Ultraderm opinie

ocena 4.8 / 5 (17 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 22:00
wtorek
8:00 - 22:00
środa
8:00 - 22:00
czwartek
8:00 - 22:00
piątek
8:00 - 22:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Ultraderm została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.8 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 17 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w gabinecie.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,8

17 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"Do kliniki Ultraderm umawiam głównie na zabiegi z zakresu medycyny estetycznej oraz urologii. Wykonuje się tu zabiegi tj, mezoterapia czy procedury z wykorzystaniem wypełniaczy (m.in. powiększanie ust), zabiegi z zakresu chirurgii estetycznej, ogólnej i ortopedyczno-urazowej oraz urologii i ginekologii estetycznej czy mikrochirurgii. Przeprowadzane jest m.in. leczenie żylaków, hemoroidów, wykonywana jest labioplastyka, powiększanie piersi, wazektomia. W zakresie medycyny estetycznej przyjmuje dr Grzegorz Kaźmierowski - chirurg, lekarz medycyny estetycznej, flebolog, który oferuje szeroki zakres zabiegów, od klasycznych wycięć znamion, poprzez zróżnicowane procedury laserowe, procedury chirurgii estetycznej i flebologicznej oraz ginekologii estetycznej. Pan doktor z wyróżnieniem zdał egzamin specjalizacyjny II stopnia z chirurgii ogólnej, uzyskując trzeci najlepszy wynik w kraju na 100 zdających. W zakresie urologii w klinice konsultuje dr Artur Ruciński - począwszy od diagnostyki po leczenie chorób męskich narządów, kamicy dróg moczowych, nowotwory układu moczowo-płciowego, andropauzę i inne. Klienci chętnie dzielą się opiniami. O doktorze Kaźmierowskim mówią solidny, rzeczowy fachowiec, nie bagatelizuje objawów, prawdziwy lekarz z powołania, traktuje każdego życzliwie, w sposób rzeczowy tłumaczy procedury leczenia, człowiek „z sercem na dłoni”. Natomiast wypowiadając się o dr Rucińskim podkreślają, że jest fachowcem, który zna się na swojej robocie jak mało kto. Dodatkowym atutem jest serdeczne podejście i dobry kontakt z pacjentem co przy tego typu wstydliwych schorzeniach jest dla bardzo ważne." - Anna K. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Agnieszka
5.0
Agnieszka
Dodano: 13 lutego 2018
Tytuł:
"Szybko i sprawnie"
Odpowiedziano na wszystkie moje pytania
Zabieg:
Powiększanie piersi Aquafilling Bodyline (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Grzegorz Kaźmierowski
 
Szczegóły 
Bart86
5.0
Bart86
Dodano: 23 października 2017
Tytuł:
"Szybko, sprawnie i profesjonalnie"
Mogłoby być taniej:)
Fachowa obsługa, bardzo dobry kontakt od początku zaaranżowania spotkania, aż po opiekę po zabiegu
Zabieg:
Wazektomia (wrzesień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Domilando
5.0
Domilando
Dodano: 15 września 2017
Tytuł:
"Profesjonalnie i komfortowo"
Brak wydzielonego parkingu, brak pomieszczenia dla pacjenta przed zabiegiem
Terminowość, czystość, dobra informacja zwrotna
Zabieg:
Laserowe leczenie wysiłkowego nietrzymania moczu (wrzesień 2017)
Lekarz:
lek. Grzegorz Kaźmierowski
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 12 lipca 2017
wszystko jak do tej pory rewelacyjnie i konkretnie
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Magdalena
5.0
Magdalena
Dodano: 20 stycznia 2018
Tytuł:
"Jestem zadowolona...polecam )"
Czysto, schludnie, przyjemnie
Zabieg:
Powiększanie piersi Aquafilling Bodyline (styczeń 2018)
Lekarz:
lek. Grzegorz Kaźmierowski
 
Szczegóły 
Sylwia
5.0
Sylwia
Dodano: 10 listopada 2017
Tytuł:
"Polecam"
Kompetencje, fachowość, podejście do pacjenta.
Zabieg:
Powiększanie piersi Aquafilling Bodyline (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Grzegorz Kaźmierowski
 
Szczegóły 
Ostrowski
4.0
Ostrowski
Dodano: 15 października 2017
Tytuł:
"Mega polecam"
Nie podobała mi się jedna rzecz, a konkretnie Lekarz przyjmujący mnie, który miał przeprowadzić że mną rozmowę, podsunął umowę i tyle. Byle następny klient, to mi się bardzo nie podobało.
Placówkę oceniam bardzo dobrze, łatwy dojazd, miła obsługa.
Zabieg:
Wazektomia (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 26 września 2017
Tytuł:
"Polecam"
czystość ... profesjonalizm ... bezpieczeństwo
Zabieg:
Leczenie stulejki chirurgiczne (sierpień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Wiesiak
5.0
Wiesiak
Dodano: 18 września 2017
Tytuł:
"Polecam"
miła i sprawna obsługa, szybko podjęta decyzja
Zabieg:
Usunięcie kaszaka (sierpień 2017)
 
Szczegóły 
Przemysław N
2.0
Przemysław N
Dodano: 15 listopada 2017
Tytuł:
"Pan doktor nie szanuje czasu pacjentów"
Niestety ale nawet nie miałem okazji porozmawiać z Panem Doktorem. Na umówioną wizytę przybyłem 5 minut przed czasem. Wszedłem do "kliniki" i ku mojemu zdziwieniu nie ma tam żadnej recepcji tylko poczekalnia i drzwi do gabinetów... Zapukałem do wszystkich drzwi po kolei i za jednymi poczekalni usłyszałem "proszę". Okazało się że leżała tam pacjentka w trakcie zabiegu, która poinformowała mnie że Pan Doktor wyszedł na chwilę... Okay... Czekałem w 20 minut po czym wyszedłem... Szanowny Pan Doktor nie szanuje cudzego czasu - co udowodnił spóźniając się na konsultację... Nikt nie raczył mnie nawet poinformować o tym ponieważ nie ma tam żadnej recepcji i żadnych pracowników... Zresztą po zobaczeniu tej "kliniki" nie wykonałbym tam żadnego poważnego zabiegu... Ludziom ceniącym swój czas i pieniądze odradzam.
Czystość w „klinice”
Dotyczy:
Konsultacja chirurgiczna (listopad 2017)
Lekarz:
lek. Grzegorz Kaźmierowski
 
Szczegóły 
Dariusz
5.0
Dariusz
Dodano: 31 lipca 2017
Zabieg:
Wazektomia (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 11 lipca 2017
Zabieg:
Wazektomia (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 
Grażyna
5.0
Grażyna
Dodano: 4 lipca 2017
Zabieg:
Wszycie Esperalu (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Grzegorz Kaźmierowski
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 23 czerwca 2017
Zabieg:
Powiększanie piersi Aquafilling Bodyline (czerwiec 2017)
Lekarz:
lek. Grzegorz Kaźmierowski
 
Szczegóły 
Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 30 maja 2017
Zabieg:
Powiększanie piersi Aquafilling Bodyline (maj 2017)
Lekarz:
lek. Grzegorz Kaźmierowski
 
Szczegóły 
Małgorzata
5.0
Małgorzata
Dodano: 12 maja 2017
Dotyczy:
Konsultacja lekarska w zakresie medycyny estetycznej (maj 2017)
Lekarz:
lek. Grzegorz Kaźmierowski
 
Szczegóły 
Michał
5.0
Michał
Dodano: 27 kwietnia 2017
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (kwiecień 2017)
Lekarz:
dr n. med. Artur Ruciński
 
Szczegóły 

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.