3,9 / 5   (540 ocen)

Opinie z internetu

Placówka Pulsmed została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 3.9 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 540 opinii użytkowników z 3 różnych źródeł internetowych.

3,9

540 ocen
(z 3 źródeł)
4,5 / 5  (49 ocen placówki na Tourmedica.pl)
2,8 / 5  (52 ocen placówki na Google.pl)
4,5 / 5  (439 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Katarzyna
(województwo łódzkie)
19 października 2017
5,0

Oby więcej takich placówek

5,0 - Katarzyna
Bardzo fachowo. Sam zabieg przebiegł szybko. Lekarz dr. Pisera bardzo miły, wszystko mi wyjaśnił. Pielęgniarki uśmiechnięte. Sam szpital bardzo dobrze wyposażony, czyściutko.
Zabieg:  
Operacja nosa kostnego (czerwiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły
Ola
11 września 2017
5,0

Polecam w 100% tę klinikę. Bardzo miłe panie, zapewniona dobra opieka i komfort przed zabiegiem.

5,0 - Ola
Wszystko :)
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (sierpień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły
Małgorzata
4 grudnia 2017
5,0

Sprawna organizacja

5,0 - Małgorzata
Dublowanie pobrań krwi. Dobrano inne wyniki np. lipidogram, a wszystkie mogłam zrobić za jednym pobraniem i kłuciem u siebie.
Sprawna organizacja pracy. Dobra informacja. Cieszę się że wszystko mogło odbyć się w 1 popołudnie.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Aleksandra
20 października 2017
5,0

Polecam

5,0 - Aleksandra
opieka lekarzy i pielęgniarek, podejście do pacjenta, szczegółowe wyjaśnienie na czym będzie polegał zabieg, opieka po zabiegu, sala szpitalna.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (wrzesień 2017)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Krzysztof z Poznania
30 sierpnia 2019
4,0

Miło przyjemnie fachowo

4,0 - Krzysztof z Poznania
Nie mam żadnych uwag
Bardzo miła atmosfera
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Rafał
18 grudnia 2017
4,0

Bardzo dobre

4,0 - Rafał
Pacjentowi został źle wyjęty werflon co skutkowało obszernym krwiakiem/siniakiem podskórnym na całą rękę. Pobieranie krwi u pacjenta z fobią ,,igły ,, (co było parokrotnie zgłaszane) odbywało się w punkcie pobrań, a następnie pacjent o własnych siłach (z zawrotami i omdleniami, co miało miejsce) musiał zejść lub zjechać piętro niżej na konsultacje z lekarzem, a dopiero potem przydzielono odpowiednie łóżko. Moim zdaniem takie badania powinny się odbyć już na sali przygotowującej do zabiegu.
Bezproblemowe podejście do zabiegu, wyjaśnienie jego przebiegu i sprawne zarejestrowanie. Bardzo miła opieka pielęgniarska, jak i lekarza prowadzącego. Zaopatrzenie w potrzebne materiały przygotowane w formie kartkowej i opisanie diety i produktów dozwolonych. Szybko sprawnie i bezpiecznie .
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Zadowolona
(Żory)
22 stycznia 2018
5,0

Jestem zadowolona, że wybrałam właśnie tą klinikę

5,0 - Zadowolona
Miła atmosfera
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Hanna
(Łódź)
26 września 2017
5,0

Recenzja

5,0 - Hanna
Zapomnieli o moim obiedzie i musieli zamówić dla mnie posiłek z pobliskiego baru
Opieka i zaangażowanie pielęgniarek.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (sierpień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły
Ilona
11 grudnia 2019
4,0

Opinia o zabiegu

4,0 - Ilona
Miła, profesjonalna obsługa
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (grudzień 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Anna
6 czerwca 2019
5,0

Zadowolona

5,0 - Anna
Uważam że pacjent powinien zostać dobę
Opieka
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Agnieszka
18 lutego 2019
5,0

Polecam

5,0 - Agnieszka
Rozmowa z lekarzem
Przesympatyczne panie pielęgniarki
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Klaudia
12 lutego 2019
5,0

Wspaniala klinika, przemily personel.

5,0 - Klaudia
Dlugi okres oczekiwania.
mile przyjecie. przyjazny staff. czysto. mile przyjecie rodziny towarzyszacej.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Klaudia
(Zamość)
10 grudnia 2018
5,0

Polecam klinikę Pulsmed

5,0 - Klaudia
Miłe podejście personelu . Lekarz prowadzący bardzo dokładnie wytłumaczył przebieg zabiegu oraz wszystkie za i przeciw .
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Ewelina
25 listopada 2018
5,0

Polecam!

5,0 - Ewelina
Bardzo mila atmosfera sympatyczny personel
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (listopad 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły
Dorota C
17 listopada 2018
5,0

Miło i rzetelnie

5,0 - Dorota C
Bardzo miła obsługa. Wyczerpująco odpowiadają na wszystkie pytania.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Robert S
18 września 2018
5,0

Polecam

5,0 - Robert S
Czystość fachowość doradztwo
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (wrzesień 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Walek 50
12 września 2018
5,0

Nie poddaje się

5,0 - Walek 50
Wszystko przebiegało dobrze Najgorszy pierwszy tydzień ale da się przetrwać Półtora miesiąca i 12 kg mniej
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (sierpień 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Roksana
1 sierpnia 2018
5,0

Szybko, sprawnie i chyba najtaniej w PL

5,0 - Roksana
Mily personel, szybko, sprawnie
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Dana
(Warszawa)
27 lipca 2018
5,0

Polecam,spelnili moje oczekiwania

5,0 - Dana
Dobra opieka pielegniarska i lekarska
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera 365 (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Olga
17 lipca 2018
5,0

Balon zołądkowy

5,0 - Olga
Przyjazna atmosfera i opieka
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Joanna
9 lipca 2018
5,0

Polecam!

5,0 - Joanna
Opieka, czystosc i profesjonalna obsluga
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Janusz K
(Kraków)
4 lipca 2018
5,0

Zabieg Konrada

5,0 - Janusz K
Nie dotyczy
Punktualność i fachowość
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (czerwiec 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Małgorzata z Grodziska Mazowieckiego
25 maja 2018
5,0

BRAWO:)).

5,0 - Małgorzata z Grodziska Mazowieckiego
Warto poprawić podjazd dla wózków inwalidzkich od furtki z parkingu, bardzo tam nierówno i ciężko wjechać samodzielnie.
Super obsługa, rzetelne i wyczerpujące informacje o zabiegu i po nim, sposobie leczenia i diecie, bardzo miły i kulturalny personel.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (maj 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Radek
1 maja 2018
5,0

Placówka OK

5,0 - Radek
Wypełnianie 2 x wszystkich druków. Takie rzeczy powinny być wysyłane na maila a pacjent przyjeżdża z podpisanymi kartkami.
Miła obsługa, w miarę nowoczesny sprzęt. Dobra lokalizacja (blisko dworca)
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Aneta S.
(Rzeszów)
13 kwietnia 2018
5,0

Krótko zwięźle i na temat

5,0 - Aneta S.
Indywidualne podejście do pacjenta. Miła, szybka obsługa
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Kilina
8 stycznia 2020
4,0

Polecam ;)

4,0 - Kilina
Brudno ... Brudne łazienki itd
Profesjonalizm
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (grudzień 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Katarzyna
14 listopada 2019
4,0

Jestem zadowolona

4,0 - Katarzyna
Panie w recepcji i pielęgniarki mogłyby być bardziej uśmiechnięte i sympatyczne przecież to nic nie kosztuje drogie Panie.
Najsympatyczniejszą osoba była Pani Agniezka z centrali Turmedica. Zabieg był wykonany profesjonalnie przez doświadczonego lekarza.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera 365 (listopad 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Joanna
26 września 2019
4,0

Sprawnie i fachowo

4,0 - Joanna
szybko i sprawnie
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Magdalena
12 sierpnia 2019
4,0

Polecam niezdecydowanym

4,0 - Magdalena
Opieka i atmosfera
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Marek O
6 czerwca 2019
4,0

Polecam

4,0 - Marek O
Wszystko Pełen profesjonalizm.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (czerwiec 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Monika S
3 maja 2019
4,0

Zabieg zadowalający.

4,0 - Monika S
Podobała mi się obsluga lekarza i pielęgniarek.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Ania B.
(Brodnica)
23 kwietnia 2019
4,0

Szczęśliwa

4,0 - Ania B.
Profesjonalne podejście.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (kwiecień 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Dorota
4 kwietnia 2019
4,0

Jestem zadowolona i chętnie wrócę

4,0 - Dorota
Świetna opieka mile pielęgniarki
Zabieg:  
Plastyka brzucha (marzec 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
kuleczka
4 marca 2019
4,0

Ogólnie miejsce można polecić z małym wyjątkiem

4,0 - kuleczka
Zachowanie jednej z pielęgniarek którą chyba pracuje tam za kare
Opieka lekarza
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Nadias
4 marca 2019
4,0

Jestem zadowolona

4,0 - Nadias
kontakt telefoniczny z klinika bardzo utrudniony
Wszystko w jak najlepszym porzaedku
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
MARIUSZ C
4 marca 2019
4,0

Super szpital

4,0 - MARIUSZ C
Fachowa i mila opieka
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Anna
(Warszawa)
5 lutego 2019
4,0

Generalnie polecam

4,0 - Anna
Zbyt długi czas oczekiwania na konsultację i sam zabieg
Profesjonalne podejście do pacjenta, warunki bardzo dobre, bardzo miły personel szpitala
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Ciężki
21 stycznia 2019
4,0

Polecam

4,0 - Ciężki
brak opieki do końca pobytu w placówce
Szybkość wykonania zabiegu
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (grudzień 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Ewa
(Wódka)
8 stycznia 2019
4,0

Polecam

4,0 - Ewa
Dobra opieka i troska o pacjenta. Cicho i spokojnie można wypoczywać po zabiegu.
Zabieg:  
Plastyka brzucha (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Gosia
7 listopada 2018
4,0

Ocena

4,0 - Gosia
Jestem ogólnie zadowolona z opieki
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (październik 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Marta
24 kwietnia 2018
4,0

Polecam.

4,0 - Marta
Brak anestezjologa, Rozmowa z doktorem przed zabiegiem, tłumaczący dlaczego jestem gruba. wrzucanie pacjentów do jednego worka jest krzywdzące. Tak samo mówienie, że choroby które zostały stwierdzone przez innych specjalistów nie istnieją. Nie on powinien prowadzić taką rozmowę również 1,5 godzinne oczekiwanie aż ktoś skieruje mnie na jakaś kosultację.
Jak już przejął mnie chirurg, opieka fachowa i szybka.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Krzychu
18 kwietnia 2018
4,0

Oby wszystkie szpitale były właśnie takie

4,0 - Krzychu
Wredni niecierpliwie pacjenci
Miła obsługa... Pełen profesjonalizm.. Troska i zainteresowanie
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Justyna
2 sierpnia 2017
3,0
3,0 - Justyna
Za szybko został założony wenflon i najprawdopodobniej źle, bo bardzo mnie drażnił, co spowodowało, że nie wytrzymałam tego i poprosiłam o wyjęcie. Nawet teraz bardzo mnie boli ręka w miejscu ukłucia i mam problem z prostowaniem reki. Przy konsultacji z tego tez powodu zrobiło mi się niedobrze i spanikowałam i chciałam wyjść. Pan doktor jedynie powiedział, że skoro chcę wyjść, to nikt mnie nie zatrzymuje. Z czego wywnioskowałam, że raczej na pacjencie mu nie zależy. Ogólnie opieka lekarska nie była zachwycająca .
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (sierpień 2017)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Kathy
8 lutego 2019
3,0

Dobry szpital z potencjalem

3,0 - Kathy
Brak Organizacji. Dlugie Oczekiwanie. Moznaby znacznie usprawnic dzialanie placowki co byloby z korzyscia dla pacjentow i personelu.
Sale czyste. Prsestronne.
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (luty 2019)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Malwina
8 maja 2019
5,0

Plastyka uszu

5,0 - Malwina
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły
Stokrotka
(województwo łódzkie)
4 marca 2018
5,0

Życie z balonem

5,0 - Stokrotka
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (luty 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Justyna
4 lipca 2017
5,0
5,0 - Justyna
Zabieg:  
Operacje plastyczne uszu (czerwiec 2017)
 
Szczegóły
Piotr
25 kwietnia 2017
5,0
5,0 - Piotr
Dotyczy:  
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2017)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły
Weronika
(Ostrzeszów)
29 sierpnia 2018
4,0

Leczenie otyłości balonem

4,0 - Weronika
Zabieg:  
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (sierpień 2018)
Lekarz:  
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły