Klinika Galena opinie

ocena 4.6 / 5 (26 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
7:00 - 20:00
wtorek
7:00 - 20:00
środa
7:00 - 20:00
czwartek
7:00 - 20:00
piątek
7:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Klinika Galena została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 26 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

26 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Klinika Galena to placówka powstała z inicjatywy lek. Bogdana Szymali. Stworzono ją z myślą o kompleksowej opiece medycznej nad pacjentami w każdym wieku, począwszy od profilaktyki, poprzez badania diagnostyczne z wykorzystaniem najnowocześniejszego sprzętu, a skończywszy na leczeniu operacyjnym, zwłaszcza w oparciu o małoinwazyjne metody laparoskopowe. W odróżnieniu od tradycyjnych metod (laparotomii) laparoskopia znacznie zmniejsza inwazyjność zabiegów oraz skraca czas rekonwalescencji. Klinika Galena jest placówką, w której funkcjonują zarówno poradnie, jak i szpital. Przyjmują tu specjaliści z zakresu ginekologii, onkologii, urologii i ortopedii. W klinice przyjmuje dr n. med. Aleksander Targoński, który udziela porad i konsultacji, a także podejmuje się leczenia pacjentów borykającymi się ze schorzeniami układu moczowego o różnej etiologii. Klienci nie mogą nachwalić się Pana doktora. Najczęściej słyszę, że ma on prawdziwie profesjonalne podejście, a wyróżnia go dokładność i punktualność. Pan doktor przeprowadza szczegółowy wywiad i skrupulatnie bada. Wyjaśnia wszystko prostym językiem, konkretnie, jakie są warianty, jakie są plusy i minusy bez owijania w bawełnę. Wizyta przebiega w bardzo dobrej, bezstresowej atmosferze. Jednym zdaniem: tacy powinni być wszyscy lekarze." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Władysława
(Wieprz)
5.0
Władysława (Wieprz)
Dodano: 2 października 2017
Tytuł:
"Profesjonalna placówka"
Miła obsługa. Trafna diagnoza. Jestem zadowolona i będę polecać
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (październik 2017)
Lekarz:
lek. Tomasz Samorzewski
 
Szczegóły 
Violetta
5.0
Violetta
Dodano: 12 maja 2017
Świetne podejście do pacjenta,oraz pełen profesjonalizm
Dotyczy:
Konsultacja ginekologiczna (maj 2017)
Lekarz:
lek. Bogdan Szymala
 
Szczegóły 
Robert Sz
(Czechowice-Dziedzice)
5.0
Robert Sz (Czechowice-Dziedzice)
Dodano: 6 grudnia 2017
Tytuł:
"Korekta kostno-chrzęstna nosa"
brak wifi, brak kanałów w telewizji
profesjonalna obsługa, fachowa robota, dr.Łucki rewelacja
Zabieg:
Operacja nosa chrzęstnego i krzywej przegrody (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Ash
(Bielsko-Biała)
4.0
Ash (Bielsko-Biała)
Dodano: 30 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Profesjonalne podejście, sprzęt dobrej jakości
Zabieg:
Laparoskopia diagnostyczna w ginekologii (styczeń 2018)
 
Szczegóły 
Władysława
(Wieprz)
5.0
Władysława (Wieprz)
Dodano: 24 lipca 2017
Polecam wszystkim znajomym pozdrawiam
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Tomasz Samorzewski
 
Szczegóły 
Monika
(Andrychów)
5.0
Monika (Andrychów)
Dodano: 2 czerwca 2017
zbyt dugi czas oczekiwania w kolejce na wizytę w klinice
Zabieg:
USG ginekologiczne i położnicze (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Bogdan Szymala
 
Szczegóły 
Adel
5.0
Adel
Dodano: 22 lipca 2019
Tytuł:
"Zdecydowanie polecam, jestem w 100% zadowolony."
Jedyne, co moge tutaj wskazac, to nieco utrudniony kontakt bezposrednio z lekarzem. Jest raz w tygodniu w placowce, choc rozumiem stan rzeczy dlaczego nie moze byc czesciej, to moze to byc nieco klopotliwe w przypadku pilnej potrzeby kontaktu.
Profesjonalne podejscie do pacjenta, swietny kontakt organizacyjny + zaangazowanie personelu. Podczas zabiegu wysoko troska o komfort pacjenta.
Zabieg:
Wazektomia (lipiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Aleksander Targoński
 
Szczegóły 
maro
5.0
maro
Dodano: 6 lipca 2019
Tytuł:
"polecam"
telefoniczne przypomnienie o wizycie
Zabieg:
Wazektomia (czerwiec 2019)
Lekarz:
lek. Witold Smoleński
 
Szczegóły 
Zbigniew
5.0
Zbigniew
Dodano: 23 maja 2019
Tytuł:
"supee"
Kompetentna obsługa
Zabieg:
Wazektomia (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Aleksander Targoński
 
Szczegóły 
Karola
5.0
Karola
Dodano: 22 kwietnia 2019
Tytuł:
"Rewelacja"
Rewelacyjna atmosfera, wspaniali ludzie, cudowna opieka!
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Kris
5.0
Kris
Dodano: 12 lutego 2019
Tytuł:
"Elegancko"
Profesjonalne podejscie do zabiegu.Luźna atmosfera podczas.Czasami smiesznie.Jestem zadowolony.Ale panie obiecały mi naklejke za odwage ale nie dostałem:(
Zabieg:
Obrzezanie (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Aleksander Targoński
 
Szczegóły 
Łukasz
(Goleszów)
5.0
Łukasz (Goleszów)
Dodano: 30 stycznia 2019
Tytuł:
"Dobra"
Kolejki, długie czekanie na zabieg, ciągle przesuwane godziny przyjęcia.
Załoga medyczna, dobry lekarz.
Zabieg:
Wazektomia (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Aleksander Targoński
 
Szczegóły 
Maria
(Studzionka)
5.0
Maria (Studzionka)
Dodano: 28 stycznia 2019
Tytuł:
"zadowolona"
brak
w recepcji bardzo miły personel, profesjonalne podejście do pacjenta od recepcji po gabinet lekarza
Zabieg:
Plastyka krocza (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Bogdan Szymala
 
Szczegóły 
tomek
(Andrychów)
5.0
tomek (Andrychów)
Dodano: 28 stycznia 2019
Tytuł:
"fajna klinika"
wszystko ok
Zabieg:
Wazektomia (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Aleksander Targoński
 
Szczegóły 
Ewa
(Bielsko-Biała)
5.0
Ewa (Bielsko-Biała)
Dodano: 28 stycznia 2019
Tytuł:
"W stosunku do pacjetow pielegniarki nie bardzo sa pomocne"
Pielegniarki nie do konca mile , noc na pielegniarka nocna po przywolaniu przyszla po 30 min zapytac sie czy Wszystko jest dobrze
Zabieg:
Powiększanie piersi (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Janina
(Tychy)
5.0
Janina (Tychy)
Dodano: 31 października 2018
Tytuł:
"Przyjazna klinika"
Duże problemy z dodzwonieniem się do rejestracji, ale za to na e-mail odpowiedź jest już po kilku minutach
W klinice Galena jest dobra organizacja pracy, nie trzeba czekać, lekarz jest punktualny, wizyty są dodatkowo potwierdzane, oddział szpitalny czysty z miłą atmosferą i dobrą obsługą.
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (październik 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Barbara
(Jastrzębie-Zdrój)
5.0
Barbara (Jastrzębie-Zdrój)
Dodano: 9 lipca 2018
Tytuł:
"Bardzo jestem zadowolona oraz szczerze polecam tą klinikę :)"
Kliniaka schludna i zadbana. Obsługa bardzo miła, sympatyczna
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Renata
4.0
Renata
Dodano: 5 lipca 2019
Tytuł:
"Polecam klinikę Galena"
Miejsca parkingowe brak
Miła atmosfera
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Aldona Stachura
 
Szczegóły 
Renata
4.0
Renata
Dodano: 22 maja 2019
Tytuł:
"Wszystko w porządku"
bram miejsc parkingowych
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Aldona Stachura
 
Szczegóły 
Tomek
(Rzyki)
4.0
Tomek (Rzyki)
Dodano: 2 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam klinikę"
Wszystko Ok
Zabieg:
Wazektomia (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Aleksander Targoński
 
Szczegóły 
Ewa
(Bielsko-Biała)
4.0
Ewa (Bielsko-Biała)
Dodano: 29 listopada 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolona"
Recepcjonistka nie byla poinformowana o kosztach wizyty, dopiero po okazaniu email od panstwa wiedziala ile wynosi jej koszt
Doktor Lucki szczerze odpowiedzial na moje pytania zwiazane z zabiegiem i doradzil mi profesjonalnie, wizyta przebiegla szybko I sprawnie.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Ale_Ha
(Mikołów)
3.0
Ale_Ha (Mikołów)
Dodano: 8 marca 2018
Tytuł:
"Zadowolona"
Duże opóźnienie, na zaplanowany zabieg czekałam 5 h. Nie zostałam poinformowana tel o opóźnieniu. Czekałam z mężem i 3 Mc dzieckiem.
Dostałam pokój na czas oczekiwania.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (luty 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Sławomir
4.0
Sławomir
Dodano: 25 lipca 2019
Tytuł:
"ok"
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (lipiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Aleksander Targoński
 
Szczegóły 
Karolina
4.0
Karolina
Dodano: 4 lutego 2019
Tytuł:
"Polecam"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2019)
 
Szczegóły 
Peter
4.0
Peter
Dodano: 8 stycznia 2019
Tytuł:
"Opnia"
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
P.P.
(Bielsko-Biała)
4.0
P.P. (Bielsko-Biała)
Dodano: 27 lipca 2018
Tytuł:
"Korekcja uszu"
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska