4,3 / 5   (2020 ocen)

Opinie z internetu

Placówka Swissmed Centrum Zdrowia S.A. została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.3 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 2020 opinii użytkowników z 4 różnych źródeł internetowych.

4,3

2020 ocen
(z 4 źródeł)
4,6 / 5  (92 ocen placówki na Tourmedica.pl)
3,3 / 5  (61 ocen placówki na Google.pl)
4,4 / 5  (87 ocen placówki na Facebook.pl)
5,0 / 5  (1780 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Centrum Zdrowia Swissmed SA – Szpital i Przychodnia to wielospecjalistyczna nowoczesna placówka medyczna, świadcząca swoje usługi na terenie Gdańska. Wśród oferty znajdują się zabiegi i operacje chirurgiczne oraz szeroko rozwinięta diagnostyka. Można tutaj poddać się zabiegom z dziedziny okulistyki, chirurgii plastycznej z ginekologią plastyczną, ortopedii, proktologii a także chirurgii naczyń, leczeniu otyłości i chirurgii ogólnej. Przychodnia oferuje natomiast konsultacje specjalistyczne w zakresie ortopedii, chirurgii ogólnej i naczyniowej oraz kardiochirurgii. Ja najczęściej umawiam w tej placówce do dr Janusza Orzelskiego. Zawsze miło jest mi wysłuchać pochwał na jego temat. Pacjenci mówią, że to doskonały lekarz, wybitny specjalista. Oferuje świetną opiekę zarówno przed, jak i po operacji. Na każdym etapie udziela szczegółowych informacji dotyczących procedury, ewentualnych powikłań i dalszego postępowania. Podczas leczenia Pan doktor potrafi wprowadzić niepowtarzalną relację pacjent – lekarz. Każdy pacjent w takiej chwili czuje się naprawdę zaopiekowany, co zimniejsza obawy związane z operacją. Podczas leczenia doktor kontaktuje się telefonicznie z pacjentem dowiadując się o zdrowie i postępy w wyleczeniu. Przy tym jest człowiekiem wielkiej kultury. Jest prawdziwym fachowcem w swojej dziedzinie, profesjonalistą na miarę europejską. Kompetentny, cierpliwy, pełen zaangażowania."

Ewa K. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Jarosław Ł.
(Gdańsk)
14 stycznia 2018
5,0

Polecam tą placówkę za najwyższy poziom usług.

5,0 - Jarosław Ł.
Placówka posiada b.wysoki poziom usług i wyposażenia. Cały personel to bardzo życzliwe i oddane pacjentom osoby z wiedzą medyczną na najwyższym poziomie. Przygotowanie, zabieg, pobyt po zabiegu i czas pozabiegowy (wizyty kontrolne) wszystko to jest pierwsza klasa. Wszystko przebiegło terminowo, szybko i sprawnie. Polecam i zawsze będę b.dobrze wspominać moje leczenie w placówce Swissmed w Gdańsku.
Zabieg:  
Leczenie chorób odbytu (grudzień 2017)
 
Szczegóły
BEATA H
4 listopada 2019
5,0

POLECAM

5,0 - BEATA H
Nie mam uwag
Bardzo miły i kompetentny lekarz, miła obsługa personelu i Pań pielęgniarek po zabiegu.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (październik 2019)
Lekarz:  
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły
Izabela
(Elbląg)
25 stycznia 2019
5,0

Polecam

5,0 - Izabela
Nic
Czysto, przestronnie, mila atmosfera
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły
Wiktoria
26 lutego 2018
5,0

Najlepszy szpital i przychodnia

5,0 - Wiktoria
Szybkie terminy, bardzo miła obsługa, czysto
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (luty 2018)
 
Szczegóły
Hanna S
(Poznań)
14 lutego 2018
5,0

Bardzo polecam

5,0 - Hanna S
3-osobowa sala. Wolałabym leżeć w "1"
Profesjonalizm, dobra opieka, życzliwość, ładne sale, personel.
Zabieg:  
Rekonstrukcja jajowodów technikami mikrochirurgicznymi (luty 2018)
 
Szczegóły
Jerzy S
21 grudnia 2017
5,0

Zabieg zaćmy

5,0 - Jerzy S
Na wypisie nie jest podane, jak długo mam brać krople. Brak informacji
Obsłudze daję ocenę na 5, ale mały minus za brak informacji na temat samego zabiegu - ogólnie, jak to będzie zrobione
Zabieg:  
Operacja zaćmy metodą fakoemulsyfikacji z wszczepieniem soczewki sferycznej z filtrem światła niebieskiego
 
Szczegóły
Julia
21 listopada 2017
4,0

Jestem zadowolona

4,0 - Julia
Super opieka, personel świetny, pełne poczucie bezpieczeństwa :)
Zabieg:  
Plastyka wciągniętych brodawek piersiowych (listopad 2017)
 
Szczegóły
Waldemar
4 października 2017
4,0

Cieszę się że trafiłem właśnie do Swissmedu.

4,0 - Waldemar
Krótki termin, miła i fachowa obsługa. Od pierwszego kontaktu do zabiegu profesjonalne podejście do pacjenta.
Zabieg:  
Leczenie zaćmy (wrzesień 2017)
 
Szczegóły
Wioletta
(Reda)
7 czerwca 2017
5,0
5,0 - Wioletta
Opieka na najwyższym poziomie :)
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
 
Szczegóły
Urszula
(Borkowo)
8 sierpnia 2019
5,0

Wymiana stawu biodrowego w Swissmed

5,0 - Urszula
brak
podejście do pacjenta, organizacja pracy w szpitalu /dograne wszystkie terminy wizyt/
Zabieg:  
Endoprotezoplastyka całkowita cementowa stawu biodrowego (lipiec 2019)
Lekarz:  
dr Andrzej Kusiak
 
Szczegóły
Sara
1 kwietnia 2019
5,0

Polecam

5,0 - Sara
parking
Czystość, atmosfera, profesjonalne podjeść do pacjenta.
Zabieg:  
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (marzec 2019)
 
Szczegóły
Marek
19 lutego 2018
4,0

Mam nadzieję na nowe oczy

4,0 - Marek
Szybkie i konkretne badanie
Zabieg:  
Badanie kwalifikacyjne do zabiegu laserowej korekcji wady wzroku (luty 2018)
 
Szczegóły
Wiesiek S.
4 maja 2020
5,0

Szybko i bezproblemowo.

5,0 - Wiesiek S.
Najważniejsze to jest czynna w dobie koronowirusa.
Zabieg:  
Artroskopia lecznicza stawu kolanowego (kwiecień 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Piotr Wiśniewski
 
Szczegóły
A. N.
12 marca 2020
5,0

Super

5,0 - A. N.
Wszystko mi się podobało. Zero zastrzeżeń.
Zabieg:  
Operacje przepukliny pachwinowej (luty 2020)
Lekarz:  
lek. Janusz Orzelski
 
Szczegóły
Wioletta G.
6 marca 2020
5,0

Operacja przegrody nosowej skrócenie słupka

5,0 - Wioletta G.
Brak
Kompetentni lekarze bardzo miłe pielęgniarki
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (luty 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Jerzy Jankau
 
Szczegóły
Żaneta
29 października 2019
5,0

Polecam

5,0 - Żaneta
Brak
Bardzo dobra opieka. Fenomenalny dr Kusiak. Leki na prośbę zawsze podane, uprzejmie pielęgniarki. Pomoc rehabilitanta.
Zabieg:  
Operacja palucha koślawego / halluksa (październik 2019)
Lekarz:  
dr Andrzej Kusiak
 
Szczegóły
Jan
10 września 2019
5,0

Dziękuję dr Orzelskiemu

5,0 - Jan
Fachowa opieka, pacjent czuje się bezpiecznie.
Zabieg:  
Operacja przepukliny pępkowej klasycznie (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Janusz Orzelski
 
Szczegóły
Rafal
15 sierpnia 2019
5,0

Rewelacja

5,0 - Rafal
Bez uwag
Wszystko , bardzo dobry szpital,
Zabieg:  
Operacja przepukliny pachwinowej jednostronnej z użyciem siatki (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Janusz Orzelski
 
Szczegóły
Bozena
(Adamowo)
9 sierpnia 2019
5,0

Polecam klinikę.

5,0 - Bozena
Opieka, podejście do pacjenta.
Zabieg:  
Usunięcie polipa pochwy (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Sławomir Birkholz
 
Szczegóły
P. H
(Gdańsk)
22 lipca 2019
5,0

Jestem bardzo zadowolena

5,0 - P. H
Bardzo kwalifikowane lekarze! Miałam skladny zabeg, uratowali moją macicę. Świetne warunky ta bardzo przyjemne personal w oddzialu. Dziękue!
Zabieg:  
Usunięcie mięśniaków macicy chirurgicznie (lipiec 2019)
Lekarz:  
dr Jakub Wnuk
 
Szczegóły
Małgorzata
(Władysławowo)
8 lipca 2019
5,0

Zadowolona

5,0 - Małgorzata
Szybka i bardzo pomocna konsultacja medyczna
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zespołu cieśni kanału nadgarstka (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Dawid Mrozik
 
Szczegóły
Pati
7 lipca 2019
5,0

Plastyka pochwy

5,0 - Pati
Łóżka starszej generacji, nie automatyczne. Brak recznikow i kosmetykow do mycia w lazienkach. Mało ciemnego pieczywa do jedzenia.
Bardzo miła atmosfera i obsługa. Dobre jedzenie.
Zabieg:  
Plastyka pochwy (czerwiec 2019)
 
Szczegóły
Wojciech K.
28 czerwca 2019
5,0

Wizyta udana ,z dobrym wynikiem

5,0 - Wojciech K.
spokój ,cisza brak nerwowości szpitalnej
Zabieg:  
Operacja prostaty laserem zielonym DioLEP/PVP (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły
Natalia
(Długie Pole)
24 czerwca 2019
5,0

Polecam

5,0 - Natalia
Jestem bardzo zadowolona. Zabieg przebiegł szybko i sprawnie. Lekarz sympatyczny wszystko tlumaczyl. Bez problemowy kontakt z personelem. Polecam
Zabieg:  
Laserowa korekcja wzroku SBK LASIK (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Klikowicz
 
Szczegóły
Kacper
30 maja 2019
5,0

Zadowolona

5,0 - Kacper
Nic
Profesjonalizm i szybką obsługę.
Zabieg:  
Usunięcie trzeciego migdałka (gardłowego) chirurgicznie (maj 2019)
 
Szczegóły
Barbara
28 maja 2019
5,0

Profesjonalizm

5,0 - Barbara
Miła i profesjonalna obsługa krótki czas oczekiwania.
Zabieg:  
Operacja zaćmy metodą fakoemulsyfikacji z wszczepieniem soczewki asferycznej (maj 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Klikowicz
 
Szczegóły
Barbara
26 kwietnia 2019
5,0

Profesjonalizm

5,0 - Barbara
Profesjonalne podejście do mnie miła obsługa
Zabieg:  
Operacja zaćmy metodą fakoemulsyfikacji z wszczepieniem soczewki asferycznej (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Klikowicz
 
Szczegóły
Sławek
6 kwietnia 2019
5,0

Cieszymy się, że spośród kilku klinik w naszej okolicy trafiliśmy właśnie do Swissmed.

5,0 - Sławek
Nie mam uwag
Miły, troskliwy personel. Pani i Pan anestezjolog bardzo mili i kompetentni, wszystko szczegółowo wyjaśnione zarówno przed, jak i po zabiegu. Pan doktor Mikaszewski to po prostu mistrz świata...świetne podejście do dzieci, stały kontakt (cierpliwie odpowiadał na maile nawet, kiedy był na urlopie :)). Bardzo się cieszymy z tego, że trafiliśmy do Swissmed oraz, że naszym synem zajmował się tak troskliwy personel.
Zabieg:  
Operacje i leczenie migdałków (marzec 2019)
 
Szczegóły
Zbigiew S
(Gdynia)
4 kwietnia 2019
5,0

Dobry wybór - jako odwrotnosć Swissmed przedstawię tu szpital miejski w Gdyni

5,0 - Zbigiew S
Jedyna dziwna dla mnie rzecz to płatna TV - mowa tylko o wiadomościach TVP i- podobne;
Fachowa obsługa - dr Gondek & team. Czystość obiektu.
Zabieg:  
Operacja prostaty laserem zielonym DioLEP/PVP (marzec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły
Kama
(Gdańsk)
3 kwietnia 2019
5,0

Zdecydowanie polecam!

5,0 - Kama
Wszystko dobrze zorganizowane od przyjęcia do szpitala przez przygotowanie do zabiegu. Personel medyczny miły, uprzejmy i pomocny wszystko wyjaśnia, kadra lekarska też wspaniała, jako pacjentka zostałam o wszystkim poinformowana przez co czułam się spokojnie i w pełni mogłam zaufać lekarzom oraz bez obaw powierzyć im swoje zdrowie. Po zabiegu świetna opieka, super warunki w sali szpitalnej. Jestem w 100% zadowolona i wdzięczna lekarzom jak i całemu personelowi swissmed.
Zabieg:  
Operacje i leczenie przepuklin (marzec 2019)
Lekarz:  
lek. Janusz Orzelski
 
Szczegóły
KM
(Gdańsk)
27 marca 2019
5,0

Polecam szpital swissmed

5,0 - KM
Oceniam bardzo pozytywnie opieke pana doktora Grzegorza Gryglewskiego oraz pielegniarek pomagajacych mi dojsc do siebie po zabiegu.
Zabieg:  
Wycięcie tarczycy całkowite chirurgicznie (marzec 2019)
 
Szczegóły
Ralaf
(Lębork)
18 lutego 2019
5,0

Pozytyw

5,0 - Ralaf
Parking
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły
Romuald B
(Złotów)
1 lutego 2019
5,0

DLA NFZ TO WINIEN BYĆ WRZORZEC DO NAŚLADOWANIA

5,0 - Romuald B
OBSŁUGA
Zabieg:  
Operacja prostaty laserem zielonym DioLEP/PVP (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły
Jola
(Sierakowice)
19 listopada 2018
5,0

Polecam tę klinikę !

5,0 - Jola
Krótki termin, miła i fachowa obsługa lekarza dr Birkholz . Od pierwszego kontaktu do zabiegu profesjonalne podejście do pacjenta. Dziękuję pielęgniarką za bardzo dobrą opiekę.
Zabieg:  
Usunięcie jajnika / jajowodu laparoskopowo (listopad 2018)
 
Szczegóły
Fredu
31 października 2018
5,0

Było profesjonalnie.

5,0 - Fredu
Nic.
Czystość i atmosfera.
Zabieg:  
Leczenie hemoroidów laserem (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły
Marlena
(Gracze)
3 października 2018
5,0

Polecam. Jeżeli będę potrzebować pomocy lekarskiej na pewno skorzystam z Swissmed.

5,0 - Marlena
Nic
Profesjonalna opieka medyczna
Zabieg:  
Usunięcie torbieli jajnika operacyjnie (wrzesień 2018)
 
Szczegóły
Marlena
(Gracze)
5 września 2018
5,0

Polecam. Jestem bardzo zadowolona

5,0 - Marlena
Nic
Profesjonalizm
Dotyczy:  
Konsultacja ginekologiczna (wrzesień 2018)
 
Szczegóły
Gabriela
3 września 2018
5,0

Na plus

5,0 - Gabriela
Czysto, schludnie, szybka i miła obsługa
Zabieg:  
Laserowa korekcja wzroku (sierpień 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Klikowicz
 
Szczegóły
Marek L
8 sierpnia 2018
5,0

Jestem zadowolony z przeprowadzonego badania

5,0 - Marek L
Mila i fachowa obsluga☺
Zabieg:  
USG Doppler żył / tętnic kończyn dolnych z konsultacją (lipiec 2018)
 
Szczegóły
Jakub
(Bartoszyce)
20 lipca 2018
5,0

Wszystko zgodnie z założeniami

5,0 - Jakub
Przyjazne podejście do klienta, wszystkie procedury przebiegały zgodnie z wcześniej ustalonym planem
Zabieg:  
Leczenie ginekomastii (lipiec 2018)
 
Szczegóły
Iwona
14 czerwca 2018
5,0

Polecam

5,0 - Iwona
Ogolnie wszystko ok jednyne co to czekanie na zabieg (3godziny )
Mily personel opieka tez super
 
Szczegóły
Joanna B
10 maja 2018
5,0

Profesjonalizm i punktualność

5,0 - Joanna B
Profesjonalna obsługa. Mogłam w każdej chwili skontaktować się telefonicznie lub mailowo z dr. Wiśniewski. Pan doktor zawsze odpowiadał na moje pytania rozwiewa wątpliwości. Punktualność i profesjonalnosc persolelu na każdym etapie mojego pobytu w klinice.
Zabieg:  
Artroskopia lecznicza stawu kolanowego (kwiecień 2018)
 
Szczegóły
Aga
(Starogard Gdański)
21 marca 2018
5,0

Świetna klinika

5,0 - Aga
Wszystko mi się podobało, a przede wszystkim zaangażowanie.
Zabieg:  
Laserowe leczenie żylaków nóg (marzec 2018)
 
Szczegóły
Piotr
20 września 2017
4,0

Super klinika

4,0 - Piotr
Profesjonalizm, punktualność.
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (wrzesień 2017)
 
Szczegóły
Karolina
25 maja 2020
4,0

Ok

4,0 - Karolina
Lekarz powiedział , ze wszystkie badania na które mnie skierował wykonam w swissmedzie, okazało się ze połowy nie mogę wykonać bo nie ma lekarzy ....
Punktualność , rzetelność . Opisanie zabiegów w bardzo czytelny sposób
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (maj 2020)
Lekarz:  
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły
Kamila M
28 lutego 2020
4,0

Udana wizyta :)

4,0 - Kamila M
Pokoje dwu osobowe
Całodobowa opieka pielęgniarki, profesjonalizm
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (luty 2020)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Jerzy Jankau
 
Szczegóły
Agnieszka
10 lutego 2020
4,0

Bardzo dobra opieka

4,0 - Agnieszka
Bardzo dobra opieka nad pacjentem. Szczegółowe informacje o przygotowaniu do zabiegu i o samym zabiegu.
Zabieg:  
Usunięcie polipa szyjki macicy (styczeń 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Sławomir Birkholz
 
Szczegóły
Władysław J.
12 grudnia 2019
4,0

Polecam pod każdym względem.

4,0 - Władysław J.
Profesjonalizm, opieka, warunki lokalowe.
Zabieg:  
Operacja żylaków nóg (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Włodzimierz Piankowski
 
Szczegóły
Karolina
29 listopada 2019
4,0

Balon do żołądka

4,0 - Karolina
Wszyscy mili, grzeczni, opiekują się dobrze pacjentem.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (listopad 2019)
Lekarz:  
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły
Lidka
(Tczew)
5 września 2019
4,0

Polecam

4,0 - Lidka
Miły personel,klinika super
Zabieg:  
Laserowa korekcja wzroku LASEK (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Klikowicz
 
Szczegóły
Anna
30 sierpnia 2019
4,0

Opinia

4,0 - Anna
klinika daleko od centrum
Szybka , profesjonalna obsluga
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (sierpień 2019)
Lekarz:  
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły
Joanna
20 lipca 2019
4,0

Szybki zabieg, dobrze wykonany lecz opieka poopercyjna średnia.

4,0 - Joanna
Poświęcenie zbyt małej uwagi mi jako pacjentce po zabiegu.
Bardzo krótki termin czekania na zabieg.
Zabieg:  
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (kwiecień 2019)
 
Szczegóły
Wojciech
28 maja 2019
4,0

Sprawna i dobra obsługa

4,0 - Wojciech
Organizacja wizyty,fachowość ,miła obsługa
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły
Beata
(Gdańsk)
4 kwietnia 2019
4,0

Ok

4,0 - Beata
Po jednej wizycie nic.
Szybka obsługa. Profesjonalna konsultacja.
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (kwiecień 2019)
 
Szczegóły
Przemysław w
3 kwietnia 2019
4,0

Septoplastyka

4,0 - Przemysław w
Wszystko było ok. Miła obsługa wszystko wykonane terminowo i z profesjonalnym podejściem
Zabieg:  
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (marzec 2019)
 
Szczegóły
Adam
(Ostrów Wielkopolski)
11 marca 2019
4,0

Generalnie jestem zadowolony

4,0 - Adam
Podobało mi się to że będąc umówionym O danej godzinie na wizytę praktycznie nie czekałem
Zabieg:  
Operacja spodziectwa prąciowego (marzec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły
Jerzy R
7 marca 2019
4,0

Operacja zielonym lasereml

4,0 - Jerzy R
Nie mam uwag.
Zyczliwosc Obslugi.
Zabieg:  
Operacja prostaty laserem zielonym DioLEP/PVP (luty 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły
Darek
13 lutego 2019
4,0

Dziękuję za uratowanie mojej mamy

4,0 - Darek
Brak przejrzystej umowy, zakresu prac, praw i obowiązków zarówno placówki jak i pacjenta. Różnica ceny zabiegu między strona www a rzeczywistością o ponad 2000 zł.
Bardzo dobra organizacja zabiegu, dostępność lekarzy, ich zaangażowanie. Pani prowadzącą robiła co mogła by przyspieszyć zabieg w obliczu złego stanu pacjenta.
Zabieg:  
Endoprotezoplastyka całkowita stawu kolanowego (luty 2019)
 
Szczegóły
Kaska65
8 stycznia 2019
4,0

Zabieg liposukcja

4,0 - Kaska65
Bardzo miła obsługa pokoje czyste schludne jednoosobowe dające intymność pobytu
Zabieg:  
Liposukcja brzucha (grudzień 2018)
 
Szczegóły
Agnieszka
(Człuchów)
31 sierpnia 2018
4,0

Wszystko sprawnie u konkretnie

4,0 - Agnieszka
Panie w recepcji siedziały tam jak za karę
Bardzo czysta i nowoczesna klinika
Dotyczy:  
Konsultacja gastroenterologiczna (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły
Hanna
(Australia)
25 sierpnia 2018
4,0

Pod wrazeniem profesjonalnej obslugi i zabiegu laserem

4,0 - Hanna
Mialam bardzo nieprzyjemne spotkanie z pania z recepcji na parterze ktora uniosla glos kiedy porobowalam sie dowiedziec gdzie moge spotkac lekarza a nie potrafilam sobie przypomniec jego imienia. Wyczulam mocno jej irytacje (ze nie pamietam kto to) i bylam bliska wyjscia z budynku. Kiedy wreszcie doszlismy do tego jaki to lekarz, od razu zlagodniala.
Profesjonalna obsluga, szybki zabieg ktory zostal wykonany w tym samym dniu.
Zabieg:  
Badanie kwalifikacyjne do zabiegu laserowej korekcji wady wzroku (sierpień 2018)
Lekarz:  
lek. Piotr Klikowicz
 
Szczegóły
Jan
(Gdańsk)
24 sierpnia 2018
4,0

Atmosfera

4,0 - Jan
logistyka
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (sierpień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły
Przemysław
13 maja 2018
4,0

Operacja torbieli najadrza

4,0 - Przemysław
brak uwag
Zabieg:  
Leczenie i operacje jąder (maj 2018)
 
Szczegóły
Jan
(Gdańsk)
30 kwietnia 2018
4,0

Dzięki lekarzowi moje sprawy idą w dobrym kierunku

4,0 - Jan
Kompetencje lekarza,miła recepcja
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2018)
 
Szczegóły
Paweł
(Wilkowice)
30 kwietnia 2018
4,0

Pierwszy raz

4,0 - Paweł
Mało miejsc siedzacych
Nowocześnie ale duszno gdy jest dużo osób
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2018)
 
Szczegóły
Piotr
(Ząbrowo)
28 kwietnia 2018
4,0

Bardzo dobrze

4,0 - Piotr
Wysokiej jakości obsługa i miła atmosfera.
Zabieg:  
Operacja prostaty laserem zielonym DioLEP/PVP (kwiecień 2018)
 
Szczegóły
Marek
(Gdańsk)
30 czerwca 2017
3,0
3,0 - Marek
Trudno napisać mi, że to ja zrezygnowałem z zabiegu. Znacznie bliższe prawdy będzie określenie, że wyłudzono ode mnie 150,-pln pod hasłem przygotowania do zabiegu o wyznaczonego specjalisty. Podstawowe pytanie od specjalisty brzmiało op.cit: Kto Pana do mnie wysłał i w jakiej sprawie.....? Po poinformowaniu, że inny laryngolog zlecił usunięcie, przycięcie (kwestia medyczna u fachowca) języczka, zrobiono mi wykład z rzeczy akurat nie w temacie odnośnie mojego stanu zdrowia....Następnie, podano dwa nazwiska i telefony do osób które mają sprzęt do UPP, jednocześnie nie poinformowano mnie o standardowej metodzie i jej konsekwencjach i czasie gojenia, a uważam, że to w temacie tak lub nie zabiegowi byłoby najbardziej istotne. Lekarz widać, że miał dużą wiedzę zawodową, ale nie przejawiał ochoty na wykonanie zabiegu, tak to odebrałem, a konsultant prócz maili i sms-ów nie wykazał się wiedzą w temacie mojego problemu. Potwierdzę, więc jeszcze raz, "nacięto" mnie na wydatek 150,-pln na laryngologa, który stwierdził to samo jak ten z którego korzystam w pakiecie Medici i nie płacę. Żałosne.
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły
Justyna
19 maja 2020
5,0

Konsultacja na 5+

5,0 - Justyna
Dotyczy:  
Konsultacja proktologiczna (maj 2020)
Lekarz:  
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły
Agnieszka
7 lutego 2019
5,0

Czysty, dobrze wyposażony szpital, profesjonalna opieka

5,0 - Agnieszka
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Jerzy Jankau
 
Szczegóły
Agnieszka
25 stycznia 2019
5,0

Bardzo nowoczesna, czysta i przyjemna placówka

5,0 - Agnieszka
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Jerzy Jankau
 
Szczegóły
Grzegorz
8 stycznia 2019
5,0

OK!

