4,5 / 5  - 969 opinii

Opinie z internetu

Placówka Klinika Chirurgii Mazan została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 969 opinii użytkowników z 4 różnych źródeł internetowych.

4,5

969 ocen
(z 4 źródeł)
4,5 / 5  (77 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,0 / 5  (53 ocen placówki na Google.pl)
4,6 / 5  (44 ocen placówki na Facebook.pl)
5,0 / 5  (795 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Do Kliniki Chirurgii Mazan umawiamy kilkaset wizyt rocznie. Prawie połowa z nich dotyczy zabiegów bariatrycznych. Klinika pomaga pacjentom pozbyć się zbędnych kilogramów i tym samym poprawić jakość życia. Placówka cieszy się świetną opinią, dzięki lekarzom z wieloletnim doświadczeniem klinicznym. Klienci podkreślają, że nie tylko spotkali się tam z profesjonalizmem, ale również życzliwością, opiekuńczością i cierpliwością. Doktor Kowalski udziela konkretnych rad i informacji, adekwatnie do każdego przypadku. Zaś krótkie terminy oczekiwania na wizytę dopełniają poczucie, że był to dobry wybór. Jako Doradcy Tourmedica.pl, jest mi niezmiernie miło słuchać takich opinii."

Olga D. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Dariusz
13 grudnia 2019
5,0

Przy takim personelu warto było podjąć ryzyko operacji!!!

5,0 - Dariusz
Bardzo dobra opieka lekarska, Bardzo dobra i miła opieka pielęgniarska. Bardzo dobra i zawsze uśmiechnięta obsługa na recepcji. Opieka na medal i to złoty 😀
Zabieg:  
Laparoskopowe zespolenie omijające żołądek / by-pass gastryczny (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Paweł W
26 grudnia 2017
5,0

Podziękowanie !!!

5,0 - Paweł W
Klinika rewelacyjna. Personel bardzo sympatyczny i pomocny, a Panie z recepcji to dosłownie Anioły, a w szczególności Pani Kamila, która to od przekroczeniu progu kliniki rozwiała wszystkie moje wątpliwości związane z tym zabiegiem.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (listopad 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Marta K
(Coventry)
12 września 2017
5,0

Klinika godna polecenia

5,0 - Marta K
Opieka przed i pooperacyjna, profesjonalizm i dokładność, czystość i wysoka dbałość, aby pacjent był świadomy swojego wyboru i znał wszystkie za i przeciw. Lekarze którzy byli dostępni w każdej chwili, gdyby pojawiły się wątpliwości czy pytania. Ogólnie bardzo przyjemne doświadczenie :)
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (sierpień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Monika
6 sierpnia 2019
5,0

Polecam klinikę i doktora Grzegorza Kowalskiego

5,0 - Monika
Bardzo fajny lekarz, miły personel, wszystko sprawnie zostało wykonane
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (lipiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Aleksandra
13 czerwca 2019
5,0

Konsultacja w sprawie implantow lydek

5,0 - Aleksandra
Profesjonalne, a jednocześnie przyjazne podejście do pacjenta
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Mazan
 
Szczegóły
Renata L
27 lutego 2018
4,0

Super

4,0 - Renata L
Mam mała uwagę - spotkanie z dietetykiem proponuje aby się odbywało w dniu wypisu. Niewiele pamiętam, co do mnie mówiła pani dietetyk. Byłam jeszcze pod wpływem środków przeciwbólowych, narkozy. Przysypiałam.
Profesjonalna obsługa. Wysoki standard. W szczególności chciałam podziękować personelowi za wspaniałą opiekę. Doktor Kowalski jest wysokiej klasy specjalista. Dziękuję. Ps. Bardzo proszę o przekazanie podziękowań dla pielęgniarki, która pełniła dyżur nocny 20.02.2018. Chciałam również dodać, że pani Katarzyna - rejestracja. jest wyjątkowym pracownikiem - jej przyjazny stosunek do pacjentów podnosi prestiż kliniki. Trzeba stawiać i doceniać takich pracowników ( nie tylko przez uścisk dłoni szafa😀).
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (luty 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Zadowolona
21 grudnia 2017
4,0

Zabieg bariatryczny

4,0 - Zadowolona
Profesjonalna obsługa lekarska i pielęgniarska, miła atmosfera na oddziale po zabiegu, cisza i spokój sprzyjający rekonwalescencji
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Pati
14 grudnia 2017
4,0

Mankietowa resekcja żołądka

4,0 - Pati
Jedyne zastrzeżenie jakie mam to Pani dietetyk, która jak dla mnie jest niewiarygodna - dostałam materiały żywieniowe ściągnięte ze strony internetowej z innej kliniki, w dodatku odniosłam wrażenie, że nie do końca zapoznała się z tymi materiałami... Kontakt po zabiegu nie jest swobodny, a na odpowiedź mailową trzeba czekać kilka dni, co w przypadku osoby przestrzegającej tak restrykcyjnej diety jest irytujące.
W klinice Mazan miałam przeprowadzony zabieg mankietowej resekcji żołądka. Sam zabieg bez komplikacji, opieka pielęgniarek rewelacyjna. Chirurg cierpliwie i rzetelnie wszystko wytłumaczył zarówno przed jak i po zabiegu.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (listopad 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Marek
(Warszawa)
17 listopada 2017
5,0

Perfekcja w każdym calu

5,0 - Marek
Profesjonalizm medyczny i profesjonalizm obsługi. Pełne uznanie dla pań pielęgniarek.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (listopad 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Wojciech L
12 stycznia 2018
4,0

Dobra opieka

4,0 - Wojciech L
Dobra opieka, profesjonalizm, dobre warunki
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka (grudzień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Katja
19 października 2017
5,0

Wysoki poziom! Górna półka!

5,0 - Katja
Odległość od Laboratorium
Wyposażenie kliniki, opieka medyczna
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (czerwiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Barbara
(Katowice)
17 października 2019
4,0

Mam pełne zaufanie do Kliniki Mazan

4,0 - Barbara
Nic.
Profesjonalizm doktora i pielęgniarek, miła opieka.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (październik 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Jolanta
2 listopada 2017
5,0

Operacja zrobiona bardzo dobrze, wspaniali ludzie tam pracują

5,0 - Jolanta
Super opieka
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Linka
(Wielka Brytania)
1 listopada 2017
5,0

Super, super, super

5,0 - Linka
Profesjonalizm
Zabieg:  
Plikacja żołądka (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Pacjent
8 czerwca 2020
5,0

Ogólnie polecam

5,0 - Pacjent
Większa pomoc przy wychodzeniu do domu obolały pacjent z trudem może sam sobie nieść torbę
Bardzo dobra i fachową opieka
Zabieg:  
Wycięcie pęcherzyka żółciowego laparoskopowo (maj 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Iga
3 czerwca 2020
5,0

Bardzo polecam klinikę

5,0 - Iga
Bardzo dobra opieka
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (maj 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Dagmara
11 maja 2020
5,0

Rękawowa resekcja żołądka

5,0 - Dagmara
Nie mam uwag.
Bardzo dobra opieka nad pacjentem. Bardzo dobre warunki pobytu.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (kwiecień 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Karol S.
7 kwietnia 2020
5,0

Klinika godna rekomendacji

5,0 - Karol S.
Brak uwag
Fantastyczna opieka, pełen zakres informacji przed zabiegiem, bardzo profesjonalne podejście
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka (marzec 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Marcel J.
9 marca 2020
5,0

Polecam!

5,0 - Marcel J.
Bardzo przyjemne miejsce; miłe, pomocne pielęgniarki; czysto; duże pokoje oraz wygodne łóżko :) 10/10!
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (luty 2020)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Mazan
 
Szczegóły
Dawid
11 grudnia 2019
5,0

Dziękuję

5,0 - Dawid
Miła oraz kompetentna obsługa. Klinika czysta, pełen profesjonalizm.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Mazan
 
Szczegóły
Hanys z Bogucic
(Katowice)
3 września 2019
5,0

Polecam

5,0 - Hanys z Bogucic
Wszystko było OK
Opieka pielegniarek i dbałość o pacjenta
Zabieg:  
Chirurgiczne leczenie otyłości (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Monika K
8 maja 2019
5,0

I am very happy with the surgery

5,0 - Monika K
very good care ...Nurses are kind and helpful
Zabieg:  
Operacje plastyczne piersi (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Mazan
 
Szczegóły
Renata
3 kwietnia 2019
5,0

Naprawdę polecam!

5,0 - Renata
Zachowanie personelu na każdym etapie.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka (marzec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Barbara
(Chorzów)
6 marca 2019
5,0

Fachowa obsługa

5,0 - Barbara
Szybka fachowa obsługa
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Kinga
(Gorzów Wielkopolski)
27 lutego 2019
5,0

Jestem mega zadowolona. !!!

5,0 - Kinga
Opieka, wystrój kliniki, bardzo miła atmosfera.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Agnieszka
1 lutego 2019
5,0

Polecam

5,0 - Agnieszka
Bardzo czyste miejsce, mili ludzie, lekarz profesjonalista, dbaja o pacjenta, starajac sie zapewnic mu komfort
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
aneta
4 stycznia 2019
5,0

POLECAM

5,0 - aneta
uważam ,że mozna by było zmienić tylko pobyt w placówce o jeden dzień dłużej. zabieg miałam przewidziany na 12 grudnia ,w szpitalu miałam byc na godzine 13:30 i wszytsko bylo by ok tylko operacja była o godzinie 21:00 wiec pół dnia przeleżałam czekajac na swoja ''kolej''-stresik i nerwy mnie nieopuszczały. na drugi dzien rano po wizycie doktora dostaje wypis...przyjechałam do domu i lekki przeciwbólowe przestały dzialac --myslalam ze zejde z tego swiata. proponowałabym zeby operacje były zaplanowane raczej do godziny 17 albo pacjent został ten dzien dłuzej w klinice...nawet mozna by było wprowadzic dodatkowa opłate -z pewnoscia ten jeden dzien duzo by mi dał.
uważam,ze dr Kowalski jest b.dobrym lekarzem-i mam nadzieje ,że moja operacja przebiegła bez komplikacji
Zabieg:  
Operacja przepukliny pępkowej klasycznie (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Krzysztof W
26 grudnia 2018
5,0

Bardzo zadowolony pacjet

5,0 - Krzysztof W
Wspaniala obsluga i pelny profesionalizm. Podziekowania dla pani Kamili za cierpliwosc
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Mazan
Michał
16 listopada 2018
5,0

Klinika warta polecenia

5,0 - Michał
Profesjonalizm, opieka i podejście do pacjenta na najwyższym poziomie.
Zabieg:  
Operacje przepukliny pachwinowej (listopad 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Elżbieta P
(Rzeszów)
15 listopada 2018
5,0

Polecam CHLO w Klinice Mazan

5,0 - Elżbieta P
Pierwszego dnia pani pielęgniarka hmm jak z czasów głębokiej komuny.
Czysto, profesjonalnie, zdecydowana większość personelu bardzo miła i uczynna. Pokoje, łazienka, tv, net- pełny komfort.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
XX z UK
7 listopada 2018
5,0

Kompetencja, zyczliwosc.

5,0 - XX z UK
Zyczliwosc i fachowosc na kazdym etapie. Niestety do zabiegu nie doszlo z powodu mojego przeziebienia.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Beata B
7 listopada 2018
5,0

Polecam Klinikę Mazan w Katowicach każdemu,ponieważ daje poczucie bezpieczeństwa,jest na najwyższym poziomie w swojej dziedzinie,dominuje tam opekuńczość I profesjonalizm.A przed wszystkim jest bardzo ,bardzo czysto.

5,0 - Beata B
Recepcja fantastyczna obsługa,opieka na najwyższym poziomie,pięgniarki bardzo profesjonalne,maja induwidualne podejście do pacjenta,wspaniałe osobowości i wielkie serca. Pan doctor Kowalski to na najwyższym poziomie specjalista a zarazem przesympatyczny człowiek.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Mateusz
(Nowy Sącz)
25 października 2018
5,0

Klinika na 5

5,0 - Mateusz
Miła obsługa, ładny nowoczesny budynek
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Bożena P
3 października 2018
5,0

Jestem zadowolona i już planuje powrót do tej kliniki

5,0 - Bożena P
Chyba tylko moje marudzenie po operacji Dzielnie to znosiła pani pielęgniarka
Od pierwszego momentu do ostatniej chwili bardzo mila i profesjonalna opieka
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka (wrzesień 2018)
 
Szczegóły
Bartłomiej F
17 września 2018
5,0

Mogę każdemu polecic klinikę

5,0 - Bartłomiej F
opieka przed i po zabiegu na 5-tke
Zabieg:  
Operacje przepukliny pępkowej (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Dariusz
3 września 2018
5,0

Polecam wszystkim.

5,0 - Dariusz
Mila i fachową opieką.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Julia
7 sierpnia 2018
5,0

Zadowolona z podejścia do pacjenta.

5,0 - Julia
Profesjonalne podejście do pacjenta. Udzielono wszelkich informacji i zaoferowano pomoc w badaniach, gdyby nie można było ich wykonać u siebie. Zaangażowanie pielęgniarek.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Inessa S
15 czerwca 2018
5,0

Nowoczesna i dobra klinika.

5,0 - Inessa S
Bardzo kompetentny personel.
Zabieg:  
Wycięcie pęcherzyka żółciowego laparoskopowo (maj 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Wojciech
23 maja 2018
5,0

Jestem bardzo zadowolony.

5,0 - Wojciech
Brak
Opieka pooperacyjna wspaniała , ogólnie wszystko na najwyższym poziomie.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (maj 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Barbara P
15 maja 2018
5,0

Polecam klinikę

5,0 - Barbara P
Konsultacja z lekarzem, opieka pooperacyjna wspaniała, czystość
Zabieg:  
Diagnostyka i badania (maj 2018)
 
Szczegóły
Iwona
9 maja 2018
5,0

Polecam

5,0 - Iwona
Bardzo nowoczesny obiekt ulokowany w cichej dzielnicy . Miłe wrażenia z pobytu w klinice polecam
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Dominika W
4 kwietnia 2018
5,0

Profesjonalnie

5,0 - Dominika W
Pokoje pozabiegowe moglyby byc 1 provide.
Super opieka. Bardzo mile Pania pielegniarki. Lekarz profesjonalista.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka (marzec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Łukasz
4 kwietnia 2018
5,0

Fantastycznie

5,0 - Łukasz
Cena :)
Bardzo miła obsługa, pielęgniarki fantastyczne, wszystko tłumaczą
Zabieg:  
Operacje pęcherzyka żółciowego (marzec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Irena K
2 czerwca 2020
4,0

Polecam tą klinikę... Można zaufać lekarzom...

4,0 - Irena K
Miła obsługa przy przyjęciu na oddzial... Profesjonalna obsługa... Pielęgniarki bardzo miłe i uczynne.
Zabieg:  
Wycięcie pęcherzyka żółciowego laparoskopowo (maj 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Dawid
5 lutego 2020
4,0

Klinika bardzo dbająca o pacjenta

4,0 - Dawid
Szybka sprawna obsluga
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (luty 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Gość 3
4 lutego 2020
4,0

Polecam

4,0 - Gość 3
Wszystko w najlepszym porzadku
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (styczeń 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
Leszek
(Niemcy)
1 listopada 2019
4,0

Opinia zabiegu

4,0 - Leszek
Kompetencje personelu obsługa miła atmosfera
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (październik 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Eliza
(Dąbrowa Górnicza)
24 września 2019
4,0

Super klinika

4,0 - Eliza
Miła, kompetentna obsługa, czyściutko, komfortowo.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Marta
11 września 2019
4,0

Cieple, indywidualne podejscie do klienta

4,0 - Marta
-
Podejscie do pacjenta zarowno lekarza jak i recepcjonistek
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Joanna
22 sierpnia 2019
4,0

Bardzo polecam

4,0 - Joanna
Obsługa , wizualizacja , profesjonalna konsultacja lekarska , szybki termin zabiegu 😀
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Mazan
 
Szczegóły
Bartosz
3 czerwca 2019
4,0

Pozytywny

4,0 - Bartosz
Wszystko ok
Zabieg:  
Laparoskopowe zespolenie omijające żołądek / by-pass gastryczny (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Tomasz
8 maja 2019
4,0

Wysoki poziom

4,0 - Tomasz
Profesjonalna opieka i przemiły personel . Wszystko w najlepszym porządku na najwyższym poziomie pod każdym względem:)
Zabieg:  
Laparoskopowe zespolenie omijające żołądek / by-pass gastryczny (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Mazan
 
Szczegóły
Agata
24 kwietnia 2019
4,0

Mila i fachowa obsługa

4,0 - Agata
To ze odwiedziny sa tylko do 18 i maz nie mogl poczekać jak bede po operacji, to bylo dla mnie bardzo duze rozczarowanie, ze placac za prywatne leczenie wcale niemałe pieniądze nie sa w stanie byc elastyczni, choc to by w niczym nie przeszkadzalo jesli chodzi o dobro pacjentow.
Bardzo mila obsluga, przesympatyczne pielegniarki.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Marek
23 kwietnia 2019
4,0

Profesjonalnie

4,0 - Marek
Profesjonalizm
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Tomasz, P
(Będzin)
14 marca 2019
4,0

Duży nos, implanty piersi

4,0 - Tomasz, P
Placówka wina być czynna 7 dni w tygodniu lub posiadać nr alarmowy pod który można zadzwonić w razie powikłań, w niedzielę wylądowałem na sor z potężnym bólem głowy i problemem z ciśnieniem wydaje mi się zer za trwa pieniądze inaczej powinno to wyglądać.
Personel i kompetencje osób tam pracujących
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Mazan
 
Szczegóły
Małgorzata
11 marca 2019
4,0

Super

4,0 - Małgorzata
Miła obsługa i konkretną informacją lekarza
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (marzec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Barbara
(Chorzów)
20 lutego 2019
4,0

Oby wiecej było takich lekarzy.

4,0 - Barbara
Wszystko było OK 😊
Wysoka kultura, pełny profesjonalizm. Lekarz otwarty dla pacjenta, pełna informacja o zabiegu, odpowiedzi na pytania proste i zrozumiałe.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Anna D
14 lutego 2019
4,0

Dla wszystkich grubasów to światełko w tunelu, taoperacja zmieni wasze zycie

4,0 - Anna D
Łóżka szpitalne bylybtroche niewygodne, poza tym nie mam żadnych uwag negatywnych same superlatywy. Dostałam nowe życie i już się cieszę je przeżyć z Moja rodzina
Profesjonalizm kadry i ich opieka, wiedza i profesjonalizm Dr Kowalskiego niezmierna, wiedziałam ze jestem w dobrych rękach ale nie spodziewałam się aż takiego profesjonalizmu. Dziękuje im z całego serca i polecam każdemu kto zmaga się z nadwaga. Ci ludzie zmienia ci życie.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Anna
22 grudnia 2018
4,0

Wszstko na prawde super

4,0 - Anna
Wszystko super
Zabieg:  
Laparoskopowe zespolenie omijające żołądek / by-pass gastryczny (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Lal.60
(Niemcy)
12 grudnia 2018
4,0

Zabieg

4,0 - Lal.60
Profesjonalne podejście do pacjenta mili ludzie wszystko bez większych problemów i stresu
Zabieg:  
Operacja przepukliny rozworu przełykowego laparoskopowo (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Katarzyna S
26 września 2018
4,0

Klinika MAZAN *****

4,0 - Katarzyna S
Brak możliwości pozostania w klinice dluzej (zamykają na weekend) . Slabo się czułam a jednak musiałam opuscic klinikę i jechać z Katowic do Gdanska , co uważam ze było dosyć ryzykowne . Otrzymalam rozne wytyczne (na kliku kartkach) po zabiegu co do diety aczkolwiek uważam informacje ze sa niespójne i niejasno opisane . Ale otrzymałam kontakt zarówno do pani dietetyk i pana chirurga wiec w razie potrzeby mogę zadzwonić co tez zamierzam uczynic .
Opieka medyczna , mila obsluga . Opieka pooperacyjna znakomita (czeste kontrole , pomoc w najmniejszej nawet potrzebie ) . Napewno nie wahałabym się polecić tej kliniki . :)
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Anna
10 lipca 2018
4,0

Polecam wszystkim klinike Mazan w Katowicach

4,0 - Anna
Wszystko łącznie z personelem na bardzo wysokim poziomie
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Rafał
26 czerwca 2018
4,0

Fachowo, szybko i uprzejmie.

4,0 - Rafał
Obsługa*, wnetrze kliniki, wyposarzenie sal.
Zabieg:  
Operacje przepukliny pępkowej (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Agnieszka
11 czerwca 2018
4,0

Polecam usługi.

4,0 - Agnieszka
Wysoki standart. Miała fachowa obsługa. Polecam
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Zadowolona pacjentka po resekcji żołądka
26 kwietnia 2018
4,0

Dr Kowalski i cały personel Kliniki Mazan polecam z całego serca 😁

4,0 - Zadowolona pacjentka po resekcji żołądka
.
Profesjonalne i empatyczne podejście do pacjenta.
Zabieg:  
Założenie regulowanej opaski żołądkowej laparoskopowo (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Magda P.
7 marca 2018
4,0

Opieka w Klinice

4,0 - Magda P.
Opieka jest fachowa, pielęgniarki bardzo, bardzo pomocne, czysto, porządnie.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (luty 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Arek
8 maja 2019
3,0

Pokoje mogly by by lepsze.

3,0 - Arek
Brak extra gniazdek w pokojach. Bardzo male kabiny natryskowe- pacjenci do operacji bariatrycznych sa raczej wiekszych gabarytow. Cieknaca kabina natryskowa. Slabe I niestabilne WIFI
Obsluga pielegniarska. Dziekuje bardzo
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Filip p
3 czerwca 2020
5,0

Opinia

5,0 - Filip p
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (maj 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Janusz K.
7 kwietnia 2020
5,0

Plastyka powiek

5,0 - Janusz K.
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (marzec 2020)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Mazan
 
Szczegóły
Daniel L
20 listopada 2019
5,0

Ok

5,0 - Daniel L
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (listopad 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Katarzyna
9 czerwca 2017
5,0
5,0 - Katarzyna
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
 
Szczegóły
Barbara
(Londyn)
15 marca 2017
5,0
5,0 - Barbara
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (marzec 2017)
Dawid
19 czerwca 2019
4,0

Bardzo dobra klinika będę ja polecał wszystkim co będą potrzebować fachowej pomocy

4,0 - Dawid
Dotyczy:  
Konsultacja proktologiczna (czerwiec 2019)
Lekarz:  
prof. dr hab. n. med. Jacek Starzewski
 
Szczegóły
Patrycja
6 marca 2019
4,0

Wszystko odbyło się zgodnie z planem i w szybkim terminie

4,0 - Patrycja
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Mazan
 
Szczegóły
Zuzanna C
(Andrychów)
7 listopada 2018
4,0

Było dobrze

4,0 - Zuzanna C
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
Grazyna
31 sierpnia 2018
4,0

Dobra opieka

4,0 - Grazyna
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły
S
(Chorzów)
13 czerwca 2018
4,0

Rafal

4,0 - S
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły