Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Witam.Ww sierpniu tego roku korzystałam z waszego pośrednictwa w sprawie wszczepienia implantów zębowych w gabinecie Stomatologi Stancel. Na dzień dzisiejszy moje leczenie w/w wymienionym gabinecie zostało zakończone. Polecam bardzo ten gabinet, świetny stomatolog Robert Stencel, odpowiedział na każde nurtujące mnie pytanie związane z moim leczeniem. Efekt końcowy jest super.Również jestem bardzo zadowolona z państwa doradcy, który interesował się moim leczeniem. Pozdrawiam ."

    OPINIA PACJENTA:
    Stanisława C. (Chorzów, 15.12.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję bardzo jak będę mieć pytania na pewno skorzystam z pani wiedzy. Jest pani przemiła, bardzo mi pani pomogła, jeszcze raz bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie"

    OPINIA PACJENTA:
    Dagmara K (Poznań, 14.12.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję za wsparcie bardzo mi miło dziękuję również za miłe i pozytywne rozmowy za duże zaangażowanie"

    OPINIA PACJENTA:
    Marek S. (Lublin, 10.11.2017)
    ZABIEG:
     
    Ewa, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko, ja Pani bardzo, bardzo dziękuję. Na pewno jeśli będę coś potrzebowała zadzwonię do Pani."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna D (Warszawa, 03.11.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje za bardzo sympatyczne i pomocne podejście! :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Bartosz M (Łaziska Górne, 31.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Ewa, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuję bardzo za szybką pomoc."

    OPINIA PACJENTA:
    Bożena P. (Zamość, 30.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko, Super, fajnie pozdrawiam ślicznie. Pełen profesjonalizm. Dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Artur S. (Wrocław, 25.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Anno! Ciągle wszyscy są zapędzeni, myślałam, żeby wysłać do Pani e-maila z podziękowaniem za pomoc w wyborze dobrej kliniki i lekarza. Bardzo dziękuję za Pani telefony i wsparcie, bardzo rzadko spotyka się w dzisiejszych czasach takie przemiłe osoby jak Pani. Dziękuję i Pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka K (Warszawa, 20.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzien dobry Pani Agato, Żałuje bardzo, ze nie spotkam Pani osobiście. Raz jeszcze bardzo ale to bardzo serdecznie dziękuje za każdą udzieloną mi pomoc. Ciesze się, ze to z Panią wszystko ustalałam. Kontakt z Panią był dla mnie prawdziwą przyjemnością. Odbieram Panią jako osobę niezwykle kompetentna, empatyczną i serdeczną. Życzę Pani wszelkiej pomyślności i zadowolenia tak w życiu zawodowym jak i osobistym. Ale przede wszystkim życz Pani zdrowia :). Z niezwkle cieplymi pozdrowieniami,"

    OPINIA PACJENTA:
    Barbara W. (Wrocław, 04.10.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Chciałabym bardzo podziękować,za możliwosć skorzystania z opieki i z usług medycznych Szpitala Medeor Plus w Łodzi przy ul.Ciesielskiej 8 . Pan doktor Jarosław Lewy jest lekarzem o wysokiej kulturze osobistej,serdeczny i bardzo kompetentny w świadczeniu usług medyczycznych.Jestem już po zabiegu w domu.Także zespół pomocniczy jest przyjazny i miły.Z czystym sumieniem bedę polecała innym w/w szpital. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Zenona T (Łódź, 27.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.