4,7 / 5   (219 ocen)

Opinie z internetu

Placówka Skin Laser Lubelscy - Katowice została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 219 opinii użytkowników z 4 różnych źródeł internetowych.

4,7

219 ocen
(z 4 źródeł)
4,7 / 5  (11 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,4 / 5  (62 ocen placówki na Google.pl)
4,8 / 5  (75 ocen placówki na Facebook.pl)
5,0 / 5  (71 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Skin Laser Lubelscy to Klinika Medycyny Estetycznej, w której przeprowadza się takie zabiegi jak: lifting twarzy, odmładzanie i mezoterapia, fotoodmładzanie, modelowanie sylwetki, depilacja laserowa, przeszczep włosów i zagęszczanie, laseroterapia, usuwanie blizn i przebarwień. Umawiam do placówki kilkunastu klientów tygodniowo. Nieustannie otrzymuję opinie od pacjentów kliniki potwierdzające profesjonalizm personelu kliniki - zarówno lekarzy, jak i reszty. Cieszy mnie zadowolenie klientów, które słyszę w ich głosie, po odbyciu wizyty w tej klinice"

Jerzy L. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Karina
25 lipca 2017
5,0
5,0 - Karina
Zabieg odbył się 19 lipca, jestem bardzo zadowolona choć jeszcze bardzo obolała i opuchneta.Obecnie chodzę na masaże drenujące. Także szczerze polecam zabieg Vaser Lipo. Pozdrawiam Karina
Zabieg:  
Liposukcja ultradźwiękowa Vaser Lipo - uda zewnętrzne i wewnętrzne (lipiec 2017)
 
Szczegóły
Marcin
7 lutego 2018
5,0

Opinia odnośnie zabiegu SAFER

5,0 - Marcin
Profesjonalne podejście do pacjenta, luźna atmosfera i wrażenie że jest się na prawdę uważnie słuchanym. PS. Przepyszne placki z serem w cenie zabiegu :)
Zabieg:  
Przeszczep włosów metodą SAFER u mężczyzn (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Katarzyna Mierzwińska
 
Szczegóły
zadowolona
25 stycznia 2018
5,0

Mogę polecić tą placówkę innym osobom, które potrzebują pomocy

5,0 - zadowolona
Bardzo dobra opieka podczas zabiegu, jestem zadowolona z Pani doktor i z pielęgniarek
Zabieg:  
Zabiegi przeszczepiania włosów (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Katarzyna Mierzwińska
 
Szczegóły
Dawid
16 lutego 2018
4,0

Sceptycznie nastawiony przed zabiegiem, ale po - usatysfakcjonowany :-)

4,0 - Dawid
Pani Katarzyna Mierzwiniska to świetna osoba i profesjonalistka !! Można swoją łysinę oddać w Jej sprawne ręce :-) Jestem zadowolony ! Pozdrawiam
Zabieg:  
Przeszczep włosów metodą SAFER u mężczyzn (luty 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Katarzyna Mierzwińska
 
Szczegóły
Karina
27 czerwca 2017
5,0
5,0 - Karina
Jestem zadowolona z konsultacji :)
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie medycyny estetycznej (czerwiec 2017)
 
Szczegóły
Marek
25 października 2017
5,0

KLINIKA MARZEŃ

5,0 - Marek
kultura osobista
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie medycyny estetycznej (październik 2017)
Lekarz:  
lek. Krystyna Lubelska
 
Szczegóły
Tomasz
(Gliwice)
12 października 2018
5,0

Bardzo zadowolony

5,0 - Tomasz
Ogólnie bardzo dobre wrażenie
Zabieg:  
Przeszczep włosów metodą SAFER u mężczyzn (wrzesień 2018)
 
Szczegóły
Tomasz
(Gliwice)
31 lipca 2018
5,0

Bardzo zadowolony

5,0 - Tomasz
Podobało mi się podejście do pacjenta,sam wystrój wnętrza kliniki oraz personel.W zasadzie mogę polecić to miejsce każdemu,który chce coś zmienić w swoim wizerunku.
Zabieg:  
Przeszczep włosów metodą SAFER u mężczyzn (lipiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Katarzyna Mierzwińska
 
Szczegóły
Tomasz
21 lutego 2019
4,0

Wszystko na plus czekam na efekt koncowy

4,0 - Tomasz
Profesjonalne prowadzeni i opieka podczas zabiegu
Zabieg:  
Liposukcja - leczenie ginekomastii (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Jakub Sazanów-Lubelski
 
Szczegóły
Zinedine Z
24 września 2018
4,0

Polecam

4,0 - Zinedine Z
Bardzo miły personel.
Zabieg:  
Przeszczep włosów metodą SAFER u mężczyzn (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Katarzyna Mierzwińska
 
Szczegóły
Katarzyna
5 maja 2017
5,0
5,0 - Katarzyna
Zabieg:  
Ulthera - lifting czoła wraz usuwaniem kurzych łapek (kwiecień 2017)
Lekarz:  
lek. Krystyna Lubelska
 
Szczegóły