Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Jestem zadowolona z wizyty, mogłabym polecić klinikę innym pacjentom i jeśli będę miała konieczność, ponownie skorzystam :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Katarzyna T (Katowice, 22.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo chciałem Pani podziękować za koordynacje całego procesu. Opieka i obsługa były idealne."

    OPINIA PACJENTA:
    Jerzy B. (Warszawa, 21.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziekuje za mila i profesjonalna obsluge. Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia."

    OPINIA PACJENTA:
    Agata T (USA, 20.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję za profesjonalną obsługę."

    OPINIA PACJENTA:
    Lidia W (Pułtusk, 20.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko, bardzo pięknie dziękuję za pamięć. Tata jest bardzo zadowolony. Empatia, którą Pani ma w sobie, to po prostu mnie zaskakuje. W dzisiejszych czasach. takich ludzi już jest mało."

    OPINIA PACJENTA:
    Hanna K. (Warszawa, 14.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje za cudowny kontakt i opiekę."

    OPINIA PACJENTA:
    Maria T. (UK, 14.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziękuję państwu (szczególnie bardzo miłemu panu, z którym dzisiaj tj.12.06 telefonicznie rozmawiałem), za szczere chęci pomocy i uczciwe podejście do tego arcy ważnego dla mnie życiowego tematu. Dziękuję raz jeszcze za szczerą i uczciwa chęć pomocy i wyboru właściwego i doświadczonego lekarza."

    OPINIA PACJENTA:
    Robert F. (Lublin, 12.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Bartek, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Byłam dzisiaj na wizycie u Pana Ryszarda. Musze przyznać, że sam zabieg i opieka w klinice zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Pielęgniarki przemiłe. Pierwszy raz sie spotkałam z taką opieką. Co chwile pytały czy czegoś nie potrzebuje czy mi pomóc w czymś."

    OPINIA PACJENTA:
    Karolina P. (Częstochowa, 10.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Karolino, Dziekuje za emaila i za bardzo mila i profesjonarna obsluge."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna R. (Warszawa, 08.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Z góry serdecznie dziękuje również Pani Paulinie **** za milą i zawsze sympatyczną rozmowę i naturalnie kompetentna."

    OPINIA PACJENTA:
    Holger M. (Niemcy, 07.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.