Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Boże! Jak to dobrze, że ja na panią trafiłam.... Kochana jest pani! Dużo miłości życzę, dużo szczęścia, wszystkiego najlepszego!"

    OPINIA PACJENTA:
    Alicja N. (Szczecin, 29.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Justyna Cz., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzien dobry Pani Agnieszko, ostatnio napisalam ze po zabiegu sie odezwe ale z opuchnietymi oczami nie jest to takie latwe. Dlatego odzywam sie dzisiaj, jutro jade na sciagniecie szwow i chcialam Pani podziekowac za cala organizacje, dziekuje no i kto wie moze do uslyszenia. Z okazji Nowego Roku, zycze szczescia w zyciu osobistym, zdrowia i wygranej w Totto Lotka"

    OPINIA PACJENTA:
    Elzbieta E. (Niemcy, 29.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Ślicznie dziękuję:):):), Jakoś tez mam takie przeczucie, że ten lekarz będzie bardzo dobrym wyborem :) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za fachową i poradę i pomoc:) Martyna:)"

    OPINIA PACJENTA:
    Martyna H. (Warszawa, 21.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jestem bardzo zadowolona, w skali od 1-10, daje i lekarzowi i pielęgniarkom 10 pkt !"

    OPINIA PACJENTA:
    Elżbieta R. (Warszawa, 21.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina G., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Naprawde dziekuje za tak wyczerpujaca odpowiedz,prosze mi wierzyc ,ze ja bardzo doceniam prace lekarzy,,,,jest Pani bardzo mila i moze ma Pani i troche racji,ale ja jednak uwazam, ze to stanowczo za drogo. Dziekuje za wyjasnienia i pozdrawiam,,,,,moga sie cieszyc ze maja tak profesjonalnego doradce jak Pani."

    OPINIA PACJENTA:
    Arleta Z. (Goleniów, 16.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo serdecznie dziękuje za profesjonalizm i pomoc :) potwierdzam wizytę :) Życzę dobrego dnia :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Maryla S. (Warszawa, 16.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Justyna Cz., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Czuje sie dobrze. Na razie moge ocenic opieke w trakcie i tuz po zabiegu i nie mam zastrzezen. Zarowno dr jak i personel byli bardzo pomocni i uprzejmi."

    OPINIA PACJENTA:
    Izabela K (Wrocław, 15.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jestem zadowolony z zabiegu i mam tę nadzieję, że stan mojego barku będzie ulegał poprawie. Jestem pod dużym wrażeniem wspaniałej opieki podczas pierwszej nocy po zabiegu w waszej klinice. Sama klinika Św. Łukasza zostawiła w moim odczuciu bardzo miłe wspomnienie. Dziękuję bardzo za miłe zainteresowanie moją osobą. Pozdrawiam Panią"

    OPINIA PACJENTA:
    Andrzej S. (Opole, 15.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jest Pani bardzo miła i bardzo kompetentna."

    OPINIA PACJENTA:
    Janina D. (Poznań, 10.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina G., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam miałem zabieg powiększenia penisa kwasem hialuronowym z dr elsaftawy we Wrocławiu rok temu i chciałbym powtórzyć zabieg :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Krzysztof (Bruksela, 09.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina G., Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.