ORCHID Centrum Zdrowia i Urody opinie

ocena 4.6 / 5 (41 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
10:00 - 18:00
wtorek
10:00 - 18:00
środa
10:00 - 18:00
czwartek
10:00 - 18:00
piątek
10:00 - 16:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka ORCHID Centrum Zdrowia i Urody została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 41 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

39 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Centrum Zdrowia i Urody Orchid jest nowoczesną kliniką, mieszczącą się w centrum Sopotu, której główną specjalizacją jest chirurgia plastyczna i medycyna estetyczna. Przeprowadzane są tutaj również konsultacje i zabiegi z zakresu dermatologii i chorób żył, urologii i chirurgii ogólnej, a także leczenia otyłości. Osoby, którym umówiłam wizyty w placówce, chwalą zarówno wyposażenie kliniki w nowoczesny sprzęt działający w innowacyjnych technologiach, indywidualną opiekę pozabiegową, polegającą na stałym kontakcie z lekarzem lub wykwalifikowaną pielęgniarką, jak również profesjonalizm personelu medycznego. Placówka odznacza się dużą dbałością o Klienta, panuje w niej niemal rodzinna atmosfera." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Anna
5.0
Anna
Dodano: 24 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam każdemu"
Ogólnie wszystko mi się podobało .A opieka nad pacjentem super, cały czas do mojej dyspozycji.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Paweł
4.0
Paweł
Dodano: 26 lutego 2018
Tytuł:
"Nie ma co poprawiać, jest ok, na razie jestem zadowolony"
Mogłoby być taniej
Nowoczesna, super wyposażona klinika, obsługa profesjonalna i życzliwa.
Zabieg:
Leczenie żylaków kończyn dolnych falami radiowymi VNUS / Venefit (luty 2018)
Lekarz:
lek. Łukasz Znaniecki
 
Szczegóły 
Izabella
4.0
Izabella
Dodano: 13 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam jak najbardziej ta klinikę"
Niesamowita opieka, kontakt z lekarzem
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Izabela
(Gdańsk)
5.0
Izabela (Gdańsk)
Dodano: 19 października 2017
Tytuł:
"Polecam"
Profesjonalna opieka, rewelacyjny efekt
Zabieg:
Powiększanie piersi (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Jankau
 
Szczegóły 
Abel
(Bydgoszcz)
5.0
Abel (Bydgoszcz)
Dodano: 8 września 2017
Tytuł:
"Dobra obsługa"
Wszystko
Zabieg:
Założenie regulowanej opaski żołądkowej laparoskopowo (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Leszek
4.0
Leszek
Dodano: 22 listopada 2017
Tytuł:
"Operacja nosa"
szybko, sprawnie, rzeczowo.
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Kamila
4.0
Kamila
Dodano: 18 września 2017
Tytuł:
"Z wizyty jestem zadowolona, ale z zbiegu jeszcze nie"
nie podoba mi się to, że nikt nie chce konkretnie ze mną porozmawiać o zabiegu oraz o tym, co mi się nie podoba
Podobała mi się obsługa oraz opieka pielęgniarska
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (lipiec 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Jankau
 
Szczegóły 
I.P
5.0
I.P
Dodano: 8 maja 2019
Tytuł:
"POLECAM"
BARDZO MIŁE I PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO PACJENTA.PRZEMILY DR.ZIAJKA I CUDOWNA PANI KAROLINA
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Marlen
5.0
Marlen
Dodano: 9 kwietnia 2019
Tytuł:
"Ogólnie wszystko przeszło sprawnie szybko i dokładnie na pewno zdecydowanie bede poleca klinikę orchid 😀"
Najgorsze co było to czekanie na zabieg
Najbardziej co mi się podobało to opieka pielęgniarki gdzie naprawdę narkoze przeszłam ciężko nameczyla się ze mną ale z uśmiechem na twarzy 😀 jeszcze raz dziękuję
Zabieg:
Podniesienie piersi wraz z powiększaniem implantami (marzec 2019)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Barbara
5.0
Barbara
Dodano: 28 lutego 2019
Tytuł:
"Klinika godna polecenia"
Profesjonalna obsługa klienta, przyjazna atmosfera.
Zabieg:
Operacje plastyczne piersi (luty 2019)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Monika M.
5.0
Monika M.
Dodano: 18 lutego 2019
Tytuł:
"Dobrze"
Bardzo dobry kontakt. Miłe pracownikowi
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (luty 2019)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Justyna
5.0
Justyna
Dodano: 15 lutego 2019
Tytuł:
"Pozytywnie"
Profesjonalne podejście Pana Doktora Piotra Ziajki do sprawy.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (luty 2019)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Iwona
5.0
Iwona
Dodano: 11 lutego 2019
Tytuł:
"Polecam"
Przemiły, profesjonalny personel
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (luty 2019)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Anna T.
5.0
Anna T.
Dodano: 2 stycznia 2019
Tytuł:
"Klinika z Klasą !!!"
Wszystko było na najwyższym poziomie! Obsługa miła i kompetentna, pielęgniarki sympatyczne, sala zabiegowa i gabinety czyściutkie i przytulne. Cóż można powiedzieć po 1 dobie przebywania z czego połowę się śpi po narkozie. Osobiście jestem bardzo zadowolona i polecam!! Światowy poziom !!
Zabieg:
Plastyka brzucha (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Sylwia
5.0
Sylwia
Dodano: 2 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam z czystym sumieniem :)"
Profesjonalne podejscie do pacjenta, na milion pytań otrzymałam milion pięć odpowiedz. Przygotowanie jak i opieka po zabiegu - idealna. Panie w recepcji rowniez wykazują ogromne zainteresowanie pacjentem.
Zabieg:
Powiększanie piersi (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Ilona
5.0
Ilona
Dodano: 5 grudnia 2018
Tytuł:
"Dobrze zainwestowane pieniądze"
brak
Pierwsza wizyta konsultacyjna odbyła się w ustalonym przeze mnie terminie.Podejście lekarza było sympatyczne, a przede wszystkim profesjonalne. Pani w rejestracji - pani Karolina jest przesympatyczna.
Zabieg:
Leczenie żylaków kończyn dolnych falami radiowymi VNUS / Venefit (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Łukasz Znaniecki
 
Szczegóły 
Dorota
5.0
Dorota
Dodano: 7 listopada 2018
Tytuł:
"Klinika godna zaufania i polecenia"
Miła i życzliwa opieka .Profesjonalne podejście do pacjenta.
Lekarz:
lek. Łukasz Znaniecki
 
Szczegóły 
Jolanta
5.0
Jolanta
Dodano: 18 października 2018
Tytuł:
"Kompetncja,profesjonalizm, uśmiech.POLECAM!!!"
Wszystko mi się podobało
Profesjonalne, przesympatyczne podejście do pacjenta od pań w recepcji, panią pielęgniarkę i lekarza. Pan doktor Znaniecki dokładnie poinformował mnie o problemie i jaki zabieg będzie dla mnie najlepszy. Od początku czułam się zaopiekowana.
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (październik 2018)
Lekarz:
lek. Łukasz Znaniecki
 
Szczegóły 
Aneta
(Kwidzyn)
5.0
Aneta (Kwidzyn)
Dodano: 5 października 2018
Tytuł:
"Polecam z czystym sumieniem"
Miłe profesjonalne podejście do pacjenta
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Martyna
5.0
Martyna
Dodano: 17 września 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra"
Podejście do pocjeta bardzo miła obsługa
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Magdalena
5.0
Magdalena
Dodano: 26 lipca 2018
Tytuł:
"Zdecydowanie POLECAM"
Wszystko odbyło się sprawnie, profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze ! Bardzo dziękuje za wyrozumiałość w przypadku mojego sporego spóźnia. Wszystkim gorąco POLECAM! Pozdrawiam serdecznie.
Zabieg:
Usuwanie chirurgiczne tatuaży (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Renata Kauczor
5.0
Renata Kauczor
Dodano: 23 lipca 2018
Tytuł:
"Pelne zaufanie do lekarzy.Sprawna opieka dla pacjenta."
Super podejscie do pacjeta .Super Opieka przed i po operacji.
Zabieg:
Operacja nosa chrzęstnego / czubka nosa (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 3 lipca 2018
Tytuł:
"Operacja , leczenie otyłości."
Szybko i konkretnie .
Zabieg:
Laparoskopowe leczenie otyłości (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Natalia
5.0
Natalia
Dodano: 20 czerwca 2018
Tytuł:
"Bardzo dobrze"
Brak uwag
Fachowość, życzliwa obsługa, krótki termin oczekiwania na zabieg,troska o indywidualnego pacjenta,czystość,sterylność nowoczesne,rzetelna informacja.
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Joanna
5.0
Joanna
Dodano: 21 kwietnia 2018
Tytuł:
"Bardzo polecam Centrum Zdrowia"
brak.
Rzeczowa rozmowa, miła obsługa oraz konkretne informacje o planowanej operacji.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 2 marca 2018
Tytuł:
"Na pewno polecę klinikę poszukującym takiego miejsca"
nie zauważyłam
Klinika wzbudza zaufanie. Jest bardzo czysto. Udzielono odpowiedzi na moje pytania i przede wszystkim nie czułam się jak intruz :)
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (luty 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Kłosin
4.0
Kłosin
Dodano: 8 lipca 2019
Tytuł:
"Ok"
Miła obsługa.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (czerwiec 2019)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Anika
(Nowe Miasto)
4.0
Anika (Nowe Miasto)
Dodano: 20 grudnia 2018
Tytuł:
"Podobam się sobie"
Efekt zabiegu
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Aneta
(Kwidzyn)
4.0
Aneta (Kwidzyn)
Dodano: 18 grudnia 2018
Tytuł:
"Klinika Orchid Sopot godna polecenia"
Bardzo Miła i przyjazna atmosfera czyściutko.Jestem bardzo bardzo zadowolona.Lekarze mili, pielęgniarki sympatyczne.Panie pracujące w Klinice przemiłe.
Zabieg:
Powiększanie piersi (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
EMI
4.0
EMI
Dodano: 3 listopada 2018
Tytuł:
"OPINIA"
MILA OBSLUGA I DOBRY KONTAKT.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Łukasz
4.0
Łukasz
Dodano: 21 września 2018
Tytuł:
"Korekcja odstającego ucha"
Dobra lokalizacja, nowoczesność, profesjonalizm,krótki czas oczekiwania na zabieg. Bardzo dobry kontakt personelu z pacjentem. Przemiła atmosfera. Pełna informacja przed i po zabiegu.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Katarzyna Zielinska
(Berlin)
4.0
Katarzyna Zielinska (Berlin)
Dodano: 8 września 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolona . Będę polecać"
Parę małych aspektów ale drobiazgi
Miła atmosfera . Miłe Panie . Czysta klinika .
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Andrzej
4.0
Andrzej
Dodano: 13 lipca 2018
Tytuł:
"Pełne zadowolenie."
Czuję się dobrze, bardzo miła i profesjonalna obsługa, polecam.
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Renia
4.0
Renia
Dodano: 20 czerwca 2018
Tytuł:
"Polecam"
Profesjonalna obsługa
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Brunetka
5.0
Brunetka
Dodano: 27 marca 2019
Tytuł:
"Polecam"
Zabieg:
Zmniejszenie brodawek sutkowych (marzec 2019)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Wojciech B
5.0
Wojciech B
Dodano: 23 stycznia 2018
Tytuł:
"Fachowo i rzetelnie"
Zabieg:
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Olga
5.0
Olga
Dodano: 21 marca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2017)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Jankau
 
Szczegóły 
Magdalena
4.0
Magdalena
Dodano: 11 lutego 2019
Tytuł:
"Profesjonalna klinika."
Zabieg:
Powiększanie piersi (luty 2019)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 
Anna
(Nowe Miasto)
4.0
Anna (Nowe Miasto)
Dodano: 21 września 2018
Tytuł:
"Pełna nadziei"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska