Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Witam Pani Ewuniu Dziękuje bardzo za zainteresowanie. Jestem bardzo zaskoczona Pani troską o pacjenta. Żadko można kogoś takiego spotkać .Pani pracodawca na pewno docenia pani kompetencje. Myślę że na razie nie skorzystam ale w przyszłości może ze rok. .Znalazłam sposób przypadkowo aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Pozdrawiam serdecznie. Na pewno skorzystam z waszych usług. Pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Bożena G. (Południowa Afryka, 07.06.2018)
    ZABIEG:
     
    Ewa, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzień dobry pani Agnieszko Chciałem tylko podziękować za wszystko co dla mnie zrobiłaś Jestem wdzięczny ogromnie za całe dobro Pozdrawiam gorąco i serdecznie Krzychu"

    OPINIA PACJENTA:
    Krzysztof M. (Łódź, 17.04.2018)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Droga Pani Agato Nie da się opisać wielkiej Radości kiedy na mojej siatkówce prawego Oka znowu pojawiło się Widzenie. Znakomity chirurg Okulista Pan Doktór Piotr Tesla wykonał Zabieg wzorowo. Już przy wstępnych badaniach przed operacją doceniłem Jego perfekcyjność. Od razu uzyskał moje zaufanie.Pielęgniarki spokojne i uśmiechnięte swoim zachowaniem uspokajały pacjenta. Szpital Retina w Warszawie według mnie poziomem usług medycznych jest porównywalny do renomowanych klinik europejskich. Jestem bardzo wdzięczny,że i Polsce są tak znakomite klinik. Na Pani ręce składam serdeczne wyrazy Wdzięczności."

    OPINIA PACJENTA:
    Włodzimierz Ś. (Warszawa, 06.04.2018)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Paulino:) Juz po bolu:) Dziękuję Pani z calego serduszka:) klinika/opieka(personel i dr Rataj _ bezonkurencyjni:) MIMO KILKU PROPOZYCJI KTORE WCZEŚNIEJ MI PANI PILECALA OSTATNIA klinika i dr Rataj:) STRZAL W DZIESIĄTKĘ:) Sam zabieg i samopoczucie po _jestem bardzo odporna na ból:) tak więc wczoraj usiedziec nie moglam na miejscu i w sumie bardzo dobrze:)-najważniejsze ruch:,) Juz pod biustonoszem widzę sliczne cycuchy:) fakt oswajanie troszkę czasu mi zajmie:)Ale decyzja w pelni świadomie podjęta:) Cieszę się:) Jak tylko z piersiami troszkę podlecze to poproszę Panią o wskazanie kliniki gdzie bede mogła oddać się stomatologii bez obaw:) Jeszcze raz powtórzę:)Dziękuję!!! Mnóstwo uścisków dla Pani!!!:) pozdrawiam i życzę samych sukcesów!!!;) Wiola"

    OPINIA PACJENTA:
    Wioletta O. (Wrocław, 05.04.2018)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Paulino Postawiła mnie Pani na nowo do pionu i dodatkowo Zapaliła Piękną Latarnię. Dziękuję Pani z Całego Serca - Jest Pani Aniołem który, rozświetla mroki spowijające drogę dla wzroku strudzonego wędrowca. Z wyrazami Szacunku"

    OPINIA PACJENTA:
    Sylwester S (Warszawa, 27.02.2018)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "W córki i swoim imieniu chcę Pani serdecznie podziękować za tak ogromne zaangażowanie w znalezieniu odpowiedniego lekarza i oczywiście tak szybki termin konsultacji. Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc i miłą współpracę. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję."

    OPINIA PACJENTA:
    Klaudia O. (Łódź, 16.01.2018)
    ZABIEG:
     
    Ewa, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam.Ww sierpniu tego roku korzystałam z waszego pośrednictwa w sprawie wszczepienia implantów zębowych w gabinecie Stomatologi Stancel. Na dzień dzisiejszy moje leczenie w/w wymienionym gabinecie zostało zakończone. Polecam bardzo ten gabinet, świetny stomatolog Robert Stencel, odpowiedział na każde nurtujące mnie pytanie związane z moim leczeniem. Efekt końcowy jest super.Również jestem bardzo zadowolona z państwa doradcy, który interesował się moim leczeniem. Pozdrawiam ."

    OPINIA PACJENTA:
    Stanisława C. (Chorzów, 15.12.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję bardzo jak będę mieć pytania na pewno skorzystam z pani wiedzy. Jest pani przemiła, bardzo mi pani pomogła, jeszcze raz bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie"

    OPINIA PACJENTA:
    Dagmara K (Poznań, 14.12.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję za wsparcie bardzo mi miło dziękuję również za miłe i pozytywne rozmowy za duże zaangażowanie"

    OPINIA PACJENTA:
    Marek S. (Lublin, 10.11.2017)
    ZABIEG:
     
    Ewa, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko, ja Pani bardzo, bardzo dziękuję. Na pewno jeśli będę coś potrzebowała zadzwonię do Pani."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna D (Warszawa, 03.11.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.