Mandala Beauty Clinic Sp. z o.o. opinie

ocena 4.6 / 5 (20 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
9:00 - 17:00
wtorek
9:00 - 17:00
środa
9:00 - 17:00
czwartek
9:00 - 17:00
piątek
9:00 - 17:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Mandala Beauty Clinic Sp. z o.o. została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 20 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

20 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Mandala Beauty Clinic specjalizuje się w zabiegach z chirurgii plastycznej, ginekologii estetycznej, modelowaniu sylwetki za pomocą nowoczesnych urządzeń i liposukcji oraz medycynie estetycznej i transplantacji włosów. Placówka zlokalizowana jest w jednej centralnych części Poznania, zatem łatwo do niej dotrzeć zarówno komunikacją miejską, jak i samochodem. Pacjenci, których tu umawiam podkreślają, że placówka przywiązuje dużą wagę do realizacji ich wyobrażeń i oczekiwań. Potrzeby pacjenta stawiane są na pierwszym miejscu. Ponadto Klinika może pochwalić się najwyższej sławy lekarzami, jak np. dr Samir Ibrahim - szczególnie chwalony za indywidualne podejście do każdego przypadku. Dużo czasu poświęca na rozmowę, udziela wyczerpujących odpowiedzi na pytania. Pacjenci podkreślają jego profesjonalizm, doświadczenie oraz zaangażowanie. Ponadto, dr Tomasz Dydymski - doświadczony chirurg plastyczny. Klienci polecają go ze względu na niezwykle delikatne i kulturalne podejście, dużą empatię, komunikatywność, profesjonalizm i doświadczenie. I jeszcze dr Andrzej Bielecki, pionier chirurgii plastycznej w Polsce. Postrzegany, jako niezwykle ciepła osoba, budząca zaufanie i otaczająca opieką. Świetny lekarz, specjalista o niewątpliwie najwyższych kwalifikacjach, cudowny człowiek." - Anna K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Patrycja
5.0
Patrycja
Dodano: 13 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam"
Wszystko tak jak powinno być. Opieka po operacyjna perfekcyjna. Zaangażowanie, profesjonalizm, miła atmosfera. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim serdecznie... :)
Zabieg:
Powiększanie piersi (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
Madga
(Gniezno)
5.0
Madga (Gniezno)
Dodano: 15 grudnia 2017
Tytuł:
"Naprawdę warto :-)"
Profesjonalizm personelu, indywidualne podejście do pacjenta, przemiła opieka.
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Andrzej Bielecki
 
Szczegóły 
Malgorzata
5.0
Malgorzata
Dodano: 1 października 2017
Tytuł:
"Przeszczep własnego tłuszczu, zlikwidowanie cieni pod oczami"
Zabieg przebiegł szybko i sprawnie. Opieka lekarska była bardzo profesjonalna.
Zabieg:
Likwidacja cieni pod oczami własnym tłuszczem (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
Katarzyna
5.0
Katarzyna
Dodano: 9 czerwca 2017
Miła i sprawna obsługa. POLECAM !!!
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Tomasz
4.0
Tomasz
Dodano: 6 lutego 2018
Tytuł:
"Wszystko było dobrze zorganizowane."
Cała obsługa. Jesteśmy zadowoleni.
Zabieg:
Zabiegi przeszczepiania włosów (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
Kasia
5.0
Kasia
Dodano: 6 grudnia 2017
Tytuł:
"Polecam klinikę"
Profesjonalne podejście do pacjenta.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (listopad 2017)
Krzysztof
4.0
Krzysztof
Dodano: 30 grudnia 2017
Tytuł:
"W porządku"
Miła obsługa.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
M.
5.0
M.
Dodano: 24 kwietnia 2019
Tytuł:
"Zabieg spełnił moje oczekiwania"
Profesjonalna opieka.
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Andrzej Bielecki
 
Szczegóły 
Dorotka
5.0
Dorotka
Dodano: 26 stycznia 2019
Tytuł:
"Miły personel."
Nie potrafię wyrazić tego w pisaniu, jesteśmy bardzo szczęśliwi że zdecydowaliśmy się na ten zabieg w tej klinice.Polecam każdemu kto chce zmienić coś w swoim życiu.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
Sylwia
5.0
Sylwia
Dodano: 10 grudnia 2018
Tytuł:
"Szczesliwa"
Wszystko rmi się podobało.. Rewelacja!!!!!!! 😘😘
Zabieg:
Modelowanie pośladków własnym tłuszczem (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
😉
5.0
😉
Dodano: 27 października 2018
Tytuł:
"😚"
Bardzo mile Panie, ogolnie atmosfera jak i klinika na wysokim poziomie
Zabieg:
Powiększanie piersi (październik 2018)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
Alina
5.0
Alina
Dodano: 20 kwietnia 2018
Tytuł:
"Super"
-----------------------------
profesjonalizm , obsługa
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Andrzej Bielecki
 
Szczegóły 
Amor
4.0
Amor
Dodano: 5 lutego 2019
Tytuł:
"Polecam"
Brak
Obsługa i podejście personelu perfekcyjne. Uśmiech na twarzy, po prostu jak w SPA😉
Zabieg:
Powiększanie piersi własną tkanką tłuszczową (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
Hanka
4.0
Hanka
Dodano: 22 stycznia 2019
Tytuł:
"Dr.Samir jest lekarzem o dużej wiedzy ,bardzo miły lekarz ,polecam"
Bardzo sympatyczny lekarz ,profesjonalny
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
Paulina
4.0
Paulina
Dodano: 14 listopada 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolona z profesjonalizmu i życzliwego podejścia do pacjenta"
Nie mam zastrzeżeń
Opieka, higiena, personel, warunki
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
Agnieszka
4.0
Agnieszka
Dodano: 29 października 2018
Tytuł:
"Zadowolona"
-
Fachowy personel , odpowiedzialny , doświadczeni lekarze , przemiła opieka
Zabieg:
Liposukcja brzucha (październik 2018)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
Monika
4.0
Monika
Dodano: 28 września 2018
Tytuł:
"Opinia"
Krotka,zdawkowa konsultacja lekarza
Obsługa sekretariatu-mile i terminowe przyjecie
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Andrzej Bielecki
 
Szczegóły 
Monika
5.0
Monika
Dodano: 22 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam wszystkim. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji."
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
Marta
(Niemcy)
5.0
Marta (Niemcy)
Dodano: 4 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 
Paweł
4.0
Paweł
Dodano: 20 lutego 2018
Tytuł:
"Spoko"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2018)
Lekarz:
lek. Samir Ibrahim
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.