ocena 4.6 / 5 (41 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
17:00 -
wtorek
nieczynne
środa
nieczynne
czwartek
nieczynne
piątek
nieczynne
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Gabinet Urologiczny dr n.med. Artur Ruciński została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 41 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w gabinecie.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

41 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Umawiając klientów do gabinetu dr Rucińskiego jestem przekonany, że wyjdą oni w pełni usatysfakcjonowani wiedzą i fantastycznym podejściem doktora do ich problemów. Pacjenci potwierdzają też, że lekarz w miarę możliwości maksymalnie skraca czas od kwalifikacji do ew. koniecznych drobnych zabiegów, chociażby przez umożliwienie przygotowania się do zabiegu we własnym zakresie i umówienie konsultacji i zabiegu w tym samym dniu." - Jerzy L. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Michał
5.0
Michał
Dodano: 27 stycznia 2018
Tytuł:
"Wielki pozytyw"
Krótki termin oczekiwania, zabieg przeprowadzony sprawnie i w przyjemnej atmosferze.
Zabieg:
Wazektomia (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Słupsk
5.0
Słupsk
Dodano: 16 stycznia 2018
Tytuł:
"Słupsk"
Fachowość, czystość, opieka przed, w trakcie i po.
Zabieg:
Wazektomia (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
MrAftel
5.0
MrAftel
Dodano: 21 października 2017
Tytuł:
"Podobało mi się wszystko, nie mam nic do zastrzeżeń!"
Spokój, podejście lekarza i asystenta. Gabinet nowoczesny i porostu muszę powiedzieć, że to klinika z górnej półki
Zabieg:
Leczenie stulejki chirurgiczne (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Jacek
5.0
Jacek
Dodano: 22 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam! Warto, wspaniała ekipa, zero stresu"
Miła obsługa
Zabieg:
Wazektomia (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Wojtek
5.0
Wojtek
Dodano: 8 listopada 2017
Tytuł:
"Fachowa i miła obsługa"
Bardzo fachowa i miła obsługa
Zabieg:
Wazektomia (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Arek
4.0
Arek
Dodano: 15 listopada 2017
Tytuł:
"Trochę stresu ale po problemie"
trudno mówić o tym, co się podobało raczej można mówić o braku rozczarowania
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (listopad 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Damian
5.0
Damian
Dodano: 12 września 2019
Tytuł:
"Ładna i przytulna klinika"
Obsługa
Zabieg:
Wazektomia (sierpień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Jakub
5.0
Jakub
Dodano: 6 sierpnia 2019
Tytuł:
"Profesjonalna usluga"
Podejście że i pacjenta. Profesjonalna obsługa.
Zabieg:
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (lipiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Michał W.
5.0
Michał W.
Dodano: 2 sierpnia 2019
Tytuł:
"Pełna satysfakcja"
Brak telewizora na suficie żeby oglądać mecz podczas zabiegu
Muzyka z radia
Zabieg:
Leczenie stulejki chirurgiczne (lipiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Daniel
5.0
Daniel
Dodano: 22 maja 2019
Tytuł:
"Opinia o gabinecie urologicznym dr. Rucinskiego"
Brak negatywnych spostrzezen
Profesjonalne podejscie do pacjenta, czas realizacji, atmosfera, zegarek pana doktora :)
Zabieg:
Wazektomia (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Piłkarz92
5.0
Piłkarz92
Dodano: 8 kwietnia 2019
Tytuł:
"Światowa klasa"
Placówka nowoczesnie wyposażona, warunki sterylne nie mam żadnych zastrzeżeń.
Zabieg:
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Maciej
(Kartuzy)
5.0
Maciej (Kartuzy)
Dodano: 17 grudnia 2018
Tytuł:
"Profesionalizm"
Profesionalizm
Zabieg:
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Józef
5.0
Józef
Dodano: 16 października 2018
Tytuł:
"Co robic dalej"
Super kontakt
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Pacjent z Gdańska
5.0
Pacjent z Gdańska
Dodano: 9 października 2018
Tytuł:
"Polecam dr Rucińskiego"
Pan Doktor w rzeczowy, konkretny i przystępny sposób omówił problem i przedstawił program leczenia. Omówił zagrożenia przy wyborze alternatywnej terapii. Wszystko sprawnie, o czasie.
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Ryba
5.0
Ryba
Dodano: 1 października 2018
Tytuł:
"Zadowolony z zabiegu"
Wszystko mi sie podobalo!
Kontakt osobisty i podejscie do pacjenta. Rzeczowe wyjasnienia dotyczace moich pytan. Jak rowniez juz po zabiegu pozniejszy kontakt telefoniczny oceniam bardzo dobrze
Zabieg:
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Tomasz
5.0
Tomasz
Dodano: 24 września 2018
Tytuł:
"polecam"
miła atmosfera. Dobra lokalizacja
Zabieg:
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Maciej
5.0
Maciej
Dodano: 17 września 2018
Tytuł:
"Szybko i sprawnie"
Szybko i sprawnie
Zabieg:
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Diki
5.0
Diki
Dodano: 10 sierpnia 2018
Tytuł:
"Ocena placówki"
Wszystko w jak najlepszym porządku
Zabieg:
Wazektomia (lipiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Pawel
(Liverpool)
5.0
Pawel (Liverpool)
Dodano: 9 lipca 2018
Tytuł:
"Doskonaly specjalista"
Podejscie lekarza i calego personelu do pacjenta
Zabieg:
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Grzegorz
5.0
Grzegorz
Dodano: 6 lipca 2018
Tytuł:
"wszystkim w potrzebie jak najbardziej polecam gabinet"
profesjonalna, obsługa, indywidualne podejscie, szybko wykonany zabieg
Zabieg:
Leczenie stulejki chirurgiczne (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
On
5.0
On
Dodano: 25 czerwca 2018
Tytuł:
"Zabieg wedzidelka"
Profesjonalne podejście do pacjenta
Zabieg:
Wazektomia (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Grzegorz
5.0
Grzegorz
Dodano: 19 czerwca 2018
Tytuł:
"Rewelacja"
Wszystko było ok
Podejście doktora, miła atmosfera, rzetelna informacja
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Adam
4.0
Adam
Dodano: 24 października 2019
Tytuł:
"Polecam"
Nie było rzeczy które by mi się nie podobały.
Wszystko było w jak najlepszym porządku.
Zabieg:
Wazektomia (wrzesień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Krzysztof
4.0
Krzysztof
Dodano: 4 września 2019
Tytuł:
"Skromnie ale czysto"
Brak informacji dotyczącej terminu kontroli - "next step", brak możliwości płatności bezgotówkowej
Ograniczenie biurokracji do minimum
Zabieg:
Wazektomia (sierpień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Przemyslaw
4.0
Przemyslaw
Dodano: 1 lipca 2019
Tytuł:
"super dzięki"
Miła atmosfera zabieg w expresowym tepie
Zabieg:
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Morawski M
(Gdynia)
4.0
Morawski Maciej (Gdynia)
Dodano: 6 marca 2019
Tytuł:
"Pozdrawiam i polecam Tą Panią Doktor : )."
Umówiona wizyta odbyła się o umówionej godzinie. Pani doktor przebadała moją stopę dokładnie urządzeniem usg. Wypowiedziała się odnośnie urazu wewnętrznego jaki tam znalazła udzielając mi porady odnośnie leczenia. Zapłaciłem tylko za samo usg, a nie jak to czynią w wielu innych placówkach gdzie pobierana jest dodatkowa opłata za wizytę.
Zabieg:
Wazektomia (luty 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Pacjent...
4.0
Pacjent...
Dodano: 4 lutego 2019
Tytuł:
"Wazektomia"
Siniaki, po 😉ale to, bylo wliczone 😁
Podejscie i profesjonalizm
Zabieg:
Wazektomia (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Mariusz M
4.0
Mariusz Morański
Dodano: 17 grudnia 2018
Tytuł:
"Teraz to zaczynam żyć"
Pełen profesjonalizm prowaszonego zabiegu w bardzo miłym klimacie
Zabieg:
Wazektomia (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Andrzej D
4.0
Andrzej Dziubek
Dodano: 17 listopada 2018
Tytuł:
"Ok"
Szybka miła fachowa obsługa
Zabieg:
Wazektomia (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Szymon
4.0
Szymon
Dodano: 21 października 2018
Tytuł:
"Wazektomia"
Znieczulenie. Są już nowsze metody niż igła i strzykawka
Profesjonalizm podczas zabiegu
Zabieg:
Obrzezanie częściowe (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Jak w temacie.
4.0
Jak w temacie.
Dodano: 8 października 2018
Tytuł:
"Szybko i na temat."
Szybko i na temat.
Zabieg:
Wazektomia (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Darek
4.0
Darek
Dodano: 14 maja 2018
Tytuł:
"Polecam ta klinikę"
Profesjonalna obsługa zainteresowanie po zabiegu
Zabieg:
Wazektomia (maj 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Maniek
4.0
Maniek
Dodano: 16 kwietnia 2018
Tytuł:
"Lekarz badzo miływytumaczył"
Szybko sprawnie miła obsługa
Zabieg:
Wazektomia (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Marcin
5.0
Marcin
Dodano: 1 października 2019
Tytuł:
"Jestem zadowolony z zabiegu i personelu"
Zabieg:
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (wrzesień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Paweł
5.0
Paweł
Dodano: 11 września 2018
Tytuł:
"Ok"
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Pawel
(Liverpool)
5.0
Pawel (Liverpool)
Dodano: 18 kwietnia 2018
Tytuł:
"Doskonaly specjalista"
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Marcin
4.0
Marcin
Dodano: 8 lutego 2019
Tytuł:
"Jest ok"
Zabieg:
Wazektomia (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Sebastian
4.0
Sebastian
Dodano: 4 lutego 2019
Tytuł:
"ok"
Zabieg:
Leczenie stulejki chirurgiczne (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Ireneusz
4.0
Ireneusz
Dodano: 19 grudnia 2018
Tytuł:
"👍"
Zabieg:
Powiększanie penisa kwasem hialuronowym (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Leszek
4.0
Leszek
Dodano: 6 września 2018
Tytuł:
"Pozytyw"
Zabieg:
Wazektomia (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Mateusz
4.0
Mateusz
Dodano: 7 czerwca 2018
Tytuł:
"Szybko i na temat"
Zabieg:
Wazektomia (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska