Szpital Specjalistyczny Brzeziny opinie

ocena 4.8 / 5 (11 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
otwarte całą dobę
wtorek
otwarte całą dobę
środa
otwarte całą dobę
czwartek
otwarte całą dobę
piątek
otwarte całą dobę
sobota
otwarte całą dobę
niedziela
otwarte całą dobę
Placówka Szpital Specjalistyczny Brzeziny została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.8 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 11 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,8

10 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Szpital Specjalistyczny Brzeziny jest jedną z najnowocześniejszych placówek w regionie łódzkim. Posiada 9 oddziałów, między innymi chorób wewnętrznych (z neurologią i kardiologią), chirurgii ogólnej, chirurgii onkologicznej, chirurgii urazowo- ortopedycznej, ginekologiczno-położniczy, pediatryczno-neonatologiczny. Umawiam tu, na konsultacje, zabiegi chirurgiczne i ortopedyczne, chętnych z całej Polski. Placówka oferuje innowacyjne metody leczenia kolan metodami małoinwazyjnymi, które stanowią alternatywę dla endoprotez. Przeprowadza rekonstrukcję więzadła krzyżowego metodą hybrydową, dzięki której osoba, poddana zabiegowi, trzykrotnie szybciej wraca do zdrowia. Pacjenci chwalą sobie doświadczenie i umiejętności lekarzy ortopedów - zwłaszcza dr Sobieraja i dr Osińskiego. Z licznych opinii pacjentów wynika, że personel szpitala zasługuje na szczególne słowa uznania. Lekarze mają duże doświadczeniem i z empatią zajmują się swoimi pacjentami. Potrafią rzeczowo przedstawić informacje o stanie zdrowia, plan leczenia, a przy tym wszystkim nie zapominają, że pacjent jest przede wszystkim człowiekiem. Pielęgniarki służą zawsze pomocą, dobrym słowem i mimo trudów dnia powszedniego obdarowują zawsze uśmiechem." - Agata W. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Hanna
5.0
Hanna
Dodano: 10 maja 2017
Pan Doktor szczegółowo przeanalizował wyniki badań. Szczegółowo wyjaśnił, na czym polega problem zdrowotny który mnie dotyczy. Wyczerpująco odpowiadał na pytania. Czuję że moje zdrowie jest we właściwych rękach.
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
Lekarz:
lek. Piotr Narbutt
 
Szczegóły 
Jakub Kołodziejczyk
5.0
Jakub Kołodziejczyk
Dodano: 17 lutego 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolony z usług oraz z zabiegu"
Obsługa, jedzenie, opieka nad pacjentem, komfortowe warunki do przebywania.
Zabieg:
Rekonstrukcja rewizyjna więzadła krzyżowego przedniego (ACL) (luty 2018)
Lekarz:
lek. Grzegorz Sobieraj
 
Szczegóły 
Jarmołkowicz
5.0
Jarmołkowicz
Dodano: 13 września 2017
Tytuł:
"Super"
Całość
Zabieg:
Artroskopowa operacja więzadła krzyżowego przedniego (ACL) (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Grzegorz Sobieraj
 
Szczegóły 
Marcin
5.0
Marcin
Dodano: 4 marca 2019
Tytuł:
"Wyjatkowo wysoki standard"
Ustalona godzina konsultacji przesunęła się ze trzy godziny.
Wszystko zorganizowane bardzo dobrze. Jestem pod wrażeniem.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (luty 2019)
Lekarz:
dr n. med. Michał Spychalski
 
Szczegóły 
Łukasz
5.0
Łukasz
Dodano: 5 października 2018
Tytuł:
"dobra klinika"
Fachowa obsługa
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (październik 2018)
Lekarz:
lek. Marcin Cabaj
 
Szczegóły 
Zadowolona
(województwo łódzkie)
5.0
Zadowolona (województwo łódzkie)
Dodano: 9 maja 2018
Tytuł:
"Polecam Komercyjny Szpital w Brzezinach"
Warunki szpitalne,opieka pielęgniarska,opieka rehabilutacyjna, czystości placowki
Lekarz:
lek. Grzegorz Sobieraj
Krzysztof Chałat
5.0
Krzysztof Chałat
Dodano: 25 kwietnia 2018
Tytuł:
"Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony z profesjonalizmu firmy medycznej. Oby tak dalej."
Jedyne co mi się nie podobało, że musiałem czekać tak długo na zabieg (miałem mieć zabieg rano, a miałem dopiero po 18)
Podobało mi się zaangażowanie personelu medycznego, w szczególności pielęgniarek, lekarza prowadzącego i pani rehabilitantki, która bardzo profesjonalnie traktuje pacjenta.
Zabieg:
Artroskopowa operacja więzadła krzyżowego przedniego (ACL) (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Halina Chorążewicz z Bydgoszczy
5.0
Halina Chorążewicz z Bydgoszczy
Dodano: 25 kwietnia 2018
Tytuł:
"Zachwycajaca."
Nie mam uwag.
Profesjonalizm personelu.Bardzo miły lekarz Grzegorz Sobieraj.Bardzo miłe pielęgniarki,wciaz obecne przy łóżku pacjenta z wysokimi kwalifikacjami. . Czysto, wygodne łózka . Dobre jedzenie , tylko za dużo.łady pokój . Fizykoterapia po operacji na wysokim poziomie.
Zabieg:
Endoprotezoplastyka całkowita stawu kolanowego (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Grzegorz Sobieraj
 
Szczegóły 
Łukasz lajszczak
4.0
Łukasz lajszczak
Dodano: 25 października 2018
Tytuł:
"jestem zadowolony z pobytu i efektu zabiegu."
Warunki jak w hotelu
Zabieg:
Artroskopia lecznicza stawu kolanowego (październik 2018)
Lekarz:
lek. Marcin Cabaj
 
Szczegóły 
Robert
4.0
Robert
Dodano: 6 lipca 2018
Tytuł:
"Polecam"
Przede wszystkim w szpitalu byłem pierwszy raz. I dobrze że wybrałem tą placówkę. Jestem zadowolony z podejscia do pacjenta, przestałem bać się zastrzyków!
Zabieg:
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Narbutt
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska