NZOZ Szpital Specjalistyczny im. Prof. E. Michałowskiego opinie

ocena 4.5 / 5 (15 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 18:00
wtorek
8:00 - 18:00
środa
8:00 - 18:00
czwartek
8:00 - 18:00
piątek
8:00 - 18:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka NZOZ Szpital Specjalistyczny im. Prof. E. Michałowskiego została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 15 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

15 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"NZOZ Szpital Specjalistyczny im. Prof. E. Michałowskiego to Szpital monospecjalistyczny – urologiczny.To największa tego typu jednostką w Polsce. W ramach Specjalistycznej Poradni Urologicznej prowadzona jest kompleksowa diagnostyka oraz leczenie schorzeń układu moczowo-płciowego. W roku 2015 placówka rozszerzyła swoją działalność o świadczenie usług zdrowotnych w zakresie służby medycyny pracy. Kilka wizyt w tygodniu umawiam do Pana dr Andrzeja Szedela. Opinie kierowane w jego stronę są jednoznaczne. Wg klientów to wspaniały lekarz, wybitny specjalista, wręcz fenomenalny lekarz. Jest co prawda małomówny, ale za to bardzo konkretny. Dla pacjentów poświęca swoje życie, nigdy nie odmawia pomocy. Poważny, spokojny, ostrożny. Takich lekarzy jest naprawdę niewielu." - Olga D. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Józef z Brennej
(Górki Wielkie)
5.0
Józef z Brennej (Górki Wielkie)
Dodano: 13 września 2017
Tytuł:
"Tak trzymać !!!"
Bardzo dobra opieka, duża fachowość. Klinika przyjazna pacjentowi.
Zabieg:
Usuwanie kamieni nerkowych falą uderzeniową ESWL / DSWL (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Jan Kawecki
 
Szczegóły 
Tomasz
5.0
Tomasz
Dodano: 3 października 2019
Tytuł:
"Bardzo dobra."
Profesjonalizm, stosowanie najnowocześniejszych metod leczenia, życzliwość lekarzy i personelu.
Zabieg:
Leczenie kamicy moczowodowej (wrzesień 2019)
 
Szczegóły 
Szczepan
5.0
Szczepan
Dodano: 2 października 2019
Tytuł:
"Nadzieja"
Miła obsługa
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (październik 2019)
Lekarz:
dr n. med. Jan Kawecki
 
Szczegóły 
Artur
5.0
Artur
Dodano: 30 września 2019
Tytuł:
"Artur"
Niestety kiedy zabieg nie wiadomo, miala być urografia, a dopiero będę robil badania. Problem dalej odczuwam :(
Dobry lekarz z dobrym doświadczeniem i Panie sympatyczne w poradni.
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (wrzesień 2019)
 
Szczegóły 
Jan Slowiak
5.0
Jan Slowiak
Dodano: 7 lipca 2019
Tytuł:
"Opnia o szpitalu po zabiegu"
Wszystko byla ok
Obsluga pielegniarska I lekarska. Peofesjonalne podejscue do pacjenta .
Zabieg:
Leczenie i operacje prostaty (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Andrzej Szedel
 
Szczegóły 
Marian
(Jaworzno)
5.0
Marian (Jaworzno)
Dodano: 29 stycznia 2019
Tytuł:
"Szpital, przez fachowość, atmosferę, podejście lekarzy do chorego, buduje zaufanie chorych i nastrój sprzyjający leczeniu."
brak uwag
Sprawna obsługa, fachowość, poważne i rzeczowe traktowanie pacjenta
Zabieg:
Operacja usunięcia prostaty TURP (styczeń 2019)
 
Szczegóły 
Michal M.
5.0
Michal M.
Dodano: 7 grudnia 2018
Tytuł:
"Bardzo polecam."
Profesjonalne podejscie do pacjenta.
Zabieg:
Operacja usunięcia jądra z powodu nowotworu (listopad 2018)
 
Szczegóły 
Joahim
4.0
Joahim
Dodano: 9 maja 2019
Tytuł:
"Ogólnie jestem zadowolony z leczenia i opieki w szpitalu."
Długie oczekiwanie na wypis
Czystość i obsluga
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2019)
 
Szczegóły 
Tadek
4.0
Tadek
Dodano: 22 kwietnia 2019
Tytuł:
"Ogólnie dobrze"
Nie podobały mi się drobne usterki w pokoju które łatwo byłoby usunąć a jakoś nikt tego nie zrobił.
Podobał mi się personel, fachowcy którzy jednoczesnie potrafili być mili i gotowi do wyjaśniania pacjentom o co chodzi w ich dolegliwościach.
Zabieg:
Operacja usunięcia prostaty TURP (kwiecień 2019)
Lekarz:
dr n. med. Jan Kawecki
 
Szczegóły 
Lukas
4.0
Lukas
Dodano: 15 kwietnia 2019
Tytuł:
"Profesjonalna i szybka opieka."
Fachowa opieka.
Zabieg:
Operacja wodniaka jądra (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Jan Kawecki
 
Szczegóły 
Lila
(Polska)
4.0
Lila (Polska)
Dodano: 15 maja 2018
Tytuł:
"Polecam"
słabe uśmierzanie bólu
Bardzo dobry lekarz
Lekarz:
dr n. med. Jan Kawecki
 
Szczegóły 
Jolanta
(Dobczyce)
4.0
Jolanta (Dobczyce)
Dodano: 24 kwietnia 2018
Tytuł:
"Konsultacja Urolog"
Konkretna informacja obietnica szybkiego załatwienia sprawy zobaczymy czy spełniona.
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2018)
 
Szczegóły 
Marek
(Ruda Śląska)
5.0
Marek (Ruda Śląska)
Dodano: 7 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (czerwiec 2017)
Bartosz
(Pabianice)
4.0
Bartosz (Pabianice)
Dodano: 27 lutego 2018
Tytuł:
"Szybko i sprawnie"
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (luty 2018)
 
Szczegóły 
Mateusz
4.0
Mateusz
Dodano: 9 listopada 2017
Tytuł:
"Przyjazna klinika"
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (listopad 2017)
Lekarz:
dr n. med. Jan Kawecki
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska