Stadmedica Centrum Medyczne opinie

ocena 4.6 / 5 (40 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Stadmedica Centrum Medyczne została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 40 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w centrum medycznym.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

40 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena pacjentów Tourmedica.pl:
Znakomita:
(25)
(25)
Bardzo dobra:
(15)
(15)
Dobra:
(0)
(0)
Słaba:
(0)
(0)
Bardzo słaba:
(0)
(0)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Marciniak Marzanna
5.0
Marciniak Marzanna
Dodano: 7 czerwca 2019
Tytuł:
"Jest super polecam klinikę."
Czysto miło i przyjemnie
Zabieg:
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych (maj 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Gosia
5.0
Gosia
Dodano: 7 maja 2019
Tytuł:
"Klinika godna polecenia"
Miła kadra
Zabieg:
Modelowanie łydek własnym tłuszczem (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Milena Dybowska
5.0
Milena Dybowska
Dodano: 26 kwietnia 2019
Tytuł:
"Wspaniały pobyt .Polecam!!!"
Nie ma takiej rzeczy.
Mój pobyt oceniam na bardzo udany- wszystko było na bardzo wysokim poziomie zadowolenia.
Zabieg:
Plastyka brzucha (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Katarzyna
5.0
Katarzyna
Dodano: 29 marca 2019
Tytuł:
"Polecam, cudowni lekarze i cały personel medyczny."
Indywidualne podejście do pacjenta z ogromną troską. Opieka przed i po operacji. Ogromne zaangażowanie całego zespołu operacyjnego i pań pielęgniarek. Pani Ewa to Anioł. Profesor i lekarze cudotworcy.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (marzec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Anna R.
5.0
Anna R.
Dodano: 5 stycznia 2019
Tytuł:
"Dziękuję Zespołowi w klinice Stadmedica :)"
Przemiła obsługa,atmosfera,opieka wszystko na najwyższym poziomie,czysto i przytulnie.Moze to dziwnie zabrzmi ale zateskniłam po wypisaniu,nie spodziewałam sie tak ciepłego klimatu w Stadmedica ,to był najlepszy wybór i bez zastanowienia wybrałabym ponownie.Dziekuje za wszystko :)
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (grudzień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Elżbieta
(Wałcz)
5.0
Elżbieta (Wałcz)
Dodano: 23 listopada 2018
Tytuł:
"Pozytywna"
Sposób rejestracji do lekarza, obsługa recepcjonistki, kultura osobista lekarza i jego profesionalizm
Dotyczy:
Konsultacja neurochirurgiczna (listopad 2018)
 
Szczegóły 
jerzy lis
5.0
jerzy lis
Dodano: 3 listopada 2018
Tytuł:
"j.kaminski.@pro.onet.pl"
bardzo dobra opieka
Zabieg:
Leczenie nietrzymania moczu u kobiet (maj 2018)
Lekarz:
dr n. med. Magdalena Mikulska-Jovanović
 
Szczegóły 
Sylwia
5.0
Sylwia
Dodano: 29 października 2018
Tytuł:
"Polecam"
Szybkosc obslugi, swietna kadra
Zabieg:
Leczenie nietrzymania moczu (NTM) (październik 2018)
Lekarz:
lek. Joanna Wasiuta-Śniegowska
 
Szczegóły 
Dawid
5.0
Dawid
Dodano: 24 października 2018
Tytuł:
"Polecam bardzo warto tam pójść ."
Dobre podejście do pacjenta. Szybkie załatwienie sprawy. Bardzo miła atmosfera.
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Waldemar Weiss
 
Szczegóły 
Elżbieta
(Wałcz)
5.0
Elżbieta (Wałcz)
Dodano: 22 października 2018
Tytuł:
"sprawnie, szybko"
-
organizacja
Zabieg:
Leczenie chorób kręgosłupa (październik 2018)
Lekarz:
lek. Maciej Prywiński
 
Szczegóły 
Ewa
5.0
Ewa
Dodano: 10 października 2018
Tytuł:
"Rewelacja!"
Profesjonalizm i podejście do pacjenta całego personelu
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (październik 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Iza
5.0
Iza
Dodano: 9 października 2018
Tytuł:
"Opinia pozytywna"
Kompetencje lekarza, przeprowadzenie wyczerpujące wywiadu medycznego przez lekarza, wyjaśnienie stanu zdrowia - postawienie diagnozy, sprawna obsługa w punkcie obsługi pacjenta przed wizytą lekarska, nowoczesny budynek
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (październik 2018)
Lekarz:
lek. Przemysław Stężała
 
Szczegóły 
Elżbieta
(Wałcz)
5.0
Elżbieta (Wałcz)
Dodano: 4 października 2018
Tytuł:
"Publiczne podmioty lecznicze powinny uczyć się gospodarności od prywatnych."
Wszystko mi się podobało. Przestrzeń, czystość, bez kolejek, płatność kartą.
Dotyczy:
Konsultacja neurochirurgiczna (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Maciej Prywiński
 
Szczegóły 
Patrycja
(Piła)
5.0
Patrycja (Piła)
Dodano: 20 września 2018
Tytuł:
"POLECAM!!!"
Bardzo profesjonalnie i przyjazne miejsce ;)
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Piotrek B
5.0
Piotrek B
Dodano: 6 lipca 2018
Tytuł:
"Opinia osobista"
Sympatyczne i fachowe podejście lekarza do pacjenta. Opieka po zabiegu idealna.spełniająca oczekiwania
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Jacek Szopiński
Patrycja
(Piła)
5.0
Patrycja (Piła)
Dodano: 14 czerwca 2018
Tytuł:
"Polecam!!"
Profesjonalne podejście do pacjenta, otrzymałam odpowiedzi na wszystkie dręczące mnie pytania.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Ewa
5.0
Ewa
Dodano: 14 czerwca 2018
Tytuł:
"Implanty piersi"
Fachowa obsluga i indywidualne podejście do pacjenta
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Anka
5.0
Anka
Dodano: 11 maja 2018
Tytuł:
"Rewelacja"
Klinika rewelacja jestem bardzo zadowolona przemiła opieka wszystko jak powinno być.
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Marcin
(Kobylnica)
5.0
Marcin (Kobylnica)
Dodano: 25 kwietnia 2018
Tytuł:
"Udana wizyta zgodna z planem."
Nie podano konkretnej ceny.
Obiekt i komunikatywny doktor.
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 21 marca 2018
Tytuł:
"Bardzo miły personel ,pełen profesjonalizm."
Nie mam zastrzeżeń
Podejście do pacjenta
Zabieg:
Powiększanie piersi (marzec 2018)
 
Szczegóły 
Jusia tralalusia
5.0
Jusia tralalusia
Dodano: 4 marca 2018
Tytuł:
"Profesjonalizm"
Profesjonalizm 🙂, wspaniała opieka.
Zabieg:
Powiększanie piersi (luty 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Daria
5.0
Daria
Dodano: 2 marca 2018
Tytuł:
"Bardzo miła i konkretna wizyta spełniająca oczekiwania"
podejście do pacjenta, fachowość
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Marzanka
4.0
Marzanka
Dodano: 8 maja 2019
Tytuł:
"Zachwycająca opieka."
Uprzejma obsługa,czyste sale,fachową opieka i....smaczne,elegancko podane posiłki.
Zabieg:
Leczenie operacyjne żylaków kończyn dolnych (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Grzela
 
Szczegóły 
Magda
4.0
Magda
Dodano: 26 kwietnia 2019
Tytuł:
"wspaniała opieka ,pełen profesjonalizm z całego serca polecam"
profesjonalizm ,wspaniała opieka
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (marzec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Weronika
4.0
Weronika
Dodano: 26 kwietnia 2019
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona"
Przyjemnie, szybko, miła obsługa
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Justyna
4.0
Justyna
Dodano: 10 kwietnia 2019
Tytuł:
"Powiększenie piersi"
Opieka na najwyższym poziomie.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (marzec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Weronika
4.0
Weronika
Dodano: 3 kwietnia 2019
Tytuł:
"Polecam każdemu, kto chce wybrać placówkę w której zostanie otoczony wykwafilikowaną I przemiłą opieką"
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Muszę przyznać, że persolnem medyczny na jak najwyższym poziomie, pielęgniarki które się mną opiekowały całkowicie spełniły moje oczekiwania. Nie przypuszczałam, że kiedykolwiek dobrze poczuje się w ,,szpitalnym światku,,.
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (marzec 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Piotr
4.0
Piotr
Dodano: 5 lutego 2019
Tytuł:
"Konsultacja nt.żylaków"
Wszystko sprawnie
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Brazis
 
Szczegóły 
Kamil
4.0
Kamil
Dodano: 23 stycznia 2019
Tytuł:
"Plastyka nosa"
Placówka na medal!
Zabieg:
Operacje plastyczne nosa (styczeń 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Katarzyna
4.0
Katarzyna
Dodano: 25 października 2018
Tytuł:
"Polecam, cudowni lekarze."
Dług i termin oczekiwania.
Bardzo normalne i jednocześnie konkretne omówienie mojej potrzeby.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Bogumiła
4.0
Bogumiła
Dodano: 11 października 2018
Tytuł:
"Polecam."
Nie ma
Obsluga. Podejscie lekarza.
Dotyczy:
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Wiesław Jundziłł
 
Szczegóły 
Paweł
(Bydgoszcz)
4.0
Paweł (Bydgoszcz)
Dodano: 3 października 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolony z zabiegu jak i całej reszty."
Miła opieka pielegniarki
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Gusia
4.0
Gusia
Dodano: 29 sierpnia 2018
Tytuł:
"BEATA"
Profesjonalna opieka wydawalo się jakby poza mną nikogo innego nie było. Pani Beatka jest Pani wielka.dziękuję
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (sierpień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Ewa
4.0
Ewa
Dodano: 24 sierpnia 2018
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolona"
Nie było takiej
Czystość i poczucie przebywania w godnej zaufania placówce wyposażenie wnętrz oraz pełna informacja na ekranach elektronicznych jak i informatorach banerowych. Ciepłe wnętrze zaopatrzone w szafy z napojami oraz słodką przekąską.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (sierpień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
DARIA
4.0
DARIA
Dodano: 4 kwietnia 2018
Tytuł:
"Bardzo dobra opieka fachowa"
Bardzo dobra opieka fachowa, miły personel, pomocny,
Zabieg:
Powiększanie piersi (marzec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Alicja
5.0
Alicja
Dodano: 7 czerwca 2019
Tytuł:
"Szybko i profesjonalnie"
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (maj 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Aleksandra
5.0
Aleksandra
Dodano: 22 maja 2019
Tytuł:
"Polecam!"
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Maciej Müller
 
Szczegóły 
Dorota
5.0
Dorota
Dodano: 26 lipca 2018
Tytuł:
"Pełen Profesjonalizm"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Monika
(Włocławek)
4.0
Monika (Włocławek)
Dodano: 10 września 2018
Tytuł:
"Polecam"
Zabieg:
Zmniejszenie piersi (sierpień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 
Paweł
(Bydgoszcz)
4.0
Paweł (Bydgoszcz)
Dodano: 27 lipca 2018
Tytuł:
"Pozytywne miejsce"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska