Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Pani Agnieszka chętnie i szczegółowo udzieliła mi wyczerpujących informacji odnośnie operacji. Doradziła mi także, gdzie mogłabym zrobić potrzebne badania przed zabiegiem, ponieważ nie miałam możliwości wykonania ich wcześniej w swojej miejscowości. Bardzo szybko odpowiadała na moje wiadomości i nurtujące mnie wszelkie wątpliwości. Po operacji kontakt z Panią Agnieszką oceniam także wzorowo. Nie było żadnych problemów w celu uzyskania jakichkolwiek informacji po przebytym zabiegu."

    OPINIA PACJENTA:
    Klaudia (Wrocław, 11.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "konkretny i bardzo pomocny"

    OPINIA PACJENTA:
    Marzena (Gdynnia, 09.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo szybko umówiła mi wizytę, bez żadnych problemów."

    OPINIA PACJENTA:
    Monia (Lubin, 09.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka pełen profesjonalizm ,jednym słowem właściwy człowiek na właściwym miejscu . Już po raz drugi była pomocna w100% dziekuje pani Agnieszko z całego serca"

    OPINIA PACJENTA:
    Lucyna (Wrocław, 07.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Nie mogę wyobrazić sobie lepszego doradcy niż pani Agnieszka Zawadzka, która niemal natychmiast odpowiadała na jakiekolwiek pytania i rozwiązywała napotkane problemy"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka (Łódź, 06.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Fachowa pomoc i zwrócenie się w stronę pacjenta"

    OPINIA PACJENTA:
    Mateusz (Łódź, 05.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pozdrawiam, Sympatyczna pani,miła,troskliwa,przekonująca po prostu SUPER"

    OPINIA PACJENTA:
    Lidka (Gdańsk, 05.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Temat załatwiony zgodnie z moimi oczekiwaniami"

    OPINIA PACJENTA:
    Krzysztof (Gdańsk, 04.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Duża pomoc z tej pani strony pomogła mi wybrać odpowiednie zabieg już nawet przez telefon i dopasowała zabieg do mojego grafiku pracy"

    OPINIA PACJENTA:
    Krzysztof (Poznań, 30.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzwoniac o termin zabiegu pan Lis w szybkim czasie sprawdzil wolne terminy i dopasowal termin zabiegu do mojego grafiku. Z latwoscia morzna bylo dowiedziec sie o wszelkich szczegulach, i dostalem odpowiedzie na wszelkie pytania."

    OPINIA PACJENTA:
    Tomasz (Wrocław, 27.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska