Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Jesteście bardzo pomocni, dziękuję za wskazanie i dobranie placówki!"

    OPINIA PACJENTA:
    Maciek (Wrocław, 06.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Sprawna miła osoba"

    OPINIA PACJENTA:
    Basia (Środa Wielkopolska, 06.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Renata jest bardzo miłą , sympatyczną i pomocną osobą. Mogłam się zwrócić z każdym pytaniem na ktore mi zawsze odpowiedziala."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna (Zielona Góra, 06.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Odpowiednia osoba na tym stanowisku. Pełny profesjonalizm. A przy tym indywidualne podejście do pacjenta"

    OPINIA PACJENTA:
    Paweł (Wrocław, 05.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka jest wspaniała i troskliwą wszystkiego pilnuje Jeszcze raz Dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Marta (Lubin, 04.11.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo sympatyczna Pani która na bieżąco dzwoni i pyta o przebieg wizyty itp.odpowiada na wszystkie nurtujące pytania"

    OPINIA PACJENTA:
    Magdalena (Lubin, 31.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo miła i uprzejma. Ze względu na harakter mojej pracy często miałam wyłączony telefon jednak Pani Renata się nie poddaje."

    OPINIA PACJENTA:
    AGNIESZKA (ZIELONA GÓRA, 31.10.2019)
    ZABIEG:
     
    RENATA, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Renata jest bardzo miła i sympatyczna osoba. Odpowiada wyczerpującą na wszystkie pytania"

    OPINIA PACJENTA:
    Sonia (Wrocław, 31.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wszystko w jak najlepszym porządku."

    OPINIA PACJENTA:
    Adam (Gdańsk, 24.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Renata była bardzo uprzejma i pomocna. Zainteresowala się moim problem. Szybko umówiła wizytę i skontaktowała się z lekarzem"

    OPINIA PACJENTA:
    Alicja (Wrocław, 24.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska