4,5 / 5   (85 ocen)

Opinie z internetu

Placówka ORCHID Centrum Zdrowia i Urody została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 85 opinii użytkowników z 3 różnych źródeł internetowych.

4,5

85 ocen
(z 3 źródeł)
4,6 / 5  (41 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,2 / 5  (15 ocen placówki na Google.pl)
4,6 / 5  (31 ocen placówki na Facebook.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Centrum Zdrowia i Urody Orchid jest nowoczesną kliniką, mieszczącą się w centrum Sopotu, której główną specjalizacją jest chirurgia plastyczna i medycyna estetyczna. Przeprowadzane są tutaj również konsultacje i zabiegi z zakresu dermatologii i chorób żył, urologii i chirurgii ogólnej, a także leczenia otyłości. Osoby, którym umówiłam wizyty w placówce, chwalą zarówno wyposażenie kliniki w nowoczesny sprzęt działający w innowacyjnych technologiach, indywidualną opiekę pozabiegową, polegającą na stałym kontakcie z lekarzem lub wykwalifikowaną pielęgniarką, jak również profesjonalizm personelu medycznego. Placówka odznacza się dużą dbałością o Klienta, panuje w niej niemal rodzinna atmosfera."

Ewa A. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Anna
24 stycznia 2018
5,0

Polecam każdemu

5,0 - Anna
Ogólnie wszystko mi się podobało .A opieka nad pacjentem super, cały czas do mojej dyspozycji.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Paweł
26 lutego 2018
4,0

Nie ma co poprawiać, jest ok, na razie jestem zadowolony

4,0 - Paweł
Mogłoby być taniej
Nowoczesna, super wyposażona klinika, obsługa profesjonalna i życzliwa.
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg falami radiowymi VNUS / Venefit (luty 2018)
Lekarz:  
lek. Łukasz Znaniecki
 
Szczegóły
Izabella
13 lutego 2018
4,0

Polecam jak najbardziej ta klinikę

4,0 - Izabella
Niesamowita opieka, kontakt z lekarzem
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Izabela
(Gdańsk)
19 października 2017
5,0

Polecam

5,0 - Izabela
Profesjonalna opieka, rewelacyjny efekt
Zabieg:  
Powiększanie piersi (czerwiec 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Jerzy Jankau
 
Szczegóły
Abel
(Bydgoszcz)
8 września 2017
5,0

Dobra obsługa

5,0 - Abel
Wszystko
Zabieg:  
Założenie regulowanej opaski żołądkowej laparoskopowo (sierpień 2017)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Leszek
22 listopada 2017
4,0

Operacja nosa

4,0 - Leszek
szybko, sprawnie, rzeczowo.
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (listopad 2017)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Kamila
18 września 2017
4,0

Z wizyty jestem zadowolona, ale z zbiegu jeszcze nie

4,0 - Kamila
nie podoba mi się to, że nikt nie chce konkretnie ze mną porozmawiać o zabiegu oraz o tym, co mi się nie podoba
Podobała mi się obsługa oraz opieka pielęgniarska
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Jerzy Jankau
 
Szczegóły
I.P
8 maja 2019
5,0

POLECAM

5,0 - I.P
BARDZO MIŁE I PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO PACJENTA.PRZEMILY DR.ZIAJKA I CUDOWNA PANI KAROLINA
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Marlen
9 kwietnia 2019
5,0

Ogólnie wszystko przeszło sprawnie szybko i dokładnie na pewno zdecydowanie bede poleca klinikę orchid 😀

5,0 - Marlen
Najgorsze co było to czekanie na zabieg
Najbardziej co mi się podobało to opieka pielęgniarki gdzie naprawdę narkoze przeszłam ciężko nameczyla się ze mną ale z uśmiechem na twarzy 😀 jeszcze raz dziękuję
Zabieg:  
Podniesienie piersi wraz z powiększaniem implantami (marzec 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Barbara
28 lutego 2019
5,0

Klinika godna polecenia

5,0 - Barbara
Profesjonalna obsługa klienta, przyjazna atmosfera.
Zabieg:  
Operacje plastyczne piersi (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Monika M.
18 lutego 2019
5,0

Dobrze

5,0 - Monika M.
Bardzo dobry kontakt. Miłe pracownikowi
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Justyna
15 lutego 2019
5,0

Pozytywnie

5,0 - Justyna
Profesjonalne podejście Pana Doktora Piotra Ziajki do sprawy.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Iwona
11 lutego 2019
5,0

Polecam

5,0 - Iwona
Przemiły, profesjonalny personel
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Anna T.
2 stycznia 2019
5,0

Klinika z Klasą !!!

5,0 - Anna T.
Wszystko było na najwyższym poziomie! Obsługa miła i kompetentna, pielęgniarki sympatyczne, sala zabiegowa i gabinety czyściutkie i przytulne. Cóż można powiedzieć po 1 dobie przebywania z czego połowę się śpi po narkozie. Osobiście jestem bardzo zadowolona i polecam!! Światowy poziom !!
Zabieg:  
Plastyka brzucha (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Sylwia
2 stycznia 2019
5,0

Polecam z czystym sumieniem :)

5,0 - Sylwia
Profesjonalne podejscie do pacjenta, na milion pytań otrzymałam milion pięć odpowiedz. Przygotowanie jak i opieka po zabiegu - idealna. Panie w recepcji rowniez wykazują ogromne zainteresowanie pacjentem.
Zabieg:  
Powiększanie piersi (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Ilona
5 grudnia 2018
5,0

Dobrze zainwestowane pieniądze

5,0 - Ilona
brak
Pierwsza wizyta konsultacyjna odbyła się w ustalonym przeze mnie terminie.Podejście lekarza było sympatyczne, a przede wszystkim profesjonalne. Pani w rejestracji - pani Karolina jest przesympatyczna.
Zabieg:  
Leczenie żylaków nóg falami radiowymi VNUS / Venefit (listopad 2018)
Lekarz:  
lek. Łukasz Znaniecki
 
Szczegóły
Dorota
7 listopada 2018
5,0

Klinika godna zaufania i polecenia

5,0 - Dorota
Miła i życzliwa opieka .Profesjonalne podejście do pacjenta.
Lekarz:  
lek. Łukasz Znaniecki
 
Szczegóły
Jolanta
18 października 2018
5,0

Kompetncja,profesjonalizm, uśmiech.POLECAM!!!

5,0 - Jolanta
Wszystko mi się podobało
Profesjonalne, przesympatyczne podejście do pacjenta od pań w recepcji, panią pielęgniarkę i lekarza. Pan doktor Znaniecki dokładnie poinformował mnie o problemie i jaki zabieg będzie dla mnie najlepszy. Od początku czułam się zaopiekowana.
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Łukasz Znaniecki
 
Szczegóły
Aneta
(Kwidzyn)
5 października 2018
5,0

Polecam z czystym sumieniem

5,0 - Aneta
Miłe profesjonalne podejście do pacjenta
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Martyna
17 września 2018
5,0

Bardzo dobra

5,0 - Martyna
Podejście do pocjeta bardzo miła obsługa
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Magdalena
26 lipca 2018
5,0

Zdecydowanie POLECAM

5,0 - Magdalena
Wszystko odbyło się sprawnie, profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze ! Bardzo dziękuje za wyrozumiałość w przypadku mojego sporego spóźnia. Wszystkim gorąco POLECAM! Pozdrawiam serdecznie.
Zabieg:  
Usuwanie chirurgiczne tatuaży (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Renata K
23 lipca 2018
5,0

Pelne zaufanie do lekarzy.Sprawna opieka dla pacjenta.

5,0 - Renata K
Super podejscie do pacjeta .Super Opieka przed i po operacji.
Zabieg:  
Operacja nosa chrzęstnego / czubka nosa (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
Małgorzata
3 lipca 2018
5,0

Operacja , leczenie otyłości.

5,0 - Małgorzata
Szybko i konkretnie .
Zabieg:  
Laparoskopowe leczenie otyłości (czerwiec 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Natalia
20 czerwca 2018
5,0

Bardzo dobrze

5,0 - Natalia
Brak uwag
Fachowość, życzliwa obsługa, krótki termin oczekiwania na zabieg,troska o indywidualnego pacjenta,czystość,sterylność nowoczesne,rzetelna informacja.
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (czerwiec 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Joanna
21 kwietnia 2018
5,0

Bardzo polecam Centrum Zdrowia

5,0 - Joanna
brak.
Rzeczowa rozmowa, miła obsługa oraz konkretne informacje o planowanej operacji.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Anna
2 marca 2018
5,0

Na pewno polecę klinikę poszukującym takiego miejsca

5,0 - Anna
nie zauważyłam
Klinika wzbudza zaufanie. Jest bardzo czysto. Udzielono odpowiedzi na moje pytania i przede wszystkim nie czułam się jak intruz :)
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (luty 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Kłosin
8 lipca 2019
4,0

Ok

4,0 - Kłosin
Miła obsługa.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Anika
(Nowe Miasto)
20 grudnia 2018
4,0

Podobam się sobie

4,0 - Anika
Efekt zabiegu
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Aneta
(Kwidzyn)
18 grudnia 2018
4,0

Klinika Orchid Sopot godna polecenia

4,0 - Aneta
Bardzo Miła i przyjazna atmosfera czyściutko.Jestem bardzo bardzo zadowolona.Lekarze mili, pielęgniarki sympatyczne.Panie pracujące w Klinice przemiłe.
Zabieg:  
Powiększanie piersi (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
EMI
3 listopada 2018
4,0

OPINIA

4,0 - EMI
MILA OBSLUGA I DOBRY KONTAKT.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Łukasz
21 września 2018
4,0

Korekcja odstającego ucha

4,0 - Łukasz
Dobra lokalizacja, nowoczesność, profesjonalizm,krótki czas oczekiwania na zabieg. Bardzo dobry kontakt personelu z pacjentem. Przemiła atmosfera. Pełna informacja przed i po zabiegu.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Katarzyna Z
(Berlin)
8 września 2018
4,0

Jestem zadowolona . Będę polecać

4,0 - Katarzyna Z
Parę małych aspektów ale drobiazgi
Miła atmosfera . Miłe Panie . Czysta klinika .
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (sierpień 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Andrzej
13 lipca 2018
4,0

Pełne zadowolenie.

4,0 - Andrzej
Czuję się dobrze, bardzo miła i profesjonalna obsługa, polecam.
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Renia
20 czerwca 2018
4,0

Polecam

4,0 - Renia
Profesjonalna obsługa
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (czerwiec 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Brunetka
27 marca 2019
5,0

Polecam

5,0 - Brunetka
Zabieg:  
Zmniejszenie brodawek sutkowych (marzec 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Wojciech B
23 stycznia 2018
5,0

Fachowo i rzetelnie

5,0 - Wojciech B
Zabieg:  
Rękawowa resekcja żołądka laparoskopowo (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Olga
21 marca 2017
5,0
5,0 - Olga
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2017)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Jerzy Jankau
 
Szczegóły
Magdalena
11 lutego 2019
4,0

Profesjonalna klinika.

4,0 - Magdalena
Zabieg:  
Powiększanie piersi (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły
Anna
(Nowe Miasto)
21 września 2018
4,0

Pełna nadziei

4,0 - Anna
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Ziajka
 
Szczegóły