5,0 - Grzegorz
Dotyczy:  
Konsultacja okulistyczna (grudzień 2018)
 
Szczegóły
Piotr
(Osielsko)
13 grudnia 2018
5,0

Polecam

5,0 - Piotr
Zabieg:  
Leczenie chorób odbytu (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły
stefan 12
(Gdańsk)
28 października 2018
5,0

Bardzo dobrze

5,0 - stefan 12
Zabieg:  
Leczenie i operacje prostaty (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły
Jarosław
6 listopada 2017
5,0

Jestem bardzo zadowolony

5,0 - Jarosław
Zabieg:  
Laserowa korekcja wzroku (październik 2017)
 
Szczegóły
Barbara
17 lipca 2017
5,0
5,0 - Barbara
Zabieg:  
Operacja palucha koślawego / halluksa (lipiec 2017)
 
Szczegóły
Grażyna
(Grudziądz)
3 lipca 2017
5,0
5,0 - Grażyna
Dotyczy:  
Konsultacja proktologiczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły
Aleksandra
28 czerwca 2017
5,0
5,0 - Aleksandra
Dotyczy:  
Konsultacja ginekologiczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły
Natalia
(Kołobrzeg)
27 czerwca 2017
5,0
5,0 - Natalia
Dotyczy:  
Konsultacja ginekologiczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły
Monika
31 maja 2017
5,0
5,0 - Monika
Zabieg:  
Operacja szczeliny odbytu (maj 2017)
 
Szczegóły
Monika
17 maja 2017
5,0
5,0 - Monika
Dotyczy:  
Konsultacja proktologiczna (maj 2017)
 
Szczegóły
Hanna
4 maja 2017
5,0
5,0 - Hanna
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
 
Szczegóły
Izabela
25 maja 2020
4,0

Fachowa pomoc

4,0 - Izabela
Dotyczy:  
Konsultacja ginekologiczna (maj 2020)
Lekarz:  
dr n. med. Sławomir Birkholz
 
Szczegóły
Zdizsław
6 marca 2020
4,0

Super

4,0 - Zdizsław
Zabieg:  
Operacja przepukliny pępkowej klasycznie (marzec 2020)
 
Szczegóły
XYL
2 stycznia 2020
4,0

Polecam

4,0 - XYL
Zabieg:  
Laserowa korekcja wzroku (grudzień 2019)
Lekarz:  
lek. Piotr Klikowicz
 
Szczegóły
Urszula
26 listopada 2019
4,0

Opinia

4,0 - Urszula
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (listopad 2019)
Lekarz:  
dr Andrzej Kusiak
 
Szczegóły
Aleksander
14 maja 2019
4,0

Wszystko super od poczatku do konca

4,0 - Aleksander
Zabieg:  
Usunięcie migdałków podniebiennych chirurgicznie (maj 2019)
 
Szczegóły
Piotr
5 kwietnia 2019
4,0

Konsultacja chirurgiczna

4,0 - Piotr
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Janusz Orzelski
 
Szczegóły
Michał
(Stara Kiszewa)
11 marca 2019
4,0

POLECAM !

4,0 - Michał
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (luty 2019)
 
Szczegóły
Dawid
22 listopada 2018
4,0

Profesjonalne podejście do Pacjenta.

4,0 - Dawid
Zabieg:  
Operacja przetoki odbytu (listopad 2018)
Lekarz:  
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły
Żaneta
(Starogard Gdański)
23 maja 2018
4,0

Konsultacja

4,0 - Żaneta
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2018)
 
Szczegóły
Pacjent
(Gdańsk)
10 stycznia 2018
4,0

Poszło zgodnie z planem

4,0 - Pacjent
Zabieg:  
Operacja prostaty laserem zielonym DioLEP/PVP (styczeń 2018)
 
Szczegóły
Julia
20 września 2017
4,0

Zadowolona! :)

4,0 - Julia
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2017)
 
Szczegóły