Centrum Medyczne Bieniek opinie

ocena 4.7 / 5 (154 opinie pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
9:00 - 17:00
wtorek
9:00 - 17:00
środa
9:00 - 17:00
czwartek
9:00 - 17:00
piątek
9:00 - 17:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Centrum Medyczne Bieniek została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 154 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w centrum medycznym.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

153 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Jako Doradca Tourmedica.pl, umawiam kilkadziesiąt wizyt tygodniowo do Centrum Medycznego Bieniek. Klienci chętnie opowiadają o swoich pozytywnych wrażeniach z pobytu w tej placówce. Z ich wypowiedzi można wywnioskować, że jest to miejsce w którym Pacjentki odnajdują pomoc, zrozumienie oraz przede wszystkim szeroką wiedzę i kompetencje doświadczonych specjalistów. Podczas konsultacji oraz pobytów zabiegowych Pacjentki otoczone są najlepszą opieką oraz wsparciem medycznym, psychologicznym i technicznym. Czas oczekiwania na terminy konsultacji oraz zabiegów w Klinice Dr Bieńka jest stosunkowo krótki. Natomiast dla Pacjentek zagranicznych dużym udogodnieniem jest możliwość odbycia konsultacji mailowej na podstawie zdjęć. Wszystkie zabiegi wykonywane są z najwyższą starannością i wiedzą medyczną. W przypadku Kliniki Bieniek odnotowujemy wśród Pacjentek niemalże 100% zadowolenie, zarówno z szeroko rozumianej opieki w placówce, jak i z samych efektów zabiegu." - Karolina G. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Grażyna
5.0
Grażyna
Dodano: 6 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam w 100%"
Tuż po przekroczeniu progu zostałam serdecznie przyjęta przez panie Justynę i Karolinę, które dołożyły wszelkich starań by czas oczekiwania na wizytę konsultacyjną i zabieg (w moim przypadku odbyło się to tego samego dnia) przebiegł bezstresowo. Profesjonalna obsługa i wyposażenie na jak najwyższym poziomie sprawiły, że czułam się komfortowo.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Wiki
(Irlandia)
5.0
Wiki (Irlandia)
Dodano: 8 września 2017
Tytuł:
"Klinika warta zaufania"
Nie było oparcia dla niepełnosprawnych w toalecie, co stanowiło problem.
Podejście dr. Bieńka do całokształtu sprawy. Doskonały efekt. Przyjazna atmosfera. Pomoc pielęgniarek.
Zabieg:
Plastyka brzucha (sierpień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Ewelina
5.0
Ewelina
Dodano: 2 lutego 2018
Tytuł:
"Centrum Medyczne Bieniek"
Profesjonalna obsługa, bardzo szeroki zakres wiedzy doktora, wspaniała atmosfera w całej klinice, dostępność personelu o każdej porze. Bardzo wysoki poziom higieny na oddziale. ☺
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Magda
(Lublin)
5.0
Magda (Lublin)
Dodano: 26 stycznia 2018
Tytuł:
"Klinika CM Bieniek - polecam w 100%"
Doktor Andrzej Bieniek, jak również anestezjolog fantastyczni, pełni profesjonalizmu, dbający o komfort pacjenta, pielęgniarki nad wyraz uprzejme, uśmiechnięte i dbające o samopoczucie.
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Ewa
5.0
Ewa
Dodano: 5 grudnia 2017
Tytuł:
"Implant podbródka"
Bardzo dobra fachowa opieka, indywidualne podejście do pacjenta, sposób wysłuchania i zrozumienia oczekiwań osoby operowanej. Jestem bardzo zadowolona z implantu podbródka wcale nie czułam bólu, rozmiar idealny. Dla mnie super! Na pewno skorzystam w przyszłości. Gorąco polecam.
Zabieg:
Modelowanie podbródka implantami (listopad 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Agnieszka
5.0
Agnieszka
Dodano: 16 listopada 2017
Tytuł:
"Warto !"
Wszystko !!! Opieka, szybka reakcja ze strony personelu na prośby o podawanie leków przeciwbólowych, fachowość, empatia, czystość kliniki na wysokim poziomie, warunki na poziomie światowym
Zabieg:
Plastyka brzucha (listopad 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Marzena
5.0
Marzena
Dodano: 14 listopada 2017
Tytuł:
"Clinica Bieniek"
Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Szef i Personel 10/10! Warunki komfortowe! Czułam się bardzo zaopiekowana i spokojna. Na efekt zabiegu muszę wprawdzie poczekać ale przyznaję, źe sposób prowadzenia Kliniki jest na światowym poziomie.
Zabieg:
Implanty stomatologiczne (listopad 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Sylwia
(Jarosław)
5.0
Sylwia (Jarosław)
Dodano: 11 listopada 2017
Tytuł:
"Profesjonalna klinika"
Pełen profesjonalizm, wzorowa opieka, oby było coraz więcej takich miejsc. Polecam.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (listopad 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Bogusia
(Środa Śląska)
5.0
Bogusia (Środa Śląska)
Dodano: 19 października 2017
Tytuł:
"Klinika godna polecenia innym ludziom !!!"
Bardzo miły personel, profesjonalni lekarze, opieka po zabiegu 100% zadowolenia,pomieszczenia nowoczesne i czyściutkie, posiłki pyszne
Zabieg:
Operacja palucha koślawego / halluksa (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Wojciech Marek
 
Szczegóły 
Anna
(Ostrołęka)
5.0
Anna (Ostrołęka)
Dodano: 12 września 2017
Tytuł:
"Mega pozytywna opinia"
Super opieka na bardzo wysokim poziomie. Personel przemiły i bardzo pomocny. Gorąco polecam wszystkim klinikę. Jeśli w przyszłości będę wykonywała jakieś zabiegi, to tylko w Centrum Medycznym Bieniek we Wrocławiu
Zabieg:
Powiększanie piersi własną tkanką tłuszczową (lipiec 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Daga
5.0
Daga
Dodano: 4 września 2017
Tytuł:
"Z czystym sumieniem polecam WSZYSTKIM"
Mega miła atmosfera, opieka na najwyższym poziomie. 100% zadowolenia z przeprowadzonego zabiegu, nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń.
Zabieg:
Liposukcja - odsysanie tłuszczu (sierpień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Lolap
5.0
Lolap
Dodano: 28 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam z czystym sumieniem"
Podobała mi opieka, podejście do pacjenta ze strony doktora jak i personelu.
Zabieg:
Powiększanie piersi (luty 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Elżbieta K
(Piła)
4.0
Elżbieta K (Piła)
Dodano: 14 lutego 2018
Tytuł:
"Wszystkim polecam klinikę dr.Bieńka"
Ogólnie opieka przed i po zabiegu, cały personel kliniki jest super! Wszystkim tym , którzy chcą się operować w podobnej klinice polecam właśnie klinikę dr.Bieńka. Standard i opieka medyczna na bardzo wysokim poziomie, miłe i serdeczne podejście do pacjenta, wszystko na tak 👍
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (luty 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Jolanta W
5.0
Jolanta W
Dodano: 7 lutego 2018
Tytuł:
"Byłam zadowolona z wizyty"
Zasięg TV
Personel medyczny na najwyższym poziomie i chętny do pracy. Czysto i gustowne urzadzone wnętrza
Zabieg:
Wycięcie nowotworu skóry metodą chirurgii mikrograficznej Mohsa (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Ula
5.0
Ula
Dodano: 7 lutego 2018
Tytuł:
"Lifting"
Opieka, fachowość personelu, pełen profesjonalizm dr Bieńka
Zabieg:
Lifting operacyjny twarzy i szyi (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Patrycja
5.0
Patrycja
Dodano: 31 stycznia 2018
Tytuł:
"Świetnie!"
Cała wizyta przebiegła bardzo sprawnie a personel jest przemiły i bardzo profesjonalny
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Lavender
(Kraków)
4.0
Lavender (Kraków)
Dodano: 30 stycznia 2018
Tytuł:
"Klinika ta jest jak najbardziej godna polecenia"
Podejście lekarza, pielęgniarek oraz Pań z recepcji do pacjenta, bardzo przyjazna atmosfera, warunki sanitarne w placówce,
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Katarzyna
4.0
Katarzyna
Dodano: 1 grudnia 2017
Tytuł:
"Polecam Klinikę Doktora Bieńka i oczywiście Pana Doktora"
Pobyt w klinice oceniam bardzo wysoko, począwszy od przemiłych Pań w recepcji, a Panie pielęgniarki to Anioły :) opieka na każdym etapie zabiegu, przed i po, wspaniała.
Zabieg:
Powiększanie piersi własną tkanką tłuszczową (listopad 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Zadowolona matka szczęśliwej nastolatki
5.0
Zadowolona matka szczęśliwej nastolatki
Dodano: 24 września 2017
Tytuł:
"Efekt zabiegu - idealny"
Bardzo powierzchowna wizyta kontrolna
Miła i fachowa obsługa, nowoczesne, czyściutkie pomieszczenia, spokojna atmosfera
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (lipiec 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Angelika
5.0
Angelika
Dodano: 16 września 2017
Tytuł:
"Pełen profesjonalizm"
Podejście do pacjenta nie tylko przez lekarza, ale i cały personel. Obsługa na bardzo wysokim poziomie
Zabieg:
Podniesienie piersi (sierpień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Marcin
5.0
Marcin
Dodano: 10 maja 2017
Wszystko poszło szybko i sprawnie
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Patrycja B
4.0
Patrycja B
Dodano: 23 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam klinikę osoba potrzebującym"
Podejście do pacjenta, czystość, jedzenie - wszystko super. Człowiek czuje jak w domu
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (luty 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Js
(Jelenia Góra)
4.0
Js (Jelenia Góra)
Dodano: 10 lutego 2018
Wszystko za szybko...leżę na stole, ledwo zaczęli zabieg, a już przychodzi jakaś kobieta, że pacjentka następna gotowa....
Bardzo miła obsługa.
Zabieg:
Operacje plastyczne uszu (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Marzena
4.0
Marzena
Dodano: 26 stycznia 2018
Tytuł:
"Godni polecenia"
Pełen profesjonalizm oraz świetna opieka personelu
Zabieg:
Powiększanie piersi własną tkanką tłuszczową (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Wojciech
4.0
Wojciech
Dodano: 24 stycznia 2018
Tytuł:
"Dobra placówka"
Rzeczowa i miła obsługa recepcyjna. Przestronne i estetyczne wnętrze przychodni.
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (styczeń 2018)
 
Szczegóły 
Paula
4.0
Paula
Dodano: 23 stycznia 2018
Tytuł:
"Nowoczesne centrum, jednak ponownie tam nie wrócę"
Krótki czas rozmowy i średnie zainteresowanie opieką pooperacyjną
Cała klinika reprezentuje wysoki poziom
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Robert
4.0
Robert
Dodano: 11 stycznia 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolony"
Ładnie, czysto, miła i sympatyczna atmosfera.
Zabieg:
Przeszczep włosów FUE u mężczyzn (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Sławomir Pyziak
 
Szczegóły 
Joanna F
5.0
Joanna F
Dodano: 12 grudnia 2017
Tytuł:
"Bardzo dobrze"
Super obsługa wszystkich, co tam pracują.
Zabieg:
Operacja opadających powiek (grudzień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Bożena
(Zamość)
5.0
Bożena (Zamość)
Dodano: 9 listopada 2017
Tytuł:
"Polecam tą klinikę"
miła i szybka obsługa
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (październik 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Joanna
(Jelenia Góra)
4.0
Joanna (Jelenia Góra)
Dodano: 24 stycznia 2018
Tytuł:
"Wspaniala obsluga"
Oczywiście obsługa
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Bartosz F
4.0
Bartosz F
Dodano: 29 grudnia 2017
Tytuł:
"Bardzo dobra"
Miła obsługa. Szybko i konkretnie.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (grudzień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Zdzisław
5.0
Zdzisław
Dodano: 6 listopada 2017
Tytuł:
"Polecam w 100%"
Przemiła obsługa
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii onkologicznej (listopad 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Ryszard
4.0
Ryszard
Dodano: 24 października 2017
Tytuł:
"Dziękuję za sprawne przeprowadzenie konsultacji"
Konsultacja u Pana dr Sławomira Pyziaka była wyczerpująca i jestem z niej zadowolony, natomiast z powodu problemów "technicznych" do zabiegu w tej klinice nie dojdzie.
Dotyczy:
Konsultacja lekarska w zakresie przeszczepu włosów (październik 2017)
Lekarz:
lek. Sławomir Pyziak
Katarzyna
4.0
Katarzyna
Dodano: 24 października 2017
Tytuł:
"Spełniła moje oczekiwania"
Pan Doktor rzeczowo wszystko wyjaśnił, Panie w recepcji przemiłe:)
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Alex
(Wrocław)
5.0
Alex (Wrocław)
Dodano: 19 października 2017
Tytuł:
"Zadowolna z usługi w klinice"
miły personel
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Marian G.
5.0
Marian G.
Dodano: 13 września 2017
Tytuł:
"Sam zabieg, jak i opieka po, poprawne."
Opieka po zabiegu
Zabieg:
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (sierpień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
Katarzyna Gardocka
5.0
Katarzyna Gardocka
Dodano: 11 września 2019
Tytuł:
"Polecam!!!"
Przemiła obsługa, bardzo dobra lokalizacja w nowoczesnym ale przytulnym budynku
Zabieg:
Plastyka brzucha (wrzesień 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Tomasz
5.0
Tomasz
Dodano: 27 sierpnia 2019
Tytuł:
"Super Zabieg"
Bardzo profesjonalna obsluga, bezbolesny zabieg , jestem pozytywnie zaskoczony I zadowolony. Dziekuje bardzo za pomoc .
Zabieg:
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (lipiec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Oskar
5.0
Oskar
Dodano: 8 sierpnia 2019
Tytuł:
"Bardzo dobra opieka"
Miła atmosfera.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (sierpień 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Adam Grabowski
5.0
Adam Grabowski
Dodano: 1 sierpnia 2019
Tytuł:
"Centrum Medyczne Bieniek"
Podobało mi się wszystko. Od mojego pokoju, przez jedzenie po niesamowicie miłą i profesjonalną obsługę.
Zabieg:
Leczenie trądziku odwróconego (lipiec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
123456
5.0
123456
Dodano: 18 lipca 2019
Tytuł:
"Rewelacyjna klinika"
Piękna, nowoczesna klinika. Wszystko bardzo profesjonalnie.Super podejście do klienta, przemiłe osoby. Serdecznie polecam
Zabieg:
Chirurgiczne leczenie ginekomastii tłuszczowej (lipiec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Ines i Bogdan
5.0
Ines i Bogdan
Dodano: 9 lipca 2019
Tytuł:
"napewno bede dalej polecala"
polorzenie kliniki jest w bardzo spokojnym miejscu, parkingi sa bezposrednio dla pacjetow przed klinika ktora jest higienicznie bardzo zadbana.Pokoje dla pacjetow nowoczesnie z duza lazieka i oczewisci klima , TV wyposazone
Zabieg:
Liposukcja brzucha i talii (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
KASIA WOZNIAK ZACZEK
5.0
KASIA WOZNIAK ZACZEK
Dodano: 5 lipca 2019
Tytuł:
"Extra"
Nie bylo niczego co sie nie podobalo
Ogolnie wszystko Extra clinica Personal super No I oczywiscie Dr Bieniek Extra!!💋💋💋👍👍👍
Zabieg:
Powiększanie pośladków implantami (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Kama
5.0
Kama
Dodano: 3 lipca 2019
Tytuł:
"Plastyka powiek górnych"
Wszystko bylo w skali od 1 do 10,na 10.
Bardzo pomocne i uprzejme Panie w recepcji a tak że cały personel pomocniczy.Pan doktor Bieniek z bardzo pozytywnym nastawieniem do pacjenta i profesjonalizm na światowym poziomie.Polecam.
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Bartłomiej
5.0
Bartłomiej
Dodano: 28 czerwca 2019
Tytuł:
"Dziękuje"
Szybko sprawnie wykonany zabieg , zero opóźnień , miła atmosfera
Zabieg:
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Kasia W.
5.0
Kasia W.
Dodano: 5 czerwca 2019
Tytuł:
"Plastyka uszu w znieczuleniu ogólnym u 13.5 latki"
Brak jakichkolwiek uwag :)
Swietna klinika, bardzo profesjonalnie, nowocześnie i czysto. Przemiły personel. Zabieg plastyki uszu u 13.5 letniej corki przeprowadzil dr. Andrzej Bieniek. Wybraliśmy znieczulenie ogólne nad którym czuwał dr. Michał Lemański. Jestesmy dokladnie tydzien po zabiegu a ranki z zewnatrz juz sa ladnie podgojone. Uszy sa jeszcze delikatnie sine i wrazliwe na dotyk ale efekt jest niesamowity. Bardzo dziekujemy calemu zespolowi.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (maj 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Marika Zając
5.0
Marika Zając
Dodano: 30 kwietnia 2019
Tytuł:
"Polecam"
Miła atmosfera - bardzo życzliwy personel
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Bozena
5.0
Bozena
Dodano: 26 kwietnia 2019
Tytuł:
"korekcja powiek gornych i dolnych"
Juz na wejsciu przywitaly mnie przesympatyczne Panie na recepcji. Dr Marek Luciuk pelen profesjonalizm, indywidualne podejście do pacjenta, doskonały kontakt a także troskliwa opieka zarówno przed, jak i po zabiegu. Pierwszy raz w zyciu spotkalam sie z czyms takim zeby lekarz po 2 tygodniach od zabiegu dzwonil do pacjenta zapytac jak sie czuje po zabiegu. Polecam wszystkim z calego serca ta klinike
Zabieg:
Operacje plastyczne powiek (marzec 2019)
Lekarz:
dr Marek Łuciuk
 
Szczegóły 
Beata
5.0
Beata
Dodano: 9 kwietnia 2019
Tytuł:
"Najlepsza klinika i najlepszy Dr.Bieniek :)"
Miła przyjazna atmosfera
Zabieg:
Lifting operacyjny twarzy (luty 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Julia
5.0
Julia
Dodano: 18 marca 2019
Tytuł:
"Świetnie"
-
wszystko. Miły personel bardzo czyste miejsce.
Zabieg:
Powiększanie ust własnym tłuszczem (marzec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Gośka
5.0
Gośka
Dodano: 15 marca 2019
Tytuł:
"Bardzo polecam"
Klinika bardzo czysta usytulowana w cichym miejscu. łóżka wygodne, łazienki czyste i zadbane . Personel pomocny i bardzo sympatyczny. Jedzenie w klinice przepyszne.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (marzec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Magdalena
5.0
Magdalena
Dodano: 8 marca 2019
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej isympatycznej opirki"
Profesjonalny I sympatyczny personel
Zabieg:
Plastyka brzucha (marzec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Kamila
5.0
Kamila
Dodano: 28 lutego 2019
Tytuł:
"Z calego serca polecam Klinike, idealne miejsce by spelnic swoje marzenia"
Nie mam zadnych uwag
Wszystko , wspanialy personel, pan doktor z ogromna starannoscia wykonal zabieg, pani pielegniarka, ktora uczestniczyla w zabiegu niezwykla i z darem uspokajania silnych emocji
Zabieg:
Zmniejszenie otoczek sutkowych (luty 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Ewelina
5.0
Ewelina
Dodano: 27 lutego 2019
Tytuł:
"Jestem na Tak"
Ładne wnętrze. Bardzo sympatyczny i rzeczowy doktor
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Katarzyna Gardocka
5.0
Katarzyna Gardocka
Dodano: 24 lutego 2019
Tytuł:
"Polecam"
Przemiła obsługa
Zabieg:
Podniesienie piersi (luty 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 22 lutego 2019
Tytuł:
"Plastyka brzuszka"
Cudowna obsługa Pań na recepcji. Bardzo pomocne, uśmiechniete.Klinika prezentuje się naprawdę dobrze. Czysto, elegancko.
Zabieg:
Plastyka brzucha (luty 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Anna Statkiewicz
5.0
Anna Statkiewicz
Dodano: 28 stycznia 2019
Tytuł:
"Świetna klinika, cudowny personel, zabieg wykonany profecjonalnie, efekt końcowy cudowny."
wszystko.świetny personel, miła obsługa, piękna klinika. Efekt po zabiegu cudowny.
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Natalia Płock
5.0
Natalia Płock
Dodano: 25 stycznia 2019
Tytuł:
"Otoplastyka uszu szczęście na całe życie"
Miła i pomocna obsługa na samym wejściu kończąc na wspaniałej opiece przez lekarzy. Gorąco polecam
Zabieg:
Operacje plastyczne uszu (styczeń 2019)
Lekarz:
dr Marek Łuciuk
 
Szczegóły 
Karolina
5.0
Karolina
Dodano: 24 stycznia 2019
Tytuł:
"Super klinika"
Bardzo dobra opieka lekarzy i pielegniarek. Miejsce super czyste:)
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (styczeń 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Denis
(Kędzierzyn-Koźle)
5.0
Denis (Kędzierzyn-Koźle)
Dodano: 4 stycznia 2019
Tytuł:
"Dobra klinika"
Czas oczekiwania na konsultacje (opóźnione o 50 min)
Miła obsluga
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (grudzień 2018)
Lekarz:
dr Marek Łuciuk
 
Szczegóły 
Mariusz
(Polska)
5.0
Mariusz (Polska)
Dodano: 3 stycznia 2019
Tytuł:
"Mam nadzieję że warto;)"
Nowoczesna,przyjazny personel
Zabieg:
Operacje plastyczne uszu (grudzień 2018)
Lekarz:
dr Marek Łuciuk
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 2 stycznia 2019
Tytuł:
"Wszystko na duży plus :)"
Wysoki poziom placówki. Super miła załoga.
Zabieg:
Leczenie ginekomastii (grudzień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Bartłomiej
5.0
Bartłomiej
Dodano: 21 grudnia 2018
Tytuł:
"Wszystko w 100% idealne"
Miła atmosfera , mili ludzie wszystko bardzo dobrze zorganizowane
Zabieg:
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (grudzień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Jola
5.0
Jola
Dodano: 13 grudnia 2018
Tytuł:
"Miła i fachowa obsługa,"
Brak
Miła obsługa
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych (luty 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Monika
5.0
Monika
Dodano: 4 grudnia 2018
Tytuł:
"JESTEM W PEŁNI ZADOWOLONA Z ZABIEGI I CAŁEJ OTOCZKI WOKÓŁ NIEGO"
BRAK
PROFESJONALIZM, NASTAWIENIE NA KLIENTA, SYMPATYCZNA OBSŁUGA, CZUŁAM SIĘ JAK GOŚĆ
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (listopad 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Zadowolona i szczęśliwa 😆😆😆
5.0
Zadowolona i szczęśliwa 😆😆😆
Dodano: 28 listopada 2018
Tytuł:
"Rewelacja"
Miła i profesjonalna obsługa i znakomici specjalisci😊😊😊
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (listopad 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Beata
5.0
Beata
Dodano: 16 listopada 2018
Tytuł:
"Szczęśliwa."
Klinika b. ładna i dobrze wyposażona. Mimo bólu miło spędziłam ten czas.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (listopad 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 14 listopada 2018
Tytuł:
"Spełnione marzenie 😊😀"
Bardzo miłe i profesjonalne podejscie, czułam się wyjątkowo 😀 wiedziałam co i jak będę miała robione oraz dostałam bardzo szczegółowe informacje co robić po zabiegu. Jak dla mnie super 😁
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (listopad 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Jola
5.0
Jola
Dodano: 14 listopada 2018
Tytuł:
"Powiększenie piersi implantami anatomicznymi"
Tuż po przekroczeniu progu zostałam serdecznie przyjęta przez pania z recepcji, która sprawila, że moje napięcie przed zabiegiem odrazu zmalało. Profesjonalna obsługa, panującą atmosfera i wyposażenie na jak najwyższym poziomie sprawiły, że czułam się komfortowo. Bardzo wysoki poziom higieny na oddziale. Panie pielęgniarki poprostu przesympatycze. Bez problemu odpowiadały na wszystkie nurtujące pytania. Wspaniała atmosfera w całej klinice, dostępność i pomoc personelu o każdej porze dnia i nocy.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (listopad 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Adam
5.0
Adam
Dodano: 14 listopada 2018
Tytuł:
"Kompetencja i skuteczność"
Wspaniała atmosfera ,źyczliwość i kompetencja wszystkich pracowników
Zabieg:
Operacje i leczenie przepuklin (listopad 2018)
Lekarz:
dr Aleksander Kozłowski
 
Szczegóły 
Ewelina
5.0
Ewelina
Dodano: 6 listopada 2018
Tytuł:
"Klinika pierwszej klasy."
Miły profesjonalny zespół.
Zabieg:
Plastyka brzucha (październik 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Michał
5.0
Michał
Dodano: 26 października 2018
Tytuł:
"Polecam!"
Swietne warunki, opieka itp. Wszystko jak najbardziej na plus!
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (październik 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Elżbieta
(Opole)
5.0
Elżbieta (Opole)
Dodano: 5 października 2018
Tytuł:
"Świetna klinika"
Nie ma
Pokój łazienka piękny zapach opieka pielęgniarek zwłaszcza pani Magda
Zabieg:
Plastyka ud (październik 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Adam
5.0
Adam
Dodano: 5 października 2018
Tytuł:
"Udana wizyta konsultacyjna w Centrum Medycznym Bieniek"
Punktualność, rzeczowy wywiad z pacjentem
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (październik 2018)
Lekarz:
dr Aleksander Kozłowski
 
Szczegóły 
Joanna
5.0
Joanna
Dodano: 18 września 2018
Tytuł:
"Zabieg usunięcia migdałka"
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wszystkie informacje jak i odpowiedzi na pytania przekazywane w sposób rzeczowy i zrozumiały.
Zabieg:
Operacje i leczenie migdałków (wrzesień 2018)
 
Szczegóły 
Izi
(Piła)
5.0
Izi (Piła)
Dodano: 30 sierpnia 2018
Tytuł:
"Super..."
Wszysto. Od samego przybycia do kliniki panie w recepcji bardzo przyjemne, wszystko wytlumaczyly zaproponowaly kawkę. Obsluga na 5.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (sierpień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Julia
5.0
Julia
Dodano: 30 sierpnia 2018
Tytuł:
"Schludna, zadbana klinika i bardzo miłe panie na recepcji"
Bardzo schludna klinika, panie na recepcji i pielegniarki były bardzo przyjazne
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (sierpień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Iwona Bielecka
5.0
Iwona Bielecka
Dodano: 29 sierpnia 2018
Tytuł:
"Klinika warta polecenia."
Nie pilnowanie czasu planowanego zabiegu.
Klinika ładna ,czysta.Uprzejma i profesjonalna obsługa.Super Team. Miła atmosfera.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (sierpień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 21 sierpnia 2018
Tytuł:
"Polecam klinikę"
Miły personel czysta klinika
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Lika
(Wrocław)
5.0
Lika (Wrocław)
Dodano: 3 sierpnia 2018
Tytuł:
"Piersi 500"
Wszystko super!Opieka rewelacja:)
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (lipiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Anonim
5.0
Anonim
Dodano: 28 lipca 2018
Tytuł:
"Gorąco polecam"
Gorąco polecam
Zabieg:
Leczenie ginekomastii (lipiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Helena R.
5.0
Helena R.
Dodano: 18 lipca 2018
Tytuł:
"Korekta powiek górnych i dolnych"
Nici hirurgiczne którymi zszywa się rany są bardzo nieprzyjemne i uciążliwe.
Lekarze znający się bardzo dobrze na swojej pracy, sympatyczni🙂
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych i górnych (lipiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Agggga
5.0
Agggga
Dodano: 11 lipca 2018
Tytuł:
"Bardzo zadowolona klijentka"
Nic nie mogę im zarzuci , wszystko ok 👍
Klinika super , czysta , pracownicy bardzo uprzejmi , jedzenie pyszne 😁
Zabieg:
Operacje plastyczne piersi (lipiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Zosia
5.0
Zosia
Dodano: 5 lipca 2018
Tytuł:
"Profesjonalnie i z sercem."
Za daleko od mojego miejsca zamieszkania.
Bardzo miła obsługa, profesjonalizm lekarzy, ciche i przytulne miejsce.
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Tomasz
(Zgorzelec)
5.0
Tomasz (Zgorzelec)
Dodano: 3 lipca 2018
Tytuł:
"Moją wizytę w klinice Bieniek będę wspominał bardzo przyjemnie. Wszyscy były bardzo uprzejmi sam zabieg był bez bolesny a efekt końcowy wyszedł na prawdę świetnie."
Jedzenie było na prawdę smaczne:-)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Kudla Waldemar
5.0
Kudla Waldemar
Dodano: 2 lipca 2018
Tytuł:
"Klinika godna polecenia"
Wszystko było ok
Miła atmosfera mily personel profesjonalizm
Zabieg:
Plastyka łydek implantami (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Białka
5.0
Białka
Dodano: 16 czerwca 2018
Tytuł:
"Rewelacja polecam"
Najbardziej ujeła mnie troska o pacjenta/klienta i miła rodzinna atmosfera.
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
EMIL ŚLIWIŃSKI
5.0
EMIL ŚLIWIŃSKI
Dodano: 8 czerwca 2018
Tytuł:
"Zabieg"
Wszystko sie powiodło pomyślnie tak jak oczekiwałem :)
Zabieg:
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (maj 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
kazimierz
5.0
kazimierz
Dodano: 4 czerwca 2018
Tytuł:
"zabieg ginekomastii"
wszystko na bardzo wysokim poziomie bylem bardzo zadowolony korzystajac z waszej kliniki....
Zabieg:
Chirurgiczne leczenie ginekomastii gruczołowo – tłuszczowej (maj 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Ana
(Głuchołazy)
5.0
Ana (Głuchołazy)
Dodano: 30 maja 2018
Tytuł:
"Profesjonalnie"
Profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo miła i pomocna obsługa, wysoki standard. Cieszę się że wybrałam właśnie tą klinikę. Efekt zabiegu przerósł, moje oczekiwania.
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Agnieszka
(Vejle)
5.0
Agnieszka (Vejle)
Dodano: 27 maja 2018
Tytuł:
"W pełni zadowolona"
Czysto i bardzo profesjonalny personel:) Przemili ludzie
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (maj 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Anastazja
(Namysłów)
5.0
Anastazja (Namysłów)
Dodano: 16 maja 2018
Tytuł:
"Myślę, że będę zadowolona.."
Na 1-ą wizytę nie zauważyłam co by mi się nie podobało...
Uprzejmość, czystość..
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Lucky Luck.
5.0
Lucky Luck.
Dodano: 30 kwietnia 2018
Tytuł:
"☺"
Pielegniarki nie chodzily w mini spodniczkach😉
Profesjonalnie i z usmiechem☺
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Konstantin
5.0
Konstantin
Dodano: 30 kwietnia 2018
Tytuł:
"Nowoczesna klinika"
Nowoczesna klinika, komfortowe warunki, całodobowa opieka, menu dostosowane do upodobań pacjenta.
Zabieg:
Operacja plastyczna krzywej przegrody nosowej (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Artur Sempryk
5.0
Artur Sempryk
Dodano: 2 kwietnia 2018
Tytuł:
"Operacja Przegrody nosa"
Bez zastrzeżeń
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Robert
5.0
Robert
Dodano: 21 marca 2018
Tytuł:
"Miejsce do którego wraca sie z checią i nadzieja."
Klinika jak i personel na najwyższym poziomie. Jakby w Polsce służba zdrowia publiczna była na takim poziomie jak ta klinika to pewnie nikt by nie korzystał z prywatnych placówek.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (marzec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Paula
(Bydgoszcz)
5.0
Paula (Bydgoszcz)
Dodano: 20 marca 2018
Tytuł:
"Rewelacyjny specjalista"
-
Opieka pielęgniarek , bardzo kompetentny lekarz . Z ogólnymi zaleceniami zostałam wypisana do domu . Jestem tydzień po 3 zabiegach i czuje się świetnie !
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (marzec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Marzena
5.0
Marzena
Dodano: 14 marca 2018
Tytuł:
"Super"
Brak miejsc parkingowych.
Byłam pozytywnie zaskoczona, życzliwa i mila obsługa pań w recepcji.Osobistym podejściem do każdego klienta,traktowaniem każdego indywidualnie.Atmosfera u pana doktora w czasie konsultacji mila, nie powodująca stresu, po prostu luzacka;))) Pan doktor przemiły,przystępny,wzbudzający zaufanie.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Bożena
(Zielona Góra)
5.0
Bożena (Zielona Góra)
Dodano: 12 marca 2018
Tytuł:
"Powiększenie piersi"
Jestem zadowolona z opieki jaka panuje w klinice oraz z tego że jest higiena i wygląd na wysokim poziomie. Także jestem wdzięczna doktorowi iż dobrał mi odpowiednie co do wielkości implanty. Dziękuję dr Bieniek
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Damian
(Jarocin)
5.0
Damian (Jarocin)
Dodano: 2 marca 2018
Tytuł:
"Najlepsza Klinika Chirurgii Estetycznj."
Obsługa rewelacyjna 😀 zarówno lekarze jak i asystenci, a Panie w rejestracji przesympatyczne. Zabieg przeszedłem pomyślnie. Wszystko zostało mi wyjaśnione przed jak i po. Dziękuje.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (luty 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Mateusz
(Świdnica)
5.0
Mateusz (Świdnica)
Dodano: 20 lutego 2018
Tytuł:
"Ogólnie bardzo pozytywna opinia"
Dokładne poinformowanie o zabiegu i szczegółowa informacja na temat rekonwalescencji.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Magdalena H.
5.0
Magdalena H.
Dodano: 13 grudnia 2017
Tytuł:
"Operacja powiekszenia piersi Implantami z liftingiem."
W sierpniu mialam przeprowadzona Operacje powiekszenia piersi Implantami z liftingiem w Centrum Medycznym Bieniek we Wroclawiu .Jestem mega zadowolona .Pan Doktor Andrzej Bieniek jest najlepszy w swoim fachu , pielegniarki bardzo mile i opiekuncze .Jeszcze Raz bardzo dziekuje calemu wspanialemu zespolowi .
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Beata
4.0
Beata
Dodano: 5 grudnia 2017
Tytuł:
"Świetna klinika - polecam"
Opieka
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (listopad 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Justyna
5.0
Justyna
Dodano: 14 września 2017
Tytuł:
"Jestem zadowolona z wizyty u państwa"
Miła atmosfera
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (sierpień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Marzena
4.0
Marzena
Dodano: 1 sierpnia 2019
Tytuł:
"Bez zastrzezen"
Nie mam zastrzezen.
Profesjonalnie wykonany zabieg, pelna opieka na wysokim poziomie. Polecam szczerze.
Zabieg:
Plastyka brzucha (lipiec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Agnieszka
4.0
Agnieszka
Dodano: 13 czerwca 2019
Tytuł:
"Bardzo wysoki standard"
Nie bylo nic co moglo by mi sie nie spodobac
Piekna klinika, Bardzo mila obsluga, wszystko bylo na wysokim poziomie Piekne I Bardzo mile dziewczyny Juz na recepcji sprawiaja ze pobyt w klinice bedzie milym doseiadczeniem
Zabieg:
Usunięcie implantów piersiowych (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Sylwia
4.0
Sylwia
Dodano: 6 czerwca 2019
Tytuł:
"Super opieka i obsługa bardzo miła i fachowa porada ale życzyła bym po zabiegu więcej zainteresowania ze strony lekarza"
Wszystko
Zabieg:
Podniesienie piersi (maj 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
KB
4.0
KB
Dodano: 6 maja 2019
Tytuł:
"Polecam Klinike Bieniek"
Przyjemne miejsce,cisza,spokoj,panie pielegniarki bardzo mile i pomocne.
Zabieg:
Operacje plastyczne piersi (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
fit-sor
4.0
fit-sor
Dodano: 30 kwietnia 2019
Tytuł:
"Szkoda, że 1 osoba tak zmieniła opinię"
ostatnia z pań się mną zajmujących to pani z horrorów... aż w nocy chciałyśmy zamknąć pokój od wewnątrz aby ta pielęgniarka nie mogła do nas wejść. Bardzo nie miła, wyrażała swoje opinie o zabiegach, wydawało się ze każdą prośbę wykonywała z przymusu, komentowała to co robi pacjent.. w bardzo niestosowny sposób
Profesjonalizm doktora i zrozumienie pacjenta, miła obsługa na recepcji, dobre jedzenie, zadbany budynek, 2 z 3 pielęgniarek to istne anioły
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr Marek Łuciuk
 
Szczegóły 
Irena Janiszewska
4.0
Irena Janiszewska
Dodano: 24 kwietnia 2019
Tytuł:
"Szczęśliwa i zachwycona"
Przemiła obsługa, dr. Andrzej Bieniek cudowny człowiek i profesjonalista, jestem bardzo zadowolona z zabiegu oraz efektu po. Dziękuję
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Ania2008977
4.0
Ania2008977
Dodano: 5 kwietnia 2019
Tytuł:
"Super"
Fachowa opieka. Cudowny personel
Zabieg:
Liposukcja ud wewnętrznych (marzec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
W. L.
4.0
W. L.
Dodano: 28 lutego 2019
Tytuł:
"Wszysko tak jak powinno być, czysto, miła obsluga"
Brak uwag
Wszystko
Zabieg:
Leczenie ginekomastii (luty 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Robert
4.0
Robert
Dodano: 4 lutego 2019
Tytuł:
"brauan81@interia.pl"
bardzo mila obsluga
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2019)
Lekarz:
dr Marek Łuciuk
 
Szczegóły 
Marcel
4.0
Marcel
Dodano: 28 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam klinikę dr Bieńka"
Brak
Terminowość...Bardzo miła atmosfera, miła obsługa. Zabieg wykonany planowo. Po zabiegu troskliwą opieką.
Zabieg:
Leczenie ginekomastii (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Renata Bieniek
 
Szczegóły 
Sylwia
4.0
Sylwia
Dodano: 2 stycznia 2019
Tytuł:
"Fantastycznie"
Po przekroczeniu progu zostałam mile przyjęta przez Panią z recepcji, miła atmosfera sprawiła ze stres szybko minął iii te fajne wdzianka😀
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (grudzień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Ela
4.0
Ela
Dodano: 7 grudnia 2018
Tytuł:
"Polecam tą klinikę."
Bardzo miły i troskliwy personel.
Zabieg:
Przeszczep włosów FUE u kobiet (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Sławomir Pyziak
 
Szczegóły 
Adam
4.0
Adam
Dodano: 23 listopada 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolony z zaboegu😊"
Szybkości wykonywania zabiegu Osoby kture tam pracujom som miłe i wyrozumiałe
Zabieg:
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (listopad 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Tomasz
4.0
Tomasz
Dodano: 29 października 2018
Tytuł:
"Polecam !"
Bardzo miły personel , profesjonalne podejście do pacjenta. Super opieka
Zabieg:
Chirurgiczne leczenie ginekomastii gruczołowo – tłuszczowej (październik 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Beata
4.0
Beata
Dodano: 29 października 2018
Tytuł:
"Wszystko i na temat."
Brak zastrzeżeń.
Dokładne informacje na każdy poruszony temat. Pełna informacja i wgląd w dokumenty. Miła obsługa.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Krystiano Pewniak :))
4.0
Krystiano Pewniak :))
Dodano: 4 października 2018
Tytuł:
"Bardzo pozytywnie w skrocie!!!"
Tak mysle, mysle i nic nie wymyśle !!! Nic wszystko Ok
Na najwyższym poziomie, wszystko przebiegalo b pozytywnie!!!
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Ewa
(Anglia)
4.0
Ewa (Anglia)
Dodano: 4 października 2018
Tytuł:
"Konsultacja"
Bardzo miła obsługa, Dr Bieniek udzielił fachowej i szczerej porady. Jeżeli będę wymieniać implanty to w klinice u Dr Bieniek.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Anna
4.0
Anna
Dodano: 19 sierpnia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Miła atmosfera
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (sierpień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Paulina
4.0
Paulina
Dodano: 17 sierpnia 2018
Tytuł:
"Szybko"
Obsługa, wystrój
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (sierpień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Justyna
4.0
Justyna
Dodano: 6 sierpnia 2018
Tytuł:
"Klinika na wysokim poziomie."
Przemila obluga Elastyczne godziny spotkan
Zabieg:
Usunięcie chirurgiczne małego tatuażu (lipiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
L
(Rzeszów)
4.0
L (Rzeszów)
Dodano: 23 lipca 2018
Tytuł:
"Opinia pacjenta"
Zbyt mało wytlumaczenia jakie jest ryzyko zabiegu oraz jakie efekty można uzyskać bo to co na stronie jest napisane nie pokrywa się z rzeczywistością do końca
Sprawnie przeprowadzony zabieg
Zabieg:
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (lipiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Maja
4.0
Maja
Dodano: 14 czerwca 2018
Tytuł:
"Usmiech personelu zmniejsza strach i bol."
Czasami Problem z miejscem parkingowym, 😉
Przemily personel, czystosc, individuelle podejscie do pacjenta, bardzo troskliwa opieka.
Zabieg:
Podniesienie piersi wraz z powiększaniem implantami (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Gosia
4.0
Gosia
Dodano: 9 maja 2018
Tytuł:
"Polecam tę klinikę że względu na fachowość ,opiekę,czystość"
A nie ma takiej rzeczy ani sytuacji a mój pobyt był dwudniowy
Fantastyczne panie na recepcji ,miłe ,wesołe,nie można się z nimi nudzić a przy tym tak profesjonalne. Po zabiegu bardzo dobra opieka.Panie pielęgniarki opiekuńcze i bardzo pomocne. W szczególności wspaniałą i dobrą osobą jest pielęgniarka P.BEATKA ,zajmuje się pacjętem jak własną rodziną. Jest to bardzo ważne w pierwszych godzinach po operacji.Nakarmi,pomoże w każdych czynnościach,pocieszy. Dusza a nie człowiek!!! Naprawdę pielęgniarka z powołania
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Bodek
(Białystok)
4.0
Bodek (Białystok)
Dodano: 24 kwietnia 2018
Tytuł:
"Profesja"
Miła fajna atmosfera ,profesjonalnie wszystko zorganizowane.
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Mariusz
4.0
Mariusz
Dodano: 14 kwietnia 2018
Tytuł:
"Pozytywnie nastawiony na dalsze zabiegi."
Szybka, miła i fachowa obsługa.
Zabieg:
Laserowe usuwanie zmian skórnych (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Zadowolona pacjentka
(Lubin)
4.0
Zadowolona pacjentka (Lubin)
Dodano: 12 kwietnia 2018
Tytuł:
"Polecam serdecznie"
Bardzo miła atmosfera. Osoby tam pracujące bardzo serdeczne i pomocne. Panie z rejestracji witają ludzi z uśmiechem.
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Matusik Marcin
(Lubliniec)
4.0
Matusik Marcin (Lubliniec)
Dodano: 15 marca 2018
Tytuł:
"Perfekcyjnie wykonana robota"
Żadnych uwag
Wszystko mi się podobało
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Katarzyna
4.0
Katarzyna
Dodano: 9 marca 2018
Tytuł:
"klinika Bieniek godna polecenia"
Miła i fachowa obsługa, przyjazny personel, żadne z moich pytań nie pozostało bez odpowiedzi .Polecam
Zabieg:
Zwężanie pochwy laserem (marzec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Adam
5.0
Adam
Dodano: 26 lipca 2019
Tytuł:
"Krótka profesjonalna wizyta"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2019)
Lekarz:
dr Marek Łuciuk
 
Szczegóły 
Karolina
5.0
Karolina
Dodano: 5 kwietnia 2019
Tytuł:
"Szybko, sprawnie, profesjonalnie."
Zabieg:
Plastyka wciągniętych brodawek piersiowych (marzec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Sara123
(Oława)
5.0
Sara123 (Oława)
Dodano: 6 marca 2019
Tytuł:
"Polecam tą Klinikę"
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (luty 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Mariusz
5.0
Mariusz
Dodano: 25 października 2018
Tytuł:
"Polecam"
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (październik 2018)
Lekarz:
lek. Wojciech Marek
 
Szczegóły 
wz
5.0
wz
Dodano: 18 października 2018
Tytuł:
"jest dobrze"
Zabieg:
Plastyka brzucha (październik 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
MARTA
5.0
MARTA
Dodano: 14 lipca 2018
Tytuł:
"Operacja odstajacych uszu"
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (lipiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Sylwa
5.0
Sylwa
Dodano: 16 grudnia 2017
Tytuł:
"Bardzo profesjonalne podejście"
Zabieg:
Zmniejszenie brodawek sutkowych (grudzień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Sandra P
5.0
Sandra P
Dodano: 5 grudnia 2017
Tytuł:
"Super!"
Zabieg:
Korekcja odstających uszu
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Kupczyk
5.0
Kupczyk
Dodano: 7 września 2017
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolony"
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Mateusz
5.0
Mateusz
Dodano: 19 lipca 2017
Zabieg:
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Wojciech Marek
 
Szczegóły 
Martin
5.0
Martin
Dodano: 14 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja lekarska w zakresie przeszczepu włosów (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Sławomir Pyziak
 
Szczegóły 
Mateusz
5.0
Mateusz
Dodano: 11 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Wojciech Marek
 
Szczegóły 
Bronisława
5.0
Bronisława
Dodano: 7 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Wojciech Marek
 
Szczegóły 
Małgorzata
(Jelenia Góra)
5.0
Małgorzata (Jelenia Góra)
Dodano: 2 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Wojciech Marek
 
Szczegóły 
Wioleta
5.0
Wioleta
Dodano: 18 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Michał
(Nędza)
5.0
Michał (Nędza)
Dodano: 16 maja 2017
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (maj 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Małgorzata
(Kusowo)
5.0
Małgorzata (Kusowo)
Dodano: 25 kwietnia 2017
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (kwiecień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 25 kwietnia 2017
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (kwiecień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Rafal kaminski
4.0
Rafal kaminski
Dodano: 30 sierpnia 2019
Tytuł:
"Zadowolony z zabiegu"
Zabieg:
Liposukcja podbródka (sierpień 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Agnieszka
(Wrocław)
4.0
Agnieszka (Wrocław)
Dodano: 23 kwietnia 2018
Tytuł:
"Serdecznie wszystkim polecam"
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 
Jola
4.0
Jola
Dodano: 24 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska