Gabinet Urologiczny dr n.med. Artur Ruciński opinie

ocena 4.6 / 5 (28 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
17:00 -
wtorek
nieczynne
środa
nieczynne
czwartek
nieczynne
piątek
nieczynne
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Gabinet Urologiczny dr n.med. Artur Ruciński została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 28 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w gabinecie.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

28 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Umawiając klientów do gabinetu dr Rucińskiego jestem przekonany, że wyjdą oni w pełni usatysfakcjonowani wiedzą i fantastycznym podejściem doktora do ich problemów. Pacjenci potwierdzają też, że lekarz w miarę możliwości maksymalnie skraca czas od kwalifikacji do ew. koniecznych drobnych zabiegów, chociażby przez umożliwienie przygotowania się do zabiegu we własnym zakresie i umówienie konsultacji i zabiegu w tym samym dniu." - Jerzy L. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Michał
5.0
Michał
Dodano: 27 stycznia 2018
Tytuł:
"Wielki pozytyw"
Krótki termin oczekiwania, zabieg przeprowadzony sprawnie i w przyjemnej atmosferze.
Zabieg:
Wazektomia (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Słupsk
5.0
Słupsk
Dodano: 16 stycznia 2018
Tytuł:
"Słupsk"
Fachowość, czystość, opieka przed, w trakcie i po.
Zabieg:
Wazektomia (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
MrAftel
5.0
MrAftel
Dodano: 21 października 2017
Tytuł:
"Podobało mi się wszystko, nie mam nic do zastrzeżeń!"
Spokój, podejście lekarza i asystenta. Gabinet nowoczesny i porostu muszę powiedzieć, że to klinika z górnej półki
Zabieg:
Leczenie stulejki chirurgiczne (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Jacek
5.0
Jacek
Dodano: 22 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam! Warto, wspaniała ekipa, zero stresu"
Miła obsługa
Zabieg:
Wazektomia (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Wojtek
5.0
Wojtek
Dodano: 8 listopada 2017
Tytuł:
"Fachowa i miła obsługa"
Bardzo fachowa i miła obsługa
Zabieg:
Wazektomia (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Arek
4.0
Arek
Dodano: 15 listopada 2017
Tytuł:
"Trochę stresu ale po problemie"
trudno mówić o tym, co się podobało raczej można mówić o braku rozczarowania
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (listopad 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Maciej
5.0
Maciej
Dodano: 17 grudnia 2018
Tytuł:
"Profesionalizm"
Profesionalizm
Zabieg:
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Józef
5.0
Józef
Dodano: 16 października 2018
Tytuł:
"Co robic dalej"
Super kontakt
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Pacjent z Gdańska
5.0
Pacjent z Gdańska
Dodano: 9 października 2018
Tytuł:
"Polecam dr Rucińskiego"
Pan Doktor w rzeczowy, konkretny i przystępny sposób omówił problem i przedstawił program leczenia. Omówił zagrożenia przy wyborze alternatywnej terapii. Wszystko sprawnie, o czasie.
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Ryba
5.0
Ryba
Dodano: 1 października 2018
Tytuł:
"Zadowolony z zabiegu"
Wszystko mi sie podobalo!
Kontakt osobisty i podejscie do pacjenta. Rzeczowe wyjasnienia dotyczace moich pytan. Jak rowniez juz po zabiegu pozniejszy kontakt telefoniczny oceniam bardzo dobrze
Zabieg:
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Tomasz
5.0
Tomasz
Dodano: 24 września 2018
Tytuł:
"polecam"
miła atmosfera. Dobra lokalizacja
Zabieg:
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Maciej
5.0
Maciej
Dodano: 17 września 2018
Tytuł:
"Szybko i sprawnie"
Szybko i sprawnie
Zabieg:
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Diki
5.0
Diki
Dodano: 10 sierpnia 2018
Tytuł:
"Ocena placówki"
Wszystko w jak najlepszym porządku
Zabieg:
Wazektomia (lipiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Pawel
5.0
Pawel
Dodano: 9 lipca 2018
Tytuł:
"Doskonaly specjalista"
Podejscie lekarza i calego personelu do pacjenta
Zabieg:
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Grzegorz
5.0
Grzegorz
Dodano: 6 lipca 2018
Tytuł:
"wszystkim w potrzebie jak najbardziej polecam gabinet"
profesjonalna, obsługa, indywidualne podejscie, szybko wykonany zabieg
Zabieg:
Leczenie stulejki chirurgiczne (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
On
5.0
On
Dodano: 25 czerwca 2018
Tytuł:
"Zabieg wedzidelka"
Profesjonalne podejście do pacjenta
Zabieg:
Wazektomia (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Grzegorz
5.0
Grzegorz
Dodano: 19 czerwca 2018
Tytuł:
"Rewelacja"
Wszystko było ok
Podejście doktora, miła atmosfera, rzetelna informacja
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Mariusz Morański
4.0
Mariusz Morański
Dodano: 17 grudnia 2018
Tytuł:
"Teraz to zaczynam żyć"
Pełen profesjonalizm prowaszonego zabiegu w bardzo miłym klimacie
Zabieg:
Wazektomia (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Andrzej Dziubek
4.0
Andrzej Dziubek
Dodano: 17 listopada 2018
Tytuł:
"Ok"
Szybka miła fachowa obsługa
Zabieg:
Wazektomia (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Szymon
4.0
Szymon
Dodano: 21 października 2018
Tytuł:
"Wazektomia"
Znieczulenie. Są już nowsze metody niż igła i strzykawka
Profesjonalizm podczas zabiegu
Zabieg:
Obrzezanie częściowe (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Jak w temacie.
4.0
Jak w temacie.
Dodano: 8 października 2018
Tytuł:
"Szybko i na temat."
Szybko i na temat.
Zabieg:
Wazektomia (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Darek
4.0
Darek
Dodano: 14 maja 2018
Tytuł:
"Polecam ta klinikę"
Profesjonalna obsługa zainteresowanie po zabiegu
Zabieg:
Wazektomia (maj 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Maniek
4.0
Maniek
Dodano: 16 kwietnia 2018
Tytuł:
"Lekarz badzo miływytumaczył"
Szybko sprawnie miła obsługa
Zabieg:
Wazektomia (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Paweł
5.0
Paweł
Dodano: 11 września 2018
Tytuł:
"Ok"
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Pawel
5.0
Pawel
Dodano: 18 kwietnia 2018
Tytuł:
"Doskonaly specjalista"
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Ireneusz
4.0
Ireneusz
Dodano: 19 grudnia 2018
Tytuł:
"👍"
Zabieg:
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Leszek
4.0
Leszek
Dodano: 6 września 2018
Tytuł:
"Pozytyw"
Zabieg:
Wazektomia (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Mateusz
4.0
Mateusz
Dodano: 7 czerwca 2018
Tytuł:
"Szybko i na temat"
Zabieg:
Wazektomia (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.