Szpital Prywatny Pulsmed opinie

ocena 4.5 / 5 (44 opinie pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 19:00
wtorek
8:00 - 19:00
środa
8:00 - 19:00
czwartek
8:00 - 19:00
piątek
8:00 - 19:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Szpital Prywatny Pulsmed została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 44 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

44 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena pacjentów Tourmedica.pl:
Znakomita:
(26)
(26)
Bardzo dobra:
(15)
(15)
Dobra:
(3)
(3)
Słaba:
(0)
(0)
Bardzo słaba:
(0)
(0)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Katarzyna
(województwo łódzkie)
5.0
Katarzyna (województwo łódzkie)
Dodano: 19 października 2017
Tytuł:
"Oby więcej takich placówek"
Bardzo fachowo. Sam zabieg przebiegł szybko. Lekarz dr. Pisera bardzo miły, wszystko mi wyjaśnił. Pielęgniarki uśmiechnięte. Sam szpital bardzo dobrze wyposażony, czyściutko.
Zabieg:
Operacja nosa kostnego (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły 
Ola
5.0
Ola
Dodano: 11 września 2017
Tytuł:
"Polecam w 100% tę klinikę. Bardzo miłe panie, zapewniona dobra opieka i komfort przed zabiegiem."
Wszystko :)
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły 
Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 4 grudnia 2017
Tytuł:
"Sprawna organizacja"
Dublowanie pobrań krwi. Dobrano inne wyniki np. lipidogram, a wszystkie mogłam zrobić za jednym pobraniem i kłuciem u siebie.
Sprawna organizacja pracy. Dobra informacja. Cieszę się że wszystko mogło odbyć się w 1 popołudnie.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Aleksandra
5.0
Aleksandra
Dodano: 20 października 2017
Tytuł:
"Polecam"
opieka lekarzy i pielęgniarek, podejście do pacjenta, szczegółowe wyjaśnienie na czym będzie polegał zabieg, opieka po zabiegu, sala szpitalna.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Rafał
4.0
Rafał
Dodano: 18 grudnia 2017
Tytuł:
"Bardzo dobre"
Pacjentowi został źle wyjęty werflon co skutkowało obszernym krwiakiem/siniakiem podskórnym na całą rękę. Pobieranie krwi u pacjenta z fobią ,,igły ,, (co było parokrotnie zgłaszane) odbywało się w punkcie pobrań, a następnie pacjent o własnych siłach (z zawrotami i omdleniami, co miało miejsce) musiał zejść lub zjechać piętro niżej na konsultacje z lekarzem, a dopiero potem przydzielono odpowiednie łóżko. Moim zdaniem takie badania powinny się odbyć już na sali przygotowującej do zabiegu.
Bezproblemowe podejście do zabiegu, wyjaśnienie jego przebiegu i sprawne zarejestrowanie. Bardzo miła opieka pielęgniarska, jak i lekarza prowadzącego. Zaopatrzenie w potrzebne materiały przygotowane w formie kartkowej i opisanie diety i produktów dozwolonych. Szybko sprawnie i bezpiecznie .
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Zadowolona
(Żory)
5.0
Zadowolona (Żory)
Dodano: 22 stycznia 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolona, że wybrałam właśnie tą klinikę"
Miła atmosfera
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Hanna
(Łódź)
5.0
Hanna (Łódź)
Dodano: 26 września 2017
Tytuł:
"Recenzja"
Zapomnieli o moim obiedzie i musieli zamówić dla mnie posiłek z pobliskiego baru
Opieka i zaangażowanie pielęgniarek.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły 
Anonim
3.0
Anonim
Dodano: 20 października 2017
Tytuł:
"Jeszcze wiele brakuje tej placówce"
Bardzo nieprofesjonalne zachowanie personelu. Nadmiar klientów powodował nerwowe zachowanie oraz niepotrzebne brzydkie rozmowy pracowników między sobą. Takiej atmosfery pacjent nie powinien odczuwać a zwłaszcza w prywatnej klinice. Po zabiegu, kiedy dzwoniłam do kliniki, bo bardzo źle się czułam, nikt nie odebrał komórki a telefon zwrotny otrzymałam dopiero dwa dni później.
Lokalizacja w centrum miasta
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (październik 2017)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 6 czerwca 2019
Tytuł:
"Zadowolona"
Uważam że pacjent powinien zostać dobę
Opieka
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (czerwiec 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Agnieszka
5.0
Agnieszka
Dodano: 18 lutego 2019
Tytuł:
"Polecam"
Rozmowa z lekarzem
Przesympatyczne panie pielęgniarki
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (luty 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Klaudia
5.0
Klaudia
Dodano: 12 lutego 2019
Tytuł:
"Wspaniala klinika, przemily personel."
Dlugi okres oczekiwania.
mile przyjecie. przyjazny staff. czysto. mile przyjecie rodziny towarzyszacej.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (luty 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Klaudia
5.0
Klaudia
Dodano: 10 grudnia 2018
Tytuł:
"Polecam klinikę Pulsmed"
Miłe podejście personelu . Lekarz prowadzący bardzo dokładnie wytłumaczył przebieg zabiegu oraz wszystkie za i przeciw .
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Ewelina
5.0
Ewelina
Dodano: 25 listopada 2018
Tytuł:
"Polecam!"
Bardzo mila atmosfera sympatyczny personel
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (listopad 2018)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły 
Dorota Cierlik
5.0
Dorota Cierlik
Dodano: 17 listopada 2018
Tytuł:
"Miło i rzetelnie"
Bardzo miła obsługa. Wyczerpująco odpowiadają na wszystkie pytania.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (październik 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Robert Sobolewski
5.0
Robert Sobolewski
Dodano: 18 września 2018
Tytuł:
"Polecam"
Czystość fachowość doradztwo
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (wrzesień 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Walek 50
5.0
Walek 50
Dodano: 12 września 2018
Tytuł:
"Nie poddaje się"
Wszystko przebiegało dobrze Najgorszy pierwszy tydzień ale da się przetrwać Półtora miesiąca i 12 kg mniej
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Roksana
5.0
Roksana
Dodano: 1 sierpnia 2018
Tytuł:
"Szybko, sprawnie i chyba najtaniej w PL"
Mily personel, szybko, sprawnie
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Dana
(Warszawa)
5.0
Dana (Warszawa)
Dodano: 27 lipca 2018
Tytuł:
"Polecam,spelnili moje oczekiwania"
Dobra opieka pielegniarska i lekarska
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera 365 (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Olga
5.0
Olga
Dodano: 17 lipca 2018
Tytuł:
"Balon zołądkowy"
Przyjazna atmosfera i opieka
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Joanna
5.0
Joanna
Dodano: 9 lipca 2018
Tytuł:
"Polecam!"
Opieka, czystosc i profesjonalna obsluga
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (lipiec 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Janusz Krawczyk
(Kraków)
5.0
Janusz Krawczyk (Kraków)
Dodano: 4 lipca 2018
Tytuł:
"Zabieg Konrada"
Nie dotyczy
Punktualność i fachowość
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (czerwiec 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Małgorzata z Grodziska Mazowieckiego
5.0
Małgorzata z Grodziska Mazowieckiego
Dodano: 25 maja 2018
Tytuł:
"BRAWO:))."
Warto poprawić podjazd dla wózków inwalidzkich od furtki z parkingu, bardzo tam nierówno i ciężko wjechać samodzielnie.
Super obsługa, rzetelne i wyczerpujące informacje o zabiegu i po nim, sposobie leczenia i diecie, bardzo miły i kulturalny personel.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (maj 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Radek
5.0
Radek
Dodano: 1 maja 2018
Tytuł:
"Placówka OK"
Wypełnianie 2 x wszystkich druków. Takie rzeczy powinny być wysyłane na maila a pacjent przyjeżdża z podpisanymi kartkami.
Miła obsługa, w miarę nowoczesny sprzęt. Dobra lokalizacja (blisko dworca)
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Aneta S.
(Rzeszów)
5.0
Aneta S. (Rzeszów)
Dodano: 13 kwietnia 2018
Tytuł:
"Krótko zwięźle i na temat"
Indywidualne podejście do pacjenta. Miła, szybka obsługa
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Marek Osikowicz
4.0
Marek Osikowicz
Dodano: 6 czerwca 2019
Tytuł:
"Polecam"
Wszystko Pełen profesjonalizm.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (czerwiec 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Monika Szulc
4.0
Monika Szulc
Dodano: 3 maja 2019
Tytuł:
"Zabieg zadowalający."
Podobała mi się obsluga lekarza i pielęgniarek.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Ania B.
4.0
Ania B.
Dodano: 23 kwietnia 2019
Tytuł:
"Szczęśliwa"
Profesjonalne podejście.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (kwiecień 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Dorota
4.0
Dorota
Dodano: 4 kwietnia 2019
Tytuł:
"Jestem zadowolona i chętnie wrócę"
Świetna opieka mile pielęgniarki
Zabieg:
Plastyka brzucha (marzec 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
kuleczka
4.0
kuleczka
Dodano: 4 marca 2019
Tytuł:
"Ogólnie miejsce można polecić z małym wyjątkiem"
Zachowanie jednej z pielęgniarek którą chyba pracuje tam za kare
Opieka lekarza
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (luty 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Nadias
4.0
Nadias
Dodano: 4 marca 2019
Tytuł:
"jestem zadowolona"
kontakt telefoniczny z klinika bardzo utrudniony
Wszystko w jak najlepszym porzaedku
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (luty 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
MARIUSZ Chmura
4.0
MARIUSZ Chmura
Dodano: 4 marca 2019
Tytuł:
"Super szpital"
Fachowa i mila opieka
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (luty 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Anna
4.0
Anna
Dodano: 5 lutego 2019
Tytuł:
"Generalnie polecam"
Zbyt długi czas oczekiwania na konsultację i sam zabieg
Profesjonalne podejście do pacjenta, warunki bardzo dobre, bardzo miły personel szpitala
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (styczeń 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Ciężki
4.0
Ciężki
Dodano: 21 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam"
brak opieki do końca pobytu w placówce
Szybkość wykonania zabiegu
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (grudzień 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Ewa
4.0
Ewa
Dodano: 8 stycznia 2019
Tytuł:
"Polecam"
Dobra opieka i troska o pacjenta. Cicho i spokojnie można wypoczywać po zabiegu.
Zabieg:
Plastyka brzucha (październik 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Gosia
4.0
Gosia
Dodano: 7 listopada 2018
Tytuł:
"Ocena"
Jestem ogólnie zadowolona z opieki
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (październik 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Marta
4.0
Marta
Dodano: 24 kwietnia 2018
Tytuł:
"Polecam."
Brak anestezjologa, Rozmowa z doktorem przed zabiegiem, tłumaczący dlaczego jestem gruba. wrzucanie pacjentów do jednego worka jest krzywdzące. Tak samo mówienie, że choroby które zostały stwierdzone przez innych specjalistów nie istnieją. Nie on powinien prowadzić taką rozmowę również 1,5 godzinne oczekiwanie aż ktoś skieruje mnie na jakaś kosultację.
Jak już przejął mnie chirurg, opieka fachowa i szybka.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (kwiecień 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Krzychu
4.0
Krzychu
Dodano: 18 kwietnia 2018
Tytuł:
"Oby wszystkie szpitale były właśnie takie"
Wredni niecierpliwie pacjenci
Miła obsługa... Pełen profesjonalizm.. Troska i zainteresowanie
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Justyna
3.0
Justyna
Dodano: 2 sierpnia 2017
Za szybko został założony wenflon i najprawdopodobniej źle, bo bardzo mnie drażnił, co spowodowało, że nie wytrzymałam tego i poprosiłam o wyjęcie. Nawet teraz bardzo mnie boli ręka w miejscu ukłucia i mam problem z prostowaniem reki. Przy konsultacji z tego tez powodu zrobiło mi się niedobrze i spanikowałam i chciałam wyjść. Pan doktor jedynie powiedział, że skoro chcę wyjść, to nikt mnie nie zatrzymuje. Z czego wywnioskowałam, że raczej na pacjencie mu nie zależy. Ogólnie opieka lekarska nie była zachwycająca .
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Orbera (sierpień 2017)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Kathy
3.0
Kathy
Dodano: 8 lutego 2019
Tytuł:
"Dobry szpital z potencjalem"
Brak Organizacji. Dlugie Oczekiwanie. Moznaby znacznie usprawnic dzialanie placowki co byloby z korzyscia dla pacjentow i personelu.
Sale czyste. Prsestronne.
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (luty 2019)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Malwina
5.0
Malwina
Dodano: 8 maja 2019
Tytuł:
"Plastyka uszu"
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Paweł Pisera
 
Szczegóły 
Stokrotka
(województwo łódzkie)
5.0
Stokrotka (województwo łódzkie)
Dodano: 4 marca 2018
Tytuł:
"Życie z balonem"
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym (luty 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Justyna
5.0
Justyna
Dodano: 4 lipca 2017
Zabieg:
Operacje plastyczne uszu (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 25 kwietnia 2017
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (kwiecień 2017)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 
Weronika
4.0
Weronika
Dodano: 29 sierpnia 2018
Tytuł:
"Leczenie otyłości balonem"
Zabieg:
Leczenie otyłości balonem żołądkowym Medsil (sierpień 2018)
Lekarz:
lek. Zbigniew Kowalczyk
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska