Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Pani Agnieszko jeszcze raz bardzo dziekuje pani za bardzo zawsze mila i sympatyczna rozmowe telefoniczna.Jest pani przesympatyczna osoba,co rzadko sie zdarza.Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego dobreg"

    OPINIA PACJENTA:
    Beata K (Szczecin, 18.08.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje za profesjonalna pomoc właśnie takiej potrzebowałam"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka (Łódź, 18.08.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani się troszczy o mnie Tak Jak powiedziałem jest Pani Agnieszko Kochana więcej Takich Ludzi by się przydało Miłego Dnia życze i aby Pani miała zdrowie jak Dzwon"

    OPINIA PACJENTA:
    Piotr S. (Wrocław, 18.08.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jestem w pełni zadowolona z wizyty i konsultacji oraz profesjonalnego podejścia do mojej osoby Z wyrazami szacunku"

    OPINIA PACJENTA:
    Wioletta M. (Rybnik, 02.08.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jest Pani cudowna właśnie dokładnie o taki termin mi chodziło :):) Dziękuję Serdecznie :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Natalia P. (Kraków, 25.07.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziękuje za trud i zaangażowanie. Pani pomoc jest dla mnie nieoceniona. Sama bym sobie nie poradziła. Życzę wszystkiego dobrego. Pozdrawiam serdecznie"

    OPINIA PACJENTA:
    Katarzyna W (Warszawa, 24.07.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Agato Serdecznie dziękuje za szybka odpowiedz e-mail Jestem bardzo zadowolona za szybkie i profesjonalne ustalenie wizyty dogodnej dla mnie Z wyrazami szacunku"

    OPINIA PACJENTA:
    Wioleta M. (Rybnik, 21.07.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko dziękuję bardzo za pomoc i polecenie kliniki CMBieniek. Właśnie wracam do domu, jestem po zabiegu i bardzo zadowolona. Fantastyczne podejście do pacjenta, obsługa i opieka na bardzo wysokim poziomie. Dr Bieniek to profesjonalista w swoim fachu. Jeszcze raz bardzo dziękuję."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna J (Wrocław, 21.07.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje Panie Jerzy za profesjonalne podejście do tematu."

    OPINIA PACJENTA:
    Rafał P. (Gdynia, 18.07.2017)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Teraz jestem wspaniale poinformowana dziękuje Pani ślicznie i niedługo poproszę Panią o uzgodnienie terminu konsultacji i ewentualnego zabiegu miło się z Panią ,,rozmawiało" życzę wspaniałego weekendu ."

    OPINIA PACJENTA:
    Barbara B. (Łódź, 14.07.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.