Klinika Chirurgii Mazan - Centrum Chirurgii Plastycznej opinie

ocena 4.6 / 5 (34 opinie pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
9:00 - 18:00
wtorek
9:00 - 18:00
środa
9:00 - 18:00
czwartek
9:00 - 18:00
piątek
9:00 - 18:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Klinika Chirurgii Mazan - Centrum Chirurgii Plastycznej została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 34 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

34 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Do Kliniki Chirurgii Mazan umawiamy kilkaset wizyt rocznie. Prawie połowa z nich dotyczy zabiegów bariatrycznych. Klinika pomaga pacjentom pozbyć się zbędnych kilogramów i tym samym poprawić jakość życia. Placówka cieszy się świetną opinią, dzięki lekarzom z wieloletnim doświadczeniem klinicznym. Klienci podkreślają, że nie tylko spotkali się tam z profesjonalizmem, ale również życzliwością, opiekuńczością i cierpliwością. Doktor Kowalski udziela konkretnych rad i informacji, adekwatnie do każdego przypadku. Zaś krótkie terminy oczekiwania na wizytę dopełniają poczucie, że był to dobry wybór. Jako Doradcy Tourmedica.pl, jest mi niezmiernie miło słuchać takich opinii." - Olga D. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Paweł W
5.0
Paweł W
Dodano: 26 grudnia 2017
Tytuł:
"Podziękowanie !!!"
Klinika rewelacyjna. Personel bardzo sympatyczny i pomocny, a Panie z recepcji to dosłownie Anioły, a w szczególności Pani Kamila, która to od przekroczeniu progu kliniki rozwiała wszystkie moje wątpliwości związane z tym zabiegiem.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (listopad 2017)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Marta K
5.0
Marta K
Dodano: 12 września 2017
Tytuł:
"Klinika godna polecenia"
Opieka przed i pooperacyjna, profesjonalizm i dokładność, czystość i wysoka dbałość, aby pacjent był świadomy swojego wyboru i znał wszystkie za i przeciw. Lekarze którzy byli dostępni w każdej chwili, gdyby pojawiły się wątpliwości czy pytania. Ogólnie bardzo przyjemne doświadczenie :)
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Renata L
4.0
Renata L
Dodano: 27 lutego 2018
Tytuł:
"Super"
Mam mała uwagę - spotkanie z dietetykiem proponuje aby się odbywało w dniu wypisu. Niewiele pamiętam, co do mnie mówiła pani dietetyk. Byłam jeszcze pod wpływem środków przeciwbólowych, narkozy. Przysypiałam.
Profesjonalna obsługa. Wysoki standard. W szczególności chciałam podziękować personelowi za wspaniałą opiekę. Doktor Kowalski jest wysokiej klasy specjalista. Dziękuję. Ps. Bardzo proszę o przekazanie podziękowań dla pielęgniarki, która pełniła dyżur nocny 20.02.2018. Chciałam również dodać, że pani Katarzyna - rejestracja. jest wyjątkowym pracownikiem - jej przyjazny stosunek do pacjentów podnosi prestiż kliniki. Trzeba stawiać i doceniać takich pracowników ( nie tylko przez uścisk dłoni szafa😀).
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Zadowolona
4.0
Zadowolona
Dodano: 21 grudnia 2017
Tytuł:
"Zabieg bariatryczny"
Profesjonalna obsługa lekarska i pielęgniarska, miła atmosfera na oddziale po zabiegu, cisza i spokój sprzyjający rekonwalescencji
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (grudzień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Pati
4.0
Pati
Dodano: 14 grudnia 2017
Tytuł:
"Mankietowa resekcja żołądka"
Jedyne zastrzeżenie jakie mam to Pani dietetyk, która jak dla mnie jest niewiarygodna - dostałam materiały żywieniowe ściągnięte ze strony internetowej z innej kliniki, w dodatku odniosłam wrażenie, że nie do końca zapoznała się z tymi materiałami... Kontakt po zabiegu nie jest swobodny, a na odpowiedź mailową trzeba czekać kilka dni, co w przypadku osoby przestrzegającej tak restrykcyjnej diety jest irytujące.
W klinice Mazan miałam przeprowadzony zabieg mankietowej resekcji żołądka. Sam zabieg bez komplikacji, opieka pielęgniarek rewelacyjna. Chirurg cierpliwie i rzetelnie wszystko wytłumaczył zarówno przed jak i po zabiegu.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (listopad 2017)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Marek
5.0
Marek
Dodano: 17 listopada 2017
Tytuł:
"Perfekcja w każdym calu"
Profesjonalizm medyczny i profesjonalizm obsługi. Pełne uznanie dla pań pielęgniarek.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (listopad 2017)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Wojciech L
4.0
Wojciech L
Dodano: 12 stycznia 2018
Tytuł:
"Dobra opieka"
Dobra opieka, profesjonalizm, dobre warunki
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka (grudzień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Katja
5.0
Katja
Dodano: 19 października 2017
Tytuł:
"Wysoki poziom! Górna półka!"
Odległość od Laboratorium
Wyposażenie kliniki, opieka medyczna
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Jolanta
5.0
Jolanta
Dodano: 2 listopada 2017
Tytuł:
"Operacja zrobiona bardzo dobrze, wspaniali ludzie tam pracują"
Super opieka
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Linka
5.0
Linka
Dodano: 1 listopada 2017
Tytuł:
"Super, super, super"
Profesjonalizm
Zabieg:
Plikacja żołądka (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
XX z UK
5.0
XX z UK
Dodano: 7 listopada 2018
Tytuł:
"Kompetencja, zyczliwosc."
Zyczliwosc i fachowosc na kazdym etapie. Niestety do zabiegu nie doszlo z powodu mojego przeziebienia.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Beata Bijak
5.0
Beata Bijak
Dodano: 7 listopada 2018
Tytuł:
"Polecam Klinikę Mazan w Katowicach każdemu,ponieważ daje poczucie bezpieczeństwa,jest na najwyższym poziomie w swojej dziedzinie,dominuje tam opekuńczość I profesjonalizm.A przed wszystkim jest bardzo ,bardzo czysto."
Recepcja fantastyczna obsługa,opieka na najwyższym poziomie,pięgniarki bardzo profesjonalne,maja induwidualne podejście do pacjenta,wspaniałe osobowości i wielkie serca. Pan doctor Kowalski to na najwyższym poziomie specjalista a zarazem przesympatyczny człowiek.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Mateusz
5.0
Mateusz
Dodano: 25 października 2018
Tytuł:
"Klinika na 5"
Miła obsługa, ładny nowoczesny budynek
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Bożena P
5.0
Bożena P
Dodano: 3 października 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolona i już planuje powrót do tej kliniki"
Chyba tylko moje marudzenie po operacji Dzielnie to znosiła pani pielęgniarka
Od pierwszego momentu do ostatniej chwili bardzo mila i profesjonalna opieka
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka (wrzesień 2018)
 
Szczegóły 
Bartłomiej fesz
5.0
Bartłomiej fesz
Dodano: 17 września 2018
Tytuł:
"mogę każdemu polecic klinikę"
opieka przed i po zabiegu na 5-tke
Zabieg:
Operacje przepukliny pępkowej (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Dariusz
5.0
Dariusz
Dodano: 3 września 2018
Tytuł:
"Polecam wszystkim."
Mila i fachową opieką.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Julia
5.0
Julia
Dodano: 7 sierpnia 2018
Tytuł:
"Zadowolona z podejścia do pacjenta."
Profesjonalne podejście do pacjenta. Udzielono wszelkich informacji i zaoferowano pomoc w badaniach, gdyby nie można było ich wykonać u siebie. Zaangażowanie pielęgniarek.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (lipiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Inessa Sytnik
5.0
Inessa Sytnik
Dodano: 15 czerwca 2018
Tytuł:
"Nowoczesna i dobra klinika."
Bardzo kompetentny personel.
Zabieg:
Wycięcie pęcherzyka żółciowego laparoskopowo (maj 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Wojciech
5.0
Wojciech
Dodano: 23 maja 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolony."
Brak
Opieka pooperacyjna wspaniała , ogólnie wszystko na najwyższym poziomie.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (maj 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Barbara Przykuta
5.0
Barbara Przykuta
Dodano: 15 maja 2018
Tytuł:
"Polecam klinikę"
Konsultacja z lekarzem, opieka pooperacyjna wspaniała, czystość
Zabieg:
Diagnostyka i badania (maj 2018)
 
Szczegóły 
Iwona
5.0
Iwona
Dodano: 9 maja 2018
Tytuł:
"Polecam"
Bardzo nowoczesny obiekt ulokowany w cichej dzielnicy . Miłe wrażenia z pobytu w klinice polecam
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Dominika Wszytko
5.0
Dominika Wszytko
Dodano: 4 kwietnia 2018
Tytuł:
"Profesjonalnie"
Pokoje pozabiegowe moglyby byc 1 provide.
Super opieka. Bardzo mile Pania pielegniarki. Lekarz profesjonalista.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka (marzec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Łukasz
5.0
Łukasz
Dodano: 4 kwietnia 2018
Tytuł:
"Fantastycznie"
Cena :)
Bardzo miła obsługa, pielęgniarki fantastyczne, wszystko tłumaczą
Zabieg:
Operacje pęcherzyka żółciowego (marzec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Katarzyna Seta
4.0
Katarzyna Seta
Dodano: 26 września 2018
Tytuł:
"Klinika MAZAN *****"
Brak możliwości pozostania w klinice dluzej (zamykają na weekend) . Slabo się czułam a jednak musiałam opuscic klinikę i jechać z Katowic do Gdanska , co uważam ze było dosyć ryzykowne . Otrzymalam rozne wytyczne (na kliku kartkach) po zabiegu co do diety aczkolwiek uważam informacje ze sa niespójne i niejasno opisane . Ale otrzymałam kontakt zarówno do pani dietetyk i pana chirurga wiec w razie potrzeby mogę zadzwonić co tez zamierzam uczynic .
Opieka medyczna , mila obsluga . Opieka pooperacyjna znakomita (czeste kontrole , pomoc w najmniejszej nawet potrzebie ) . Napewno nie wahałabym się polecić tej kliniki . :)
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Anna
4.0
Anna
Dodano: 10 lipca 2018
Tytuł:
"Polecam wszystkim klinike Mazan w Katowicach"
Wszystko łącznie z personelem na bardzo wysokim poziomie
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (lipiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Rafał
4.0
Rafał
Dodano: 26 czerwca 2018
Tytuł:
"Fachowo, szybko i uprzejmie."
Obsługa*, wnetrze kliniki, wyposarzenie sal.
Zabieg:
Operacje przepukliny pępkowej (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Agnieszka
4.0
Agnieszka
Dodano: 11 czerwca 2018
Tytuł:
"Polecam usługi."
Wysoki standart. Miała fachowa obsługa. Polecam
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Zadowolona pacjentka po resekcji żołądka
4.0
Zadowolona pacjentka po resekcji żołądka
Dodano: 26 kwietnia 2018
Tytuł:
"Dr Kowalski i cały personel Kliniki Mazan polecam z całego serca 😁"
.
Profesjonalne i empatyczne podejście do pacjenta.
Zabieg:
Założenie regulowanej opaski żołądkowej laparoskopowo (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Magda P.
4.0
Magda P.
Dodano: 7 marca 2018
Tytuł:
"Opieka w Klinice"
Opieka jest fachowa, pielęgniarki bardzo, bardzo pomocne, czysto, porządnie.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Katarzyna
5.0
Katarzyna
Dodano: 9 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Barbara
5.0
Barbara
Dodano: 15 marca 2017
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (marzec 2017)
Zuzanna Cholewa
4.0
Zuzanna Cholewa
Dodano: 7 listopada 2018
Tytuł:
"Było dobrze"
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
Grazyna
4.0
Grazyna
Dodano: 31 sierpnia 2018
Tytuł:
"Dobra opieka"
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 
S
4.0
S
Dodano: 13 czerwca 2018
Tytuł:
"Rafal"
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Grzegorz Kowalski
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.