Klinika Flebologii opinie

ocena 4.7 / 5 (15 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
8:00 - 16:00
niedziela
nieczynne
Placówka Klinika Flebologii została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 15 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

15 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Klinika Flebologii w Warszawie to placówka, która oferuje szereg zabiegów z zakresu leczenia żylaków nowoczesnymi metodami - laserem, klejem wewnątrznaczyniowym czy metodą Flebogriff. Wykwalifikowani lekarze chirurgii naczyniowej, konsultują codziennie, a wizyty można umawiać nawet z jednodniowym wyprzedzeniem. Dogodnym rozwiązaniem szczególnie dla pacjentów zagranicznych jest możliwość wcześniejszej rezerwacji terminu zabiegu i przyjazdu na leczenie w procedurze dwudniowej. Klienci podkreślają, ze jak na warunki warszawskie, klinika ma całkiem przystępne ceny, bardzo dobre warunki lokalowe. Leczenie przebiega bezboleśnie, szybko i fachowo. Przed zabiegiem klient otrzymuje pakiet informacji,dzięki czemu jest dobrze przygotowany do zabiegu i spokojny. Efekty są rewelacyjne, a pacjenci często je chwalą." - Agata W. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Ewa
5.0
Ewa
Dodano: 26 stycznia 2018
Tytuł:
"Profesjonalizm i miła atmosfera"
Mega profesjonalne i miłe podejście Pani doktor, miła obsługa na recepcji
Dotyczy:
Konsultacja flebologiczna (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Dominika Plucińska
 
Szczegóły 
Jolanta
5.0
Jolanta
Dodano: 14 lipca 2017
Jestem zadowolona z wizyty.....choć nie spodziewałam się. ...ze będę musiała bywać tak często....
Dotyczy:
Konsultacja flebologiczna (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Justyna Wilczko
 
Szczegóły 
BM
5.0
BM
Dodano: 28 czerwca 2018
Tytuł:
"Leczenie żylaków"
Bardzo przyjemnie, czyściutko.
Zabieg:
Skleroterapia piankowa (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Cezary Szary
 
Szczegóły 
Elżbieta G.
4.0
Elżbieta G.
Dodano: 30 listopada 2018
Tytuł:
"Polecam."
Zainteresowanie pacjentem. Rzetelna i formacja.
Zabieg:
Leczenie żylaków kończyn dolnych metodą mieszaną SVS + EVLT (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Cezary Szary
 
Szczegóły 
Joanna
4.0
Joanna
Dodano: 27 sierpnia 2018
Tytuł:
"Duża sprawność obsługi, profesjonalizm"
Obsługa lekarska i uprzejmość w recepcji
Dotyczy:
Konsultacja flebologiczna (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Dominika Plucińska
 
Szczegóły 
Aleksandra
4.0
Aleksandra
Dodano: 17 lipca 2018
Tytuł:
"Opinia i placówce i obsłudze klienta"
Niektóre panie na recepcji sa mało sympatyczne i sprawiają wrażenie zniecierpliwionych na udzielanie informacji pacjentom. Zdażyło mi sie rowniez ze nie zostałam do końca poinformowana jak prawidłowo przygotować sie do zabiegu.
Palcówka przyjemna i zadbana. Dobrze sie w niej czułam.
Lekarz:
lek. Cezary Szary
 
Szczegóły 
Katarzyna
4.0
Katarzyna
Dodano: 24 kwietnia 2018
Tytuł:
"Wizyta"
Bardzo miła i konkretną obsługa zarówno lekarze jak i personel medyczny
Zabieg:
Skleroterapia pod kontrolą USG (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Cezary Szary
 
Szczegóły 
Sylwia
5.0
Sylwia
Dodano: 19 lipca 2017
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (lipiec 2017)
 
Szczegóły 
Klaudia
5.0
Klaudia
Dodano: 11 lipca 2017
Zabieg:
Mikroskleroterapia pajączków kończyn dolnych (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Justyna Wilczko
 
Szczegóły 
Klaudia
5.0
Klaudia
Dodano: 6 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja flebologiczna (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Justyna Wilczko
 
Szczegóły 
Artur
5.0
Artur
Dodano: 15 maja 2017
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (maj 2017)
Lekarz:
lek. Cezary Szary
 
Szczegóły 
Zbigniew
5.0
Zbigniew
Dodano: 5 maja 2017
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (kwiecień 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Tomasz Grzela
 
Szczegóły 
Beata
5.0
Beata
Dodano: 28 kwietnia 2017
Zabieg:
USG Doppler żył / tętnic kończyn dolnych z konsultacją (kwiecień 2017)
Lekarz:
lek. Justyna Wilczko
 
Szczegóły 
Agnieszka
5.0
Agnieszka
Dodano: 17 marca 2017
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (marzec 2017)
Lekarz:
lek. Marcin Napierała
 
Szczegóły 
Dariusz
5.0
Dariusz
Dodano: 13 marca 2017
Dotyczy:
Konsultacja flebologiczna (marzec 2017)
Lekarz:
lek. Cezary Szary
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.