Klinika Galena opinie

ocena 4.5 / 5 (11 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
7:00 - 20:00
wtorek
7:00 - 20:00
środa
7:00 - 20:00
czwartek
7:00 - 20:00
piątek
7:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Klinika Galena została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 11 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

11 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Klinika Galena to placówka powstała z inicjatywy lek. Bogdana Szymali. Stworzono ją z myślą o kompleksowej opiece medycznej nad pacjentami w każdym wieku, począwszy od profilaktyki, poprzez badania diagnostyczne z wykorzystaniem najnowocześniejszego sprzętu, a skończywszy na leczeniu operacyjnym, zwłaszcza w oparciu o małoinwazyjne metody laparoskopowe. W odróżnieniu od tradycyjnych metod (laparotomii) laparoskopia znacznie zmniejsza inwazyjność zabiegów oraz skraca czas rekonwalescencji. Klinika Galena jest placówką, w której funkcjonują zarówno poradnie, jak i szpital. Przyjmują tu specjaliści z zakresu ginekologii, onkologii, urologii i ortopedii. W klinice przyjmuje dr n. med. Aleksander Targoński, który udziela porad i konsultacji, a także podejmuje się leczenia pacjentów borykającymi się ze schorzeniami układu moczowego o różnej etiologii. Klienci nie mogą nachwalić się Pana doktora. Najczęściej słyszę, że ma on prawdziwie profesjonalne podejście, a wyróżnia go dokładność i punktualność. Pan doktor przeprowadza szczegółowy wywiad i skrupulatnie bada. Wyjaśnia wszystko prostym językiem, konkretnie, jakie są warianty, jakie są plusy i minusy bez owijania w bawełnę. Wizyta przebiega w bardzo dobrej, bezstresowej atmosferze. Jednym zdaniem: tacy powinni być wszyscy lekarze." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Władysława
5.0
Władysława
Dodano: 2 października 2017
Tytuł:
"Profesjonalna placówka"
Miła obsługa. Trafna diagnoza. Jestem zadowolona i będę polecać
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (październik 2017)
Lekarz:
lek. Tomasz Samorzewski
 
Szczegóły 
Violetta
5.0
Violetta
Dodano: 12 maja 2017
Świetne podejście do pacjenta,oraz pełen profesjonalizm
Dotyczy:
Konsultacja ginekologiczna (maj 2017)
Lekarz:
lek. Bogdan Szymala
 
Szczegóły 
Robert Sz
5.0
Robert Sz
Dodano: 6 grudnia 2017
Tytuł:
"Korekta kostno-chrzęstna nosa"
brak wifi, brak kanałów w telewizji
profesjonalna obsługa, fachowa robota, dr.Łucki rewelacja
Zabieg:
Operacja nosa chrzęstnego i krzywej przegrody (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Ash
4.0
Ash
Dodano: 30 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Profesjonalne podejście, sprzęt dobrej jakości
Zabieg:
Laparoskopia diagnostyczna w ginekologii (styczeń 2018)
 
Szczegóły 
Władysława
5.0
Władysława
Dodano: 24 lipca 2017
Polecam wszystkim znajomym pozdrawiam
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Tomasz Samorzewski
 
Szczegóły 
Monika
5.0
Monika
Dodano: 2 czerwca 2017
zbyt dugi czas oczekiwania w kolejce na wizytę w klinice
Zabieg:
USG ginekologiczne i położnicze (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Bogdan Szymala
 
Szczegóły 
Janina
5.0
Janina
Dodano: 31 października 2018
Tytuł:
"Przyjazna klinika"
Duże problemy z dodzwonieniem się do rejestracji, ale za to na e-mail odpowiedź jest już po kilku minutach
W klinice Galena jest dobra organizacja pracy, nie trzeba czekać, lekarz jest punktualny, wizyty są dodatkowo potwierdzane, oddział szpitalny czysty z miłą atmosferą i dobrą obsługą.
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (październik 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Barbara
5.0
Barbara
Dodano: 9 lipca 2018
Tytuł:
"Bardzo jestem zadowolona oraz szczerze polecam tą klinikę :)"
Kliniaka schludna i zadbana. Obsługa bardzo miła, sympatyczna
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Ewa
4.0
Ewa
Dodano: 29 listopada 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolona"
Recepcjonistka nie byla poinformowana o kosztach wizyty, dopiero po okazaniu email od panstwa wiedziala ile wynosi jej koszt
Doktor Lucki szczerze odpowiedzial na moje pytania zwiazane z zabiegiem i doradzil mi profesjonalnie, wizyta przebiegla szybko I sprawnie.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
Ale_Ha
3.0
Ale_Ha
Dodano: 8 marca 2018
Tytuł:
"Zadowolona"
Duże opóźnienie, na zaplanowany zabieg czekałam 5 h. Nie zostałam poinformowana tel o opóźnieniu. Czekałam z mężem i 3 Mc dzieckiem.
Dostałam pokój na czas oczekiwania.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (luty 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 
P.P.
4.0
P.P.
Dodano: 27 lipca 2018
Tytuł:
"Korekcja uszu"
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Łucki
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.