NZOZ Szpital Specjalistyczny im. Prof. E. Michałowskiego - opinie

4,5 / 5   (17 ocen)
Placówka NZOZ Szpital Specjalistyczny im. Prof. E. Michałowskiego została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako bardzo dobra. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 17 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,5

17 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"NZOZ Szpital Specjalistyczny im. Prof. E. Michałowskiego to Szpital monospecjalistyczny – urologiczny.To największa tego typu jednostką w Polsce. W ramach Specjalistycznej Poradni Urologicznej prowadzona jest kompleksowa diagnostyka oraz leczenie schorzeń układu moczowo-płciowego. W roku 2015 placówka rozszerzyła swoją działalność o świadczenie usług zdrowotnych w zakresie służby medycyny pracy. Kilka wizyt w tygodniu umawiam do Pana dr Andrzeja Szedela. Opinie kierowane w jego stronę są jednoznaczne. Wg klientów to wspaniały lekarz, wybitny specjalista, wręcz fenomenalny lekarz. Jest co prawda małomówny, ale za to bardzo konkretny. Dla pacjentów poświęca swoje życie, nigdy nie odmawia pomocy. Poważny, spokojny, ostrożny. Takich lekarzy jest naprawdę niewielu." - Olga D. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Tomasz
3 października 2019
5,0

Bardzo dobra.

5,0 - Tomasz
Profesjonalizm, stosowanie najnowocześniejszych metod leczenia, życzliwość lekarzy i personelu.
Zabieg:  
Leczenie kamicy moczowodowej (wrzesień 2019)
 
Szczegóły
Józef z Brennej
(Górki Wielkie)
13 września 2017
5,0

Tak trzymać !!!

5,0 - Józef z Brennej
Bardzo dobra opieka, duża fachowość. Klinika przyjazna pacjentowi.
Zabieg:  
Usuwanie kamieni nerkowych falą uderzeniową ESWL / DSWL (sierpień 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Jan Kawecki
 
Szczegóły
Karolina
9 listopada 2019
5,0

Bardzo zadowolona

5,0 - Karolina
Obsługa na wysokim poziomie. Szybko i sprawnie przeprowadzone badania. Zyczliwy personel:)
Zabieg:  
Usuwanie kamieni nerkowych operacyjnie (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Karol Wieczorek
 
Szczegóły
Szczepan
2 października 2019
5,0

Nadzieja

5,0 - Szczepan
Miła obsługa
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (październik 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Jan Kawecki
 
Szczegóły
Artur
30 września 2019
5,0

Artur

5,0 - Artur
Niestety kiedy zabieg nie wiadomo, miala być urografia, a dopiero będę robil badania. Problem dalej odczuwam :(
Dobry lekarz z dobrym doświadczeniem i Panie sympatyczne w poradni.
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (wrzesień 2019)
 
Szczegóły
Jan S.
7 lipca 2019
5,0

Opnia o szpitalu po zabiegu

5,0 - Jan S.
Wszystko byla ok
Obsluga pielegniarska I lekarska. Peofesjonalne podejscue do pacjenta .
Zabieg:  
Leczenie i operacje prostaty (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Andrzej Szedel
 
Szczegóły
Marian
(Jaworzno)
29 stycznia 2019
5,0

Szpital, przez fachowość, atmosferę, podejście lekarzy do chorego, buduje zaufanie chorych i nastrój sprzyjający leczeniu.

5,0 - Marian
brak uwag
Sprawna obsługa, fachowość, poważne i rzeczowe traktowanie pacjenta
Zabieg:  
Operacja usunięcia prostaty TURP (styczeń 2019)
 
Szczegóły
Michal M.
7 grudnia 2018
5,0

Bardzo polecam.

5,0 - Michal M.
Profesjonalne podejscie do pacjenta.
Zabieg:  
Operacja usunięcia jądra z powodu nowotworu (listopad 2018)
 
Szczegóły
Joahim
(Piekary Śląskie)
9 maja 2019
4,0

Ogólnie jestem zadowolony z leczenia i opieki w szpitalu.

4,0 - Joahim
Długie oczekiwanie na wypis
Czystość i obsluga
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2019)
 
Szczegóły
Tadek
(Imielin)
22 kwietnia 2019
4,0

Ogólnie dobrze

4,0 - Tadek
Nie podobały mi się drobne usterki w pokoju które łatwo byłoby usunąć a jakoś nikt tego nie zrobił.
Podobał mi się personel, fachowcy którzy jednoczesnie potrafili być mili i gotowi do wyjaśniania pacjentom o co chodzi w ich dolegliwościach.
Zabieg:  
Operacja usunięcia prostaty TURP (kwiecień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Jan Kawecki
 
Szczegóły
Lukas
(Lubockie)
15 kwietnia 2019
4,0

Profesjonalna i szybka opieka.

4,0 - Lukas
Fachowa opieka.
Zabieg:  
Operacja wodniaka jądra (marzec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Jan Kawecki
 
Szczegóły
Lila
(Polska)
15 maja 2018
4,0

Polecam

4,0 - Lila
słabe uśmierzanie bólu
Bardzo dobry lekarz
Lekarz:  
dr n. med. Jan Kawecki
 
Szczegóły
Jolanta
(Dobczyce)
24 kwietnia 2018
4,0

Konsultacja Urolog

4,0 - Jolanta
Konkretna informacja obietnica szybkiego załatwienia sprawy zobaczymy czy spełniona.
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2018)
 
Szczegóły
Zosia
15 listopada 2019
3,0

Podsumowanie zabiegu prywatnego

3,0 - Zosia
1. Brak pełnego i czytelnego rozliczenia - mimo dopytywania nie uzyskałam szczegółowych informacji- tylko info ogólne-pobyt,żywienie,badania, praca personelu. 2. Każda kolejna wizyta płatna tak samo jak pierwsza, wszystko zostało ustalone za 1 razem, kolejna zbędna-miałam wymagane aktualne bad.własne,chcieli zrobić takie same, TK nie było miarodajne,musiałam zrobić rtg-koszt dodatkowy 3. Brak organizacji-sporo osób umówionych na tą sama godz. do badań,co spowodowało przeciągnięcie się umówionej wizyty o kilka godz. Podobna sytuacja z przyjęciem do szpitala. 4. Ustalony termin,z góry opłacona całość,a czekam na korytarzu ok. 2 godz, powodem był brak miejsc. Na szybko "eksmitowano" pacjenta, panią pielęgniarkę ponaglano w wypełnianiu kolejnych dokumentów przyjęcia. Było mi zwyczajnie przykro w tej sytuacji. Na sali operacyjnej czułam się wciśnięta na siłę,wszystkim się b.spieszyło,chcieli mieć to "z głowy",bo przecież jest normalna kolejka innych czekających na zabiegi. A tu taka fanaberia. 5. Zbędne moim zdaniem komentarze personelu i podkreślanie-to komercyjny pacjent.Wydawało by się,że skoro jest dostępna jawna i płatna usługa, to sytuacja jest oczywista dla wszystkich. 6. Wizyty kontrolne oraz dokończenie zabiegu po paru tyg. to osobne koszty 7. Brak możliwości zapłaty za sam zabieg na 2 raty,np .w ciągu 30 dni
konkretnie i na temat
Zabieg:  
RIRS - kruszenie kamieni nerkowych (listopad 2019)
 
Szczegóły
Marek
(Ruda Śląska)
7 lipca 2017
5,0
5,0 - Marek
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (czerwiec 2017)
Bartosz
(Pabianice)
27 lutego 2018
4,0

Szybko i sprawnie

4,0 - Bartosz
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (luty 2018)
 
Szczegóły
Mateusz
9 listopada 2017
4,0

Przyjazna klinika

4,0 - Mateusz
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (listopad 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Jan Kawecki
 
Szczegóły