ocena 4.6 / 5 (49 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
9:00 - 13:00
niedziela
nieczynne
Placówka Humana Medica Omeda została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 49 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

49 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Humana Medica Omeda to nowoczesny ośrodek medyczny, stworzony z myślą o wszystkich pacjentach, dla których najważniejsza jest wysoka jakość wykonywanych zabiegów oraz kompleksowa opieka medyczna. Placówka wykonuje szereg zabiegów z różnych dziedzin chirurgii, w tym chirurgii ogólnej, naczyniowej i proktologii. Stosowane są tu nowoczesne metody diagnostyki i leczenia. W 2016 roku Klinika zdobyła Certyfikat Zaufania Pacjentów w Ogólnopolskim Plebiscycie Medycznym „Laur Pacjenta”. Faktycznie zainteresowanie Klientów placówką jest ogromne, sam umawiam tu kilku Klientów dziennie. Pacjenci, często po zabiegach dzwonią i wyrażają swoje uznanie dla Humana Medica Omeda oraz pracujących tam lekarzy. Chwalą zaangażowanie i doświadczenie pracujących tu lekarzy, pielęgniarek, profesjonalną opieka na najwyższym poziomie, szeroki wachlarz zabiegów oraz przyjazną atmosferę." - Bartłomiej D. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

WIOLA
5.0
WIOLA
Dodano: 10 września 2017
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona"
Kompetencja Pani dr Żukowskiej i wspaniala opieka personelu pielegniarek i salowych
Zabieg:
Plastyka brzucha (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Justyna
5.0
Justyna
Dodano: 21 lutego 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra opieka medyczna, polecam każdemu."
Wspaniała opieka wykwalifikowanej kadry pielęgniarek oraz lekarzy.
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ (luty 2018)
 
Szczegóły 
Marta
4.0
Marta
Dodano: 15 grudnia 2017
Tytuł:
"Profesjonaliści"
Profesjonalna obsługa, miła i uprzejma załoga. Pomieszczenia czyste i zadbane. Jestem zadowolona i wszystkim polecam.
Zabieg:
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (grudzień 2017)
 
Szczegóły 
Polecę wszystkim
5.0
Polecę wszystkim
Dodano: 28 listopada 2017
Tytuł:
"Polecę wszystkim"
Opieka przed i po zabiegowa. Warunki w klinice. Szczegółowa informacja lekarza na temat zabiegu
Zabieg:
Wycięcie tarczycy całkowite chirurgicznie (listopad 2017)
 
Szczegóły 
Ewa
4.0
Ewa
Dodano: 21 lutego 2018
Tytuł:
"Ok"
Bardzo miła i profesjonalna obsługa
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Bogdan B
4.0
Bogdan B
Dodano: 13 lutego 2018
Tytuł:
"Publiczna służba zdrowia ma z czego brać przykład"
Fachowość i konkret - każdy wie, co ma robić
Zabieg:
Operacja otwarta zespołu cieśni kanału nadgarstka (luty 2018)
Lekarz:
lek. Jan Murawski
 
Szczegóły 
Grażyna P
4.0
Grażyna P
Dodano: 18 stycznia 2018
Tytuł:
"Jestem w pełni zadowolona zabiegu"
Jest przyjazna i miła opieka pielęgniarek i personelu
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków nóg (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Głowiński
 
Szczegóły 
Monika
5.0
Monika
Dodano: 9 stycznia 2018
Tytuł:
"Opinia po konsultacji przed zabiegiem powiększania piersi"
Personel bardzo profesjonalny i miły. Pani doktor Żukowska również przemiła
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Sylwia
(Giżycko)
5.0
Sylwia (Giżycko)
Dodano: 4 stycznia 2018
Tytuł:
"Powiększenie piersi"
Pełen profesjonalizm
Zabieg:
Powiększanie piersi (listopad 2017)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Michał
(Waterford)
5.0
Michał (Waterford)
Dodano: 20 września 2017
Tytuł:
"Zadowolony"
Profesjonalizm, krótkie oczekiwanie na wizytę
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Jan Murawski
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 8 sierpnia 2019
Tytuł:
"najlepsza klinika w Polsce :)"
-
Doskonała opieka i profesjonalizm.
Zabieg:
Wycięcie pęcherzyka żółciowego laparoskopowo (lipiec 2019)
Lekarz:
lek. Maciej Kleniewski
 
Szczegóły 
Gosia
5.0
Gosia
Dodano: 19 lipca 2019
Tytuł:
"Lifting piersi jak najbardziej udany."
Przemiły personel, bardzo dobra opieka .Jestem w pełni zadowolona z przeprowadzonego liftingu piersi.Doktor Żukowska spisała się na medal .Polecam .
Zabieg:
Powiększanie piersi (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Iwona
5.0
Iwona
Dodano: 21 maja 2019
Tytuł:
"Profesjonalna klinika"
Profesjonalna klinika
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Elwa_33
5.0
Elwa_33
Dodano: 4 kwietnia 2019
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona"
Przemiła obsługa,wszystko sprawnie i profesjonalnie
Zabieg:
Powiększanie piersi (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Łukasz M
5.0
Łukasz M
Dodano: 7 marca 2019
Tytuł:
"Operacja usunięcia woreczka żółciowego."
Szybka i uważna obsługa. Wszystko było wytłumaczone mi cierpliwie i dokładnie , informacje były dostępne na miejscu i telefonicznie. Czułem się bezpiecznie i byłem traktowany z szacunkiem przed i po zabiegu.
Zabieg:
Wycięcie pęcherzyka żółciowego laparoskopowo (luty 2019)
Lekarz:
lek. Andrzej Kupisz
 
Szczegóły 
Walentyna
5.0
Walentyna
Dodano: 25 stycznia 2019
Tytuł:
"Wizyta odbyła się zgodnie z moimi oczekiwaniami, bezstresowo,informacje jakie otrzymałam o zabiegu rozluźniły mój stres i byłam bardziej spokojna"
nie mam uwag
Miła obsługa ze strony personelu
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków nóg (styczeń 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Głowiński
 
Szczegóły 
Maciek
5.0
Maciek
Dodano: 17 grudnia 2018
Tytuł:
"👌 Super opieka"
Profesjonalizm i genialna opieka
Zabieg:
Wycięcie pęcherzyka żółciowego laparoskopowo (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Andrzej Kupisz
 
Szczegóły 
LECH
5.0
LECH
Dodano: 6 grudnia 2018
Tytuł:
"Profesjonalnie i sympatycznie!"
nie mam uwag
profesjonalna, miła obsługa, dobry kontakt z doradcą.
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (listopad 2018)
Lekarz:
dr Piotr Myśłiwiec
 
Szczegóły 
Alicja
5.0
Alicja
Dodano: 5 grudnia 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra"
Pielęgniarki jak i lekarza dbają o swego pacjenta. Warunki bardzo dobre, bez zarzutow.
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków nóg (listopad 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Głowiński
 
Szczegóły 
Tomasz
5.0
Tomasz
Dodano: 14 listopada 2018
Tytuł:
"Dobra obsługa ale cena odpowiednio wysoka"
Liczne opłaty dodatkowe, wysokie ceny...
Opieka pielęgniarek na wysokim poziomie, bardzo uprzejmie, pomocne i uśmiechnięte.
Zabieg:
Leczenie ginekomastii (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Aleksander
5.0
Aleksander
Dodano: 7 listopada 2018
Tytuł:
"Polecam"
Miła obsługa,dobrze wykonany zabieg, porządne śniadanie
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (październik 2018)
Lekarz:
lek. Maciej Kleniewski
 
Szczegóły 
Bigda Elżbieta
(Mońki)
5.0
Bigda Elżbieta (Mońki)
Dodano: 5 listopada 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona."
Bardzo miła opieka i sympatyczne podejście do pacjenta.
Zabieg:
Powiększanie piersi (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 24 września 2018
Tytuł:
"Opinia pacjentki"
Duży koszt w razie konieczności pozostania w szpitalu. Zbyt mały kontakt z lekarzem wykonującym zabieg. Powinna być konsultacja po zabiegu.
Miła obsluga
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
Maciej
5.0
Maciej
Dodano: 12 września 2018
Tytuł:
"profesjonalna obsługa"
brak uwag
profesjonalizm obsługi
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Andrzej Kupisz
 
Szczegóły 
Damian
5.0
Damian
Dodano: 11 maja 2018
Tytuł:
"pozytywna"
miłe i fachowe podejście
Zabieg:
USG Doppler żył / tętnic kończyn dolnych z konsultacją (maj 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Głowiński
 
Szczegóły 
Pacjentka
5.0
Pacjentka
Dodano: 14 kwietnia 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolona"
Zbyt wysokie ceny
Obsługa i opieka medyczna, miłe i niekrepujace podejscie lekarza do pacjenta
Zabieg:
Leczenie hemoroidów metodą Barrona (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Maciej Kleniewski
Anna
(Białystok)
5.0
Anna (Białystok)
Dodano: 10 kwietnia 2018
Tytuł:
"Pelen profesjonalizm"
Jestem zadowolona z opieki w klinice. Panie pielegniarki bardzo pomocne. Lekarz (dr.Kupisz) wyczerpujaco odpowiadal na zadawane pytania.Perfekcyjnie przeprowadzil operacje czesciowego usuniecia tarczycy. Pobyt przebiegal sprawnie i krotko (na czym bardzo mi zalezalo). Czuje sie w pelni zaopiekowana przez caly personel. Wszystkim serdecznie dziekuje.
Zabieg:
Wycięcie tarczycy całkowite chirurgicznie (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Andrzej Kupisz
 
Szczegóły 
Ilona
4.0
Ilona
Dodano: 29 lipca 2019
Tytuł:
"Doktor Żukowska wspaniały lekarz z doświadczeniem i podejściem do pacjenta"
Opieka lekarska i Pan pielęgniarek perfekcyjna
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (lipiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Maciej
4.0
Maciej
Dodano: 17 czerwca 2019
Tytuł:
"Fachowość."
Nie było czegoś takiego.
Miła, rzeczowa obsługa.
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Głowiński
 
Szczegóły 
Warszawianka
4.0
Warszawianka
Dodano: 10 czerwca 2019
Tytuł:
"Polecam..."
Panie w rejestracji miłe. Szybka i sprawna obsługa.
Zabieg:
Leczenie hemoroidów, żylaków odbytu (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Maciej Kleniewski
 
Szczegóły 
Kam
4.0
Kam
Dodano: 22 maja 2019
Tytuł:
"Jestem zadowolony z obsługi w omedzie"
Obsługa, jedzenie, miła atmosfera
Zabieg:
Leczenie ginekomastii (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Marzena Białożyt
4.0
Marzena Białożyt
Dodano: 9 maja 2019
Tytuł:
"Moja opinia jest Wzorowa"
Bardzo mi się podobało choć byłam tak bardzo zestresowana to personel w Waszej klinice szybko mnie uspokoił
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków nóg (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Głowiński
 
Szczegóły 
Monika
4.0
Monika
Dodano: 15 marca 2019
Tytuł:
"Polecam"
Przemiła obsługa. Profesjonalne podejście
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Dan Pol
4.0
Dan Pol
Dodano: 8 marca 2019
Tytuł:
"Świetne porównanie, państwowe a prywatne"
Uprzejmość pań recepcjonistek
Estetyczny wygląd placówki. Brak kolejek. Szybka obsługa
Zabieg:
Wycięcie torbieli włosowej (luty 2019)
Lekarz:
lek. Andrzej Kupisz
 
Szczegóły 
Kasia2005
4.0
Kasia2005
Dodano: 8 lutego 2019
Tytuł:
"Powiększanie piersi"
Bardzo miły , pomocny personel
Zabieg:
Powiększanie piersi (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Iwona
4.0
Iwona
Dodano: 6 lutego 2019
Tytuł:
"Opieka na wysokim poziomie ."
Wspaniała opieka
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Maciej Kleniewski
 
Szczegóły 
Podlasianka
4.0
Podlasianka
Dodano: 14 grudnia 2018
Tytuł:
"Operacja podbródka"
Brak
Przemiła opieka, profesjonalność, wszystko na najwyższym poziomie
Zabieg:
Modelowanie podbródka implantami (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Katarzyna
4.0
Katarzyna
Dodano: 5 grudnia 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolona i polecam"
Miła obsluga, panie pielęgniarki bardzo pomocne i wyrozumiałe.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Renata
(Grajewo)
4.0
Renata (Grajewo)
Dodano: 15 sierpnia 2018
Tytuł:
"Będzie dobrze!"
Przyjechałam z daleka,byłam umówiona na konkretną godzinę, niestety, przyjęto mnie dopiero po 40 minutach tzw. "obsuwy". Pan doktor przyjął w międzyczasie "głośno upominające się"go pacjenta oraz znajomego z personelu medycznego. Kiedy jest się obolałym po zabiegu i myśli się tylko o zmianie pozycji ciała, czekanie na zmianę opatrunku jest katuszą. Cudowna pielęgniarka , chyba Wiki, swoją kompetencją i pięknym uśmiechem poprawiła nastój.
Panie w recepcji, pełna profeska!Niezwykle cierpliwe, skupione na swojej pracy.Wytłumaczą, doradzą, uspokoją.
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Kamil
(Wieliczki)
4.0
Kamil (Wieliczki)
Dodano: 16 maja 2018
Tytuł:
"Przemiłe podejście do pacjenta i konkretność w konsultacji."
Przemiłe podejście do pacjenta i konkretność w konsultacji.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2018)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Sylwia
4.0
Sylwia
Dodano: 17 kwietnia 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona"
Bardzo profesjonalna i miła obsługa
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Klaudia
5.0
Klaudia
Dodano: 22 maja 2019
Tytuł:
"Polecam"
Zabieg:
Podniesienie piersi (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 
Sylwia
5.0
Sylwia
Dodano: 5 kwietnia 2019
Tytuł:
"Konsultacja"
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (marzec 2019)
 
Szczegóły 
Mateusz
5.0
Mateusz
Dodano: 25 lipca 2018
Tytuł:
"Bardzo sympatyczna placówka"
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (lipiec 2018)
 
Szczegóły 
Gracjan
(Ełk)
5.0
Gracjan (Ełk)
Dodano: 25 maja 2018
Tytuł:
"Krótko i na temat wszystko jak najlepszym porządku:-)"
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków nóg (maj 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Głowiński
Justyna
5.0
Justyna
Dodano: 22 czerwca 2017
Zabieg:
Operacja żylaków nóg (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Głowiński
 
Szczegóły 
Fabian
5.0
Fabian
Dodano: 30 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (maj 2017)
 
Szczegóły 
Edek
4.0
Edek
Dodano: 26 lipca 2018
Tytuł:
"Wszystko ok"
Zabieg:
Leczenie żylaków nóg (lipiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Głowiński
 
Szczegóły 
Beata
4.0
Beata
Dodano: 25 czerwca 2018
Tytuł:
"Wizyta kwalifikacyjna"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Dorota Żukowska
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska