Medical Margaret Spa opinie

ocena 4.4 / 5 (14 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
10:00 - 22:00
wtorek
10:00 - 22:00
środa
10:00 - 22:00
czwartek
10:00 - 22:00
piątek
10:00 - 22:00
sobota
9:00 - 15:00
niedziela
nieczynne
Placówka Medical Margaret Spa została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako bardzo dobra. Średnia ocena wynosi 4.4 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 14 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,4

14 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Medical Margaret Spa dysponuje ośrodkiem wyposażonym w 13 gabinetów lekarskich i kosmetologicznych z nowoczesnym, bezpiecznym i certyfikowanym sprzętem medycznym, profesjonalną salę zabiegową oraz basen z saunami i hydromasażami. Placówka oferuje swoim klientom szeroką gamę zabiegów upiększających, regenerujących i relaksujących. Prowadzą ją dr Joanna Kowalska- Brocka i dr Maciej Brocki. Obydwoje są cenieni za profesjonalne podejście do klientów, życzliwość, uprzejmość, szeroką wiedzę i cierpliwość. Dbają o to, aby pacjent był dobrze poinformowany - wyjaśniają na czym polega dany problem, jakie są możliwości zaradzenia danej sytuacji i jakich efektów można się spodziewać. Uczciwie podchodzą do klienta i trafnie stawiają diagnozę. Pacjenci chwalą sobie również opiekę w klinice i rewelacyjny kontakt z całym personelem, który jest bardzo pomocny i empatyczny." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Karolina
5.0
Karolina
Dodano: 2 listopada 2017
Tytuł:
"Zadowolona ;)"
Spełniła moje oczekiwania. Genialna atmosfera. Z całą odpowiedzialnością polecam.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły 
Magdalena
4.0
Magdalena
Dodano: 28 września 2017
Tytuł:
"Opinia o korekcie uszu"
Cena zabiegu
Profesjonalizm, precyzja lekarza i atmosfera przy zabiegu
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły 
Aneta
5.0
Aneta
Dodano: 9 czerwca 2017
Moje doświadczenie było bardzo krótkie wiec nie jestem w stanie wydać pełnej oceny. Ogólnie jestem zadowolona i lekarz był na pewno kompetentny, dostałam rady których oczekiwałam i jestem nawet zainteresowana kolejnym zabiegiem zaleconym przez niego. Jedyny mały minus jest taki, że wydaje mi się ze moje kurze łapki aż tak bardzo się nie zmniejszyły jak oczekiwałam, choć jest pewna poprawa. Doceniam możliwość powrotu na dostrzyknięcie botoksu i uważam to za bardzo profesjonalne podejście i z pewnością bym skorzystała, ale ubolewam ze nie będzie mnie w najbliższym czasie w kraju. Pozdrawiam serdecznie
Zabieg:
Kurze łapki - usuwanie zmarszczek kwasem hialuronowym (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły 
Anna
3.0
Anna
Dodano: 23 stycznia 2018
Tytuł:
"Mogło być lepiej"
Koszt wizyty inny niż opisany w mailu (większy), wizyta trwała 3 minuty, brak pytań o stan zdrowia, bardzo późne terminy zabiegu (okres oczekiwania 4 miesiące )
Miła i konkretna rozmowa, Pan dr nie "naciąga" na robienie dodatkowych rzeczy, które uważna za zbędne
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Pisera
Oko
5.0
Oko
Dodano: 23 października 2017
Tytuł:
"Nie idzie przechwalić"
Profesjonalne podejście
Zabieg:
Laserowa korekcja wad wzroku (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły 
Wojciech
5.0
Wojciech
Dodano: 14 września 2017
Tytuł:
"Usunięcie włókniaka"
miła atmosfera
Zabieg:
Usunięcie włókniaka (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Joanna Kowalska-Brocka
 
Szczegóły 
Hanna
(Łódź)
5.0
Hanna (Łódź)
Dodano: 24 kwietnia 2017
Niestety lekarz nie pokazał mi wkładek w gabinecie i nie mogłam przymierzyć aby dobrać rozmiar który mi odpowiada. Zrobiliśmy to "na oko"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły 
Jerzy L
4.0
Jerzy L
Dodano: 9 listopada 2017
Tytuł:
"Cały zabieg był przeprowadzony bardzo dobrze"
Wszystko piękne.. obsługa miła
Zabieg:
Operacje plastyczne powiek (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły 
Magda
4.0
Magda
Dodano: 18 kwietnia 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolona"
Czas oczekiwania
Miła obsługa
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły 
Mariusz
4.0
Mariusz
Dodano: 5 marca 2018
Tytuł:
"ok"
Miłe, profesjonalne podejście do pacjenta
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 2 maja 2018
Tytuł:
"Polecam"
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły 
Aleksandra
5.0
Aleksandra
Dodano: 22 czerwca 2017
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły 
Piotr
4.0
Piotr
Dodano: 31 lipca 2018
Tytuł:
"Może być, wszystko odbyło sie zgodnie z planem"
Zabieg:
Laserowa korekcja wad wzroku (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły 
Katarzyna Jóźwiak
4.0
Katarzyna Jóźwiak
Dodano: 29 grudnia 2017
Tytuł:
"Opinia"
Zabieg:
Badanie kwalifikacyjne do zabiegu laserowej korekcji wady wzroku (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Maciej Brocki
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska