
Szybko sprawnie miła obsługa
Zabieg:  
Wazektomia (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Marcin
1 października 2019
5,0

Jestem zadowolony z zabiegu i personelu

5,0 - Marcin
Zabieg:  
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Paweł
11 września 2018
5,0

Ok

5,0 - Paweł
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Pawel
(Liverpool)
18 kwietnia 2018
5,0

Doskonaly specjalista

5,0 - Pawel
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Adrian
6 grudnia 2019
4,0

Opinia

4,0 - Adrian
Zabieg:  
Leczenie stulejki chirurgiczne (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Marcin
8 lutego 2019
4,0

Jest ok

4,0 - Marcin
Zabieg:  
Wazektomia (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Sebastian
4 lutego 2019
4,0

Ok

4,0 - Sebastian
Zabieg:  
Leczenie stulejki chirurgiczne (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Ireneusz
19 grudnia 2018
4,0

👍

4,0 - Ireneusz
Zabieg:  
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Leszek
6 września 2018
4,0

Pozytyw

4,0 - Leszek
Zabieg:  
Wazektomia (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły
Mateusz
7 czerwca 2018
4,0

Szybko i na temat

4,0 - Mateusz
Zabieg:  
Wazektomia (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły