Silesia Med opinie

ocena 4.5 / 5 (8 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Silesia Med została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 8 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

8 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena pacjentów Tourmedica.pl:
Znakomita:
(4)
(4)
Bardzo dobra:
(4)
(4)
Dobra:
(0)
(0)
Słaba:
(0)
(0)
Bardzo słaba:
(0)
(0)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Elżbieta
4.0
Elżbieta
Dodano: 23 lutego 2018
Tytuł:
"Operacja przepukliny"
Brak informacji po zabiegu czy można pić, jeść, czy można wstać
Spokój, cisza, miłe panie w rejestracji
Zabieg:
Operacja przepukliny pępkowej z użyciem siatki (luty 2018)
 
Szczegóły 
Piotr
4.0
Piotr
Dodano: 15 lutego 2018
Tytuł:
"Super"
Opieka medyczna
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (luty 2018)
 
Szczegóły 
Wojciech
4.0
Wojciech
Dodano: 24 stycznia 2018
Tytuł:
"Nie polecam."
Ginekomastia wizyta 150 zł, a nie zrobią zabiegu, to po co się ogłaszają
Recepcja ok.
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Jan Szczotka
 
Szczegóły 
GRISZA
4.0
GRISZA
Dodano: 23 listopada 2017
Tytuł:
"Polecam to miejsce"
Wolałbym żeby lekarz wywoływał, kto ma wejść do gabinetu
Bardzo mili i kompetentni pracownicy
Zabieg:
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (listopad 2017)
 
Szczegóły 
Krzysztof
5.0
Krzysztof
Dodano: 17 lipca 2018
Tytuł:
"tak powinna wyglądać służba zdrowia, nie chcę darmowego leczenia i nie chcę płacić przymusowego haraczu na zus"
brak
brak zastrzeżeń , wszystko na wysokim poziomie, troskliwość personelu ,smaczny catering , czysto.
Zabieg:
Operacje i leczenie barku (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Jarosław Stępniakowski
 
Szczegóły 
Krzysztof
5.0
Krzysztof
Dodano: 29 czerwca 2018
Tytuł:
"Wizyta spełniła moje oczekiwania"
Brak
Szybka i profesjonalna obsługa, krótki czas oczekiwania,
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Jarosław Stępniakowski
 
Szczegóły 
Henryk Nocoń
5.0
Henryk Nocoń
Dodano: 25 marca 2018
Tytuł:
"Jeśli potrzebujesz pomocy chirurga, to tylko w Grzawie."
Nie mam żadnych uwag.
Choroba, operacja... to oczywiście nie są przyjemne sprawy, ale jeśli już musiałem przez to przejść, to tu w Grzawie odbyło się to w możliwie najlepszy sposób. Fachowy personel medyczny, sprawny przebieg wszelkich procedur, komfortowe "hotelowe" warunki pobytu, a wszystko w miłej i troskliwej atmosferze. I jeszcze jedna kwestia istotna dla tych, którzy tak jak ja chcieliby skorzystać z usługi na zasadach komercyjnych - bardzo konkurencyjne ceny. Szczerze polecam.
Zabieg:
Wycięcie pęcherzyka żółciowego laparoskopowo (marzec 2018)
 
Szczegóły 
Kamil
5.0
Kamil
Dodano: 30 października 2017
Tytuł:
"Polecam"
Zabieg:
Operacja plastyczna krzywej przegrody nosowej (październik 2017)
Lekarz:
lek. Adam Synowski
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.