Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Dzien dobry Pani Agato, Żałuje bardzo, ze nie spotkam Pani osobiście. Raz jeszcze bardzo ale to bardzo serdecznie dziękuje za każdą udzieloną mi pomoc. Ciesze się, ze to z Panią wszystko ustalałam. Kontakt z Panią był dla mnie prawdziwą przyjemnością. Odbieram Panią jako osobę niezwykle kompetentna, empatyczną i serdeczną. Życzę Pani wszelkiej pomyślności i zadowolenia tak w życiu zawodowym jak i osobistym. Ale przede wszystkim życz Pani zdrowia :). Z niezwkle cieplymi pozdrowieniami,"

    OPINIA PACJENTA:
    Barbara W. (Wrocław, 04.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Chciałabym bardzo podziękować,za możliwosć skorzystania z opieki i z usług medycznych Szpitala Medeor Plus w Łodzi przy ul.Ciesielskiej 8 . Pan doktor Jarosław Lewy jest lekarzem o wysokiej kulturze osobistej,serdeczny i bardzo kompetentny w świadczeniu usług medyczycznych.Jestem już po zabiegu w domu.Także zespół pomocniczy jest przyjazny i miły.Z czystym sumieniem bedę polecała innym w/w szpital. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Zenona T (Łódź, 27.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko jeszcze raz dziękuję za troskę o moje zdrowie( przepuklina pachwinowa) i bardzo profesjonalne podejście do petenta. Ale nie znając Pani, moje myśli skłaniają się bardzo ku temu, że jest Pani osobą na odpowiednim stanowisku i posiada właśnie to coś czego inni niestety nie posiadają."

    OPINIA PACJENTA:
    Łukasz A (Białystok, 27.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka to naprawdę fantastyczna doradczyni w 100% spełniająca wszystkie wymagania pacjenta."

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka G (Kraków, 27.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Paulino jestem 500% zadowolona z lekarza. Pan dr n. med. Listopadzki Sławomir jest to lekarz budzący wielkie zaufanie i ja nigdy nie zmienię tego lekarza. Jest po prostu idealny, zna się na chorobach."

    OPINIA PACJENTA:
    Halina D. (Bydgoszcz, 22.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję bardzo Pani Agnieszko, za pomoc i w ogóle taką opiekę.Pierwszy raz się spotkałam z taką miłą opieką."

    OPINIA PACJENTA:
    Stanisława M (Bolesławiec, 21.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry Pani Aniu. Nie mogę teraz rozmawiać. Szkoda, ze nie udało się zorganizować zabiegu, ale widziałam jak bardzo się Pani starała, za co serdecznie dziękuje. Tak, poproszę o zarezerwowane dla mnie konsultacji"

    OPINIA PACJENTA:
    Aleksandra K (Katowice, 19.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Paulino, W kwestii opinii o opiekunie, czyli Pani: wpisałam "Pani Paulina jest wysokiej klasy specjalistą, pełny profesjonalizm. Pomocna, miła i na pewno w razie potrzeby skorzystam ponownie". Jako minus (żeby nie było tak przesłodzone☺)- uważam brak tłumacza co może w niewielkim stopniu (a jednak) nie dogadanie sie, w niektórych sprawach i zaleceniach medycznych. Pozdrowionka Joanna P."

    OPINIA PACJENTA:
    Joanna P (Ostrava, 19.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jestem bardzo zadowolona. Pan dr. Aniukiewicz, to jest bardzo wspaniały lekarz. Bardzo przyjemny, doradzi. Jeśliby był profil tego Pana Doktora, ja chętnie poleciłabym Pana Doktora wszystkim leczącym żylaki. Obsługa bardzo miła. Jestem zadowolona. Naprawdę jestem bardzo zadowolona."

    OPINIA PACJENTA:
    Jadwiga O. (Bydgoszcz, 18.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzien dobry Pani Agato, Dziekuje pieknie za informacje. Jest Pani niezawodna. Przyjemnoscia jest wspolpraca z Pania. Pozdrawiam serdecznie zyczac wszystkiego najlepszego,"

    OPINIA PACJENTA:
    Barbara W. (WB, 18.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.