Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Pan doradca doskonale mi poradził jak zapisać się na konsultację. Widac fachowość.Dziekuje"

    OPINIA PACJENTA:
    Eugeniusz (Bydgoszcz, 06.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka jest niezwykle uprzejma i bardzo profesjonalna, dzięki pomocy tej pani która znalazła dla mnie odpowiednia klinikę do moich potrzeb wszystko się zakończyło tak jak planowałam ,,,cudowna osoba dziękuje"

    OPINIA PACJENTA:
    Sabina (Warszawa, 06.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo pomocna i miła osoba. Dziękuję za pomoc w doborze lekarza"

    OPINIA PACJENTA:
    Tomasz (Zielona Góra, 06.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Sumienny i słowny...oddzwonil umowil ...potwierdzil."

    OPINIA PACJENTA:
    Marcin (Lubin, 06.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wszystko objaśnienie od początku do końca"

    OPINIA PACJENTA:
    Monika (Katowice, 06.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Obsługa ze strony Pani Agnieszki na najwyższym poziomie i to przed jak i po zabiegu."

    OPINIA PACJENTA:
    Maciej (Tychy, 06.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dobry kontakt, ogromna pomoc w ustaleniu wszystkich szczegółów ."

    OPINIA PACJENTA:
    MIchał (Warszawa, 05.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Konkretne informacje przejrzyste konkretne bardzo miła obsluga"

    OPINIA PACJENTA:
    Dorota (Wrocław, 05.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Szybki kontakt, sprawnie, pani interesowała się nami przed i po zabiegu"

    OPINIA PACJENTA:
    Anna (Tychy, 05.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Moge tylko podziekowac za pomoc w kontakcie z Duo Medica,organizujac termin i wskazuwki dojazdu wraz z mapa."

    OPINIA PACJENTA:
    Wiktor (Katowice, 02.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska