Żagiel Med Szpital opinie

ocena 4.7 / 5 (26 opinii pacjentów Tourmedica)
poniedziałek
8:00 - 18:00
wtorek
8:00 - 18:00
środa
8:00 - 18:00
czwartek
8:00 - 18:00
piątek
8:00 - 18:00
sobota
nieczynne
niedziela
nieczynne
Placówka Żagiel Med Szpital została oceniona przez pacjentów umówionych na wizytę przez doradców Tourmedica.pl jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została ustalona na podstawie opinii 26 pacjentów, którzy odbyli zabiegi w szpitalu.
100% opinii zweryfikowanych pacjentów Tourmedica.pl
Średnia ocena:

4,7

26 głosów zweryfikowanych pacjentów
Czytaj opinie
Ocena doradcy Tourmedica.pl:
"ŻAGIEL MED jest nowoczesnym ośrodkiem medycznym posiadającym nowoczesny sprzęt, który umożliwia szybką i precyzyjną diagnostykę. Sale operacyjne przygotowane są do przeprowadzania operacji małoinwazyjnych. Posiada dwa odrębne bloki operacyjne, w tym jeden z dwoma salami operacyjnymi, klimatyzację, nawiewy na salach operacyjnych, oddzielne korytarze i windy dla pacjentów bezpośrednio po operacjach. Umawiam do tej placówki pacjentów do wielu specjalistów, szczególnie do Pani dr Wandy Kusej. Lekarka zajmuje się diagnozowaniem fiberoskopowo schorzenia jamy nosowo-gardłowej. Przeprowadza operacje laryngologiczne w trybie jednodniowym. Zgodnie z opiniami jakie usłyszałam, Pani doktor jest bardzo miła i zna się na tym co robi, ma super podejście zwłaszcza do dzieci. To lekarz z prawdziwym sercem dla pacjentów. Wizyty u dr Kusej to sama przyjemność. Kompetentna pani doktor, która każdego pacjenta traktuje indywidualnie." - Ewa A. (Doradca Pacjenta)

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Monika
5.0
Monika
Dodano: 30 października 2017
Tytuł:
"Szpital nowoczesny"
Bardzo dobra opieka i podejście pielęgniarek. Szpital nowoczesny, z łazienką i prysznicem na sali. Personel uprzejmy co nie jest normą w innych szpitalach.
Zabieg:
Powiększanie piersi implantami anatomicznymi (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły 
Agnieszka K
5.0
Agnieszka K
Dodano: 19 października 2017
Tytuł:
"Wysoka jakość zabiegów i profesjonalizm lekarzy"
Wysoka kwalifikacja personelu medycznego, niesamowita opieka
Zabieg:
Powiększanie piersi (czerwiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły 
Anna
(Warszawa)
5.0
Anna (Warszawa)
Dodano: 17 lipca 2017
Wizyta wyjaśniła wiele wątpliwości. Informacje, które otrzymałam zostały przekazane w sposób konkretny i zrozumiały dla pacjenta. Polecam.
Dotyczy:
Konsultacja ginekologiczna (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 9 maja 2017
Super, jak dla mnie wszystko ok.
Dotyczy:
Konsultacja ortopedyczna (maj 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Konaszczuk
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 8 listopada 2017
Tytuł:
"Fachowa porada, miły lekarz"
Miły lekarz, fachowa porada
Dotyczy:
Konsultacja ginekologiczna (listopad 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły 
Sławomir
4.0
Sławomir
Dodano: 20 października 2017
Tytuł:
"Polecam. Fachowa obsługa"
Wszystko przebiegło w porządku. miła atmosfera i pomocni ludzie.
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (październik 2017)
Lekarz:
dr n. med. Robert Klijer
 
Szczegóły 
Aga i Zuza G.
5.0
Aga i Zuza G.
Dodano: 2 lipca 2019
Tytuł:
"Miło i profesjonalnie"
Atmosfera, profesjonalizm, wyposazenie i wnętrze.
Zabieg:
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły 
Lena
5.0
Lena
Dodano: 13 maja 2019
Tytuł:
"Polecam"
Nowoczesna placowka oraz wyposazenie. Wizyta o ustalonym czasie.
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (maj 2019)
Lekarz:
dr n. med. Wanda Kusa
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 27 marca 2019
Tytuł:
"Szczerze polecam!"
Profesjonalizm, zainteresowanie problemem, indywidualne podejście do pacjenta, wzorowa opieka
Zabieg:
Operacje plastyczne piersi (marzec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły 
doris
5.0
doris
Dodano: 7 lutego 2019
Tytuł:
"Oceniam zabieg i personel na bardzo dobrze."
Brak jednakowych godzin jeżeli chodzi o podawanie posiłków
Cierpliwość personelu do pacjenta po przeprowadzonym zabiegu, panie są bardzo miłe i pomocne, częsta kontrola stanu pacjenta
Zabieg:
Plastyka brzucha (styczeń 2019)
Lekarz:
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły 
Robert
5.0
Robert
Dodano: 21 grudnia 2018
Tytuł:
"Szpital spełnił moje oczekiwania."
Miła, profesjonalna opieka. Czysty i przytulny pokój.
Zabieg:
Totalna korekcja nosa (grudzień 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Piotr Trojanowski
 
Szczegóły 
Ewelina
5.0
Ewelina
Dodano: 13 grudnia 2018
Tytuł:
"Opinia"
Przez drzwi gabinetu słychać każde słowo, trzeba poprosić o włączenie muzyki w korytarzu.
Przystępna cena, sympatyczny i profesjonalny lekarz.
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (grudzień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły 
Piotr
5.0
Piotr
Dodano: 21 listopada 2018
Tytuł:
"Profesjonalizm"
Uprzejmy i pomocny personel. Bardzo profesjonalny.
Dotyczy:
Konsultacja urologiczna (listopad 2018)
 
Szczegóły 
Paweł
5.0
Paweł
Dodano: 9 października 2018
Tytuł:
"Super"
Bardzo ładnie wykończony wewnątrz, brak "szpitalnego" zapachu co było dla mnie bardzo ważne. Opieka na wielki plus, co chwila zaglądano i pytano czy wszystko w porządku, czy czegoś nie brakuje.
Zabieg:
Operacje przepukliny pachwinowej (październik 2018)
Lekarz:
dr n. med. Przemysław Mądro
 
Szczegóły 
Przemysław Nowakowski
5.0
Przemysław Nowakowski
Dodano: 8 października 2018
Tytuł:
"Gorąco polecam"
Personel szpitala bardzo miły i pomocny. Pielęgniarka kielka razy przychodziła w ciągu godziny pytała się czy wszystko w porządku.
Zabieg:
Korekcja odstających uszu (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły 
Ania
5.0
Ania
Dodano: 24 września 2018
Tytuł:
"Polecam bardzo"
Bardzo zyczliwa i mila obsluga.pozdrawiam wszystkie Panie ktore sie mna zajely.
Zabieg:
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (wrzesień 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły 
Maja
5.0
Maja
Dodano: 18 marca 2018
Tytuł:
"Placówka godna polecenia"
-
Fachowa opieka medyczna, życzliwe podejście do pacjenta.
Zabieg:
Plastyka warg sromowych mniejszych / większych (marzec 2018)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły 
Ewa Comber
4.0
Ewa Comber
Dodano: 8 lipca 2019
Tytuł:
"Jestesmy zadowoleni"
Niestety nie wiedzielismy ze szpital nie gwarantuje posilku np jogurtu lub kaszki mannej po zabiegu.
Dostep do informacji, opieka personelu, nowoczesne czyste sale z klimatyzacja.
Zabieg:
Adenotomia - usunięcie chirurgicznie trzeciego migdałka u dziecka (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Wanda Kusa
 
Szczegóły 
Agnieszka
4.0
Agnieszka
Dodano: 1 lipca 2019
Tytuł:
"Wszystko super"
Wszystko
Dotyczy:
Konsultacja ginekologiczna (czerwiec 2019)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Radomański
 
Szczegóły 
Bogusław
4.0
Bogusław
Dodano: 21 marca 2018
Tytuł:
"Życzę każdemu tak wspaniałej opieki"
Naprawdę nie mam żadnych negatywnych uwag
Bardzo życzliwe podejście każdej osoby zajmującej się mną, troska bym czuł się zadbany i dopilnowany oraz jak najmniej odczuwał dolegliwości związane z chorobą.
Lekarz:
dr n. med. Alina Blacha
 
Szczegóły 
Milena
4.0
Milena
Dodano: 4 stycznia 2018
Tytuł:
"Liczymy na pomoc w ustaleniu kolejnej wizyty"
Konstrukcja u doktora
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (styczeń 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Marcin Szymański
 
Szczegóły 
Małgorzata Cwirta
5.0
Małgorzata Cwirta
Dodano: 10 czerwca 2018
Tytuł:
"Pozytywna opinia"
Zabieg:
Operacje przepukliny kresy białej (maj 2018)
Lekarz:
dr n. med. Przemysław Mądro
 
Szczegóły 
Dariusz
(Stalowa Wola)
5.0
Dariusz (Stalowa Wola)
Dodano: 11 marca 2018
Tytuł:
"bardzo doby"
Dotyczy:
Konsultacja laryngologiczna (marzec 2018)
Lekarz:
dr hab. n. med. Piotr Trojanowski
 
Szczegóły 
Bożena
5.0
Bożena
Dodano: 7 lipca 2017
Dotyczy:
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (lipiec 2017)
Lekarz:
dr n. med. Ryszard Mądry
 
Szczegóły 
Anna
5.0
Anna
Dodano: 24 maja 2017
Zabieg:
Operacja palucha koślawego / halluksa (maj 2017)
Lekarz:
dr n. med. Tomasz Konaszczuk
 
Szczegóły 
Tom
2.0
Tom
Dodano: 14 grudnia 2017
Tytuł:
"Nie polecam metody Bartona w tym szpitalu"
Zabieg:
Leczenie hemoroidów metodą Barrona
Lekarz:
dr n. med. Przemysław Mądro
 
Szczegóły 

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska