4,8 / 5   (72 oceny)

Opinie z internetu

Placówka Medicus Estetic została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.8 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 72 opinii użytkowników z 2 różnych źródeł internetowych.

4,8

72 ocen
(z 2 źródeł)
4,6 / 5  (57 ocen placówki na Tourmedica.pl)
5,0 / 5  (16 ocen placówki na Facebook.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Klienci, którzy skorzystali z usług Medicus Estetic, obsypują placówkę komplementami. Chwalą zaangażowanie lekarzy, twierdząc, że są to osoby pełne pasji, empatii, cierpliwości. O pozostałym personelu mówią, iż Panie recepcjonistki i Panie pielęgniarki są niezmiernie miłe i pomocne. Podkreślana jest także przystępna cena zabiegów. Jako Doradca umawiam kilka wizyt dziennie do tej placówki i muszę przyznać, że z wielką przyjemnością wysłuchuję opinii na jej temat."

Paulina J. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Michał
4 maja 2017
5,0
5,0 - Michał
Szybko wyznaczone terminy. Bardzo miła obsługa. Pan doktor z fajnym podejściem do pacjenta, cierpliwie objaśnił za i przeciw. Zobaczymy jak sam zabieg :).
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Kamil
27 listopada 2017
5,0

Pozytywnie, zdecydowanie polecam wszystkim

5,0 - Kamil
Podejście do pacjenta, personel miły, uprzejmy, pomocny z uśmiechem na twarzy :)
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (listopad 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Maksymylian
21 lipca 2017
5,0
5,0 - Maksymylian
Wszystko przebiegło pomyślnie, bezboleśnie. Świetna opieka lekarska oraz całego personelu.
Zabieg:  
Wazektomia (lipiec 2017)
 
Szczegóły
Marcin
(Tychy)
28 lutego 2018
5,0

Zabieg

5,0 - Marcin
Wszystko mi się podobało. Pełny profesjonalizm. Obsługa na najwyższym poziomie
Zabieg:  
Wazektomia (luty 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Dariusz
25 października 2017
5,0

Pozytywna

5,0 - Dariusz
szybkość, profesjonalizm, klimat (nie czułem się wcale jak przed jakimś zabiegiem), super atmosfera
Zabieg:  
Wazektomia (październik 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
Marcin
18 września 2017
5,0

Pełen profesjonalizm w bardzo miłej atmosferze

5,0 - Marcin
Bardzo miła atmosfera, bardzo dobre podejście do pacjenta.
Zabieg:  
Wazektomia (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Marcin
(Tychy)
15 stycznia 2018
5,0

Wizyta

5,0 - Marcin
Wszystko zgodnie z ustaleniami
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Sylwia
20 października 2017
5,0

Zadowolona pacjentka

5,0 - Sylwia
Zadbana placówka i nie skomplikowany dojazd. Miła pani w rejestracji.
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Wojciech Kaniuk
 
Szczegóły
Marek
18 września 2017
4,0

Jestem zadowolony.

4,0 - Marek
Brak parkingu.
Szybkie i profesjonalnie konsultacje. Opieka medyczna ok. Lekarz konkretny i w sposób przystępny przekazuje informacje dot zabiegu oraz leczenia.
Zabieg:  
Wazektomia (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Krzysztof
24 lipca 2017
5,0
5,0 - Krzysztof
Polecam.
Zabieg:  
USG transrektalne odbytnicy (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Stanisław
13 sierpnia 2019
4,0

Leczenie zylakow knoczynowych

4,0 - Stanisław
Brak uwag
Bardzo mila obsługa i kontakt z paniami w recepcji. Lekarz z profesjonalnym podejście do pacjenta. Wytłumaczył wszystko dokładnie oraz wykonał wszystkie potrzebne badania do zabiegu.
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Adam
23 października 2017
4,0

Polecam

4,0 - Adam
Wszystko na bardzo wysokim poziomie
Zabieg:  
Wazektomia (czerwiec 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Sebastian
26 września 2017
4,0

Opina

4,0 - Sebastian
Profesjonalna i miła obsługa
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (wrzesień 2017)
Lekarz:  
lek. Bartosz Pułtorak
 
Szczegóły
Lukasz
(Plymouth)
18 września 2017
5,0

Polecam.

5,0 - Lukasz
Wszystko elegancko.
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (sierpień 2017)
Lekarz:  
lek. Bartosz Pułtorak
 
Szczegóły
D.J.
12 września 2017
5,0

Zadowolony

5,0 - D.J.
Profesjonalna obsługa.
Zabieg:  
Wazektomia (sierpień 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
XyZ
8 września 2017
5,0

Polecam

5,0 - XyZ
Szybki termin zabiegu
Zabieg:  
Leczenie stulejki chirurgiczne (sierpień 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Rafał
2 maja 2017
5,0
5,0 - Rafał
Konsultacja jest bez sensu
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Krzyś
25 października 2019
5,0

Wazektomia na wysokim poziomie polecam

5,0 - Krzyś
Bardzo miła obsługa
Zabieg:  
Wazektomia (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Kamil
5 czerwca 2019
5,0

Opinia po zabiegu

5,0 - Kamil
Opieka i miła obsługa
Zabieg:  
Wazektomia (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Krzysztof
21 lutego 2019
5,0

Wazektomia

5,0 - Krzysztof
Klinika wyposażona w profesjonalny sprzęt, łatwy dojazd.
Zabieg:  
Wazektomia (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Dariusz
10 lutego 2019
5,0

Mega

5,0 - Dariusz
Wszystko super
Zabieg:  
Leczenie hemoroidów, żylaków odbytu (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Anna K
10 stycznia 2019
4,0

Polecam

4,0 - Anna K
Czyste,przyjemne miejsce
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Krzysztof
14 listopada 2018
5,0

Polecam

5,0 - Krzysztof
Brak parkingu.
Bardzo miła,wręcz koleżeńska atmosfera. Począwszy od rejestracji aż po sale operacyjną ;)
Zabieg:  
Wazektomia (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Anna
29 października 2018
5,0

Miejsce warte polecenia.

5,0 - Anna
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Otrzymałam odpowiedź na każde pytanie.
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Bartosz Pułtorak
 
Szczegóły
Mariusz A
3 października 2018
5,0

Wszystko tak jak miało być

5,0 - Mariusz A
Profesjonalna obsługa
Zabieg:  
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Piotrek
1 października 2018
5,0

Bardzo dobry

5,0 - Piotrek
Nie było takiej żeczy
Wszystko
Zabieg:  
Wazektomia (sierpień 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Zbigniew K.
6 września 2018
5,0

Opinia

5,0 - Zbigniew K.
nowoczesne urzadzenia
Zabieg:  
Podcięcie wędzidełka prącia (sierpień 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
pmark
(Tychy)
14 stycznia 2018
5,0

Znakomity wybór

5,0 - pmark
profesjonalne podejście do sprawy pełna i szczegółowa informacja krótkie terminy zabiegu sam zabieg przeprowadzony profesjonalnie bez zastrzeżeń
Zabieg:  
Wazektomia (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Piotr
27 grudnia 2017
4,0

Polecam

4,0 - Piotr
Super atmosfera
Zabieg:  
Wazektomia (grudzień 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Dominik
16 września 2017
4,0

Polecam każdemu

4,0 - Dominik
Wszystko super
Zabieg:  
Wazektomia (sierpień 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
Darek
24 października 2019
4,0

Wszystko było profesjonalne

4,0 - Darek
Opieka
Zabieg:  
Wazektomia (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Rafal
10 października 2019
4,0

Jestem zadowolony

4,0 - Rafal
Pani z recepcji bardzo miła i konkretna,
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Maciej
(Wałbrzych)
6 sierpnia 2019
4,0

Podsumowanie po zabiegu

4,0 - Maciej
Klinika w sumie bez zarzutu, choć przydał by się kącik kawowy dla osób oczekujących. Obsługa jest bardzo miła i chętnie udziela pomocy oraz odpowiada na wszelkie pytania.
Zabieg:  
Wazektomia (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Córka
5 sierpnia 2019
4,0

Pozytywna

4,0 - Córka
Koszt zabiegu 6000 zł, ale mimo tego się zdecydowaliśmy.
Mama miała wykonany zabieg laserowy na obydwie nogi (mocne żylaki). Wszystko przebiegło sprawnie, mama jest zadowolona z efektu już widać.
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Mceg82
15 maja 2019
4,0

Szybko i bezboleśnie

4,0 - Mceg82
To że mimo wcześniej stwierdzonych problemów zadziałało prawo murphiego i poszło szybko i bezboleśnie.
Zabieg:  
Wazektomia (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Wajder
5 kwietnia 2019
4,0

Żory

4,0 - Wajder
Obsługa
Zabieg:  
Wazektomia (marzec 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Anna Z.
7 marca 2019
4,0

Polecam

4,0 - Anna Z.
Miła atmosfera, personel zawsze pomocny w razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
tourmedica
7 lutego 2019
4,0

Zabieg

4,0 - tourmedica
opieka profesjonalna
Zabieg:  
Modelowanie pośladków własnym tłuszczem (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Bartosz Pułtorak
 
Szczegóły
Ania
8 stycznia 2019
4,0

Polecam!

4,0 - Ania
Bardzo dobra opieka. Personel na najwyższym poziomie. Kompletne informacje o zabiegu, zalecenia itd. Dobry kontakt w razie potrzeby także telefoniczny.
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Bartosz Pułtorak
 
Szczegóły
Jarosław
(Pietrzykowice)
28 listopada 2018
4,0

Klinika godna polecenia.

4,0 - Jarosław
Bardzo dobry organizacja oraz wysoki standard pokoju po zabiegu.
Zabieg:  
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Piotr
22 października 2018
4,0

Polecam

4,0 - Piotr
Miła i fachowa obsługa polecam
Zabieg:  
Wazektomia (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Kacper
(Skoczów)
9 października 2018
4,0

Jestem zadowolony

4,0 - Kacper
Miła atmosfera i fachowa pomoc w wyjaśnianiu operacji
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Damian
15 maja 2018
4,0

Wazektomia

4,0 - Damian
Nigdy nie byłem na żadnym zabiegu a szpitale i kliniki widuję jako gość. Na pewno na duży plus podejście całego personelu do pacjenta. Przebieg zabiegu bez zarzutu.
Zabieg:  
Wazektomia (maj 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Bartek
27 kwietnia 2018
4,0

Profeska

4,0 - Bartek
Wszystko odbyło się profesjonalnie. Dziękuje
Zabieg:  
Wazektomia (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Piotr
23 marca 2018
4,0

Polecam

4,0 - Piotr
Brak parkingu
Ogólnie pozytywnie
Zabieg:  
Wazektomia (marzec 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Michał
12 września 2019
5,0

Wazekromia

5,0 - Michał
Zabieg:  
Wazektomia (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Gracjan
15 października 2018
5,0

Pelna zatysfakcja

5,0 - Gracjan
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Kacper
19 lipca 2017
5,0
5,0 - Kacper
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Andrzej Tomczyk
 
Szczegóły
Marcin
19 lipca 2017
5,0
5,0 - Marcin
Zabieg:  
Wazektomia (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Dominik
11 lipca 2017
5,0
5,0 - Dominik
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (czerwiec 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Krzysztof
(Katowice)
11 lipca 2017
5,0
5,0 - Krzysztof
Zabieg:  
Wazektomia (lipiec 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Adam
16 maja 2017
5,0
5,0 - Adam
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Jarosław
(Polska)
15 maja 2017
5,0
5,0 - Jarosław
Zabieg:  
Naczyniaki - usuwanie laserem (kwiecień 2017)
Lekarz:  
lek. Bartosz Pułtorak
 
Szczegóły
Tomasz
17 marca 2017
5,0
5,0 - Tomasz
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (marzec 2017)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Marek
19 lipca 2019
4,0

Ok

4,0 - Marek
Zabieg:  
Wazektomia (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Marek Pułtorak
 
Szczegóły
Dziech J
7 marca 2019
4,0

Zabieg

4,0 - Dziech J
Lekarz:  
lek. Bartosz Pułtorak
 
Szczegóły