Plus Med opinie

ocena 4.8 / 5 (32 opinie pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 19:00
wtorek
8:00 - 19:00
środa
8:00 - 19:00
czwartek
8:00 - 19:00
piątek
8:00 - 19:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Plus Med została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.8 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 32 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,8

32 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Klinika Plus Med Kielce jest placówką specjalizującą się w leczeniu żylaków. Klinika może pochwalić się świetną kadrą, wysoko wyspecjalizowanymi lekarzami z wieloletnim doświadczeniem. To co również przyciąga klientów, to krótkie terminy oczekiwania na wizytę. Klinika chwalona jest za profesjonalizm i empatyczne podejście do klienta. Dzięki takiemu podejściu, jako Doradca Tourmedica.pl umawiam do kilku wizyt na dzień i spotykam się jedynie z zadowoleniem Klientów." - Agata W. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 29 listopada 2017
Tytuł:
"Cieszę się, że wybrałam Plus Med"
Profesjonalna opieka, uprzejmość, komfort podczas zabiegu, poczucie bezpieczeństwa, wsparcie, czyste i zadbane miejsce. Zostałam objęta indywidualną opieką. Podczas zabiegu otrzymałam swój pokój, gdzie mogłam się swobodnie przygotować. Personel medyczny jest w pełni profesjonalny. Polecam
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Roman Gołąbek
 
Szczegóły 
Edyta
5.0
Edyta
Dodano: 13 lipca 2017
Witam, dowiedziałam się wszystkiego co mnie interesowało, termin zabiegu został ustalony, pozdrawiam, Edyta J
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Mag
5.0
Mag
Dodano: 13 lutego 2018
Tytuł:
"Profesjonalne podejście do pacjenta."
Profesjonalne podejście do pacjenta. Dobra organizacja pracy.
Zabieg:
Skleroterapia naczyń żylnych kończyn dolnych (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Bodzenta
 
Szczegóły 
Lucyna
5.0
Lucyna
Dodano: 19 października 2017
Tytuł:
"Wspaniała klinika"
Bardzo przyjazna atmosfera, lekarz który spokojnie i konkretnie odpowiada na pytania.
Zabieg:
Leczenie żylaków kończyn dolnych (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Roman Gołąbek
 
Szczegóły 
Nina J
5.0
Nina J
Dodano: 24 listopada 2017
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona z usługi."
Punktualność, profesjonalizm, miła atmosfera
Zabieg:
Leczenie żylaków kończyn dolnych parą wodną SVS (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Paweł Bodzenta
 
Szczegóły 
Ela
5.0
Ela
Dodano: 3 lutego 2018
Tytuł:
"Super"
Uprzejmość
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Roman Gołąbek
 
Szczegóły 
Renata
4.0
Renata
Dodano: 10 listopada 2017
Tytuł:
"Polecam klinikę"
Długi czas spędzony w kolejce w oczekiwaniu na wizytę mimo umówionej godziny.
Profesjonalizm
Zabieg:
Leczenie żylaków kończyn dolnych metodą mieszaną SVS + EVLT (październik 2017)
Lekarz:
lek. Paweł Bodzenta
 
Szczegóły 
Alina W
4.0
Alina W
Dodano: 19 października 2017
Tytuł:
"dobra klinika. polecam"
Miła i rzeczowa obsługa.
Zabieg:
Wszycie Esperalu (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Paweł Kundera
 
Szczegóły 
Monika
5.0
Monika
Dodano: 11 lutego 2019
Tytuł:
"Profesjonalnie i miło."
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (luty 2019)
Lekarz:
lek. Roman Gołąbek
 
Szczegóły 
Paulina
5.0
Paulina
Dodano: 1 lutego 2019
Tytuł:
"Polecam serdecznie placowke i lekarza"
Bardzo zadbana klinika czysciutko ... mila i uprzejma obsluga.
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Roman Gołąbek
 
Szczegóły 
Julianna
5.0
Julianna
Dodano: 3 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam wszystkim"
Ok. Wysoki poziom obsługi i profesjonalizm. Fajny zespół.
Zabieg:
Chirurgia naczyniowa i flebologia (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Bodzenta
 
Szczegóły 
Artur
5.0
Artur
Dodano: 22 grudnia 2018
Tytuł:
"Super Klinika"
Miły i fachowy personel , zaczynając od pani w kartotece poprzez pielęgniarki a skoczywszy na lekarzu . Szybkość leczenia bo pierwszą wizytę miałem w czwartek , a zabieg operacyjny w sobotę .
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Roman Gołąbek
 
Szczegóły 
Justyna
5.0
Justyna
Dodano: 19 grudnia 2018
Tytuł:
"Zadowolona"
Mila atmosfera fachowa obsluga bardzo dobrze wyposazone sale zabiegowe.
Zabieg:
Chirurgia naczyniowa i flebologia (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Roman Gołąbek
 
Szczegóły 
Justyna
5.0
Justyna
Dodano: 14 grudnia 2018
Tytuł:
"Zadowolona"
Mila fachowa obsluga. Wszystko konkretnie i terminowo.
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Roman Gołąbek
 
Szczegóły 
Mariola
5.0
Mariola
Dodano: 6 grudnia 2018
Tytuł:
"ok"
W czasie mojego oczekiwania na wizytę Pani z recepcji rozmawiała z jakimś pacjentem przez telefon który chciał zmienić wizytę. Po krotkiej chwili rozmowy Pani z recepcji zaczęła odzywać się do klienta przez telefon bardzo nerwowo i niemile co na pewno nie było dobra praktyka obsługi klienta. Obok w recepcji siedziala również inna kobieta, pracownik kliniki która nie szczedzila swoich uwag na temat rzekomego klienta.
Klinika wyglądającą profesjonalnie, czysto i nowocześnie
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Bodzenta
 
Szczegóły 
M.T
5.0
M.T
Dodano: 5 listopada 2018
Tytuł:
"Polecam"
Bez zastrzezen
Wszystko sprawnie zorganizowane. Mily personel.
Zabieg:
Leczenie żylaków kończyn dolnych (październik 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Bodzenta
 
Szczegóły 
Aldona G.
5.0
Aldona G.
Dodano: 26 października 2018
Tytuł:
"Placowka na wysokim poziomie"
Nic
Mila obsluga,kompetentna,elastyczne godziny przyjec , wyczerpujace informacje.
Zabieg:
Leczenie żylaków kończyn dolnych parą wodną SVS (październik 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Bodzenta
 
Szczegóły 
agnieszka
(świętokrzyskie)
5.0
agnieszka (świętokrzyskie)
Dodano: 28 sierpnia 2018
Tytuł:
"polecam plus med"
fachowa obsługa, wszystko przebiegło sprawnie i w miłej atmosferze, polecam
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Bodzenta
 
Szczegóły 
Zadowolona i wdzięczna pacjentka Małgorzata Dziurska
5.0
Zadowolona i wdzięczna pacjentka Małgorzata Dziurska
Dodano: 12 lipca 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona po zabiegu nogi w PLUS MED.Polecam wszystkimi tę klinikę"
Nie mam takich uwag
Czułam się zaopiekowana od samego wejścia na piętro ,ktoś zapytał mnie do kogo przyszłam,w jakim celu , poinformował o tym pielęgniarkę to było bardzo mile.Za chwilę byłam poproszona do gabinetu i pani pielęgniarka robiła co mogła żebym się wyciszyła bo byłam dość zestresowana przed zabiegiem.Gdy weszłam na salę operacyjną zostałam przywitana uśmiechem lekarza i pań pielęgniarek i od tej pory strach minął i poczułam że jestem w dobrych rękach.Sam zabieg prawie bezbolesny czułam tylko kilka szczypiacych ukłuć i to wszystko.Po zabiegu miałam zalecony półgodzinny spacer na który poszłam z uśmiechem 😄😎
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Roman Gołąbek
 
Szczegóły 
Robert Glazer
(Sandomierz)
5.0
Robert Glazer (Sandomierz)
Dodano: 20 marca 2018
Tytuł:
"jestem bardzo zadowolony z laserowego usunięcia żylaka w nodze,brak blizn"
miła obsługa, czystość, szybki zabieg
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Bodzenta
 
Szczegóły 
Aga
4.0
Aga
Dodano: 4 grudnia 2018
Tytuł:
"Profesjonalna, miła , serdeczna obsługa :)"
Uprzejmi pracownicy, punktualność wizyty, humorystyczne podejście do pacjenta.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Krzysztof Szymański
 
Szczegóły 
Basia
4.0
Basia
Dodano: 3 grudnia 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra obsługa."
Bardzo miła i fachowa obsługa. Dobrze wszystko wytłumaczone.
Zabieg:
Leczenie żylaków kończyn dolnych metodą mieszaną SVS + EVLT (październik 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Bodzenta
 
Szczegóły 
SYLWIA
4.0
SYLWIA
Dodano: 18 sierpnia 2018
Tytuł:
"Opinia po zabiegu klejenia żylakow."
Nie było nic co wpłynełoby na jakąkolwiek negatywną opinie.
Bardzo profesjonalny personel z miłym podejsciem do klienta🙂
Zabieg:
Klejenie żylaków na jednej nodze metodą VenaBlock (klej podawany wewnątrznaczyniowo) (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Roman Gołąbek
 
Szczegóły 
Dominika
4.0
Dominika
Dodano: 14 sierpnia 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona z zabiegu"
Nie ma takiej rzeczy
Profesjonalna i bardzo miła opieka
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Renata
4.0
Renata
Dodano: 20 marca 2018
Tytuł:
"Na podstawie moich dotychczasowych doświadczeń, z pewnością mogę polecić klinikę."
Nie ma takiej sfery.
Profesjonalizm osób, które zajmowały się mną. Dyskrecja oraz życzliwość i troska o dobro pacjenta.
Zabieg:
Liposukcja ud zewnętrznych i wewnętrznych (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Krzysztof Szymański
 
Szczegóły 
Paulina
5.0
Paulina
Dodano: 7 sierpnia 2018
Tytuł:
"Leczenie żylaków"
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Bodzenta
 
Szczegóły 
Dawid
5.0
Dawid
Dodano: 28 września 2017
Tytuł:
"Sam zabieg jak i konsultacja przebiegły dobrze."
Zabieg:
Leczenie stulejki chirurgiczne (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Paweł Kundera
 
Szczegóły 
Kamil
5.0
Kamil
Dodano: 4 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Paweł Kundera
 
Szczegóły 
Łukasz
5.0
Łukasz
Dodano: 1 czerwca 2017
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Beata
5.0
Beata
Dodano: 22 marca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (marzec 2017)
Lekarz:
lek. Sybilla Piekarska
 
Szczegóły 
Monika
5.0
Monika
Dodano: 16 marca 2017
Zabieg:
Laserowe leczenie żylaków kończyn dolnych EVLT (marzec 2017)
Lekarz:
lek. Roman Gołąbek
 
Szczegóły 
Mariusz
4.0
Mariusz
Dodano: 8 listopada 2018
Tytuł:
"Wyczerpująca informacja, udany zabieg."
Zabieg:
Leczenie żylaków kończyn dolnych metodą mieszaną SVS + EVLT (październik 2018)
Lekarz:
lek. Paweł Bodzenta
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.