4,7 / 5   (34 oceny)

Opinie z internetu

Placówka Cor-Lar-Med została oceniona przez pacjentów jako znakomita. Średnia ocena wynosi 4.7 w skali 5 stopniowej i została skalkulowana na podstawie 34 opinii użytkowników z 3 różnych źródeł internetowych.

4,7

34 ocen
(z 3 źródeł)
4,6 / 5  (14 ocen placówki na Tourmedica.pl)
4,6 / 5  (14 ocen placówki na Google.pl)
5,0 / 5  (6 ocen placówki na Facebook.pl)

Ocena doradcy Tourmedica.pl

"Cor-Lar-Med to placówka, której trzon działalności stanowi laryngologia. Przeprowadzane są tu badania słuchu oraz leczony bezdech senny. Diagnozowane i leczone, w tym operacyjnie, są również inne choroby – krtani, zatok czy podniebienia. Można skorzystać również z innych porad z dziedziny alergologii, gastrologii, kardiologii, ortopedii czy urologii. Jako Doradca w Tourmedica.pl często spotykam się z zapytaniami o dr Arkadiusza Kasztelana, który wykonuje między innymi badania oceniające zaburzenia w oddychaniu w trakcie snu i badania audiometryczne. Zajmuje się problemem skrzywionej przegrody nosowej, przerostu migdałków podniebiennych, polipami nosa i zatok. Diagnozuje i leczy choroby uszu, gardła, krtani oraz ślinianek. Przeprowadza też operacje nosa i gardła, jest specjalistą z dziedziny otolaryngologii. Doktor pomaga również w kwestiach chirurgii plastycznej. W zasadzie spotykam się tylko i wyłącznie z pozytywnymi opiniami. Podsumowując wypowiedzi klientów, których umówiłem na wizytę do Pana doktora, można je ująć w proste słowa: Bardzo dobry specjalista, widać że stara się pomóc pacjentowi z każdej strony, ma dużą wiedzę w swoim fachu. Konkretny, rzeczowy i bardzo uprzejmy. Ma świetny kontakt z „małymi pacjentami”. Potrafi wytłumaczyć na czym polega problem i w jaki sposób można sobie z nim poradzić."

Bartłomiej D. - Doradca Pacjenta

Opinie pacjentów Tourmedica.pl

Wioletta
(Dublin)
22 października 2017
5,0

Profesjonalizm

5,0 - Wioletta
miła obsługa, wyczerpujące informacje, pacjentem opiekujecie się od samego początku, dziękuję
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły
Sławomir
29 czerwca 2017
5,0
5,0 - Sławomir
Podczas wizyty lekarz wykonał badanie, ustalił dalszy przebieg leczenia i odpowiedział na moje pytania, czyli zrobił to czego oczekiwałem.
Dotyczy:  
Konsultacja kardiologiczna (czerwiec 2017)
Lekarz:  
dr n. med. Andrzej Głuszak
 
Szczegóły
Sebastian
24 stycznia 2018
5,0

Dobry lekarz na konsultacji , czekam na zabieg

5,0 - Sebastian
Wszystko milo, sprawnie.
Dotyczy:  
Konsultacja w zakresie chirurgii plastycznej (styczeń 2018)
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły
Aneta P.
12 września 2017
4,0

Bardzo zadowolona

4,0 - Aneta P.
Profesjonalny i fachowy personel
Zabieg:  
Operacja endoskopowa wycięcia polipów nosa (sierpień 2017)
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły
Pacjent
5 października 2019
5,0

Opinia

5,0 - Pacjent
Czysty profesjonalizm . Polecam!
Zabieg:  
Operacje plastyczna nosa (wrzesień 2019)
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły
Mateusz
(Garwolin)
26 lipca 2019
5,0

Pan doktor A. Kasztelan to doskonały specjalista.

5,0 - Mateusz
Nie mam żadnych zastrzeżeń
Bardzo dobra obsługa.Termin wizyty i zabiegu korekty uszu został szybko wyznaczony. Pan doktor A.Kasztelan profesjonalnie przeprowadził zabieg , dbając zarówno o komfort psychiczny jak i efekt medyczno-plastyczny mojego syna. Po zabiegu dzięki fachowości Pana doktora, syn nie odczuwał bólu, uszy szybko się goiły.Bardzo jesteśmy zadowoleni z efektów wizualnych uszu po zabiegu. Doktor bardzo fachowo i dostępnie odpowiadał na pytania dotyczące zabiegu. poświęcał swój czas wolny i szybko odpowiadał na sms-owe pytania które pojawiały się po zabiegu ( za co bardzo dziękuję).Podczas zabiegu Pan doktor i obsługa medyczna(pielęgniarki) zadbała o komfort psychiczny syna ( dużo z nim rozmawiali, pocieszali, pytali się o samopoczucie,pielęgnowali a przede wszystkim żartowali co pozwoliło mojemu synowi sympatycznie pokonać czas zabiegu.Pan doktor bardzo sympatyczny a przede wszystkim doskonały specjalista-lekarz. Polecam Pana doktora i bardzo dziękuję za tak profesjonalne podejście do pacjenta.
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (lipiec 2019)
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły
Adas
3 czerwca 2019
5,0

Super

5,0 - Adas
Kompleksowość dzialania
Zabieg:  
Operacja endoskopowa zatok przynosowych FESS/FEOZ (maj 2019)
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły
Tymek
14 lutego 2019
5,0

Migdałki

5,0 - Tymek
-
profesjonalizm, podejscie do pacjenta. szybko wyznaczony termin zabiegu.
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły
Agata
(Nisko)
3 sierpnia 2018
5,0

Super!

5,0 - Agata
Znakomita klinika super kontakt z Panią Karoliną! Bardzo jestem zadowolona polecam jak najbardziej:)
Zabieg:  
Korekcja odstających uszu (lipiec 2018)
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły
Bogdan
18 grudnia 2017
4,0

Przyjemna

4,0 - Bogdan
Profesjonalnie
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (grudzień 2017)
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły
Hubert
21 lutego 2020
4,0

To moj kolejny kontakt z doktorem po wielu latach. Bardzo pozytywny.

4,0 - Hubert
Bez kolejki. Szybka diagnoza. Propozycja zabiegu
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (luty 2020)
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły
Kowalska A
9 maja 2018
4,0

Zabieg usunięcia trzeciego migdalka

4,0 - Kowalska A
Opieka medyczna bardzo dobre warunki
Zabieg:  
Operacje i leczenie migdałków (kwiecień 2018)
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły
Dominika
29 stycznia 2019
5,0

Miła i profesjonalna obsługa, bardzo polecam

5,0 - Dominika
Dotyczy:  
Konsultacja laryngologiczna (styczeń 2019)
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły
Kowalczyk
20 sierpnia 2019
4,0

Opieka super

4,0 - Kowalczyk
Zabieg:  
Operacje i leczenie zatok (sierpień 2019)
Lekarz:  
lek. Arkadiusz Kasztelan
 
Szczegóły