Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Dziekuje bardzo za pomoc, jak zawsze mila wspolprace i tempo blyskawicy :) Pozdrowienia z UK :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Małgorzata W. (UK, 23.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Zabieg przebieg rewelacyjnie. Pan dr.Piotr Bleda to wspanialy czlowiek oraz asystentka(nie znam imienia ani nazwiska)ale wszystko zrobili perfekcyjnie! Na pewno jezeli ktos bedzie potrzebowal takiej pomocy to polece. Czuje sie dobrze nie wystapily zadne powiklania a ide na sciagniecie szwow. Jeszcze raz serdecznie dziekuje. Pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Marcin K. (Wrocław, 22.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Panie Bartlomieju, bardzo dziekuje za umowienie terminu u Pani dr.Serowki w klinice Der-Med w Krakowie.Wizyta /wizyty 2 spotkania u Pani doktor byly przyjemnoscia.Bardzo kompetentne podejscie do pacjenta i bardzo uprzejma osoba, Pani doktor polecila mi rowniez lekarza innej spezjalizacji za co jestem bardzo wdzieczna.Czy skorzystam ponownie z uslug? Tak i tym razem z innymi zainteresowanymi osobami. Pozdrawiam serdecznie"

    OPINIA PACJENTA:
    Beata W. (Szwajcaria, 21.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Bartłomiej, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziekuje za bardzo profesjonalna i mila obsluge telefoniczna! Za Pana pomoc w dobraniu odpowiedniego terminu i cierpliwe wyjasnienie mi wszelkich szczegolow. To sie rzadko zdarza."

    OPINIA PACJENTA:
    Grzegorz G. (Warszawa, 20.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Barłomiej, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Czekam w kolejce na operacje. Niestety prawdopodobnie nastąpi to dopiero pod koniec roku. Także chodzą z bólem. Jestem pełna podziwu dla Pana Profesora. Niesamowity człowiek i wielkim sercu. Chylę czoła jego profesjonalizmie i ogromnej wiedzy. Od razu celnie postawił diagnozę. Bardzo dziękuję za umowiona wizytę. Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnego weekendu:)"

    OPINIA PACJENTA:
    Małgorzata J. (Białystok, 17.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzięki za wspaniałą współpracę,zawsze mogliśmy skorzystać z super pomocy. Dziękuję za przekazanie w godne ręce koleżanki,jak tylko będę potrzebował pomocy lub ktoś ze znajomych skorzystamy na pewno. POZDRAWIAM EMIL"

    OPINIA PACJENTA:
    Emil Sz. (Łódź, 15.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Angelika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam,badanie się odbyło punktualnie wszystko było bardzo profesjonalnie bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Aniela Ś. (Sopot, 14.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "It was lovely to visit the buitifull city of Wroclaw, my appointment with the dentist went well and I would like to thank him for his time. Karolina,I would like to thank you for your time, the service that you have provided has been excellent."

    OPINIA PACJENTA:
    John D. (Swansea UK, 09.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Z Pana doktora Jaszczyńskiego jestem bardzo zadowolony super lekarz porozmawia dodaje odwagi za 3tygodnie mam się umówić na kontrole ogólnie mówiąc jak na Polskie realia jestem zadowolony że tak szybko Państwu też bardzo dziękuję za wszystko pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Tomasz S. (Kraków, 08.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam serdecznie .Dziekuje bardzo, trafiłam bez problemu, lekarz Super. Bardzo Pani dziekuje za zainteresowanie."

    OPINIA PACJENTA:
    Milena B. (DE, 02.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.