Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Pełne zainteresowanie moja osoba, 100 % satysfakcji"

    OPINIA PACJENTA:
    Urszula (Lubin, 26.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Konkretna i rzeczowa, o wysokiej kulturze osobistej! Miła i sympatycza, rozmowa z uśmiechem na twarzy! :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Tomasz (Środa Wielkopolska, 25.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka jest wspaniałą Kobietą ma bardzo dobre serduszko Pani Agnieszko bardzo dziękuje za wszystko jeszcze raz Dziękuje."

    OPINIA PACJENTA:
    Zbigniew (Zabrze, 23.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bezproblemowo i skutecznie."

    OPINIA PACJENTA:
    Sylwia (Częstochowa, 22.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pełna i szybka informacja"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka (Katowice, 22.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Miła obsługa. Sprawnie sporządzone dokumenty przez osobę koordynującą oraz rzetelnie przekazane wszelkie informacje dotyczące zabiegu. Serdecznie polecam"

    OPINIA PACJENTA:
    Barbara (Wrocław, 21.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Przesympatyczna , pełna zrozumienia osoba. Przed zabiegiem byłam bardzo zestresowana, a Pani Renata pomagała , wysłuchała , doradziła , oddzwoniła ...:):):):) Polecam z całego serca:) Bardzo dziękuje :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Kalina (Komorowice, 20.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo pomocna i cierpliwa osoba. Była w stanie pomóc mimo, iż mój przypadek był dość nietypowy."

    OPINIA PACJENTA:
    Adam (Częstochowa, 20.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wszystko przebiegło wzorowo, pomoc z załatwieniu dogodnych terminów."

    OPINIA PACJENTA:
    Anita (Wrocław, 19.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wysokie kompetencje społeczne i wrażliwość na drugiego człowieka. Sympatyczna i miła atmosfera."

    OPINIA PACJENTA:
    Katarzyna (Poznań, 16.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl