Klinika Medyczna Wilmed opinie

ocena 4.6 / 5 (17 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Klinika Medyczna Wilmed została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 17 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

17 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Klinika Medyczna Wilmed jest placówką specjalizującą się w chirurgii ogólnej, plastycznej, onkologicznej, proktologii oraz dermatologii. Operacje i zabiegi wykonywane w klinice, dzięki zastosowaniu nowoczesnych technik chirurgicznych nie wymagają długiej hospitalizacji. Co więcej podczas pobytu w klinice, po każdym zabiegu czy operacji, pacjenci mają zapewnioną stałą opiekę pielęgniarską i lekarską. Klienci podkreślają, że standard tej placówki jest naprawdę wysoki. Od samego wejścia czuje się, że trafiło się w dobre ręce. Organizacja również stoi na bardzo wysokim poziomie. Wypracowane procedury zabiegowe, dbałość o pacjentów, porządek, miła atmosfera i doświadczona kadra lekarska to niepodważalne atuty tej placówki." - Paulina K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Piotr
(Wielka Brytania)
5.0
Piotr (Wielka Brytania)
Dodano: 6 listopada 2017
Tytuł:
"Superb"
mila obsługa, fachowe doradztwo, genialna opieka
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (październik 2017)
Lekarz:
lek. Piotr Ciszewski
 
Szczegóły 
mm1406
(Warszawa)
4.0
mm1406 (Warszawa)
Dodano: 22 lutego 2018
Tytuł:
"Klinika dobrych praktyk"
Lekarz prowadzący, miejsce jako takie, obsługa recepcji oraz pielęgniarska
Zabieg:
Operacja przepukliny pępkowej z użyciem siatki (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Piotr Ciszewski
 
Szczegóły 
Rafał
4.0
Rafał
Dodano: 22 lutego 2018
Tytuł:
"Polecam"
Cena😱😭
Miło, sympatycznie, Doktor Mistrz!!!
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (luty 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ciszewski
 
Szczegóły 
Hamdi
(Warszawa)
5.0
Hamdi (Warszawa)
Dodano: 31 stycznia 2018
Tytuł:
"Po konsultacji lekarzem"
Parking nie ma
Sympatyczne personel
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ciszewski
 
Szczegóły 
Mateusz
4.0
Mateusz
Dodano: 17 stycznia 2018
Tytuł:
"Super polecam"
Dobra wyluzowana atmosfera, zostałem profesjonalnie przebadany i umówiony na zabieg
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:
prof. nadzw. dr hab. n. med. Paweł Szychta
 
Szczegóły 
Mariusz
4.0
Mariusz
Dodano: 8 stycznia 2018
Tytuł:
"Konsultacja chirurgiczna"
Fachowa i szczegółowa informacja medyczna.
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ciszewski
 
Szczegóły 
Paulina
5.0
Paulina
Dodano: 20 listopada 2018
Tytuł:
"Polecam klinikę Wilmed"
Wizyta przebiegła sprawnie w miłej atmosferze.
Zabieg:
Operacje plastyczne piersi (listopad 2018)
Lekarz:
prof. nadzw. dr hab. n. med. Paweł Szychta
 
Szczegóły 
Tomasz szymanski
5.0
Tomasz szymanski
Dodano: 8 listopada 2018
Tytuł:
"Przepuklina pachwinowa"
Opieka i atmosfera w klinice
Zabieg:
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (październik 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ciszewski
 
Szczegóły 
J.L
5.0
J.L
Dodano: 25 września 2018
Tytuł:
"Klinika godna polecenia."
Brak.
Doskonała obsługa rejestracyjna. Wielkie uznanie dla dr P. Ciszewskiego oraz Pana oraz całej ekipy asystującej przy zabieg - profesjonaliści.
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ciszewski
 
Szczegóły 
Klaudia
5.0
Klaudia
Dodano: 14 czerwca 2018
Tytuł:
"Biopsja"
Wysokie ceny :(
Bardzo miła i profesjonalna wizyta
Zabieg:
Operacja usunięcia guzka / guza piersi (maj 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ciszewski
 
Szczegóły 
Piotrek
5.0
Piotrek
Dodano: 11 marca 2018
Tytuł:
"Perfekcja i profesjonalizm"
Podejście profesjonalne do pacjenta, pełen profesjonalizm pracowników, miła atmosfera.
Zabieg:
Chirurgiczne leczenie ginekomastii gruczołowej (marzec 2018)
Lekarz:
prof. nadzw. dr hab. n. med. Paweł Szychta
 
Szczegóły 
Krystian
4.0
Krystian
Dodano: 5 marca 2019
Tytuł:
"Polecam zdecydowanie"
Miła przyjazna atmosfera
Zabieg:
Leczenie ginekomastii (luty 2019)
Lekarz:
lek. Piotr Ciszewski
 
Szczegóły 
Dariusz
4.0
Dariusz
Dodano: 3 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam klinikę Wilmed"
Podobało mi się podejście lekarza jak i zarówno reszty personelu. Profesjonalna obsługa. Polecam klinikę wilmed w 100%
Zabieg:
Operacje przepukliny pępkowej (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Ciszewski
 
Szczegóły 
Rafał. K
4.0
Rafał. K
Dodano: 20 kwietnia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Miła troskliwa atmosfera polecam!!! Doktor P. Ciszewski wspaniały!!!
Lekarz:
lek. Piotr Ciszewski
 
Szczegóły 
Łukasz
5.0
Łukasz
Dodano: 22 maja 2017
Zabieg:
Operacja wodniaka jądra (maj 2017)
Lekarz:
lek. Piotr Ciszewski
 
Szczegóły 
Ewelina
5.0
Ewelina
Dodano: 22 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja dermatologiczna (maj 2017)
Lekarz:
lek. Iwona Świdzińska
 
Szczegóły 
Dawid
5.0
Dawid
Dodano: 21 marca 2017
Zabieg:
Leczenie ginekomastii (marzec 2017)
Lekarz:
prof. nadzw. dr hab. n. med. Paweł Szychta
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.