Szpital Specjalistyczny Centrum Medycznego MAVIT opinie

ocena 4.3 / 5 (18 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 20:00
wtorek
8:00 - 20:00
środa
8:00 - 20:00
czwartek
8:00 - 20:00
piątek
8:00 - 20:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Szpital Specjalistyczny Centrum Medycznego MAVIT została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako bardzo dobra. Średnia ocena wynosi 4.3 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 18 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,3

17 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Centrum Specjalistyczne CM Mavit (Katowice) to placówka bardzo ceniona przez naszych pacjentów ze względu na szybkie terminy zabiegów i grono specjalistów z dużym doświadczeniem. Przedmiotem działalności szpitala są kompleksowe usługi w zakresie okulistyki, laryngologii oraz chirurgii szczękowo-twarzowej. Klienci szczególnie chwalą sobie umiejętności Prof. Marka Rękasa, który jest specjalistą chorób oczu i dr Justyna Bogusza, specjalistę otolaryngologii. O renomie szpitala świadczyć również fakt, że w 2017 roku została uznana za najlepszy prywatny ośrodek okulistyczny w Polsce (według Rankingu Szpitali 2017 opublikowanego przez „Wprost”)" - Agata W. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Grzegorz
5.0
Grzegorz
Dodano: 24 stycznia 2018
Tytuł:
"Wspaniała klinika pomocna pacjentowi."
Bardzo dobra klinika oraz miły personel. Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Szybkie terminy zabiegów w profesjonalnym otoczeniu.
Dotyczy:
Konsultacja okulistyczna (styczeń 2018)
Lekarz:
dr n. med. Witold Korzekwa
 
Szczegóły 
Jolanta
5.0
Jolanta
Dodano: 10 grudnia 2017
Tytuł:
"Szczerze polecam"
Krótka i rzeczowa informacja na temat wizyty i potrzebnych dokumentów. Fachowa obsługa od samego początku prowadzenia sprawy.
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (grudzień 2017)
 
Szczegóły 
Adam
5.0
Adam
Dodano: 31 października 2017
Tytuł:
"Polecam"
Bardzo dobra opieka pielęgniarska oraz merytoryczna ze strony Pana Doktora. Polecam tą placówkę (usuwanie migdałów).
Zabieg:
Usunięcie migdałków podniebiennych chirurgicznie (październik 2017)
 
Szczegóły 
Patrycja B.
(Przemyśl)
5.0
Patrycja B. (Przemyśl)
Dodano: 9 września 2017
Tytuł:
"Jestem zadowolona"
Opieka bardzo dobra. Jedna pani - blondynka, była bardzo mila na nocnym dyżurze
Zabieg:
Usunięcie migdałków podniebiennych laserem (wrzesień 2017)
 
Szczegóły 
Mariola
4.0
Mariola
Dodano: 16 listopada 2017
Tytuł:
"Pełna opieka nad pacjentem"
Miła i kompetentna obsługa.
Zabieg:
Witrektomia wraz z usunięciem zaćmy i wszczepieniem soczewki standardowej (listopad 2017)
 
Szczegóły 
Andzia
5.0
Andzia
Dodano: 13 kwietnia 2018
Tytuł:
"Ze 100% to 70%"
Opieka pielęgniarek bardzo dobra,a pielęgniarka która była na nocnej zmianie w dzień operacji 4 kwietnia to kobietka naprawdę bardzo dobra i przesympatyczna.
Zabieg:
Operacja endoskopowa zatok FESS/FEOZ z korekcją przegrody nosa (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Aldona
3.0
Aldona
Dodano: 5 lutego 2018
Tytuł:
"Jestem niezadowolona."
Dziwne sytuacja przy rejestracji. Po co osobne stanowisko do płatnych wizyt, jak i tak trzeba czekać w jednej wspólnej kolejce?
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (styczeń 2018)
 
Szczegóły 
...
3.0
...
Dodano: 31 stycznia 2018
Tytuł:
"Duży ruch, nerwowa atmosfera"
Nerwowość pacjentów. Czekanie do tej samej kolejki kilka razy jest zupełnie bez sensu. Powinno to być inaczej rozwiązane.
Uprzejmość personelu
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (styczeń 2018)
 
Szczegóły 
Sylwester
4.0
Sylwester
Dodano: 27 listopada 2018
Tytuł:
"Bardzo perfekcyjna obsługa"
Obsługa
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (listopad 2018)
 
Szczegóły 
Tomasz
4.0
Tomasz
Dodano: 2 października 2018
Tytuł:
"Wszystko w najlepszym porządku."
Nie mam zastrzeżeń.
Przyjazny,sympatyczny i wykwalifikowany personel.
Zabieg:
Dermoplastyka przegrody nosa (wrzesień 2018)
 
Szczegóły 
Jarosław
4.0
Jarosław
Dodano: 25 kwietnia 2018
Tytuł:
"Chce się wracac"
Uprzejma obsługa, kontaktowy lekarz
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Olga
4.0
Olga
Dodano: 28 marca 2018
Tytuł:
"Szpital pełen fajnych mlodych ludzi"
Świetny laryngolog z dużym poczuciem humoru
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (marzec 2018)
 
Szczegóły 
Grzegorz
4.0
Grzegorz
Dodano: 15 marca 2018
Tytuł:
"Wspaniała klinika pomocna pacjentowi."
Operacja przebiegła dobrze Bylo ok
Zabieg:
Operacja zeza u dorosłych (luty 2018)
Lekarz:
dr n. med. Witold Korzekwa
 
Szczegóły 
pacjent
3.0
pacjent
Dodano: 1 listopada 2018
Tytuł:
"niechby w Poksce bylo tak zorganizowane"
Nic
Doskonale zorganizowana
Zabieg:
Operacja zaćmy metodą fakoemulsyfikacji z wszczepieniem soczewki asferycznej (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Witold Korzekwa
 
Szczegóły 
Jarosław SYRKIEWICZ
(Katowice)
5.0
Jarosław SYRKIEWICZ (Katowice)
Dodano: 5 maja 2018
Tytuł:
"Usunięcie migdałków w Mavit"
Zabieg:
Usunięcie migdałków podniebiennych chirurgicznie (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Krzysztof W.
5.0
Krzysztof W.
Dodano: 21 grudnia 2017
Tytuł:
"Polecam Mavit Katowce"
Zabieg:
Adenotonsilotomia - usunięcie chirurgicznie migdałków podniebiennych i gardłowego u dziecka (grudzień 2017)
 
Szczegóły 
Antoni
5.0
Antoni
Dodano: 7 czerwca 2017
Dotyczy:
Badanie kwalifikacyjne do operacji zaćmy (czerwiec 2017)
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.