Swissmed Centrum Zdrowia S.A. opinie

ocena 4.6 / 5 (62 opinie pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Swissmed Centrum Zdrowia S.A. została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.6 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 62 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,6

62 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Centrum Zdrowia Swissmed SA – Szpital i Przychodnia to wielospecjalistyczna nowoczesna placówka medyczna, świadcząca swoje usługi na terenie Gdańska. Wśród oferty znajdują się zabiegi i operacje chirurgiczne oraz szeroko rozwinięta diagnostyka. Można tutaj poddać się zabiegom z dziedziny okulistyki, chirurgii plastycznej z ginekologią plastyczną, ortopedii, proktologii a także chirurgii naczyń, leczeniu otyłości i chirurgii ogólnej. Przychodnia oferuje natomiast konsultacje specjalistyczne w zakresie ortopedii, chirurgii ogólnej i naczyniowej oraz kardiochirurgii. Ja najczęściej umawiam w tej placówce do dr Janusza Orzelskiego. Zawsze miło jest mi wysłuchać pochwał na jego temat. Pacjenci mówią, że to doskonały lekarz, wybitny specjalista. Oferuje świetną opiekę zarówno przed, jak i po operacji. Na każdym etapie udziela szczegółowych informacji dotyczących procedury, ewentualnych powikłań i dalszego postępowania. Podczas leczenia Pan doktor potrafi wprowadzić niepowtarzalną relację pacjent – lekarz. Każdy pacjent w takiej chwili czuje się naprawdę zaopiekowany, co zimniejsza obawy związane z operacją. Podczas leczenia doktor kontaktuje się telefonicznie z pacjentem dowiadując się o zdrowie i postępy w wyleczeniu. Przy tym jest człowiekiem wielkiej kultury. Jest prawdziwym fachowcem w swojej dziedzinie, profesjonalistą na miarę europejską. Kompetentny, cierpliwy, pełen zaangażowania." - Ewa K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Jarosław Ł.
(Gdańsk)
5.0
Jarosław Ł. (Gdańsk)
Dodano: 14 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam tą placówkę za najwyższy poziom usług."
Placówka posiada b.wysoki poziom usług i wyposażenia. Cały personel to bardzo życzliwe i oddane pacjentom osoby z wiedzą medyczną na najwyższym poziomie. Przygotowanie, zabieg, pobyt po zabiegu i czas pozabiegowy (wizyty kontrolne) wszystko to jest pierwsza klasa. Wszystko przebiegło terminowo, szybko i sprawnie. Polecam i zawsze będę b.dobrze wspominać moje leczenie w placówce Swissmed w Gdańsku.
Zabieg:
Leczenie chorób odbytu (grudzień 2017)
 
Szczegóły 
Wiktoria
5.0
Wiktoria
Dodano: 26 lutego 2018
Tytuł:
"Najlepszy szpital i przychodnia"
Szybkie terminy, bardzo miła obsługa, czysto
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (luty 2018)
 
Szczegóły 
Hanna S
(Poznań)
5.0
Hanna S (Poznań)
Dodano: 14 lutego 2018
Tytuł:
"Bardzo polecam"
3-osobowa sala. Wolałabym leżeć w "1"
Profesjonalizm, dobra opieka, życzliwość, ładne sale, personel.
Zabieg:
Rekonstrukcja jajowodów technikami mikrochirurgicznymi (luty 2018)
 
Szczegóły 
Jerzy S
5.0
Jerzy S
Dodano: 21 grudnia 2017
Tytuł:
"Zabieg zaćmy"
Na wypisie nie jest podane, jak długo mam brać krople. Brak informacji
Obsłudze daję ocenę na 5, ale mały minus za brak informacji na temat samego zabiegu - ogólnie, jak to będzie zrobione
Zabieg:
Operacja zaćmy metodą fakoemulsyfikacji z wszczepieniem soczewki sferycznej z filtrem światła niebieskiego
 
Szczegóły 
Julia
4.0
Julia
Dodano: 21 listopada 2017
Tytuł:
"Jestem zadowolona"
Super opieka, personel świetny, pełne poczucie bezpieczeństwa :)
Zabieg:
Plastyka wciągniętych brodawek piersiowych (listopad 2017)
 
Szczegóły 
Waldemar
4.0
Waldemar
Dodano: 4 października 2017
Tytuł:
"Cieszę się że trafiłem właśnie do Swissmedu."
Krótki termin, miła i fachowa obsługa. Od pierwszego kontaktu do zabiegu profesjonalne podejście do pacjenta.
Zabieg:
Leczenie zaćmy (wrzesień 2017)
 
Szczegóły 
Wioletta
(Reda)
5.0
Wioletta (Reda)
Dodano: 7 czerwca 2017
Opieka na najwyższym poziomie :)
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Marek
4.0
Marek
Dodano: 19 lutego 2018
Tytuł:
"Mam nadzieję na nowe oczy"
Szybkie i konkretne badanie
Zabieg:
Badanie kwalifikacyjne do zabiegu laserowej korekcji wady wzroku (luty 2018)
 
Szczegóły 
Barbara
5.0
Barbara
Dodano: 26 kwietnia 2019
Tytuł:
"Profesjonalizm"
Profesjonalne podejście do mnie miła obsługa
Zabieg:
Operacja zaćmy metodą fakoemulsyfikacji z wszczepieniem soczewki asferycznej (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Piotr Klikowicz
 
Szczegóły 
Sławek
5.0
Sławek
Dodano: 6 kwietnia 2019
Tytuł:
"Cieszymy się, że spośród kilku klinik w naszej okolicy trafiliśmy właśnie do Swissmed."
Nie mam uwag
Miły, troskliwy personel. Pani i Pan anestezjolog bardzo mili i kompetentni, wszystko szczegółowo wyjaśnione zarówno przed, jak i po zabiegu. Pan doktor Mikaszewski to po prostu mistrz świata...świetne podejście do dzieci, stały kontakt (cierpliwie odpowiadał na maile nawet, kiedy był na urlopie :)). Bardzo się cieszymy z tego, że trafiliśmy do Swissmed oraz, że naszym synem zajmował się tak troskliwy personel.
Zabieg:
Operacje i leczenie migdałków (marzec 2019)
 
Szczegóły 
Zbigiew Szkudlarek
5.0
Zbigiew Szkudlarek
Dodano: 4 kwietnia 2019
Tytuł:
"Dobry wybór - jako odwrotnosć Swissmed przedstawię tu szpital miejski w Gdyni"
Jedyna dziwna dla mnie rzecz to płatna TV - mowa tylko o wiadomościach TVP i- podobne;
Fachowa obsługa - dr Gondek & team. Czystość obiektu.
Zabieg:
Operacja prostaty laserem zielonym DioLEP/PVP (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły 
Kama
5.0
Kama
Dodano: 3 kwietnia 2019
Tytuł:
"zdecydowanie polecam!"
Wszystko dobrze zorganizowane od przyjęcia do szpitala przez przygotowanie do zabiegu. Personel medyczny miły, uprzejmy i pomocny wszystko wyjaśnia, kadra lekarska też wspaniała, jako pacjentka zostałam o wszystkim poinformowana przez co czułam się spokojnie i w pełni mogłam zaufać lekarzom oraz bez obaw powierzyć im swoje zdrowie. Po zabiegu świetna opieka, super warunki w sali szpitalnej. Jestem w 100% zadowolona i wdzięczna lekarzom jak i całemu personelowi swissmed.
Zabieg:
Operacje i leczenie przepuklin (marzec 2019)
Lekarz:
lek. Janusz Orzelski
 
Szczegóły 
Sara
5.0
Sara
Dodano: 1 kwietnia 2019
Tytuł:
"Polecam"
parking
Czystość, atmosfera, profesjonalne podjeść do pacjenta.
Zabieg:
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (marzec 2019)
 
Szczegóły 
KM
5.0
KM
Dodano: 27 marca 2019
Tytuł:
"Polecam szpital swissmed"
Oceniam bardzo pozytywnie opieke pana doktora Grzegorza Gryglewskiego oraz pielegniarek pomagajacych mi dojsc do siebie po zabiegu.
Zabieg:
Wycięcie tarczycy całkowite chirurgicznie (marzec 2019)
 
Szczegóły 
Ralaf
5.0
Ralaf
Dodano: 18 lutego 2019
Tytuł:
"Pozytyw"
Parking
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (luty 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły 
Romuald Bekker
5.0
Romuald Bekker
Dodano: 1 lutego 2019
Tytuł:
"DLA NFZ TO WINIEN BYĆ WRZORZEC DO NAŚLADOWANIA"
OBSŁUGA
Zabieg:
Operacja prostaty laserem zielonym DioLEP/PVP (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły 
Izabela
5.0
Izabela
Dodano: 25 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam"
Nic
Czysto, przestronnie, mila atmosfera
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (styczeń 2019)
Lekarz:
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły 
Jola
5.0
Jola
Dodano: 19 listopada 2018
Tytuł:
"Polecam tę klinikę !"
Krótki termin, miła i fachowa obsługa lekarza dr Birkholz . Od pierwszego kontaktu do zabiegu profesjonalne podejście do pacjenta. Dziękuję pielęgniarką za bardzo dobrą opiekę.
Zabieg:
Usunięcie jajnika / jajowodu laparoskopowo (listopad 2018)
 
Szczegóły 
Fredu
5.0
Fredu
Dodano: 31 października 2018
Tytuł:
"Było profesjonalnie."
Nic.
Czystość i atmosfera.
Zabieg:
Leczenie hemoroidów laserem (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły 
Marlena
5.0
Marlena
Dodano: 3 października 2018
Tytuł:
"Polecam. Jeżeli będę potrzebować pomocy lekarskiej na pewno skorzystam z Swissmed."
Nic
Profesjonalna opieka medyczna
Zabieg:
Usunięcie torbieli jajnika operacyjnie (wrzesień 2018)
 
Szczegóły 
Marlena
5.0
Marlena
Dodano: 5 września 2018
Tytuł:
"Polecam. Jestem bardzo zadowolona"
Nic
Profesjonalizm
Dotyczy:
Konsultacja ginekologiczna (wrzesień 2018)
 
Szczegóły 
Gabriela
5.0
Gabriela
Dodano: 3 września 2018
Tytuł:
"Na plus"
Czysto, schludnie, szybka i miła obsługa
Zabieg:
Laserowa korekcja wad wzroku (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Klikowicz
 
Szczegóły 
Marek Lazowski
5.0
Marek Lazowski
Dodano: 8 sierpnia 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolony z przeprowadzonego badania"
Mila i fachowa obsluga☺
Zabieg:
USG Doppler żył / tętnic kończyn dolnych z konsultacją (lipiec 2018)
 
Szczegóły 
Jakub
(Bartoszyce)
5.0
Jakub (Bartoszyce)
Dodano: 20 lipca 2018
Tytuł:
"Wszystko zgodnie z założeniami"
Przyjazne podejście do klienta, wszystkie procedury przebiegały zgodnie z wcześniej ustalonym planem
Zabieg:
Leczenie ginekomastii (lipiec 2018)
 
Szczegóły 
Iwona
5.0
Iwona
Dodano: 14 czerwca 2018
Tytuł:
"Polecam"
Ogolnie wszystko ok jednyne co to czekanie na zabieg (3godziny )
Mily personel opieka tez super
 
Szczegóły 
Joanna Bień
5.0
Joanna Bień
Dodano: 10 maja 2018
Tytuł:
"Profesjonalizm i punktualność"
Profesjonalna obsługa. Mogłam w każdej chwili skontaktować się telefonicznie lub mailowo z dr. Wiśniewski. Pan doktor zawsze odpowiadał na moje pytania rozwiewa wątpliwości. Punktualność i profesjonalnosc persolelu na każdym etapie mojego pobytu w klinice.
Zabieg:
Artroskopia lecznicza stawu kolanowego (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Aga
(Starogard Gdański)
5.0
Aga (Starogard Gdański)
Dodano: 21 marca 2018
Tytuł:
"Świetna klinika"
Wszystko mi się podobało, a przede wszystkim zaangażowanie.
 
Szczegóły 
Piotr
4.0
Piotr
Dodano: 20 września 2017
Tytuł:
"Super klinika"
Profesjonalizm, punktualność.
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (wrzesień 2017)
 
Szczegóły 
Beata
4.0
Beata
Dodano: 4 kwietnia 2019
Tytuł:
"Ok"
Po jednej wizycie nic.
Szybka obsługa. Profesjonalna konsultacja.
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (kwiecień 2019)
 
Szczegóły 
Przemysław w
4.0
Przemysław w
Dodano: 3 kwietnia 2019
Tytuł:
"Septoplastyka"
Wszystko było ok. Miła obsługa wszystko wykonane terminowo i z profesjonalnym podejściem
Zabieg:
Operacja endoskopowa krzywej przegrody nosa (marzec 2019)
 
Szczegóły 
Adam
4.0
Adam
Dodano: 11 marca 2019
Tytuł:
"Generalnie jestem zadowolony"
Podobało mi się to że będąc umówionym O danej godzinie na wizytę praktycznie nie czekałem
Zabieg:
Operacja spodziectwa prąciowego (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły 
Jerzy Rogalski
4.0
Jerzy Rogalski
Dodano: 7 marca 2019
Tytuł:
"Operacja zielonym lasereml"
Nie mam uwag.
Zyczliwosc Obslugi.
Zabieg:
Operacja prostaty laserem zielonym DioLEP/PVP (luty 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły 
Darek
4.0
Darek
Dodano: 13 lutego 2019
Tytuł:
"Dziękuję za uratowanie mojej mamy"
Brak przejrzystej umowy, zakresu prac, praw i obowiązków zarówno placówki jak i pacjenta. Różnica ceny zabiegu między strona www a rzeczywistością o ponad 2000 zł.
Bardzo dobra organizacja zabiegu, dostępność lekarzy, ich zaangażowanie. Pani prowadzącą robiła co mogła by przyspieszyć zabieg w obliczu złego stanu pacjenta.
Zabieg:
Endoprotezoplastyka całkowita stawu kolanowego (luty 2019)
 
Szczegóły 
Kaska65
4.0
Kaska65
Dodano: 8 stycznia 2019
Tytuł:
"Zabieg liposukcja"
Bardzo miła obsługa pokoje czyste schludne jednoosobowe dające intymność pobytu
Zabieg:
Liposukcja brzucha (grudzień 2018)
 
Szczegóły 
Agnieszka
4.0
Agnieszka
Dodano: 31 sierpnia 2018
Tytuł:
"Wszystko sprawnie u konkretnie"
Panie w recepcji siedziały tam jak za karę
Bardzo czysta i nowoczesna klinika
Dotyczy:
Konsultacja gastroenterologiczna (sierpień 2018)
Lekarz:
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły 
Hanna
(Australia)
4.0
Hanna (Australia)
Dodano: 25 sierpnia 2018
Tytuł:
"Pod wrazeniem profesjonalnej obslugi i zabiegu laserem"
Mialam bardzo nieprzyjemne spotkanie z pania z recepcji na parterze ktora uniosla glos kiedy porobowalam sie dowiedziec gdzie moge spotkac lekarza a nie potrafilam sobie przypomniec jego imienia. Wyczulam mocno jej irytacje (ze nie pamietam kto to) i bylam bliska wyjscia z budynku. Kiedy wreszcie doszlismy do tego jaki to lekarz, od razu zlagodniala.
Profesjonalna obsluga, szybki zabieg ktory zostal wykonany w tym samym dniu.
Zabieg:
Badanie kwalifikacyjne do zabiegu laserowej korekcji wady wzroku (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Klikowicz
 
Szczegóły 
Jan
(Gdańsk)
4.0
Jan (Gdańsk)
Dodano: 24 sierpnia 2018
Tytuł:
"atmosfera"
logistyka
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły 
Przemysław
4.0
Przemysław
Dodano: 13 maja 2018
Tytuł:
"Operacja torbieli najadrza"
brak uwag
Zabieg:
Leczenie i operacje jąder (maj 2018)
 
Szczegóły 
Jan
4.0
Jan
Dodano: 30 kwietnia 2018
Tytuł:
"dzięki lekarzowi moje sprawy idą w dobrym kierunku"
Kompetencje lekarza,miła recepcja
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Paweł
(Wilkowice)
4.0
Paweł (Wilkowice)
Dodano: 30 kwietnia 2018
Tytuł:
"Pierwszy raz"
Mało miejsc siedzacych
Nowocześnie ale duszno gdy jest dużo osób
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Piotr
(Ząbrowo)
4.0
Piotr (Ząbrowo)
Dodano: 28 kwietnia 2018
Tytuł:
"Bardzo dobrze"
Wysokiej jakości obsługa i miła atmosfera.
Zabieg:
Operacja prostaty laserem zielonym DioLEP/PVP (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Marek
(Gdańsk)
3.0
Marek (Gdańsk)
Dodano: 30 czerwca 2017
Trudno napisać mi, że to ja zrezygnowałem z zabiegu. Znacznie bliższe prawdy będzie określenie, że wyłudzono ode mnie 150,-pln pod hasłem przygotowania do zabiegu o wyznaczonego specjalisty. Podstawowe pytanie od specjalisty brzmiało op.cit: Kto Pana do mnie wysłał i w jakiej sprawie.....? Po poinformowaniu, że inny laryngolog zlecił usunięcie, przycięcie (kwestia medyczna u fachowca) języczka, zrobiono mi wykład z rzeczy akurat nie w temacie odnośnie mojego stanu zdrowia....Następnie, podano dwa nazwiska i telefony do osób które mają sprzęt do UPP, jednocześnie nie poinformowano mnie o standardowej metodzie i jej konsekwencjach i czasie gojenia, a uważam, że to w temacie tak lub nie zabiegowi byłoby najbardziej istotne. Lekarz widać, że miał dużą wiedzę zawodową, ale nie przejawiał ochoty na wykonanie zabiegu, tak to odebrałem, a konsultant prócz maili i sms-ów nie wykazał się wiedzą w temacie mojego problemu. Potwierdzę, więc jeszcze raz, "nacięto" mnie na wydatek 150,-pln na laryngologa, który stwierdził to samo jak ten z którego korzystam w pakiecie Medici i nie płacę. Żałosne.
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Agnieszka
5.0
Agnieszka
Dodano: 7 lutego 2019
Tytuł:
"Czysty, dobrze wyposażony szpital, profesjonalna opieka"
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (styczeń 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Jankau
 
Szczegóły 
Agnieszka
5.0
Agnieszka
Dodano: 25 stycznia 2019
Tytuł:
"Bardzo nowoczesna, czysta i przyjemna placówka"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2019)
Lekarz:
dr hab. n. med. Jerzy Jankau
 
Szczegóły 
Grzegorz
5.0
Grzegorz
Dodano: 8 stycznia 2019
Tytuł:
"OK!"
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (grudzień 2018)
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 13 grudnia 2018
Tytuł:
"Polecam"
Zabieg:
Leczenie chorób odbytu (grudzień 2018)
Lekarz:
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły 
stefan 12
(Gdańsk)
5.0
stefan 12 (Gdańsk)
Dodano: 28 października 2018
Tytuł:
"bardzo dobrze"
Zabieg:
Leczenie i operacje prostaty (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły 
Jarosław
5.0
Jarosław
Dodano: 6 listopada 2017
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolony"
Zabieg:
Laserowa korekcja wad wzroku (październik 2017)
 
Szczegóły 
Barbara
5.0
Barbara
Dodano: 17 lipca 2017
Zabieg:
Operacja palucha koślawego / halluksa (lipiec 2017)
 
Szczegóły 
Grażyna
(Grudziądz)
5.0
Grażyna (Grudziądz)
Dodano: 3 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja proktologiczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Aleksandra
5.0
Aleksandra
Dodano: 28 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja ginekologiczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Natalia
(Kołobrzeg)
5.0
Natalia (Kołobrzeg)
Dodano: 27 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja ginekologiczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Monika
5.0
Monika
Dodano: 31 maja 2017
Zabieg:
Operacja szczeliny odbytu (maj 2017)
 
Szczegóły 
Monika
5.0
Monika
Dodano: 17 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja proktologiczna (maj 2017)
 
Szczegóły 
Hanna
5.0
Hanna
Dodano: 4 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
 
Szczegóły 
Aleksander
4.0
Aleksander
Dodano: 14 maja 2019
Tytuł:
"Wszystko super od poczatku do konca"
Zabieg:
Usunięcie migdałków podniebiennych chirurgicznie (maj 2019)
 
Szczegóły 
Piotr
4.0
Piotr
Dodano: 5 kwietnia 2019
Tytuł:
"konsultacja chirurgiczna"
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Janusz Orzelski
 
Szczegóły 
Michał
4.0
Michał
Dodano: 11 marca 2019
Tytuł:
"POLECAM !"
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (luty 2019)
 
Szczegóły 
Dawid
4.0
Dawid
Dodano: 22 listopada 2018
Tytuł:
"Profesjonalne podejście do Pacjenta."
Zabieg:
Operacja przetoki odbytu (listopad 2018)
Lekarz:
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły 
Żaneta
4.0
Żaneta
Dodano: 23 maja 2018
Tytuł:
"Konsultacja"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2018)
 
Szczegóły 
Pacjent
(Gdańsk)
4.0
Pacjent (Gdańsk)
Dodano: 10 stycznia 2018
Tytuł:
"Poszło zgodnie z planem"
Zabieg:
Operacja prostaty laserem zielonym DioLEP/PVP (styczeń 2018)
 
Szczegóły 
Julia
4.0
Julia
Dodano: 20 września 2017
Tytuł:
"Zadowolona! :)"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2017)
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.