4,5 / 5   (1240 ocen)

Opinie z internetu

Placówka Żagiel Med Szpital została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.5 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 1240 opinii użytkowników z 4 różnych źródeł internetowych.

4,5

1240 ocen
(z 4 źródeł)
4,6 / 5  (33 ocen placówki na Tourmedica.pl)
3,7 / 5  (43 ocen placówki na Google.pl)
4,8 / 5  (18 ocen placówki na Facebook.pl)
5,0 / 5  (1146 ocen placówki na Znanylekarz.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"ŻAGIEL MED jest nowoczesnym ośrodkiem medycznym posiadającym nowoczesny sprzęt, który umożliwia szybką i precyzyjną diagnostykę. Sale operacyjne przygotowane są do przeprowadzania operacji małoinwazyjnych. Posiada dwa odrębne bloki operacyjne, w tym jeden z dwoma salami operacyjnymi, klimatyzację, nawiewy na salach operacyjnych, oddzielne korytarze i windy dla pacjentów bezpośrednio po operacjach. Umawiam do tej placówki pacjentów do wielu specjalistów, szczególnie do Pani dr Wandy Kusej. Lekarka zajmuje się diagnozowaniem fiberoskopowo schorzenia jamy nosowo-gardłowej. Przeprowadza operacje laryngologiczne w trybie jednodniowym. Zgodnie z opiniami jakie usłyszałam, Pani doktor jest bardzo miła i zna się na tym co robi, ma super podejście zwłaszcza do dzieci. To lekarz z prawdziwym sercem dla pacjentów. Wizyty u dr Kusej to sama przyjemność. Kompetentna pani doktor, która każdego pacjenta traktuje indywidualnie."

Ewa A. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Monika
30 października 2017
5,0

Szpital nowoczesny

5,0 - Monika
Bardzo dobra opieka i podejście pielęgniarek. Szpital nowoczesny, z łazienką i prysznicem na sali. Personel uprzejmy co nie jest normą w innych szpitalach.
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły
Agnieszka K
19 października 2017
5,0

Wysoka jakość zabiegów i profesjonalizm lekarzy

5,0 - Agnieszka K
Wysoka kwalifikacja personelu medycznego, niesamowita opieka
Zabieg:  
Powiększanie piersi (czerwiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły
Anna
(Warszawa)
17 lipca 2017
5,0
5,0 - Anna
Wizyta wyjaśniła wiele wątpliwości. Informacje, które otrzymałam zostały przekazane w sposób konkretny i zrozumiały dla pacjenta. Polecam.
Dotyczy:  
Konsultacja ginekologiczna (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły
Anna
9 maja 2017
5,0
5,0 - Anna
Super, jak dla mnie wszystko ok.
Dotyczy:  
Konsultacja ortopedyczna (maj 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Konaszczuk
 
Szczegóły
Anna
8 listopada 2017
5,0

Fachowa porada, miły lekarz

5,0 - Anna
Miły lekarz, fachowa porada
Dotyczy:  
Konsultacja ginekologiczna (listopad 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły
Sławomir
20 października 2017
4,0

Polecam. Fachowa obsługa

4,0 - Sławomir
Wszystko przebiegło w porządku. miła atmosfera i pomocni ludzie.
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (październik 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Robert Klijer
 
Szczegóły
Małgorzata
8 stycznia 2020
5,0

Plastyka powiek dolnych

5,0 - Małgorzata
Miła i profesjonalna opieka
Zabieg:  
Plastyka chirurgiczna powiek dolnych (grudzień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły
Aga i Zuza G.
2 lipca 2019
5,0

Miło i profesjonalnie

5,0 - Aga i Zuza G.
Atmosfera, profesjonalizm, wyposazenie i wnętrze.
Zabieg:  
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły
Lena
13 maja 2019
5,0

Polecam

5,0 - Lena
Nowoczesna placowka oraz wyposazenie. Wizyta o ustalonym czasie.
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (maj 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Wanda Kusa
 
Szczegóły
Anna
27 marca 2019
5,0

Szczerze polecam!

5,0 - Anna
Profesjonalizm, zainteresowanie problemem, indywidualne podejście do pacjenta, wzorowa opieka
Zabieg:  
Operacje plastyczne piersi (marzec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły
doris
(Werbkowice)
7 lutego 2019
5,0

Oceniam zabieg i personel na bardzo dobrze.

5,0 - doris
Brak jednakowych godzin jeżeli chodzi o podawanie posiłków
Cierpliwość personelu do pacjenta po przeprowadzonym zabiegu, panie są bardzo miłe i pomocne, częsta kontrola stanu pacjenta
Zabieg:  
Plastyka brzucha (styczeń 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły
Robert
21 grudnia 2018
5,0

Szpital spełnił moje oczekiwania.

5,0 - Robert
Miła, profesjonalna opieka. Czysty i przytulny pokój.
Zabieg:  
Totalna korekcja nosa (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Piotr Trojanowski
 
Szczegóły
Ewelina
(Ostromice)
13 grudnia 2018
5,0

Opinia

5,0 - Ewelina
Przez drzwi gabinetu słychać każde słowo, trzeba poprosić o włączenie muzyki w korytarzu.
Przystępna cena, sympatyczny i profesjonalny lekarz.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły
Piotr
21 listopada 2018
5,0

Profesjonalizm

5,0 - Piotr
Uprzejmy i pomocny personel. Bardzo profesjonalny.
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (listopad 2018)
 
Szczegóły
Paweł
9 października 2018
5,0

Super

5,0 - Paweł
Bardzo ładnie wykończony wewnątrz, brak "szpitalnego" zapachu co było dla mnie bardzo ważne. Opieka na wielki plus, co chwila zaglądano i pytano czy wszystko w porządku, czy czegoś nie brakuje.
Zabieg:  
Operacje przepukliny pachwinowej (październik 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Przemysław Mądro
 
Szczegóły
Przemysław N
8 października 2018
5,0

Gorąco polecam

5,0 - Przemysław N
Personel szpitala bardzo miły i pomocny. Pielęgniarka kielka razy przychodziła w ciągu godziny pytała się czy wszystko w porządku.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły
Ania
24 września 2018
5,0

Polecam bardzo

5,0 - Ania
Bardzo zyczliwa i mila obsluga.pozdrawiam wszystkie Panie ktore sie mna zajely.
Zabieg:  
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (wrzesień 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły
Maja
18 marca 2018
5,0

Placówka godna polecenia

5,0 - Maja
-
Fachowa opieka medyczna, życzliwe podejście do pacjenta.
Zabieg:  
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (marzec 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły
Ania P
6 stycznia 2020
4,0

Super

4,0 - Ania P
Nic
Wszystko
Zabieg:  
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (listopad 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły
Agnieszka
11 października 2019
4,0

Polecam w 100%

4,0 - Agnieszka
fachowa obsługa, indywidualne podejście , dbałość o komfort pacjenta
Zabieg:  
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (październik 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły
Agnieszka
25 września 2019
4,0

Polecam w 100%

4,0 - Agnieszka
fachowe doradztwo
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie ginekologii estetycznej (wrzesień 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły
Ewa C.
8 lipca 2019
4,0

Jesteśmy zadowoleni

4,0 - Ewa C.
Niestety nie wiedzielismy ze szpital nie gwarantuje posilku np jogurtu lub kaszki mannej po zabiegu.
Dostep do informacji, opieka personelu, nowoczesne czyste sale z klimatyzacja.
Zabieg:  
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Wanda Kusa
 
Szczegóły
Agnieszka
1 lipca 2019
4,0

Wszystko super

4,0 - Agnieszka
Wszystko
Dotyczy:  
Konsultacja ginekologiczna (czerwiec 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły
Bogusław
21 marca 2018
4,0

Życzę każdemu tak wspaniałej opieki

4,0 - Bogusław
Naprawdę nie mam żadnych negatywnych uwag
Bardzo życzliwe podejście każdej osoby zajmującej się mną, troska bym czuł się zadbany i dopilnowany oraz jak najmniej odczuwał dolegliwości związane z chorobą.
Lekarz:  
dr n. med. Alina Blacha
 
Szczegóły
Milena
4 stycznia 2018
4,0

Liczymy na pomoc w ustaleniu kolejnej wizyty

4,0 - Milena
Konstrukcja u doktora
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (styczeń 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Marcin Szymański
 
Szczegóły
Xoxo
2 grudnia 2019
5,0

Wszystko było po myśli, nawet lepiej ;)

5,0 - Xoxo
Zabieg:  
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (listopad 2019)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły
Pacjent
19 września 2019
5,0

Super

5,0 - Pacjent
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Paweł Malik
 
Szczegóły
Małgorzata C
10 czerwca 2018
5,0

Pozytywna opinia

5,0 - Małgorzata C
Zabieg:  
Operacje przepukliny kresy białej (maj 2018)
Lekarz:  
dr n. med. Przemysław Mądro
 
Szczegóły
Dariusz
(Stalowa Wola)
11 marca 2018
5,0

Bardzo doby

5,0 - Dariusz
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (marzec 2018)
Lekarz:  
dr hab. n. med. Piotr Trojanowski
 
Szczegóły
Bożena
7 lipca 2017
5,0
5,0 - Bożena
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły
Anna
24 maja 2017
5,0
5,0 - Anna
Zabieg:  
Operacja palucha koślawego / halluksa (maj 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Tomasz Konaszczuk
 
Szczegóły
Łukasz
21 października 2019
4,0

Pozytyw

4,0 - Łukasz
Dotyczy:  
Konsultacja urologiczna (październik 2019)
Lekarz:  
lek. Paweł Malik
 
Szczegóły
Tom
14 grudnia 2017
2,0

Nie polecam metody Bartona w tym szpitalu

2,0 - Tom
Zabieg:  
Leczenie hemoroidów metodą Barrona
Lekarz:  
dr n. med. Przemysław Mądro
 
Szczegóły