4,7 / 5  - 512 opinie

Opinie z internetu

Placówka Centrum Medyczne Bieniek została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 512 opinii użytkowników z 4 różnych źródeł internetowych.

4,7

512 ocen
(z 4 źródeł)
4,7 / 5  (184 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,2 / 5  (33 ocen placówki na Google.pl)
4,9 / 5  (29 ocen placówki na Facebook.pl)
5,0 / 5  (267 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Jako Doradca Tourmedica.pl, umawiam kilkadziesiąt wizyt tygodniowo do Centrum Medycznego Bieniek. Klienci chętnie opowiadają o swoich pozytywnych wrażeniach z pobytu w tej placówce. Z ich wypowiedzi można wywnioskować, że jest to miejsce w którym Pacjentki odnajdują pomoc, zrozumienie oraz przede wszystkim szeroką wiedzę i kompetencje doświadczonych specjalistów. Podczas konsultacji oraz pobytów zabiegowych Pacjentki otoczone są najlepszą opieką oraz wsparciem medycznym, psychologicznym i technicznym. Czas oczekiwania na terminy konsultacji oraz zabiegów w Klinice Dr Bieńka jest stosunkowo krótki. Natomiast dla Pacjentek zagranicznych dużym udogodnieniem jest możliwość odbycia konsultacji mailowej na podstawie zdjęć. Wszystkie zabiegi wykonywane są z najwyższą starannością i wiedzą medyczną. W przypadku Kliniki Bieniek odnotowujemy wśród Pacjentek niemalże 100% zadowolenie, zarówno z szeroko rozumianej opieki w placówce, jak i z samych efektów zabiegu."

Karolina G. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Grażyna
6 lutego 2018
5,0

Polecam w 100%

5,0 - Grażyna
Tuż po przekroczeniu progu zostałam serdecznie przyjęta przez panie Justynę i Karolinę, które dołożyły wszelkich starań by czas oczekiwania na wizytę konsultacyjną i zabieg (w moim przypadku odbyło się to tego samego dnia) przebiegł bezstresowo. Profesjonalna obsługa i wyposażenie na jak najwyższym poziomie sprawiły, że czułam się komfortowo.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Wiki
(Irlandia)
8 września 2017
5,0

Klinika warta zaufania

5,0 - Wiki
Nie było oparcia dla niepełnosprawnych w toalecie, co stanowiło problem.
Podejście dr. Bieńka do całokształtu sprawy. Doskonały efekt. Przyjazna atmosfera. Pomoc pielęgniarek.
Zabieg:  
Plastyka brzucha (sierpień 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Ewelina
2 lutego 2018
5,0

Centrum Medyczne Bieniek

5,0 - Ewelina
Profesjonalna obsługa, bardzo szeroki zakres wiedzy doktora, wspaniała atmosfera w całej klinice, dostępność personelu o każdej porze. Bardzo wysoki poziom higieny na oddziale. ☺
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Magda
(Lublin)
26 stycznia 2018
5,0

Klinika CM Bieniek - polecam w 100%

5,0 - Magda
Doktor Andrzej Bieniek, jak również anestezjolog fantastyczni, pełni profesjonalizmu, dbający o komfort pacjenta, pielęgniarki nad wyraz uprzejme, uśmiechnięte i dbające o samopoczucie.
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Ewa
5 grudnia 2017
5,0

Implant podbródka

5,0 - Ewa
Bardzo dobra fachowa opieka, indywidualne podejście do pacjenta, sposób wysłuchania i zrozumienia oczekiwań osoby operowanej. Jestem bardzo zadowolona z implantu podbródka wcale nie czułam bólu, rozmiar idealny. Dla mnie super! Na pewno skorzystam w przyszłości. Gorąco polecam.
Zabieg:  
Modelowanie podbródka implantami (listopad 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Agnieszka
16 listopada 2017
5,0

Warto !

5,0 - Agnieszka
Wszystko !!! Opieka, szybka reakcja ze strony personelu na prośby o podawanie leków przeciwbólowych, fachowość, empatia, czystość kliniki na wysokim poziomie, warunki na poziomie światowym
Zabieg:  
Plastyka brzucha (listopad 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Marzena
14 listopada 2017
5,0

Clinica Bieniek

5,0 - Marzena
Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Szef i Personel 10/10! Warunki komfortowe! Czułam się bardzo zaopiekowana i spokojna. Na efekt zabiegu muszę wprawdzie poczekać ale przyznaję, źe sposób prowadzenia Kliniki jest na światowym poziomie.
Zabieg:  
Implanty stomatologiczne (listopad 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Sylwia
(Jarosław)
11 listopada 2017
5,0

Profesjonalna klinika

5,0 - Sylwia
Pełen profesjonalizm, wzorowa opieka, oby było coraz więcej takich miejsc. Polecam.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (listopad 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Bogusia
(Środa Śląska)
19 października 2017
5,0

Klinika godna polecenia innym ludziom !!!

5,0 - Bogusia
Bardzo miły personel, profesjonalni lekarze, opieka po zabiegu 100% zadowolenia,pomieszczenia nowoczesne i czyściutkie, posiłki pyszne
Zabieg:  
Operacja palucha koślawego / halluksa (wrzesień 2017)
Lekarz:  
lek. Wojciech Marek
 
Szczegóły
Anna
(Ostrołęka)
12 września 2017
5,0

Mega pozytywna opinia

5,0 - Anna
Super opieka na bardzo wysokim poziomie. Personel przemiły i bardzo pomocny. Gorąco polecam wszystkim klinikę. Jeśli w przyszłości będę wykonywała jakieś zabiegi, to tylko w Centrum Medycznym Bieniek we Wrocławiu
Zabieg:  
Powiększanie piersi własną tkanką tłuszczową (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Daga
4 września 2017
5,0

Z czystym sumieniem polecam WSZYSTKIM

5,0 - Daga
Mega miła atmosfera, opieka na najwyższym poziomie. 100% zadowolenia z przeprowadzonego zabiegu, nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń.
Zabieg:  
Liposukcja - odsysanie tłuszczu (sierpień 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Kamila
(Wrocław)
28 lutego 2019
5,0

Z calego serca polecam Klinike, idealne miejsce by spelnic swoje marzenia

5,0 - Kamila
Nie mam zadnych uwag
Wszystko, wspaniały personel, pan doktor z ogromna starannością wykonał zabieg, pani pielęgniarka, która uczestniczyła w zabiegu niezwykła i z darem uspokajania silnych emocji
Zabieg:  
Zmniejszenie otoczek sutkowych (luty 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Lolap
28 lutego 2018
5,0

Polecam z czystym sumieniem

5,0 - Lolap
Podobała mi opieka, podejście do pacjenta ze strony doktora jak i personelu.
Zabieg:  
Powiększanie piersi (luty 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Elżbieta K
(Piła)
14 lutego 2018
4,0

Wszystkim polecam klinikę dr.Bieńka

4,0 - Elżbieta K
Ogólnie opieka przed i po zabiegu, cały personel kliniki jest super! Wszystkim tym , którzy chcą się operować w podobnej klinice polecam właśnie klinikę dr.Bieńka. Standard i opieka medyczna na bardzo wysokim poziomie, miłe i serdeczne podejście do pacjenta, wszystko na tak 👍
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (luty 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Jolanta W
7 lutego 2018
5,0

Byłam zadowolona z wizyty

5,0 - Jolanta W
Zasięg TV
Personel medyczny na najwyższym poziomie i chętny do pracy. Czysto i gustowne urzadzone wnętrza
Zabieg:  
Wycięcie nowotworu skóry metodą chirurgii mikrograficznej Mohsa (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Ula
7 lutego 2018
5,0

Lifting

5,0 - Ula
Opieka, fachowość personelu, pełen profesjonalizm dr Bieńka
Zabieg:  
Lifting operacyjny twarzy i szyi (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Patrycja
31 stycznia 2018
5,0

Świetnie!

5,0 - Patrycja
Cała wizyta przebiegła bardzo sprawnie a personel jest przemiły i bardzo profesjonalny
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Lavender
(Kraków)
30 stycznia 2018
4,0

Klinika ta jest jak najbardziej godna polecenia

4,0 - Lavender
Podejście lekarza, pielęgniarek oraz Pań z recepcji do pacjenta, bardzo przyjazna atmosfera, warunki sanitarne w placówce,
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Katarzyna
1 grudnia 2017
4,0

Polecam Klinikę Doktora Bieńka i oczywiście Pana Doktora

4,0 - Katarzyna
Pobyt w klinice oceniam bardzo wysoko, począwszy od przemiłych Pań w recepcji, a Panie pielęgniarki to Anioły :) opieka na każdym etapie zabiegu, przed i po, wspaniała.
Zabieg:  
Powiększanie piersi własną tkanką tłuszczową (listopad 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Zadowolona matka szczęśliwej nastolatki
24 września 2017
5,0

Efekt zabiegu - idealny

5,0 - Zadowolona matka szczęśliwej nastolatki
Bardzo powierzchowna wizyta kontrolna
Miła i fachowa obsługa, nowoczesne, czyściutkie pomieszczenia, spokojna atmosfera
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Angelika
16 września 2017
5,0

Pełen profesjonalizm

5,0 - Angelika
Podejście do pacjenta nie tylko przez lekarza, ale i cały personel. Obsługa na bardzo wysokim poziomie
Zabieg:  
Podniesienie piersi (sierpień 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Marcin
10 maja 2017
5,0
5,0 - Marcin
Wszystko poszło szybko i sprawnie
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Adam G.
1 sierpnia 2019
5,0

Centrum Medyczne Bieniek

5,0 - Adam G.
Podobało mi się wszystko. Od mojego pokoju, przez jedzenie po niesamowicie miłą i profesjonalną obsługę.
Zabieg:  
Leczenie trądziku odwróconego (lipiec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Patrycja B
23 lutego 2018
4,0

Polecam klinikę osoba potrzebującym

4,0 - Patrycja B
Podejście do pacjenta, czystość, jedzenie - wszystko super. Człowiek czuje jak w domu
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (luty 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Js
(Jelenia Góra)
10 lutego 2018
4,0
4,0 - Js
Wszystko za szybko...leżę na stole, ledwo zaczęli zabieg, a już przychodzi jakaś kobieta, że pacjentka następna gotowa....
Bardzo miła obsługa.
Zabieg:  
Operacje plastyczne uszu (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Marzena
26 stycznia 2018
4,0

Godni polecenia

4,0 - Marzena
Pełen profesjonalizm oraz świetna opieka personelu
Zabieg:  
Powiększanie piersi własną tkanką tłuszczową (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Wojciech
24 stycznia 2018
4,0

Dobra placówka

4,0 - Wojciech
Rzeczowa i miła obsługa recepcyjna. Przestronne i estetyczne wnętrze przychodni.
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (styczeń 2018)
 
Szczegóły
Paula
23 stycznia 2018
4,0

Nowoczesne centrum, jednak ponownie tam nie wrócę

4,0 - Paula
Krótki czas rozmowy i średnie zainteresowanie opieką pooperacyjną
Cała klinika reprezentuje wysoki poziom
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Robert
11 stycznia 2018
4,0

Jestem zadowolony

4,0 - Robert
Ładnie, czysto, miła i sympatyczna atmosfera.
Zabieg:  
Przeszczep włosów FUE u mężczyzn (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Sławomir Pyziak
 
Szczegóły
Joanna F
12 grudnia 2017
5,0

Bardzo dobrze

5,0 - Joanna F
Super obsługa wszystkich, co tam pracują.
Zabieg:  
Operacja opadających powiek (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Bożena
(Zamość)
9 listopada 2017
5,0

Polecam tą klinikę

5,0 - Bożena
miła i szybka obsługa
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (październik 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Joanna
(Jelenia Góra)
24 stycznia 2018
4,0

Wspaniala obsluga

4,0 - Joanna
Oczywiście obsługa
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Bartosz F
29 grudnia 2017
4,0

Bardzo dobra

4,0 - Bartosz F
Miła obsługa. Szybko i konkretnie.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Zdzisław
6 listopada 2017
5,0

Polecam w 100%

5,0 - Zdzisław
Przemiła obsługa
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii onkologicznej (listopad 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Ryszard
24 października 2017
4,0

Dziękuję za sprawne przeprowadzenie konsultacji

4,0 - Ryszard
Konsultacja u Pana dr Sławomira Pyziaka była wyczerpująca i jestem z niej zadowolony, natomiast z powodu problemów "technicznych" do zabiegu w tej klinice nie dojdzie.
Dotyczy:  
Konsultacja lekarska w zakresie przeszczepu włosów (październik 2017)
Lekarz:  
lek. Sławomir Pyziak
Katarzyna
24 października 2017
4,0

Spełniła moje oczekiwania

4,0 - Katarzyna
Pan Doktor rzeczowo wszystko wyjaśnił, Panie w recepcji przemiłe:)
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Alex
(Wrocław)
19 października 2017
5,0

Zadowolna z usługi w klinice

5,0 - Alex
miły personel
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych (czerwiec 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Marian G.
13 września 2017
5,0

Sam zabieg, jak i opieka po, poprawne.

5,0 - Marian G.
Opieka po zabiegu
Zabieg:  
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (sierpień 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
Krzysztof
30 czerwca 2020
5,0

Polecam

5,0 - Krzysztof
Bardzo wysoka kultura personelu od recepcji do lekarza.
Zabieg:  
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (czerwiec 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
magdalena k.
30 czerwca 2020
5,0

Wszystko w najlepszym porządku

5,0 - magdalena k.
Miła obsługa, sprawnie przeprowadzony zabieg, wszystko ok .Dziękuję w imieniu córki - mama.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Iwona
21 czerwca 2020
5,0

Jestem bardzo zadowolona, że skorzystałam z oferty Centrum Medyczne Bieniek.

5,0 - Iwona
Miła i sprawna obsługa, wyczerpujące informacje.
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (czerwiec 2020)
Lekarz:  
dr Aleksander Kozłowski
 
Szczegóły
Kris
27 marca 2020
5,0

Ploecam klinikę

5,0 - Kris
Miła atmosfera
Zabieg:  
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (marzec 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Adam
5 marca 2020
5,0

Krótka profesjonalna wizyta

5,0 - Adam
Nic
Profesjonalne podejscie I mila atmosfera
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (luty 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Marek Łuciuk
 
Szczegóły
Kasia
3 marca 2020
5,0

Jestem w pełni zadowolona z zasięgu jaki miałam wykonany. Mogę z pewnością polecić to Centrum Medyczne.

5,0 - Kasia
Podejście lekarza do pacjenta, pełne informacje w zakresie pytań i klinika z bardzo dobrą i miłą opieką.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (luty 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Justyna78
27 lutego 2020
5,0

Supet😁

5,0 - Justyna78
Zaraz po wejsciu do kliniki zachwycily mnie Panie recepcjonistki sa to bardzo mile i sympatyczke i bardzo pomocne Panie. To najbardziej mnie urzekło przy samym wejsciu😊 Nie chciala bym tez pominac Panie pielegniarki ktore opiekowaly sie mą po zabiegu sa naprawde bardzo troskliwe i bardzo pomocne w ich rekach czulam sie naprawde bezpiecznie 😊
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (luty 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Angelika
27 lutego 2020
5,0

Zabieg przebiegł bezboleśnie i szybko, jestem bardzo zadowolona

5,0 - Angelika
Żadnych uwag
Bardzo miłe Panie na recepcji,przyjemna atmosfera,
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (luty 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Jakub P
11 lutego 2020
5,0

Genialna klinika na poziomie

5,0 - Jakub P
Obsługa bardzo sympatyczna, uprzejmy i pomocny personel. Profesjonalni lekarze. Własny pokój. Dobre jedzenie.
Zabieg:  
Chirurgiczne leczenie ginekomastii gruczołowo – tłuszczowej (luty 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Gosia
3 lutego 2020
5,0

Polecam każdemu, kto chciałby mieć wykonany zabieg w doskonałych warunkach.

5,0 - Gosia
„Domowa atmosfera”, pomocna obsługa (nie tylko pielęgniarska), czystość, doskonale przygotowanie pacjenta do pobytu. Cz
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (styczeń 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Barbara
2 stycznia 2020
5,0

Polecam każdemu, bez zawahania ponownie skorzystała bym z usług tej placówki.

5,0 - Barbara
Bardzo dobra opieka personelu
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Kinga M
2 stycznia 2020
5,0

Z umiecham na "Uszach" w nowy rok

5,0 - Kinga M
Nic
Podobalo mi sie profesjonalne podejscie do pacjeta a jednoczesnie atmosfera byla bardzo przyjazna, wrecz rodzinna. Personel zawsze usmiechniety i pomocny. Zabieg wykonany bezbolesnie. Polecilabym ta klinike kazdemu.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Adrian R
30 grudnia 2019
5,0

Najlepsze Centrum Medyczne w Polsce

5,0 - Adrian R
Klinika pierwsza klasa! Mialem wrazenie jakbym znajdowal sie w hotelu a nie w miejscu w ktorym przeprowadza sie zabiegi chirurgiczne. Caly obsluga wlacznie z paniami na recepcji naprawde byla i jest na wage zlota! Cala placowka jest naprawde na bardzo wysokim poziomie z przemila atmosfera!
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Rafael
28 grudnia 2019
5,0

Plastyka powiek dolnych

5,0 - Rafael
Od samego początku bardzo miła i serdeczna atmosfera przy powitaniu w recepcji.Bardzo nowoczesnie wyposazone pomieszczenia laboratoryjne, operacyjne i pokoje pacjentow. Bardzo mily i kompetentny personel medyczny.
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych (listopad 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Marek Łuciuk
 
Szczegóły
Dana W.
29 listopada 2019
5,0

Czysto Miło i Przytulnie !

5,0 - Dana W.
Opieka Pielęgniarek po zabiegu na Wysokim poziomie! Przemiłe Sympatyczne Delikatne Uczynne i Uśmiechnięte- Zawsze! Dziękuję!
Zabieg:  
Zmniejszenie piersi (listopad 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Anna z Warszawy
1 listopada 2019
5,0

Polecam wszystkim klinikę

5,0 - Anna z Warszawy
Podejście do pacjenta i atmosfera super, pełen profesjonalizm ,przemiły doktor Bieniek .
Zabieg:  
Leczenie trądziku odwróconego (październik 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Kamila
7 października 2019
5,0

Plastyka mięśni i powłok brzusznych

5,0 - Kamila
Opieka znakomita,zabieg wykonany bardzo dobrze rany szybko się goją piękne szycie. Czułam że jestem pod fachową opieką . Całałemu personelowi jestem bardzo wdzięczna za doskonałą opiekę i profesjonalne podejście . 😄
Zabieg:  
Plastyka brzucha (październik 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Kamila
26 września 2019
5,0

Świetni ludzie, świetna klinika, świetna atmosfera. Polecam każdemu.

5,0 - Kamila
Obsługa po prostu 15/10, polecam każdemu. Czułam się jak w domu, klienci którzy siedzieli w poczekalni zapytali mnie jak znalazłam gabinet, powiedziałam, że przypadkiem- stwierdzili ze trafiłam w 10, wiec to napewno oznacza dużo a byli to stali klienci. Pani Justyna po prostu dba o każdego klienta z osobna co się bardzo ceni.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Dana
19 września 2019
5,0

Miło i Komfortowo

5,0 - Dana
Otwartość Uprzejmość i Dbałość o to żeby czuć się od początku dobrze
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Katarzyna G.
11 września 2019
5,0

Polecam!!!

5,0 - Katarzyna G.
Przemiła obsługa, bardzo dobra lokalizacja w nowoczesnym ale przytulnym budynku
Zabieg:  
Plastyka brzucha (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Tomasz
27 sierpnia 2019
5,0

Super Zabieg

5,0 - Tomasz
Bardzo profesjonalna obsluga, bezbolesny zabieg , jestem pozytywnie zaskoczony I zadowolony. Dziekuje bardzo za pomoc .
Zabieg:  
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (lipiec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Oskar
(Radwanice)
8 sierpnia 2019
5,0

Bardzo dobra opieka

5,0 - Oskar
Miła atmosfera.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
123456
18 lipca 2019
5,0

Rewelacyjna klinika

5,0 - 123456
Piękna, nowoczesna klinika. Wszystko bardzo profesjonalnie.Super podejście do klienta, przemiłe osoby. Serdecznie polecam
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (lipiec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Ines i Bogdan
9 lipca 2019
5,0

Napewno bede dalej polecala

5,0 - Ines i Bogdan
polorzenie kliniki jest w bardzo spokojnym miejscu, parkingi sa bezposrednio dla pacjetow przed klinika ktora jest higienicznie bardzo zadbana.Pokoje dla pacjetow nowoczesnie z duza lazieka i oczewisci klima , TV wyposazone
Zabieg:  
Liposukcja brzucha i talii (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
KASIA W.
5 lipca 2019
5,0

Extra

5,0 - KASIA W.
Nie bylo niczego co sie nie podobalo
Ogolnie wszystko Extra clinica Personal super No I oczywiscie Dr Bieniek Extra!!💋💋💋👍👍👍
Zabieg:  
Powiększanie pośladków implantami (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Kama
3 lipca 2019
5,0

Plastyka powiek górnych

5,0 - Kama
Wszystko bylo w skali od 1 do 10,na 10.
Bardzo pomocne i uprzejme Panie w recepcji a tak że cały personel pomocniczy.Pan doktor Bieniek z bardzo pozytywnym nastawieniem do pacjenta i profesjonalizm na światowym poziomie.Polecam.
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Bartłomiej
28 czerwca 2019
5,0

Dziękuje

5,0 - Bartłomiej
Szybko sprawnie wykonany zabieg , zero opóźnień , miła atmosfera
Zabieg:  
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Kasia W.
5 czerwca 2019
5,0

Plastyka uszu w znieczuleniu ogólnym u 13.5 latki

5,0 - Kasia W.
Brak jakichkolwiek uwag :)
Swietna klinika, bardzo profesjonalnie, nowocześnie i czysto. Przemiły personel. Zabieg plastyki uszu u 13.5 letniej corki przeprowadzil dr. Andrzej Bieniek. Wybraliśmy znieczulenie ogólne nad którym czuwał dr. Michał Lemański. Jestesmy dokladnie tydzien po zabiegu a ranki z zewnatrz juz sa ladnie podgojone. Uszy sa jeszcze delikatnie sine i wrazliwe na dotyk ale efekt jest niesamowity. Bardzo dziekujemy calemu zespolowi.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (maj 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Marika Z
30 kwietnia 2019
5,0

Polecam

5,0 - Marika Z
Miła atmosfera - bardzo życzliwy personel
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Bozena
26 kwietnia 2019
5,0

Korekcja powiek gornych i dolnych

5,0 - Bozena
Juz na wejsciu przywitaly mnie przesympatyczne Panie na recepcji. Dr Marek Luciuk pelen profesjonalizm, indywidualne podejście do pacjenta, doskonały kontakt a także troskliwa opieka zarówno przed, jak i po zabiegu. Pierwszy raz w zyciu spotkalam sie z czyms takim zeby lekarz po 2 tygodniach od zabiegu dzwonil do pacjenta zapytac jak sie czuje po zabiegu. Polecam wszystkim z calego serca ta klinike
Zabieg:  
Operacje plastyczne powiek (marzec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Marek Łuciuk
 
Szczegóły
Beata
9 kwietnia 2019
5,0

Najlepsza klinika i najlepszy Dr.Bieniek :)

5,0 - Beata
Miła przyjazna atmosfera
Zabieg:  
Lifting operacyjny twarzy (luty 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Julia
18 marca 2019
5,0

Świetnie

5,0 - Julia
-
wszystko. Miły personel bardzo czyste miejsce.
Zabieg:  
Powiększanie ust własnym tłuszczem (marzec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Gośka
15 marca 2019
5,0

Bardzo polecam

5,0 - Gośka
Klinika bardzo czysta usytulowana w cichym miejscu. łóżka wygodne, łazienki czyste i zadbane . Personel pomocny i bardzo sympatyczny. Jedzenie w klinice przepyszne.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (marzec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Magdalena
8 marca 2019
5,0

Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej isympatycznej opirki

5,0 - Magdalena
Profesjonalny I sympatyczny personel
Zabieg:  
Plastyka brzucha (marzec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Ewelina
27 lutego 2019
5,0

Jestem na Tak

5,0 - Ewelina
Ładne wnętrze. Bardzo sympatyczny i rzeczowy doktor
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Katarzyna G
24 lutego 2019
5,0

Polecam

5,0 - Katarzyna G
Przemiła obsługa
Zabieg:  
Podniesienie piersi (luty 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Anna
22 lutego 2019
5,0

Plastyka brzuszka

5,0 - Anna
Cudowna obsługa Pań na recepcji. Bardzo pomocne, uśmiechniete.Klinika prezentuje się naprawdę dobrze. Czysto, elegancko.
Zabieg:  
Plastyka brzucha (luty 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Anna S
(Krotoszyn)
28 stycznia 2019
5,0

Świetna klinika, cudowny personel, zabieg wykonany profecjonalnie, efekt końcowy cudowny.

5,0 - Anna S
wszystko.świetny personel, miła obsługa, piękna klinika. Efekt po zabiegu cudowny.
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Natalia P
25 stycznia 2019
5,0

Otoplastyka uszu szczęście na całe życie

5,0 - Natalia P
Miła i pomocna obsługa na samym wejściu kończąc na wspaniałej opiece przez lekarzy. Gorąco polecam
Zabieg:  
Operacje plastyczne uszu (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Marek Łuciuk
 
Szczegóły
Karolina
24 stycznia 2019
5,0

Super klinika

5,0 - Karolina
Bardzo dobra opieka lekarzy i pielegniarek. Miejsce super czyste:)
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Denis
(Kędzierzyn-Koźle)
4 stycznia 2019
5,0

Dobra klinika

5,0 - Denis
Czas oczekiwania na konsultacje (opóźnione o 50 min)
Miła obsluga
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Marek Łuciuk
 
Szczegóły
Mariusz
(Polska)
3 stycznia 2019
5,0

Mam nadzieję że warto;)

5,0 - Mariusz
Nowoczesna,przyjazny personel
Zabieg:  
Operacje plastyczne uszu (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Marek Łuciuk
 
Szczegóły
Piotr
2 stycznia 2019
5,0

Wszystko na duży plus :)

5,0 - Piotr
Wysoki poziom placówki. Super miła załoga.
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Bartłomiej
21 grudnia 2018
5,0

Wszystko w 100% idealne

5,0 - Bartłomiej
Miła atmosfera , mili ludzie wszystko bardzo dobrze zorganizowane
Zabieg:  
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Jola
13 grudnia 2018
5,0

Miła i fachowa obsługa,

5,0 - Jola
Brak
Miła obsługa
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych (luty 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Monika
4 grudnia 2018
5,0

JESTEM W PEŁNI ZADOWOLONA Z ZABIEGI I CAŁEJ OTOCZKI WOKÓŁ NIEGO

5,0 - Monika
BRAK
PROFESJONALIZM, NASTAWIENIE NA KLIENTA, SYMPATYCZNA OBSŁUGA, CZUŁAM SIĘ JAK GOŚĆ
Zabieg:  
Zmniejszenie piersi (listopad 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Zadowolona i szczęśliwa 😆😆😆
28 listopada 2018
5,0

Rewelacja

5,0 - Zadowolona i szczęśliwa 😆😆😆
Miła i profesjonalna obsługa i znakomici specjalisci😊😊😊
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (listopad 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Beata
16 listopada 2018
5,0

Szczęśliwa.

5,0 - Beata
Klinika b. ładna i dobrze wyposażona. Mimo bólu miło spędziłam ten czas.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (listopad 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Anna
14 listopada 2018
5,0

Spełnione marzenie 😊😀

5,0 - Anna
Bardzo miłe i profesjonalne podejscie, czułam się wyjątkowo 😀 wiedziałam co i jak będę miała robione oraz dostałam bardzo szczegółowe informacje co robić po zabiegu. Jak dla mnie super 😁
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (listopad 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Jola
(Wrocław)
14 listopada 2018
5,0

Powiększenie piersi implantami anatomicznymi

5,0 - Jola
Tuż po przekroczeniu progu zostałam serdecznie przyjęta przez pania z recepcji, która sprawila, że moje napięcie przed zabiegiem odrazu zmalało. Profesjonalna obsługa, panującą atmosfera i wyposażenie na jak najwyższym poziomie sprawiły, że czułam się komfortowo. Bardzo wysoki poziom higieny na oddziale. Panie pielęgniarki poprostu przesympatycze. Bez problemu odpowiadały na wszystkie nurtujące pytania. Wspaniała atmosfera w całej klinice, dostępność i pomoc personelu o każdej porze dnia i nocy.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (listopad 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Adam
14 listopada 2018
5,0

Kompetencja i skuteczność

5,0 - Adam
Wspaniała atmosfera ,źyczliwość i kompetencja wszystkich pracowników
Zabieg:  
Operacje i leczenie przepuklin (listopad 2018)
Lekarz:  
dr Aleksander Kozłowski
 
Szczegóły
Ewelina
6 listopada 2018
5,0

Klinika pierwszej klasy.

5,0 - Ewelina
Miły profesjonalny zespół.
Zabieg:  
Plastyka brzucha (październik 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Michał
26 października 2018
5,0

Polecam!

5,0 - Michał
Swietne warunki, opieka itp. Wszystko jak najbardziej na plus!
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (październik 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Elżbieta
(Opole)
5 października 2018
5,0

Świetna klinika

5,0 - Elżbieta
Nie ma
Pokój łazienka piękny zapach opieka pielęgniarek zwłaszcza pani Magda
Zabieg:  
Plastyka ud (październik 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Adam
5 października 2018
5,0

Udana wizyta konsultacyjna w Centrum Medycznym Bieniek

5,0 - Adam
Punktualność, rzeczowy wywiad z pacjentem
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (październik 2018)
Lekarz:  
dr Aleksander Kozłowski
 
Szczegóły
Joanna
18 września 2018
5,0

Zabieg usunięcia migdałka

5,0 - Joanna
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wszystkie informacje jak i odpowiedzi na pytania przekazywane w sposób rzeczowy i zrozumiały.
Zabieg:  
Operacje i leczenie migdałków (wrzesień 2018)
 
Szczegóły
Izi
(Piła)
30 sierpnia 2018
5,0

Super...

5,0 - Izi
Wszysto. Od samego przybycia do kliniki panie w recepcji bardzo przyjemne, wszystko wytlumaczyly zaproponowaly kawkę. Obsluga na 5.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Julia
30 sierpnia 2018
5,0

Schludna, zadbana klinika i bardzo miłe panie na recepcji

5,0 - Julia
Bardzo schludna klinika, panie na recepcji i pielegniarki były bardzo przyjazne
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Iwona B
29 sierpnia 2018
5,0

Klinika warta polecenia.

5,0 - Iwona B
Nie pilnowanie czasu planowanego zabiegu.
Klinika ładna ,czysta.Uprzejma i profesjonalna obsługa.Super Team. Miła atmosfera.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Anna
21 sierpnia 2018
5,0

Polecam klinikę

5,0 - Anna
Miły personel czysta klinika
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Lika
(Wrocław)
3 sierpnia 2018
5,0

Piersi 500

5,0 - Lika
Wszystko super!Opieka rewelacja:)
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Anonim
28 lipca 2018
5,0

Gorąco polecam

5,0 - Anonim
Gorąco polecam
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Helena R.
18 lipca 2018
5,0

Korekta powiek górnych i dolnych

5,0 - Helena R.
Nici hirurgiczne którymi zszywa się rany są bardzo nieprzyjemne i uciążliwe.
Lekarze znający się bardzo dobrze na swojej pracy, sympatyczni🙂
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych i górnych (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Agggga
11 lipca 2018
5,0

Bardzo zadowolona klijentka

5,0 - Agggga
Nic nie mogę im zarzuci , wszystko ok 👍
Klinika super , czysta , pracownicy bardzo uprzejmi , jedzenie pyszne 😁
Zabieg:  
Operacje plastyczne piersi (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Zosia
5 lipca 2018
5,0

Profesjonalnie i z sercem.

5,0 - Zosia
Za daleko od mojego miejsca zamieszkania.
Bardzo miła obsługa, profesjonalizm lekarzy, ciche i przytulne miejsce.
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Tomasz
(Zgorzelec)
3 lipca 2018
5,0

Moją wizytę w klinice Bieniek będę wspominał bardzo przyjemnie. Wszyscy były bardzo uprzejmi sam zabieg był bez bolesny a efekt końcowy wyszedł na prawdę świetnie.

5,0 - Tomasz
Jedzenie było na prawdę smaczne:-)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Kudla W
2 lipca 2018
5,0

Klinika godna polecenia

5,0 - Kudla W
Wszystko było ok
Miła atmosfera mily personel profesjonalizm
Zabieg:  
Plastyka łydek implantami (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Białka
16 czerwca 2018
5,0

Rewelacja polecam

5,0 - Białka
Najbardziej ujeła mnie troska o pacjenta/klienta i miła rodzinna atmosfera.
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
EMIL Ś
8 czerwca 2018
5,0

Zabieg

5,0 - EMIL Ś
Wszystko sie powiodło pomyślnie tak jak oczekiwałem :)
Zabieg:  
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (maj 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
kazimierz
4 czerwca 2018
5,0

Zabieg ginekomastii

5,0 - kazimierz
wszystko na bardzo wysokim poziomie bylem bardzo zadowolony korzystajac z waszej kliniki....
Zabieg:  
Chirurgiczne leczenie ginekomastii gruczołowo – tłuszczowej (maj 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Ana
(Głuchołazy)
30 maja 2018
5,0

Profesjonalnie

5,0 - Ana
Profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo miła i pomocna obsługa, wysoki standard. Cieszę się że wybrałam właśnie tą klinikę. Efekt zabiegu przerósł, moje oczekiwania.
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Agnieszka
(Vejle)
27 maja 2018
5,0

W pełni zadowolona

5,0 - Agnieszka
Czysto i bardzo profesjonalny personel:) Przemili ludzie
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (maj 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Anastazja
(Namysłów)
16 maja 2018
5,0

Myślę, że będę zadowolona..

5,0 - Anastazja
Na 1-ą wizytę nie zauważyłam co by mi się nie podobało...
Uprzejmość, czystość..
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Lucky L
30 kwietnia 2018
5,0

5,0 - Lucky L
Pielegniarki nie chodzily w mini spodniczkach😉
Profesjonalnie i z usmiechem☺
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Konstantin
30 kwietnia 2018
5,0

Nowoczesna klinika

5,0 - Konstantin
Nowoczesna klinika, komfortowe warunki, całodobowa opieka, menu dostosowane do upodobań pacjenta.
Zabieg:  
Operacja plastyczna krzywej przegrody nosowej (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Artur S
2 kwietnia 2018
5,0

Operacja Przegrody nosa

5,0 - Artur S
Bez zastrzeżeń
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Robert
21 marca 2018
5,0

Miejsce do którego wraca sie z checią i nadzieja.

5,0 - Robert
Klinika jak i personel na najwyższym poziomie. Jakby w Polsce służba zdrowia publiczna była na takim poziomie jak ta klinika to pewnie nikt by nie korzystał z prywatnych placówek.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (marzec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Paula
(Bydgoszcz)
20 marca 2018
5,0

Rewelacyjny specjalista

5,0 - Paula
-
Opieka pielęgniarek , bardzo kompetentny lekarz . Z ogólnymi zaleceniami zostałam wypisana do domu . Jestem tydzień po 3 zabiegach i czuje się świetnie !
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (marzec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Marzena
(Niemcy)
14 marca 2018
5,0

Super

5,0 - Marzena
Brak miejsc parkingowych.
Byłam pozytywnie zaskoczona, życzliwa i mila obsługa pań w recepcji.Osobistym podejściem do każdego klienta,traktowaniem każdego indywidualnie.Atmosfera u pana doktora w czasie konsultacji mila, nie powodująca stresu, po prostu luzacka;))) Pan doktor przemiły,przystępny,wzbudzający zaufanie.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Bożena
(Zielona Góra)
12 marca 2018
5,0

Powiększenie piersi

5,0 - Bożena
Jestem zadowolona z opieki jaka panuje w klinice oraz z tego że jest higiena i wygląd na wysokim poziomie. Także jestem wdzięczna doktorowi iż dobrał mi odpowiednie co do wielkości implanty. Dziękuję dr Bieniek
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Damian
(Jarocin)
2 marca 2018
5,0

Najlepsza Klinika Chirurgii Estetycznj.

5,0 - Damian
Obsługa rewelacyjna 😀 zarówno lekarze jak i asystenci, a Panie w rejestracji przesympatyczne. Zabieg przeszedłem pomyślnie. Wszystko zostało mi wyjaśnione przed jak i po. Dziękuje.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (luty 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Mateusz
(Świdnica)
20 lutego 2018
5,0

Ogólnie bardzo pozytywna opinia

5,0 - Mateusz
Dokładne poinformowanie o zabiegu i szczegółowa informacja na temat rekonwalescencji.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Magdalena H.
13 grudnia 2017
5,0

Operacja powiekszenia piersi Implantami z liftingiem.

5,0 - Magdalena H.
W sierpniu mialam przeprowadzona Operacje powiekszenia piersi Implantami z liftingiem w Centrum Medycznym Bieniek we Wroclawiu .Jestem mega zadowolona .Pan Doktor Andrzej Bieniek jest najlepszy w swoim fachu , pielegniarki bardzo mile i opiekuncze .Jeszcze Raz bardzo dziekuje calemu wspanialemu zespolowi .
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Beata
5 grudnia 2017
4,0

Świetna klinika - polecam

4,0 - Beata
Opieka
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (listopad 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Justyna
14 września 2017
5,0

Jestem zadowolona z wizyty u państwa

5,0 - Justyna
Miła atmosfera
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (sierpień 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Ilona
5 lipca 2020
4,0

Polecam

4,0 - Ilona
Jestem bardzo zadowolona , panie w recepcji bardzo kochane uśmiechnięte i opiekuńcze
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Ola R
30 czerwca 2020
4,0

Opinia

4,0 - Ola R
Opieka Zabieg
Zabieg:  
Plastyka brzucha (czerwiec 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
Jakub
10 czerwca 2020
4,0

Rewelacyjna

4,0 - Jakub
bardzo przyjemna i grzeczna obsługa chętnie doradza bardzo
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (czerwiec 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Tina
4 maja 2020
4,0

Polecam klinikę

4,0 - Tina
Profesjonalna obsługa
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
BEATA S
26 marca 2020
4,0

Jestem tego warta

4,0 - BEATA S
No może cena,ale jestem tego warta,...zdolności kosztuja
Placówka spełniła moje oczekiwania az nadto,powiem szczerze że pomimo że zabieg był drobny to i tak efekt jest zdumiewające,...znowu czuję się stuprocentową kobietą...ponadto przemile panie w recepcji i przy telefonie, służą wyczerpującą informacją oraz miłym uśmiechem i herbatką.Polecam bardzo chetnie
Zabieg:  
Plastyka wciągniętych brodawek piersiowych (marzec 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Monika
16 grudnia 2019
4,0

Polecam

4,0 - Monika
dla mnie wszystko jak najbardziej super nie ma co poprawiać
miła atmosfera pomagajaca ogarnąć stres,mili lekarze i pielegniarki odwrotność naszej służby zdrowia
Zabieg:  
Plastyka brzucha (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Robert
12 grudnia 2019
4,0

Polecam serdecznie

4,0 - Robert
Bardzo profesjonalna obsługa, przesympatyczne panie, szybki termin realizacji, świetny serwis pozabiegowy,
Zabieg:  
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Aneta G.
30 listopada 2019
4,0

Gdybym miala cofnac czas na pewno wrocilabym do tej samej kliniki!!!

4,0 - Aneta G.
Wszystko mi sie podobalo :)
Placowka jest swietna. Niczym 5* Hotel. Prywatny pokoj z wlasna lazienka I tv. Czysciutki I przytulny..Jedzenie palce lizac (nawet teraz mam ochote na te przepyszne nalesniki).
Zabieg:  
Podniesienie piersi wraz z powiększaniem implantami (listopad 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Mama B
5 listopada 2019
4,0

Polecam

4,0 - Mama B
Doktor Agnieszka Jablonska bardzo miła , rzeczowa . Recepcja zaangażowana co rzadko bywa. Borys pierwszy raz nie chciał uciec , wręcz przeciwników .😊
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (listopad 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Agnieszka Jabłonka-Strom
 
Szczegóły
Paweł
5 listopada 2019
4,0

Gorąca polecam.

4,0 - Paweł
Naprawdę świetne miejsce z profesjonalnym podejściem. Wszyscy bardzo mili.
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (październik 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Marzena
1 sierpnia 2019
4,0

Bez zastrzezen

4,0 - Marzena
Nie mam zastrzezen.
Profesjonalnie wykonany zabieg, pelna opieka na wysokim poziomie. Polecam szczerze.
Zabieg:  
Plastyka brzucha (lipiec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Agnieszka
(Wrocław)
13 czerwca 2019
4,0

Bardzo wysoki standard

4,0 - Agnieszka
Nie bylo nic co moglo by mi sie nie spodobac
Piekna klinika, Bardzo mila obsluga, wszystko bylo na wysokim poziomie Piekne I Bardzo mile dziewczyny Juz na recepcji sprawiaja ze pobyt w klinice bedzie milym doseiadczeniem
Zabieg:  
Usunięcie implantów piersiowych (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Sylwia
6 czerwca 2019
4,0

Super opieka i obsługa bardzo miła i fachowa porada ale życzyła bym po zabiegu więcej zainteresowania ze strony lekarza

4,0 - Sylwia
Wszystko
Zabieg:  
Podniesienie piersi (maj 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
KB
6 maja 2019
4,0

Polecam Klinike Bieniek

4,0 - KB
Przyjemne miejsce,cisza,spokoj,panie pielegniarki bardzo mile i pomocne.
Zabieg:  
Operacje plastyczne piersi (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
fit-sor
30 kwietnia 2019
4,0

Szkoda, że 1 osoba tak zmieniła opinię

4,0 - fit-sor
ostatnia z pań się mną zajmujących to pani z horrorów... aż w nocy chciałyśmy zamknąć pokój od wewnątrz aby ta pielęgniarka nie mogła do nas wejść. Bardzo nie miła, wyrażała swoje opinie o zabiegach, wydawało się ze każdą prośbę wykonywała z przymusu, komentowała to co robi pacjent.. w bardzo niestosowny sposób
Profesjonalizm doktora i zrozumienie pacjenta, miła obsługa na recepcji, dobre jedzenie, zadbany budynek, 2 z 3 pielęgniarek to istne anioły
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Marek Łuciuk
 
Szczegóły
Irena J
24 kwietnia 2019
4,0

Szczęśliwa i zachwycona

4,0 - Irena J
Przemiła obsługa, dr. Andrzej Bieniek cudowny człowiek i profesjonalista, jestem bardzo zadowolona z zabiegu oraz efektu po. Dziękuję
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Ania2008977
(Krotoszyn)
5 kwietnia 2019
4,0

Super

4,0 - Ania2008977
Fachowa opieka. Cudowny personel
Zabieg:  
Liposukcja ud wewnętrznych (marzec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
W. L.
28 lutego 2019
4,0

Wszysko tak jak powinno być, czysto, miła obsluga

4,0 - W. L.
Brak uwag
Wszystko
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (luty 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Robert
4 lutego 2019
4,0

Brauan81@interia.pl

4,0 - Robert
bardzo mila obsluga
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Marek Łuciuk
 
Szczegóły
Marcel
28 stycznia 2019
4,0

Polecam klinikę dr Bieńka

4,0 - Marcel
Brak
Terminowość...Bardzo miła atmosfera, miła obsługa. Zabieg wykonany planowo. Po zabiegu troskliwą opieką.
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Renata Bieniek
 
Szczegóły
Sylwia
2 stycznia 2019
4,0

Fantastycznie

4,0 - Sylwia
Po przekroczeniu progu zostałam mile przyjęta przez Panią z recepcji, miła atmosfera sprawiła ze stres szybko minął iii te fajne wdzianka😀
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Ela
7 grudnia 2018
4,0

Polecam tą klinikę.

4,0 - Ela
Bardzo miły i troskliwy personel.
Zabieg:  
Przeszczep włosów FUE u kobiet (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Sławomir Pyziak
 
Szczegóły
Adam
23 listopada 2018
4,0

Jestem zadowolony z zaboegu😊

4,0 - Adam
Szybkości wykonywania zabiegu Osoby kture tam pracujom som miłe i wyrozumiałe
Zabieg:  
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (listopad 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Tomasz
29 października 2018
4,0

Polecam !

4,0 - Tomasz
Bardzo miły personel , profesjonalne podejście do pacjenta. Super opieka
Zabieg:  
Chirurgiczne leczenie ginekomastii gruczołowo – tłuszczowej (październik 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Beata
29 października 2018
4,0

Wszystko i na temat.

4,0 - Beata
Brak zastrzeżeń.
Dokładne informacje na każdy poruszony temat. Pełna informacja i wgląd w dokumenty. Miła obsługa.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Krystiano Pewniak :))
4 października 2018
4,0

Bardzo pozytywnie w skrocie!!!

4,0 - Krystiano Pewniak :))
Tak mysle, mysle i nic nie wymyśle !!! Nic wszystko Ok
Na najwyższym poziomie, wszystko przebiegalo b pozytywnie!!!
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Ewa
(Anglia)
4 października 2018
4,0

Konsultacja

4,0 - Ewa
Bardzo miła obsługa, Dr Bieniek udzielił fachowej i szczerej porady. Jeżeli będę wymieniać implanty to w klinice u Dr Bieniek.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Anna
19 sierpnia 2018
4,0

Polecam

4,0 - Anna
Miła atmosfera
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Paulina
17 sierpnia 2018
4,0

Szybko

4,0 - Paulina
Obsługa, wystrój
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Justyna
6 sierpnia 2018
4,0

Klinika na wysokim poziomie.

4,0 - Justyna
Przemila obluga Elastyczne godziny spotkan
Zabieg:  
Usunięcie chirurgiczne małego tatuażu (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
L
(Rzeszów)
23 lipca 2018
4,0

Opinia pacjenta

4,0 - L
Zbyt mało wytlumaczenia jakie jest ryzyko zabiegu oraz jakie efekty można uzyskać bo to co na stronie jest napisane nie pokrywa się z rzeczywistością do końca
Sprawnie przeprowadzony zabieg
Zabieg:  
Powiększanie penisa własnym tłuszczem (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Maja
(Niemcy)
14 czerwca 2018
4,0

Usmiech personelu zmniejsza strach i bol.

4,0 - Maja
Czasami Problem z miejscem parkingowym, 😉
Przemily personel, czystosc, individuelle podejscie do pacjenta, bardzo troskliwa opieka.
Zabieg:  
Podniesienie piersi wraz z powiększaniem implantami (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Gosia
9 maja 2018
4,0

Polecam tę klinikę że względu na fachowość ,opiekę,czystość

4,0 - Gosia
A nie ma takiej rzeczy ani sytuacji a mój pobyt był dwudniowy
Fantastyczne panie na recepcji ,miłe ,wesołe,nie można się z nimi nudzić a przy tym tak profesjonalne. Po zabiegu bardzo dobra opieka.Panie pielęgniarki opiekuńcze i bardzo pomocne. W szczególności wspaniałą i dobrą osobą jest pielęgniarka P.BEATKA ,zajmuje się pacjętem jak własną rodziną. Jest to bardzo ważne w pierwszych godzinach po operacji.Nakarmi,pomoże w każdych czynnościach,pocieszy. Dusza a nie człowiek!!! Naprawdę pielęgniarka z powołania
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Bodek
(Białystok)
24 kwietnia 2018
4,0

Profesja

4,0 - Bodek
Miła fajna atmosfera ,profesjonalnie wszystko zorganizowane.
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Mariusz
14 kwietnia 2018
4,0

Pozytywnie nastawiony na dalsze zabiegi.

4,0 - Mariusz
Szybka, miła i fachowa obsługa.
Zabieg:  
Laserowe usuwanie zmian skórnych (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Zadowolona P
(Lubin)
12 kwietnia 2018
4,0

Polecam serdecznie

4,0 - Zadowolona P
Bardzo miła atmosfera. Osoby tam pracujące bardzo serdeczne i pomocne. Panie z rejestracji witają ludzi z uśmiechem.
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Matusik M
(Lubliniec)
15 marca 2018
4,0

Perfekcyjnie wykonana robota

4,0 - Matusik M
Żadnych uwag
Wszystko mi się podobało
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Katarzyna
9 marca 2018
4,0

Klinika Bieniek godna polecenia

4,0 - Katarzyna
Miła i fachowa obsługa, przyjazny personel, żadne z moich pytań nie pozostało bez odpowiedzi .Polecam
Zabieg:  
Zwężanie pochwy laserem (marzec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Oskar
22 listopada 2019
5,0

Zabieg przebiegł pomyślnie w miłej i nie stresującej atmosferze dla pacjenta.

5,0 - Oskar
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (listopad 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Adam
26 lipca 2019
5,0

Krótka profesjonalna wizyta

5,0 - Adam
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Marek Łuciuk
 
Szczegóły
Karolina
5 kwietnia 2019
5,0

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5,0 - Karolina
Zabieg:  
Plastyka wciągniętych brodawek piersiowych (marzec 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Sara123
(Oława)
6 marca 2019
5,0

Polecam tą Klinikę

5,0 - Sara123
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (luty 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Mariusz
25 października 2018
5,0

Polecam

5,0 - Mariusz
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Wojciech Marek
 
Szczegóły
wz
18 października 2018
5,0

Jest dobrze

5,0 - wz
Zabieg:  
Plastyka brzucha (październik 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
MARTA
14 lipca 2018
5,0

Operacja odstajacych uszu

5,0 - MARTA
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Sylwa
16 grudnia 2017
5,0

Bardzo profesjonalne podejście

5,0 - Sylwa
Zabieg:  
Zmniejszenie brodawek sutkowych (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Sandra P
5 grudnia 2017
5,0

Super!

5,0 - Sandra P
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Kupczyk
7 września 2017
5,0

Jestem bardzo zadowolony

5,0 - Kupczyk
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Mateusz
19 lipca 2017
5,0
5,0 - Mateusz
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Wojciech Marek
 
Szczegóły
Martin
14 lipca 2017
5,0
5,0 - Martin
Dotyczy:  
Konsultacja lekarska w zakresie przeszczepu włosów (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Sławomir Pyziak
 
Szczegóły
Mateusz
11 lipca 2017
5,0
5,0 - Mateusz
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Wojciech Marek
 
Szczegóły
Bronisława
7 lipca 2017
5,0
5,0 - Bronisława
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Wojciech Marek
 
Szczegóły
Małgorzata
(Jelenia Góra)
2 czerwca 2017
5,0
5,0 - Małgorzata
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (czerwiec 2017)
Lekarz:  
lek. Wojciech Marek
 
Szczegóły
Wioleta
18 maja 2017
5,0
5,0 - Wioleta
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Michał
(Nędza)
16 maja 2017
5,0
5,0 - Michał
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (maj 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Małgorzata
(Kusowo)
25 kwietnia 2017
5,0
5,0 - Małgorzata
Zabieg:  
Zmniejszenie piersi (kwiecień 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Małgorzata
25 kwietnia 2017
5,0
5,0 - Małgorzata
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (kwiecień 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Rafal K
(Środa Śląska)
30 sierpnia 2019
4,0

Zadowolony z zabiegu

4,0 - Rafal K
Zabieg:  
Liposukcja podbródka (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Agnieszka
(Wrocław)
23 kwietnia 2018
4,0

Serdecznie wszystkim polecam

4,0 - Agnieszka
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły
Jola
24 stycznia 2018
4,0

Polecam

4,0 - Jola
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Andrzej Bieniek
 
Szczegóły