Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Pełna informacja , zaangażowanie w sprawę"

    OPINIA PACJENTA:
    Anna (Łódź, 16.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Sympatyczna, ma przemiły głos. Bardzo pomocna."

    OPINIA PACJENTA:
    Ewa (Wrocław, 16.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo fachowa, zaangażowana doradczyni. Była gotowa odpowiadać na wszelkie pytania, robiła to szybko i efektywnie. Dodatkowo miła osoba, miałam poczucie, że mogę skonsultować z nią wszystkie aspekty wizyty budzące moje wątpliwości."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna (Kraków, 16.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka jest bardzo troskliwa i pomocna od początku mnie dobrze nakierowała i wszysko tłumaczyła"

    OPINIA PACJENTA:
    Elen (Warszawa, 14.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Doradca znalazł mi dogodny termin dosyć szybko oraz umówił na wizytę. Wszystko załatwione zostało bardzo szybko"

    OPINIA PACJENTA:
    Ewa (Częstochowa, 14.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Serdeczne podejscie do pacjenta"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka (Wrocław, 13.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo pozytywna i kompetentna osoba. Rozmowa z nią to była przyjemność, zorientowana chętna pomóc"

    OPINIA PACJENTA:
    Monika (Wrocław, 12.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani bardzo sympatyczna"

    OPINIA PACJENTA:
    Magda (Warszawa, 10.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bez zastrzeżeń... wyczerpujące informacje."

    OPINIA PACJENTA:
    Warszawianka (Warszawa, 10.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Szybko sprawnie bezproblemowo umawia na wizyta Jest bardzo uprzejmy."

    OPINIA PACJENTA:
    Marzanna (Warszawa, 07.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska