San-Medical Centrum Medyczne opinie

ocena 4.9 / 5 (15 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
9:00 - 17:00
wtorek
9:00 - 17:00
środa
9:00 - 17:00
czwartek
9:00 - 17:00
piątek
9:00 - 17:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka San-Medical Centrum Medyczne została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.9 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 15 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w gabinecie.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,9

15 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"San-Medical Centrum Medyczne to placówka medyczna, która specjalizuje się w zabiegach transplantacji włosów. Personel San-Medical to wykwalifikowani w swoich dziedzinach specjaliści, zajmujący się zabiegami z zakresu medycyny estetycznej, chirurgii, kosmetologii oraz przeszczepiania włosów. Głównym lekarzem wykonującym transplantację włosów oraz koordynującym różne zabiegi z chirurgii estetycznej jest dr n. med. Artur Sandelewski, chirurg ogólny oraz lekarz medycyny estetycznej. Klinika cieszy się dużą popularnością. Kilkudziesięciu klientów tygodniowo pyta o placówkę lub pana doktora. Z opinii pacjentów, których umówiłam do Centrum Medycznego wynika, że dr Sandelewski to bardzo przyjazny, sympatyczny, precyzyjny lekarz i wykwalifikowany specjalista. Cechuje go świetne podejście do ludzi. Wszystko spokojnie tłumaczy, odpowiada na zadawane pytania, stwarza przyjazną atmosferę i daje poczucie bezpieczeństwa. Zabiegi przebiegają bardzo sprawnie, a pacjenci są zadowoleni z ich efektów." - Olga D. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Marcin
(Dobrodzień)
5.0
Marcin (Dobrodzień)
Dodano: 19 lutego 2018
Tytuł:
"Wszystko okay"
Miła atmosfera, pełen luzik, zero stresu
Zabieg:
Przeszczep włosów FUE u mężczyzn (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
aga
5.0
aga
Dodano: 29 maja 2019
Tytuł:
"polecam"
mila i sympatyczna obsluga ,
Zabieg:
Terapia osoczem bogatopłytkowym Angel System (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Daniel
5.0
Daniel
Dodano: 17 marca 2019
Tytuł:
"Daniel"
Wszystko mi się podobało . Pełen profesjonalizm i miła atmosfera .
Zabieg:
Przeszczep włosów FUE u mężczyzn (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Ewa
5.0
Ewa
Dodano: 20 lutego 2019
Tytuł:
"Polecam fachowa obsluga"
Profesjonalna I szybka obsluga
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 8 października 2018
Tytuł:
"POLECAM"
dokładne i precyzyjne opowiedzenie o zabiegu i udzielenie szczegółowych odpowiedzi na mojeje zapytania
Dotyczy:
Konsultacja lekarska w zakresie przeszczepu włosów (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Jacek G
5.0
Jacek G
Dodano: 8 września 2018
Tytuł:
"zadowolony z zabiegu, na efekt muszę poczekać"
Obsluga, miła i profesionalna
Zabieg:
Przeszczep włosów FUE u mężczyzn (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Patryk Majerz
5.0
Patryk Majerz
Dodano: 6 września 2018
Tytuł:
"Profesjonalna klinika ze znakomitym podejściem"
Profesjonalne podejście personelu do pacjenta
Zabieg:
Przeszczep włosów FUE u mężczyzn (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Tomasz
5.0
Tomasz
Dodano: 30 sierpnia 2018
Tytuł:
"Polecam :)"
N/A
Miła atmosfera, profesjonalizm, customer care na bardzo dobrym poziomie
Zabieg:
Liposukcja brzucha (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Kasia
5.0
Kasia
Dodano: 13 czerwca 2018
Tytuł:
"Klinika warta polecania."
Nie mam żadnych uwag
Miła i fachowa obsługa.
Zabieg:
Stopy - leczenie nadpotliwości toksyną botulinową (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Izabela
4.0
Izabela
Dodano: 6 grudnia 2018
Tytuł:
"Super pielegniarki"
Profesjonalny i miły personel
Zabieg:
Liposukcja infradźwiękowa NIL - brzuch (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
Benita
4.0
Benita
Dodano: 5 września 2018
Tytuł:
"Doskonała klinika-polecam!"
Nie mam zastrzeżeń
Pełen profesjonalizm, zabieg doskonale wykonany, bardzo dobra opieka medyczna.
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
piotr
5.0
piotr
Dodano: 28 stycznia 2019
Tytuł:
"czysto profesjonalnie i przyjaznie"
Zabieg:
Przeszczep włosów FUE u mężczyzn (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Tomasz
5.0
Tomasz
Dodano: 21 września 2018
Tytuł:
"Pełen profesjonalizm"
Zabieg:
Przeszczep włosów FUE u mężczyzn (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Damian
5.0
Damian
Dodano: 22 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 
Łukasz
5.0
Łukasz
Dodano: 15 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja lekarska w zakresie przeszczepu włosów (maj 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Sandelewski
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska