4,7 / 5   (898 ocen)

Opinie z internetu

Placówka Stadmedica Centrum Medyczne została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 898 opinii użytkowników z 3 różnych źródeł internetowych.

4,7

898 ocen
(z 3 źródeł)
4,6 / 5  (51 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,6 / 5  (35 ocen placówki na Facebook.pl)
5,0 / 5  (812 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Marzanka
(Bydgoszcz)
8 maja 2019
4,0

Zachwycająca opieka

4,0 - Marzanka
Uprzejma obsługa,czyste sale,fachową opieka i....smaczne,elegancko podane posiłki.
Zabieg:  
Operacja żylaków nóg (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Grzela
 
Szczegóły
agnieszka
8 stycznia 2020
5,0

Opnia dotyczca zbiegu migdałków

5,0 - agnieszka
Placówka dołożyła wszelkich starań aby pobyt w szpitalu przebiegł bezstresowo, pełna troska o dobro pacjenta.
Zabieg:  
Operacje i leczenie migdałków (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Maciej Müller
 
Szczegóły
Wiesław
7 grudnia 2019
5,0

Tak trzymać

5,0 - Wiesław
Bez uwag
sympatyczny i fachowy personel.Bez uwag
Zabieg:  
Leczenie hemoroidów laserem (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Jacek Frasz
 
Szczegóły
Martyna
6 grudnia 2019
5,0

Operacja plastyczna nosa

5,0 - Martyna
Lekarze oraz pielęgniarki spełnili moje oczekiwania wręcz wzorowo! Nie mam się do czego przyczepić, i mogłabym operacje powtórzyć raz jeszcze, ale dzięki wykwalifikowanym lekarzom nie ma takiej potrzeby :) Jestem mega zadowolona z efektu i serdecznie polecam to miejsce wszystkim! :)
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (listopad 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Paulina
13 listopada 2019
5,0

Bardzo dobra klinika

5,0 - Paulina
Brak
Podejście do pacjenta, miła atmosfera
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (październik 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Wiesław Jundziłł
 
Szczegóły
Krzysztof
12 lipca 2019
5,0

Mega pozytywna

5,0 - Krzysztof
Ogólnie wszystko
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek górnych (czerwiec 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Marzanna M.
7 czerwca 2019
5,0

Jest super polecam klinikę.

5,0 - Marzanna M.
Czysto miło i przyjemnie
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych (maj 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Gosia
7 maja 2019
5,0

Klinika godna polecenia

5,0 - Gosia
Miła kadra
Zabieg:  
Modelowanie łydek własnym tłuszczem (kwiecień 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Milena D
(Turzno)
26 kwietnia 2019
5,0

Wspaniały pobyt .Polecam!!!

5,0 - Milena D
Nie ma takiej rzeczy.
Mój pobyt oceniam na bardzo udany- wszystko było na bardzo wysokim poziomie zadowolenia.
Zabieg:  
Plastyka brzucha (kwiecień 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Katarzyna
29 marca 2019
5,0

Polecam, cudowni lekarze i cały personel medyczny.

5,0 - Katarzyna
Indywidualne podejście do pacjenta z ogromną troską. Opieka przed i po operacji. Ogromne zaangażowanie całego zespołu operacyjnego i pań pielęgniarek. Pani Ewa to Anioł. Profesor i lekarze cudotworcy.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (marzec 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Anna R.
(Fabianki)
5 stycznia 2019
5,0

Dziękuję Zespołowi w klinice Stadmedica :)

5,0 - Anna R.
Przemiła obsługa,atmosfera,opieka wszystko na najwyższym poziomie,czysto i przytulnie.Moze to dziwnie zabrzmi ale zateskniłam po wypisaniu,nie spodziewałam sie tak ciepłego klimatu w Stadmedica ,to był najlepszy wybór i bez zastanowienia wybrałabym ponownie.Dziekuje za wszystko :)
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (grudzień 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Elżbieta
(Wałcz)
23 listopada 2018
5,0

Pozytywna

5,0 - Elżbieta
Sposób rejestracji do lekarza, obsługa recepcjonistki, kultura osobista lekarza i jego profesionalizm
Dotyczy:  
Konsultacja neurochirurgiczna (listopad 2018)
 
Szczegóły
jerzy L
3 listopada 2018
5,0

J.kaminski.@pro.onet.pl

5,0 - jerzy L
bardzo dobra opieka
Zabieg:  
Leczenie nietrzymania moczu u kobiet (maj 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Magdalena Mikulska-Jovanović
 
Szczegóły
Sylwia
29 października 2018
5,0

Polecam

5,0 - Sylwia
Szybkosc obslugi, swietna kadra
Zabieg:  
Leczenie nietrzymania moczu (NTM) (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Joanna Wasiuta-Śniegowska
 
Szczegóły
Dawid
(Kamień Krajeński)
24 października 2018
5,0

Polecam bardzo warto tam pójść .

5,0 - Dawid
Dobre podejście do pacjenta. Szybkie załatwienie sprawy. Bardzo miła atmosfera.
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Waldemar Weiss
 
Szczegóły
Elżbieta
(Wałcz)
22 października 2018
5,0

Sprawnie, szybko

5,0 - Elżbieta
-
organizacja
Zabieg:  
Leczenie chorób kręgosłupa (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Maciej Prywiński
 
Szczegóły
Ewa
10 października 2018
5,0

Rewelacja!

5,0 - Ewa
Profesjonalizm i podejście do pacjenta całego personelu
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (październik 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Iza
(Cieślin)
9 października 2018
5,0

Opinia pozytywna

5,0 - Iza
Kompetencje lekarza, przeprowadzenie wyczerpujące wywiadu medycznego przez lekarza, wyjaśnienie stanu zdrowia - postawienie diagnozy, sprawna obsługa w punkcie obsługi pacjenta przed wizytą lekarska, nowoczesny budynek
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Przemysław Stężała
 
Szczegóły
Elżbieta
(Wałcz)
4 października 2018
5,0

Publiczne podmioty lecznicze powinny uczyć się gospodarności od prywatnych.

5,0 - Elżbieta
Wszystko mi się podobało. Przestrzeń, czystość, bez kolejek, płatność kartą.
Dotyczy:  
Konsultacja neurochirurgiczna (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Maciej Prywiński
 
Szczegóły
Patrycja
(Piła)
20 września 2018
5,0

POLECAM!!!

5,0 - Patrycja
Bardzo profesjonalnie i przyjazne miejsce ;)
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (wrzesień 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Piotrek B
6 lipca 2018
5,0

Opinia osobista

5,0 - Piotrek B
Sympatyczne i fachowe podejście lekarza do pacjenta. Opieka po zabiegu idealna.spełniająca oczekiwania
Zabieg:  
Operacje przepukliny pachwinowej (czerwiec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Jacek Szopiński
Patrycja
(Piła)
14 czerwca 2018
5,0

Polecam!!

5,0 - Patrycja
Profesjonalne podejście do pacjenta, otrzymałam odpowiedzi na wszystkie dręczące mnie pytania.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Ewa
14 czerwca 2018
5,0

Implanty piersi

5,0 - Ewa
Fachowa obsluga i indywidualne podejście do pacjenta
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Anka
11 maja 2018
5,0

Rewelacja

5,0 - Anka
Klinika rewelacja jestem bardzo zadowolona przemiła opieka wszystko jak powinno być.
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Marcin
(Kobylnica)
25 kwietnia 2018
5,0

Udana wizyta zgodna z planem.

5,0 - Marcin
Nie podano konkretnej ceny.
Obiekt i komunikatywny doktor.
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2018)
 
Szczegóły
Anna
21 marca 2018
5,0

Bardzo miły personel ,pełen profesjonalizm.

5,0 - Anna
Nie mam zastrzeżeń
Podejście do pacjenta
Zabieg:  
Powiększanie piersi (marzec 2018)
 
Szczegóły
Jusia T
4 marca 2018
5,0

Profesjonalizm

5,0 - Jusia T
Profesjonalizm 🙂, wspaniała opieka.
Zabieg:  
Powiększanie piersi (luty 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Daria
2 marca 2018
5,0

Bardzo miła i konkretna wizyta spełniająca oczekiwania

5,0 - Daria
podejście do pacjenta, fachowość
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (luty 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Michal
9 stycznia 2020
4,0

Wszystko w jak najlepszym porządku

4,0 - Michal
Obsługa
Zabieg:  
Operacja przegrody nosa z korekcją małżowin nosowych (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Maciej Müller
 
Szczegóły
Ewelina N.
11 października 2019
4,0

Najlepsza przychodnia!!! Najlepsi Lekarze!!!

4,0 - Ewelina N.
Profesjonalizm lekarzy na najwyższym poziomie
Zabieg:  
Operacje plastyczne piersi (wrzesień 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Sandra
17 września 2019
4,0

Życzliwy i bardzo pomocny personel

4,0 - Sandra
Obsluga klienta oraz przeprowadzony zabieg
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (lipiec 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Marek
5 września 2019
4,0

+++

4,0 - Marek
Wszystko było w jak najlepszym porządku
Zabieg:  
Operacja żylaków nóg (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Wiesław Jundziłł
 
Szczegóły
Magda
(Olsztyn)
26 kwietnia 2019
4,0

Wspaniała opieka ,pełen profesjonalizm z całego serca polecam

4,0 - Magda
profesjonalizm ,wspaniała opieka
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (marzec 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Weronika
26 kwietnia 2019
4,0

Jestem bardzo zadowolona

4,0 - Weronika
Przyjemnie, szybko, miła obsługa
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (kwiecień 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Justyna
(Nowe Dąbie)
10 kwietnia 2019
4,0

Powiększenie piersi

4,0 - Justyna
Opieka na najwyższym poziomie.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami okrągłymi (marzec 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Weronika
3 kwietnia 2019
4,0

Polecam każdemu, kto chce wybrać placówkę w której zostanie otoczony wykwafilikowaną I przemiłą opieką

4,0 - Weronika
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Muszę przyznać, że persolnem medyczny na jak najwyższym poziomie, pielęgniarki które się mną opiekowały całkowicie spełniły moje oczekiwania. Nie przypuszczałam, że kiedykolwiek dobrze poczuje się w ,,szpitalnym światku,,.
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (marzec 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Piotr
5 lutego 2019
4,0

Konsultacja nt.żylaków

4,0 - Piotr
Wszystko sprawnie
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Paweł Brazis
 
Szczegóły
Kamil
(Strzelno)
23 stycznia 2019
4,0

Plastyka nosa

4,0 - Kamil
Placówka na medal!
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (styczeń 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Katarzyna
25 października 2018
4,0

Polecam, cudowni lekarze.

4,0 - Katarzyna
Dług i termin oczekiwania.
Bardzo normalne i jednocześnie konkretne omówienie mojej potrzeby.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (październik 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Bogumiła
11 października 2018
4,0

Polecam.

4,0 - Bogumiła
Nie ma
Obsluga. Podejscie lekarza.
Dotyczy:  
Konsultacja z chirurgiem naczyniowym (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Wiesław Jundziłł
 
Szczegóły
Paweł
(Bydgoszcz)
3 października 2018
4,0

Jestem bardzo zadowolony z zabiegu jak i całej reszty.

4,0 - Paweł
Miła opieka pielegniarki
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (wrzesień 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Gusia
29 sierpnia 2018
4,0

BEATA

4,0 - Gusia
Profesjonalna opieka wydawalo się jakby poza mną nikogo innego nie było. Pani Beatka jest Pani wielka.dziękuję
Zabieg:  
Zmniejszenie piersi (sierpień 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Ewa
(Konin)
24 sierpnia 2018
4,0

Jestem bardzo zadowolona

4,0 - Ewa
Nie było takiej
Czystość i poczucie przebywania w godnej zaufania placówce wyposażenie wnętrz oraz pełna informacja na ekranach elektronicznych jak i informatorach banerowych. Ciepłe wnętrze zaopatrzone w szafy z napojami oraz słodką przekąską.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (sierpień 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
DARIA
4 kwietnia 2018
4,0

Bardzo dobra opieka fachowa

4,0 - DARIA
Bardzo dobra opieka fachowa, miły personel, pomocny,
Zabieg:  
Powiększanie piersi (marzec 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Patryk
25 września 2019
5,0

Opinia

5,0 - Patryk
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Maciej Tworkiewicz
 
Szczegóły
Alicja
7 czerwca 2019
5,0

Szybko i profesjonalnie

5,0 - Alicja
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (maj 2019)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Aleksandra
22 maja 2019
5,0

Polecam!

5,0 - Aleksandra
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Maciej Müller
 
Szczegóły
Dorota
(Toruń)
26 lipca 2018
5,0

Pełen Profesjonalizm

5,0 - Dorota
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Eugeniusz
18 września 2019
4,0

Zabieg przegrody nosowej

4,0 - Eugeniusz
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Maciej Müller
 
Szczegóły
Monika
(Włocławek)
10 września 2018
4,0

Polecam

4,0 - Monika
Zabieg:  
Zmniejszenie piersi (sierpień 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły
Paweł
(Bydgoszcz)
27 lipca 2018
4,0

Pozytywne miejsce

4,0 - Paweł
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2018)
Lekarz:  
prof. nadzw. dr hab. n. med. Henryk Witmanowski
 
Szczegóły