Swissmed Centrum Zdrowia S.A. opinie

ocena 4.5 / 5 (35 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Swissmed Centrum Zdrowia S.A. została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 35 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w klinice.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

35 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Centrum Zdrowia Swissmed SA – Szpital i Przychodnia to wielospecjalistyczna nowoczesna placówka medyczna, świadcząca swoje usługi na terenie Gdańska. Wśród oferty znajdują się zabiegi i operacje chirurgiczne oraz szeroko rozwinięta diagnostyka. Można tutaj poddać się zabiegom z dziedziny okulistyki, chirurgii plastycznej z ginekologią plastyczną, ortopedii, proktologii a także chirurgii naczyń, leczeniu otyłości i chirurgii ogólnej. Przychodnia oferuje natomiast konsultacje specjalistyczne w zakresie ortopedii, chirurgii ogólnej i naczyniowej oraz kardiochirurgii. Ja najczęściej umawiam w tej placówce do dr Janusza Orzelskiego. Zawsze miło jest mi wysłuchać pochwał na jego temat. Pacjenci mówią, że to doskonały lekarz, wybitny specjalista. Oferuje świetną opiekę zarówno przed, jak i po operacji. Na każdym etapie udziela szczegółowych informacji dotyczących procedury, ewentualnych powikłań i dalszego postępowania. Podczas leczenia Pan doktor potrafi wprowadzić niepowtarzalną relację pacjent – lekarz. Każdy pacjent w takiej chwili czuje się naprawdę zaopiekowany, co zimniejsza obawy związane z operacją. Podczas leczenia doktor kontaktuje się telefonicznie z pacjentem dowiadując się o zdrowie i postępy w wyleczeniu. Przy tym jest człowiekiem wielkiej kultury. Jest prawdziwym fachowcem w swojej dziedzinie, profesjonalistą na miarę europejską. Kompetentny, cierpliwy, pełen zaangażowania." - Ewa K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Jarosław Ł.
5.0
Jarosław Ł.
Dodano: 14 stycznia 2018
Tytuł:
"Polecam tą placówkę za najwyższy poziom usług."
Placówka posiada b.wysoki poziom usług i wyposażenia. Cały personel to bardzo życzliwe i oddane pacjentom osoby z wiedzą medyczną na najwyższym poziomie. Przygotowanie, zabieg, pobyt po zabiegu i czas pozabiegowy (wizyty kontrolne) wszystko to jest pierwsza klasa. Wszystko przebiegło terminowo, szybko i sprawnie. Polecam i zawsze będę b.dobrze wspominać moje leczenie w placówce Swissmed w Gdańsku.
Zabieg:
Leczenie chorób odbytu (grudzień 2017)
 
Szczegóły 
Wiktoria
5.0
Wiktoria
Dodano: 26 lutego 2018
Tytuł:
"Najlepszy szpital i przychodnia"
Szybkie terminy, bardzo miła obsługa, czysto
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie leczenia otyłości (luty 2018)
 
Szczegóły 
Hanna S
5.0
Hanna S
Dodano: 14 lutego 2018
Tytuł:
"Bardzo polecam"
3-osobowa sala. Wolałabym leżeć w "1"
Profesjonalizm, dobra opieka, życzliwość, ładne sale, personel.
Zabieg:
Rekonstrukcja jajowodów technikami mikrochirurgicznymi (luty 2018)
 
Szczegóły 
Jerzy S
5.0
Jerzy S
Dodano: 21 grudnia 2017
Tytuł:
"Zabieg zaćmy"
Na wypisie nie jest podane, jak długo mam brać krople. Brak informacji
Obsłudze daję ocenę na 5, ale mały minus za brak informacji na temat samego zabiegu - ogólnie, jak to będzie zrobione
Zabieg:
Operacja zaćmy metodą fakoemulsyfikacji z wszczepieniem soczewki sferycznej z filtrem światła niebieskiego (grudzień 2017)
 
Szczegóły 
Julia
4.0
Julia
Dodano: 21 listopada 2017
Tytuł:
"Jestem zadowolona"
Super opieka, personel świetny, pełne poczucie bezpieczeństwa :)
Zabieg:
Plastyka wciągniętych brodawek piersiowych (listopad 2017)
 
Szczegóły 
Waldemar
4.0
Waldemar
Dodano: 4 października 2017
Tytuł:
"Cieszę się że trafiłem właśnie do Swissmedu."
Krótki termin, miła i fachowa obsługa. Od pierwszego kontaktu do zabiegu profesjonalne podejście do pacjenta.
Zabieg:
Leczenie zaćmy (wrzesień 2017)
 
Szczegóły 
Wioletta
5.0
Wioletta
Dodano: 7 czerwca 2017
Opieka na najwyższym poziomie :)
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Marek
4.0
Marek
Dodano: 19 lutego 2018
Tytuł:
"Mam nadzieję na nowe oczy"
Szybkie i konkretne badanie
Zabieg:
Badanie kwalifikacyjne do zabiegu laserowej korekcji wady wzroku (luty 2018)
 
Szczegóły 
Marlena
5.0
Marlena
Dodano: 5 września 2018
Tytuł:
"Polecam. Jestem bardzo zadowolona"
Nic
Profesjonalizm
Dotyczy:
Konsultacja ginekologiczna (wrzesień 2018)
 
Szczegóły 
Gabriela
5.0
Gabriela
Dodano: 3 września 2018
Tytuł:
"Na plus"
Czysto, schludnie, szybka i miła obsługa
Zabieg:
Laserowa korekcja wad wzroku (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Klikowicz
 
Szczegóły 
Marek Lazowski
5.0
Marek Lazowski
Dodano: 8 sierpnia 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolony z przeprowadzonego badania"
Mila i fachowa obsluga☺
Zabieg:
USG Doppler żył / tętnic kończyn dolnych z konsultacją (lipiec 2018)
 
Szczegóły 
Jakub
5.0
Jakub
Dodano: 20 lipca 2018
Tytuł:
"Wszystko zgodnie z założeniami"
Przyjazne podejście do klienta, wszystkie procedury przebiegały zgodnie z wcześniej ustalonym planem
Zabieg:
Leczenie ginekomastii (lipiec 2018)
 
Szczegóły 
Iwona
5.0
Iwona
Dodano: 14 czerwca 2018
Tytuł:
"Polecam"
Ogolnie wszystko ok jednyne co to czekanie na zabieg (3godziny )
Mily personel opieka tez super
 
Szczegóły 
Joanna Bień
5.0
Joanna Bień
Dodano: 10 maja 2018
Tytuł:
"Profesjonalizm i punktualność"
Profesjonalna obsługa. Mogłam w każdej chwili skontaktować się telefonicznie lub mailowo z dr. Wiśniewski. Pan doktor zawsze odpowiadał na moje pytania rozwiewa wątpliwości. Punktualność i profesjonalnosc persolelu na każdym etapie mojego pobytu w klinice.
Zabieg:
Artroskopia lecznicza stawu kolanowego (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Aga
5.0
Aga
Dodano: 21 marca 2018
Tytuł:
"Świetna klinika"
Wszystko mi się podobało, a przede wszystkim zaangażowanie.
 
Szczegóły 
Piotr
4.0
Piotr
Dodano: 20 września 2017
Tytuł:
"Super klinika"
Profesjonalizm, punktualność.
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (wrzesień 2017)
 
Szczegóły 
Agnieszka
4.0
Agnieszka
Dodano: 31 sierpnia 2018
Tytuł:
"Wszystko sprawnie u konkretnie"
Panie w recepcji siedziały tam jak za karę
Bardzo czysta i nowoczesna klinika
Dotyczy:
Konsultacja gastroenterologiczna (sierpień 2018)
Lekarz:
dr Andrzej Drążek
 
Szczegóły 
Hanna
4.0
Hanna
Dodano: 25 sierpnia 2018
Tytuł:
"Pod wrazeniem profesjonalnej obslugi i zabiegu laserem"
Mialam bardzo nieprzyjemne spotkanie z pania z recepcji na parterze ktora uniosla glos kiedy porobowalam sie dowiedziec gdzie moge spotkac lekarza a nie potrafilam sobie przypomniec jego imienia. Wyczulam mocno jej irytacje (ze nie pamietam kto to) i bylam bliska wyjscia z budynku. Kiedy wreszcie doszlismy do tego jaki to lekarz, od razu zlagodniala.
Profesjonalna obsluga, szybki zabieg ktory zostal wykonany w tym samym dniu.
Zabieg:
Badanie kwalifikacyjne do zabiegu laserowej korekcji wady wzroku (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Piotr Klikowicz
 
Szczegóły 
Jan
4.0
Jan
Dodano: 24 sierpnia 2018
Tytuł:
"atmosfera"
logistyka
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (sierpień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Gondek
 
Szczegóły 
Przemysław
4.0
Przemysław
Dodano: 13 maja 2018
Tytuł:
"Operacja torbieli najadrza"
brak uwag
Zabieg:
Leczenie i operacje jąder (maj 2018)
 
Szczegóły 
Jan
4.0
Jan
Dodano: 30 kwietnia 2018
Tytuł:
"dzięki lekarzowi moje sprawy idą w dobrym kierunku"
Kompetencje lekarza,miła recepcja
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Paweł
4.0
Paweł
Dodano: 30 kwietnia 2018
Tytuł:
"Pierwszy raz"
Mało miejsc siedzacych
Nowocześnie ale duszno gdy jest dużo osób
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Piotr
4.0
Piotr
Dodano: 28 kwietnia 2018
Tytuł:
"Bardzo dobrze"
Wysokiej jakości obsługa i miła atmosfera.
Zabieg:
Operacja prostaty laserem zielonym PVP (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Marek
3.0
Marek
Dodano: 30 czerwca 2017
Trudno napisać mi, że to ja zrezygnowałem z zabiegu. Znacznie bliższe prawdy będzie określenie, że wyłudzono ode mnie 150,-pln pod hasłem przygotowania do zabiegu o wyznaczonego specjalisty. Podstawowe pytanie od specjalisty brzmiało op.cit: Kto Pana do mnie wysłał i w jakiej sprawie.....? Po poinformowaniu, że inny laryngolog zlecił usunięcie, przycięcie (kwestia medyczna u fachowca) języczka, zrobiono mi wykład z rzeczy akurat nie w temacie odnośnie mojego stanu zdrowia....Następnie, podano dwa nazwiska i telefony do osób które mają sprzęt do UPP, jednocześnie nie poinformowano mnie o standardowej metodzie i jej konsekwencjach i czasie gojenia, a uważam, że to w temacie tak lub nie zabiegowi byłoby najbardziej istotne. Lekarz widać, że miał dużą wiedzę zawodową, ale nie przejawiał ochoty na wykonanie zabiegu, tak to odebrałem, a konsultant prócz maili i sms-ów nie wykazał się wiedzą w temacie mojego problemu. Potwierdzę, więc jeszcze raz, "nacięto" mnie na wydatek 150,-pln na laryngologa, który stwierdził to samo jak ten z którego korzystam w pakiecie Medici i nie płacę. Żałosne.
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Jarosław
5.0
Jarosław
Dodano: 6 listopada 2017
Tytuł:
"Jestem bardzo zadowolony"
Zabieg:
Laserowa korekcja wad wzroku (październik 2017)
 
Szczegóły 
Barbara
5.0
Barbara
Dodano: 17 lipca 2017
Zabieg:
Operacja palucha koślawego / halluksa (lipiec 2017)
 
Szczegóły 
Grażyna
5.0
Grażyna
Dodano: 3 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja proktologiczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Aleksandra
5.0
Aleksandra
Dodano: 28 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja ginekologiczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Natalia
5.0
Natalia
Dodano: 27 czerwca 2017
Dotyczy:
Konsultacja ginekologiczna (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Monika
5.0
Monika
Dodano: 31 maja 2017
Zabieg:
Operacja szczeliny odbytu (maj 2017)
 
Szczegóły 
Monika
5.0
Monika
Dodano: 17 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja proktologiczna (maj 2017)
 
Szczegóły 
Hanna
5.0
Hanna
Dodano: 4 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (maj 2017)
 
Szczegóły 
Żaneta
4.0
Żaneta
Dodano: 23 maja 2018
Tytuł:
"Konsultacja"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2018)
 
Szczegóły 
Pacjent
4.0
Pacjent
Dodano: 10 stycznia 2018
Tytuł:
"Poszło zgodnie z planem"
Zabieg:
Operacja prostaty laserem zielonym PVP (styczeń 2018)
 
Szczegóły 
Julia
4.0
Julia
Dodano: 20 września 2017
Tytuł:
"Zadowolona! :)"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (wrzesień 2017)
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.