Prestige Clinic opinie

ocena 4.5 / 5 (22 opinie pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 16:00
wtorek
8:00 - 16:00
środa
8:00 - 16:00
czwartek
8:00 - 16:00
piątek
8:00 - 16:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Prestige Clinic została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 22 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

22 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Prestige Clinic to bardzo prężnie działająca placówka w dziedzinie chirurgii plastycznej. W przeciwieństwie do wielu innych klinik zajmujących się tą dziedziną, oczekiwanie na termin wizyty jest wyjątkowo krótkie. Nie tylko ja, ale także moi współpracownicy umawiamy tu tygodniowo kilkunastu pacjentów, nie tylko ze względu na wspomniane zalety, ale również ze względu na atrakcyjne ceny zabiegów, co przy zabiegach plastycznych pozwala na spore obniżenie kosztów." - Agata W. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Pawel
5.0
Pawel
Dodano: 16 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Czas oczekiwania oraz podejście do pacjenta a także efekt zabiegu
Zabieg:
Leczenie ginekomastii (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 10 stycznia 2018
Tytuł:
"Super"
Miła obsługa oraz wykwalifikowana kadra na bloku
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Barbara K
4.0
Barbara K
Dodano: 21 grudnia 2017
Tytuł:
"Ogólnie bardzo pozytywna opinia"
Bardzo profesjonalna opieka ze strony lekarza i całego personalu kliniki. Dokładne poinformowanie o zabiegu i szczegółowa informacja na temat rekonwalescencji. Bardzo dokładne i regularne kontrole po zabiegu
Zabieg:
Lifting operacyjny twarzy i szyi (grudzień 2017)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Izabella
5.0
Izabella
Dodano: 24 października 2017
Tytuł:
"Dla mnie bomba"
Klinika wyposażona świetnie, czysto i komfortowo
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Agnieszka
4.0
Agnieszka
Dodano: 28 lutego 2018
Tytuł:
"Klinika godna polecenia"
Profesjonalne podejście do pacjenta, zaangażowanie, miły personel
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (luty 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Weronika
4.0
Weronika
Dodano: 7 lutego 2018
Tytuł:
"Wystrój DRAMAT"
Okropny wystrój. Te tulipany są straszne ...
Szybka konsultacja.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Jolanta G
4.0
Jolanta G
Dodano: 15 grudnia 2017
Tytuł:
"Lifting twarzy"
Czysto i schludnie
Zabieg:
Operacje plastyczne powiek (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Wioleta F
4.0
Wioleta F
Dodano: 19 października 2017
Tytuł:
"Dziękuję bardzo za opiekę na bardzo wysokim poziomie"
Czystość kliniki, miły personel, szybkość konwersacji mailowej.
Zabieg:
Powiększanie piersi (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Karolina
5.0
Karolina
Dodano: 18 grudnia 2018
Tytuł:
"Polecam z całego serca"
Polecam z całego serca. Profesjonalne podejście, wszystko w jak najlepszym porządku.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Konrad
5.0
Konrad
Dodano: 28 października 2018
Tytuł:
"Zadowolony"
Profesjonalny i miły personel.
Zabieg:
Plastyka brzucha + operacja przepukliny kresy białej (październik 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Fernada
5.0
Fernada
Dodano: 13 września 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra klinika"
Doktor był bardzo przyjazny, konkretny, nie miał problemu z tym ze jestem osoba transseksualna
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Ania
5.0
Ania
Dodano: 21 lipca 2018
Tytuł:
"Swietna klinika"
Swietna obsluga, super warunki
Zabieg:
Usuwanie zmarszczek toksyną botulinową (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
ania
5.0
ania
Dodano: 20 lipca 2018
Tytuł:
"Świetny zespół opieki zarówno lekarzy jak pielęgniarek, wspaniały rezultat. Dziękuje i polecam."
Nic co bym zmieniła
Super obsługa, świetni lekarze, wspaniały rezultat.
Zabieg:
Podniesienie piersi (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Joanna
5.0
Joanna
Dodano: 23 maja 2018
Tytuł:
"Jestem jak najbardziej zadowolona z wybranej placówki"
Profesjonalna i sympatyczna obsługa.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (maj 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Polecam clinikè
5.0
Polecam clinikè
Dodano: 22 maja 2018
Wszystko ok
Fachowość czystość i sympatia do podjęta
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (maj 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Balbina
4.0
Balbina
Dodano: 5 grudnia 2018
Tytuł:
"Profesjonalnie i komfortowo"
Profesjonalny i ciepły personel
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (listopad 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Sylwka😘
4.0
Sylwka😘
Dodano: 10 października 2018
Tytuł:
"Zabueg powiększenia piersi inplantami"
Miły personel😘bardzo Fachowe podejście do pacjenta😙
Zabieg:
Podniesienie piersi wraz z powiększaniem implantami (październik 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Marek
4.0
Marek
Dodano: 20 lipca 2018
Tytuł:
"Ogolnie ok"
Musialem dlugo czekac
Opieka
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
Anita Politowicz
4.0
Anita Politowicz
Dodano: 9 lipca 2018
Tytuł:
"Rewelacyjna klinika. Polecam."
Organizacja super. Przesympatyczny personel. Opieka nad wysokim poziomie.
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Milena
4.0
Milena
Dodano: 5 maja 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra klinika"
Umówione wizyty powinny być bez opóźnień. Podczas pierwszej wizyty lekarz był spóźniony ponad pół godziny
Pielęgniarki były bardzo miłe i dostępne cała dobę
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Paweł
5.0
Paweł
Dodano: 4 listopada 2017
Tytuł:
"Jestem zadowolony"
Zabieg:
Operacje plastyczne powiek (październik 2017)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 
Joanna
4.0
Joanna
Dodano: 8 września 2017
Tytuł:
"Bardzo dobra klinika, godna polecenia"
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (lipiec 2017)
Lekarz:
lek. Piotr Rataj
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.