Raciborskie Centrum Medyczne opinie

ocena 4.5 / 5 (11 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 17:00
wtorek
8:00 - 17:00
środa
8:00 - 17:00
czwartek
8:00 - 17:00
piątek
8:00 - 17:00
sobota
8:00 - 14:00
niedziela
nieczynne
Placówka Raciborskie Centrum Medyczne została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 11 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w centrum medycznym.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

11 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Raciborskie Centrum Medyczne to prywatna klinika chirurgii plastycznej oferująca usługi z zakresu operacji plastycznych piersi, modelowania sylwetki, korekcji twarzy czy zabiegów medycyny estetycznej i kosmetologii, a także leczenie w zakresie chirurgii naczyniowej, proktologii oraz kardiologii. Jeżeli chodzi o tą ostatnią dziedzinę, to kilka wizyt w tygodniu umawiam do Pana dr Leszka Stachaczyka. Klienci są nim wprost oczarowani i wypowiadają się o nim w samych superlatywach. Często słyszę opinie typu: wspaniały lekarz, fachowiec i człowiek, który nie udając, interesuje się losem pacjenta. Poświęca im dużo czasu. Jest świetnym diagnostą. Natomiast jeśli chodzi o samą klinikę, to klienci uważają, iż bardzo dobrze, że w Raciborzu jest miejsce, gdzie na tak wysokim poziomie można poddać się operacjom plastycznym. Opieka medyczna jest tu świetna, warunki lokalowe komfortowe, a personel niezwykle sympatyczny. Warto tu przyjechać nawet z daleka, żeby poddać się tutaj operacji. Co ważne, koszt zabiegu można rozłożyć na dogodne raty." - Jerzy L. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Milena
5.0
Milena
Dodano: 10 lutego 2018
Tytuł:
"Mega zadowolona"
Bardzo miła opieka, troskliwe pielęgniarki, luźna atmosfera nawet na sali operacyjnej, świetni ludzie
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (luty 2018)
Lekarz:
lek. Libor Polak
 
Szczegóły 
Elżbieta
4.0
Elżbieta
Dodano: 5 lutego 2018
Tytuł:
"Oczy"
Podejście do pacjenta i rzeczowość
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2018)
Lekarz:
lek. Libor Polak
 
Szczegóły 
Zadowolona pacjentka
4.0
Zadowolona pacjentka
Dodano: 12 września 2017
Tytuł:
"Poprawa wizerunku i samopoczucia"
Sympatyczne pielęgniarki.
Zabieg:
Operacje plastyczne powiek (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Libor Polak
 
Szczegóły 
Ada
5.0
Ada
Dodano: 8 marca 2019
Tytuł:
"Super"
Podejście całego personelu
Zabieg:
Operacje plastyczne powiek (luty 2019)
Lekarz:
lek. Libor Polak
 
Szczegóły 
Joanna
5.0
Joanna
Dodano: 11 lutego 2019
Tytuł:
"zadowaljaca"
nie mam uwag
miła obsługa. profesjonalne podejście do pacienta
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (luty 2019)
Lekarz:
lek. Libor Polak
 
Szczegóły 
Sylka
5.0
Sylka
Dodano: 14 sierpnia 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra"
Opieka i podejście do pacjenta, kultura.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Libor Polak
 
Szczegóły 
Monika
(Rybnik)
5.0
Monika (Rybnik)
Dodano: 24 czerwca 2018
Tytuł:
"Polecam w 100%"
Profesjonalna i przemiła obsługa
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Libor Polak
 
Szczegóły 
Jagoda
4.0
Jagoda
Dodano: 29 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam"
Zdecydowanie za głośno był puszczony telewizor i mogłby być więcej niż jeden wieszak na ubrania na korytarzu;)
Miła i rzetelną obsluga
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Libor Polak
 
Szczegóły 
Adrianna
4.0
Adrianna
Dodano: 7 stycznia 2019
Tytuł:
"Super"
Podejście lekarza. Konkretnie wytłumaczył . Bardzo miły. Pani pielęgniarka również
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Libor Polak
 
Szczegóły 
Elżbieta
4.0
Elżbieta
Dodano: 27 marca 2018
Tytuł:
"Oczy"
Super podejście do pacjenta efekt już widac
Zabieg:
Operacje plastyczne powiek (marzec 2018)
Lekarz:
lek. Libor Polak
 
Szczegóły 
Svitlana
5.0
Svitlana
Dodano: 7 stycznia 2019
Tytuł:
"Wszystko mi się podobało. Jestem bardzo zadowolona."
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Libor Polak
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska