Retina Szpital Okulistyczny opinie

ocena 4.4 / 5 (15 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 17:00
wtorek
8:00 - 17:00
środa
8:00 - 17:00
czwartek
8:00 - 17:00
piątek
8:00 - 17:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Retina Szpital Okulistyczny została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako bardzo dobra. Średnia ocena wynosi 4.4 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 15 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,4

14 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Retina Szpital Okulistyczny jest specjalistyczną placówką medyczną świadczącą usługi z zakresu diagnostyki i leczenia okulistycznego. Każdy przychodzący do szpitala pacjent jest poddawany podstawowej i specjalistycznej diagnostyce okulistycznej. Na leczenie operacyjne mogą udać się do szpitala osoby cierpiące na zaćmę wrodzoną lub nabytą. Pacjenci chorujący jednocześnie na zaćmę i jaskrę będą w szpitalu poddani jednoczasowej operacji likwidującej te dwa schorzenia. Leczone są również takie schorzenia jak odwarstwienie siatkówki, niedrożność naczyń siatkówki, otworów w siatkówce, retinopatia cukrzycowa, wady wzroku z zakresu krótkowzroczności, dalekowzroczności czy astygmatyzmu. Specjaliści tacy jak Agnieszka Siennicka, Piotr Tesla czy Michał Szot, szybko i przy pomocy najnowocześniejszego sprzętu, zakwalifikują do odpowiedniego leczenia. Dzięki swojemu wieloletniemu doświadczeniu służą radą i pomocą na każdym etapie postępowania diagnostyczno-leczniczego. Dużą zaletą szpitala są konkurencyjne ceny przeprowadzanych zabiegów. Placówka obsługuje tysiące pacjentów rocznie. Klienci oprócz wyżej wymienionych walorów, chwalą sobie szybkie terminy wyznaczanych badań czy operacji. Co jeszcze przyciąga moich Klientów do Retina Szpitala Okulistycznego? Zespół Szpitala nie boi się wyzwań w postaci tzw. "trudnych przypadków". Lekarze - specjaliści nieustannie się szkolą i są otwarci na medyczne nowości." - Marta G. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Sylwia
5.0
Sylwia
Dodano: 31 maja 2017
Zarówno kompetencje Pana doktora Piotra Fryczkowskiego, jak i obsługa Szpitala Retina, są na wysokim poziomie. Profesjonalne i zarazem "ludzkie" podejście do pacjentów.
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (maj 2017)
Lekarz:
dr n. med. Piotr Fryczkowski
 
Szczegóły 
B.S.
4.0
B.S.
Dodano: 26 lutego 2018
Tytuł:
"Profesjonalnie i fachowo"
Wizyta zaczęła się punktualnie i wszystko przebiegało bardzo sprawnie
Dotyczy:
Badanie kwalifikacyjne do operacji zaćmy (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Agnieszka Nowosielska
 
Szczegóły 
Wanda
4.0
Wanda
Dodano: 23 października 2017
Tytuł:
"Klinika godna polecenia"
Fachowy, sympatyczny personel, czysto i przyjemnie. Krótkie terminy.
Zabieg:
Usunięcie znamienia barwnikowego (wrzesień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Agnieszka Siennicka
 
Szczegóły 
Malgorzata
5.0
Malgorzata
Dodano: 6 września 2018
Tytuł:
"Polecam"
Brak uwag
Przyjęcie o umowionej godzinie. Kompetencja ludzi mnie obsługujących.
Zabieg:
Usunięcie skrzydlika (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Agnieszka Siennicka
 
Szczegóły 
Maria
5.0
Maria
Dodano: 5 lipca 2018
Tytuł:
"Odzyskałam wzrok w oku"
brak
obsługa
Zabieg:
Leczenie zaćmy (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Michał Szot
 
Szczegóły 
Maria
5.0
Maria
Dodano: 28 maja 2018
Tytuł:
"w 1 dzień wszystkie badania"
brak
obsługa,szybkość badań,konkretność
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (maj 2018)
Lekarz:
lek. Michał Szot
 
Szczegóły 
Mirosław
5.0
Mirosław
Dodano: 26 kwietnia 2018
Tytuł:
"Opadające powieki"
Miła i szybka obsługa
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (kwiecień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Piotr Fryczkowski
 
Szczegóły 
Małgorzata Łapka i Halina Korycka
5.0
Małgorzata Łapka i Halina Korycka
Dodano: 9 marca 2018
Tytuł:
"Szpital przyjazny pacjentom."
Nie mam nic do zarzucenia, jak do tej pory.
Podejście pracowników do pacjentów, sprawna obsługa administracyjno-pilęgniarska, kompetencja dr Pawła Tesli. Innych lekarzy nie znam, ale podejrzewam, że Szpital Retina ma dobrą kadrę medyczną
Zabieg:
Leczenie zaćmy (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Piotr Tesla
 
Szczegóły 
Tadeusz
5.0
Tadeusz
Dodano: 5 marca 2018
Tytuł:
"Wizyta, która zapowiadała się nieprzyjemna, stała się bardzo przyjemna :)"
Profesjonalizm, podejście do Pacjenta oraz bardzo szybki czas zabiegu.
Lekarz:
lek. Michał Szot
 
Szczegóły 
Halina
4.0
Halina
Dodano: 7 września 2018
Tytuł:
"Bardzo jestem zadowolona z wizyty z czystym sercem mogę polecićinnym!"
Szybka i profesjonalna opieka
Dotyczy:
Badanie kwalifikacyjne do operacji zaćmy (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Michał Szot
 
Szczegóły 
Adam
4.0
Adam
Dodano: 8 maja 2018
Tytuł:
"Pozytywnie .. Personel mily uprzejmy lekarze swietni"
Czas przyjecia
Klient ma mozliwosc zrobienia kawy
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (maj 2018)
Lekarz:
dr n. med. Piotr Fryczkowski
 
Szczegóły 
Weronika
2.0
Weronika
Dodano: 13 października 2018
Tytuł:
"To nie jest estetyczna chirurgia plastyczna, ale medycyna weterynaryjna !!!"
Korwin Magdalena zrobila mi dziwadlo. Zewnetrne kaciki oczu w pelni zszyte. Jedne oko jest mniiejsze od drugjego.
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (wrzesień 2018)
 
Szczegóły 
Urszula
5.0
Urszula
Dodano: 9 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Piotr Tesla
 
Szczegóły 
Krzysztof
4.0
Krzysztof
Dodano: 7 grudnia 2017
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (grudzień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Agnieszka Siennicka
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.