4,7 / 5   (122 oceny)

Opinie z internetu

Placówka Medical Margaret Spa została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 122 opinii użytkowników z 3 różnych źródeł internetowych.

4,7

122 ocen
(z 3 źródeł)
4,4 / 5  (14 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,7 / 5  (43 ocen placówki na Google.pl)
5,0 / 5  (65 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Medical Margaret Spa dysponuje ośrodkiem wyposażonym w 13 gabinetów lekarskich i kosmetologicznych z nowoczesnym, bezpiecznym i certyfikowanym sprzętem medycznym, profesjonalną salę zabiegową oraz basen z saunami i hydromasażami. Placówka oferuje swoim klientom szeroką gamę zabiegów upiększających, regenerujących i relaksujących. Prowadzą ją dr Joanna Kowalska- Brocka i dr Maciej Brocki. Obydwoje są cenieni za profesjonalne podejście do klientów, życzliwość, uprzejmość, szeroką wiedzę i cierpliwość. Dbają o to, aby pacjent był dobrze poinformowany - wyjaśniają na czym polega dany problem, jakie są możliwości zaradzenia danej sytuacji i jakich efektów można się spodziewać. Uczciwie podchodzą do klienta i trafnie stawiają diagnozę. Pacjenci chwalą sobie również opiekę w klinice i rewelacyjny kontakt z całym personelem, który jest bardzo pomocny i empatyczny."

Ewa A. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Karolina
2 listopada 2017
5,0

Zadowolona ;)

5,0 - Karolina
Spełniła moje oczekiwania. Genialna atmosfera. Z całą odpowiedzialnością polecam.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły
Magdalena
28 września 2017
4,0

Opinia o korekcie uszu

4,0 - Magdalena
Cena zabiegu
Profesjonalizm, precyzja lekarza i atmosfera przy zabiegu
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły
Aneta
9 czerwca 2017
5,0
5,0 - Aneta
Moje doświadczenie było bardzo krótkie wiec nie jestem w stanie wydać pełnej oceny. Ogólnie jestem zadowolona i lekarz był na pewno kompetentny, dostałam rady których oczekiwałam i jestem nawet zainteresowana kolejnym zabiegiem zaleconym przez niego. Jedyny mały minus jest taki, że wydaje mi się ze moje kurze łapki aż tak bardzo się nie zmniejszyły jak oczekiwałam, choć jest pewna poprawa. Doceniam możliwość powrotu na dostrzyknięcie botoksu i uważam to za bardzo profesjonalne podejście i z pewnością bym skorzystała, ale ubolewam ze nie będzie mnie w najbliższym czasie w kraju. Pozdrawiam serdecznie
Zabieg:  
Kurze łapki - usuwanie zmarszczek kwasem hialuronowym (czerwiec 2017)
Lekarz:  
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły
Anna
23 stycznia 2018
3,0

Mogło być lepiej

3,0 - Anna
Koszt wizyty inny niż opisany w mailu (większy), wizyta trwała 3 minuty, brak pytań o stan zdrowia, bardzo późne terminy zabiegu (okres oczekiwania 4 miesiące )
Miła i konkretna rozmowa, Pan dr nie "naciąga" na robienie dodatkowych rzeczy, które uważna za zbędne
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Paweł Pisera
Oko
23 października 2017
5,0

Nie idzie przechwalić

5,0 - Oko
Profesjonalne podejście
Zabieg:  
Laserowa korekcja wzroku (wrzesień 2017)
Lekarz:  
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły
Wojciech
14 września 2017
5,0

Usunięcie włókniaka

5,0 - Wojciech
miła atmosfera
Zabieg:  
Usunięcie włókniaka (sierpień 2017)
Lekarz:  
lek. Joanna Kowalska-Brocka
 
Szczegóły
Hanna
(Łódź)
24 kwietnia 2017
5,0
5,0 - Hanna
Niestety lekarz nie pokazał mi wkładek w gabinecie i nie mogłam przymierzyć aby dobrać rozmiar który mi odpowiada. Zrobiliśmy to "na oko"
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły
Jerzy L
9 listopada 2017
4,0

Cały zabieg był przeprowadzony bardzo dobrze

4,0 - Jerzy L
Wszystko piękne.. obsługa miła
Zabieg:  
Operacje plastyczne powiek (listopad 2017)
Lekarz:  
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły
Magda
18 kwietnia 2018
4,0

Jestem zadowolona

4,0 - Magda
Czas oczekiwania
Miła obsługa
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (kwiecień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły
Mariusz
5 marca 2018
4,0

Ok

4,0 - Mariusz
Miłe, profesjonalne podejście do pacjenta
Dotyczy:  
Konsultacja okulistyczna (marzec 2018)
Lekarz:  
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły
Piotr
2 maja 2018
5,0

Polecam

5,0 - Piotr
Dotyczy:  
Konsultacja okulistyczna (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły
Aleksandra
22 czerwca 2017
5,0
5,0 - Aleksandra
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły
Piotr
31 lipca 2018
4,0

Może być, wszystko odbyło sie zgodnie z planem

4,0 - Piotr
Zabieg:  
Laserowa korekcja wzroku (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły
Katarzyna J
29 grudnia 2017
4,0

Opinia

4,0 - Katarzyna J
Zabieg:  
Badanie kwalifikacyjne do zabiegu laserowej korekcji wady wzroku (grudzień 2017)
Lekarz:  
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły