ocena 4.7 / 5 (11 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
9:00 - 19:00
wtorek
9:00 - 20:00
środa
9:00 - 20:00
czwartek
9:00 - 20:00
piątek
9:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Skin Laser Lubelscy - Katowice została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 11 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

11 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Skin Laser Lubelscy to Klinika Medycyny Estetycznej, w której przeprowadza się takie zabiegi jak: lifting twarzy, odmładzanie i mezoterapia, fotoodmładzanie, modelowanie sylwetki, depilacja laserowa, przeszczep włosów i zagęszczanie, laseroterapia, usuwanie blizn i przebarwień. Umawiam do placówki kilkunastu klientów tygodniowo. Nieustannie otrzymuję opinie od pacjentów kliniki potwierdzające profesjonalizm personelu kliniki - zarówno lekarzy, jak i reszty. Cieszy mnie zadowolenie klientów, które słyszę w ich głosie, po odbyciu wizyty w tej klinice" - Jerzy L. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Karina
5.0
Karina
Dodano: 25 lipca 2017
Zabieg odbył się 19 lipca, jestem bardzo zadowolona choć jeszcze bardzo obolała i opuchneta.Obecnie chodzę na masaże drenujące. Także szczerze polecam zabieg Vaser Lipo. Pozdrawiam Karina
Zabieg:
Liposukcja ultradźwiękowa Vaser Lipo - uda zewnętrzne i wewnętrzne (lipiec 2017)
 
Szczegóły 
Marcin
5.0
Marcin
Dodano: 7 lutego 2018
Tytuł:
"Opinia odnośnie zabiegu SAFER"
Profesjonalne podejście do pacjenta, luźna atmosfera i wrażenie że jest się na prawdę uważnie słuchanym. PS. Przepyszne placki z serem w cenie zabiegu :)
Zabieg:
Przeszczep włosów metodą SAFER u mężczyzn (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Katarzyna Mierzwińska
 
Szczegóły 
zadowolona
5.0
zadowolona
Dodano: 25 stycznia 2018
Tytuł:
"Mogę polecić tą placówkę innym osobom, które potrzebują pomocy"
Bardzo dobra opieka podczas zabiegu, jestem zadowolona z Pani doktor i z pielęgniarek
Zabieg:
Zabiegi przeszczepiania włosów (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Katarzyna Mierzwińska
 
Szczegóły 
Dawid
4.0
Dawid
Dodano: 16 lutego 2018
Tytuł:
"Sceptycznie nastawiony przed zabiegiem, ale po - usatysfakcjonowany :-)"
Pani Katarzyna Mierzwiniska to świetna osoba i profesjonalistka !! Można swoją łysinę oddać w Jej sprawne ręce :-) Jestem zadowolony ! Pozdrawiam
Zabieg:
Przeszczep włosów metodą SAFER u mężczyzn (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Katarzyna Mierzwińska
 
Szczegóły 
Karina
5.0
Karina
Dodano: 27 czerwca 2017
Jestem zadowolona z konsultacji :)
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie medycyny estetycznej (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Marek
5.0
Marek
Dodano: 25 października 2017
Tytuł:
"KLINIKA MARZEŃ"
kultura osobista
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie medycyny estetycznej (październik 2017)
Lekarz:
lek. Krystyna Lubelska
 
Szczegóły 
Tomasz
(Gliwice)
5.0
Tomasz (Gliwice)
Dodano: 12 października 2018
Tytuł:
"Bardzo zadowolony"
Ogólnie bardzo dobre wrażenie
Zabieg:
Przeszczep włosów metodą SAFER u mężczyzn (wrzesień 2018)
 
Szczegóły 
Tomasz
(Gliwice)
5.0
Tomasz (Gliwice)
Dodano: 31 lipca 2018
Tytuł:
"Bardzo zadowolony"
Podobało mi się podejście do pacjenta,sam wystrój wnętrza kliniki oraz personel.W zasadzie mogę polecić to miejsce każdemu,który chce coś zmienić w swoim wizerunku.
Zabieg:
Przeszczep włosów metodą SAFER u mężczyzn (lipiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Katarzyna Mierzwińska
 
Szczegóły 
Tomasz
4.0
Tomasz
Dodano: 21 lutego 2019
Tytuł:
"Wszystko na plus czekam na efekt koncowy"
Profesjonalne prowadzeni i opieka podczas zabiegu
Zabieg:
Liposukcja - leczenie ginekomastii (luty 2019)
Lekarz:
lek. Jakub Sazanów-Lubelski
 
Szczegóły 
Zinedine Z
4.0
Zinedine Zidane
Dodano: 24 września 2018
Tytuł:
"Polecam"
Bardzo miły personel.
Zabieg:
Przeszczep włosów metodą SAFER u mężczyzn (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Katarzyna Mierzwińska
 
Szczegóły 
Katarzyna
5.0
Katarzyna
Dodano: 5 maja 2017
Zabieg:
Ulthera - lifting czoła wraz usuwaniem kurzych łapek (kwiecień 2017)
Lekarz:
lek. Krystyna Lubelska
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska