Piękno i Medycyna Dr Pernak opinie

ocena 4.8 / 5 (22 opinie pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
nieczynne
wtorek
17:00 - 20:00
środa
nieczynne
czwartek
nieczynne
piątek
10:00 - 18:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Piękno i Medycyna Dr Pernak została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.8 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 22 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,8

20 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Piękno i Medycyna Dr Pernak to renomowana Klinika, w której wykonywanych jest wiele zabiegów z zakresu chirurgii plastycznej oraz medycyny estetycznej. Placówka oferuje m.in. laserowe usuwanie blizn, wypełnianie zmarszczek, a także nieoperacyjny lifting nićmi liftingującymi, liposukcję Body Jet i wiele innych zabiegów na twarz i ciało. Zajmuje się również leczeniem żylaków, nadpotliwości oraz leczeniem wypadania włosów. Posiada również gabinety stomatologiczne. Pacjenci wykonujący zabiegi w klinice są niezwykle zadowoleni z efektów zabiegów oraz opieki medycznej. Chwalą bogate wyposażenie placówki w nowoczesny sprzęt medyczny tj. laser frakcyjny CO2 czy laser ablacyjny. Wszystko odbywa się w miłej atmosferze, procedury medyczne są uważnie tłumaczone, co daje poczucie bezpieczeństwa. Pacjenci czują w czasie całej procedury leczenia, że są w dobrych rękach." - Olga D. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Monika
5.0
Monika
Dodano: 2 lutego 2018
Tytuł:
"Zdecydowanie Pozytywnie !!"
Bardzo miła obsługa oraz bardzo przyjemny sympatyczny i kompetentny lekarz, dokładnie wytłumaczył przebieg zabiegu !!
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2018)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Przemek
5.0
Przemek
Dodano: 6 grudnia 2017
Tytuł:
"Szybki i efektowny zabieg"
Ku mojemu zaskoczeniu zabieg trwał tylko 40 minut, a efekt widoczny od razu. Oczywiście później pojawiła się lekka opuchlizna w okolicach pępka, ale myślę że to kwestia czasu i zejdzie. Sam zabieg praktycznie bezbolesny. Nie żałuję i poszedłbym jeszcze raz bez wahania!
Zabieg:
Liposukcja - odsysanie tłuszczu (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Andrzej
4.0
Andrzej
Dodano: 25 października 2017
Tytuł:
"Polecam"
Nie podoba mi się kompletny brak zainteresowania pacjentem po zabiegu. Koszta takich zabiegów są wysokie, więc na wyjście pacjent powinien dostać cokolwiek nawet jakieś próbki kosmetyków do pielęgnacji. To są drobne rzeczy ale wiele zmieniają.
Począwszy od tego że Klinika jest bardzo ładna, czysta i miło się tam wchodzi do tego że obsługa jest bardzo miła i sympatyczna. Pan doktor rzeczowy, odpowiedział na wszystkie nasze pytania przed zabiegiem. Doktor który robił przeszczep bardzo sympatyczny i fachowy.
Zabieg:
Zabiegi przeszczepiania włosów (październik 2017)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Ola
5.0
Ola
Dodano: 10 lutego 2018
Tytuł:
"Bardzo profesjonalny lekarz. Jestem bardzo zadowolona!"
Przepraszam ale mój pisemny polski jest nie za bardzo. Było bardzo czysto. Bardzo ładna placówka ! Mile pielęgniarki.
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Marcin
5.0
Marcin
Dodano: 30 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam Klinikę. Pełen profesjonalizm."
Wystrój wnętrz i bardzo miłe podejście pana doktora
Zabieg:
Usunięcie znamienia barwnikowego (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Agnieszka
5.0
Agnieszka
Dodano: 26 stycznia 2018
Tytuł:
"Zadowalające"
Opóźnienie i brak zainteresowania pacjentem podczas tego czasu.
Indywidualne podejście do klienta, przyjemna atmosfera.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Joanna S
5.0
Joanna S
Dodano: 15 stycznia 2018
Tytuł:
"Serdecznie polecam"
Przesympatyczne panie zawsze uśmiechnięte, udzielają oczywiście na każde pytanie jasnych i wyczerpujących informacji. Klinika nowoczesna i przytulna. Atmosfera wyśmienita.
Zabieg:
Leczenie nietrzymania moczu (NTM) (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Dominika
4.0
Dominika
Dodano: 8 listopada 2017
Tytuł:
"Jest bardzo zadowolona"
Doktor był bardzo zdecydowany i pewny, co świadczy o doświadczeniu w wykonywaniu zabiegów usuwania pieprzyków. Doktor wszystko dokładnie wytłumaczył.
Zabieg:
Usunięcie znamienia barwnikowego (październik 2017)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 19 października 2017
Tytuł:
"Czułam się bardzo dobrze!"
Super opieka, czułam się bardzo bezpieczne i był też super klimat.
Zabieg:
Liposukcja - odsysanie tłuszczu (październik 2017)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Paulina
5.0
Paulina
Dodano: 23 września 2017
Tytuł:
"Jeśli kiedyś będę potrzebowała pomocy, to na pewno zgłoszę się tu"
Darmowa konsultacja, wystrój i profesjonalne podejście
Zabieg:
Brodawki wirusowe / kurzajki - usuwanie laserem (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Izabela
5.0
Izabela
Dodano: 31 stycznia 2018
Tytuł:
"Liposukcja"
Konsultacja za darmo.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Jacek
5.0
Jacek
Dodano: 5 października 2017
Tytuł:
"Szybko i profesjonalnie przeprowadzony zabieg"
Pełen profesjonalizm, szybko i bez problemowo
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (październik 2017)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Karolina
5.0
Karolina
Dodano: 21 lipca 2017
Profesjonalna obsługa.Polecam i pozdrawiam.
Zabieg:
Nogi (całe) - usuwanie popękanych naczynek laserem (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Carolina
4.0
Carolina
Dodano: 1 grudnia 2017
Tytuł:
"Gorąco polecam!!!"
Profesjonalne podejście do pacjenta, obsługa na wysokim poziomie.
Zabieg:
Laserowe usuwanie popękanych naczynek (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Fordewind11
5.0
Fordewind11
Dodano: 2 sierpnia 2018
Tytuł:
"Liposukcja"
Sprawne przeprowadzenie zabiegu, bardzo uprzejme podejście doktora i asystentki. Doktor poza tym komentował na bieżąco co robi, co było bardzo uspakajające.
Zabieg:
Liposukcja Body Jet - brzuch i talia (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Marek
5.0
Marek
Dodano: 8 marca 2018
Tytuł:
"Ok"
Profesjonalne podejście do pacjenta .
Zabieg:
Przeszczep włosów metodą SAFER u mężczyzn (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
waronka1925
4.0
waronka1925
Dodano: 1 maja 2018
Tytuł:
"szybko i rzeczowo"
Małe zainteresowanie pacjentem w trakcie i po zabiegu.
Szybka i rzeczowa konsultacja i krótki termin oczekiwania na zabieg.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Jerzy
5.0
Jerzy
Dodano: 25 kwietnia 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolony"
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Klaudia
5.0
Klaudia
Dodano: 24 lipca 2017
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 
Jarosław
4.0
Jarosław
Dodano: 18 września 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Mikołaj Pernak
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.