Opinie o Tourmedica.pl

Nasz zespół tworzą Doradcy Medyczni Tourmedica.pl - ludzie z pasją, dla których pomoc Pacjentom w znalezieniu odpowiedniego lekarza lub kliniki to nie tylko praca, ale także misja. Dzięki ich staraniom zapewniamy profesjonalną opiekę tysiącom Pacjentów z Polski i świata. Naszym celem jest przeprowadzenie Pacjenta przez proces znalezienia właściwego lekarza lub kliniki, tak, by po wizycie lub zabiegu mógł z przekonaniem powiedzieć: jestem zadowolony!
Poniżej prezentujemy opinie, jakie Doradcy Medyczni Tourmedica.pl otrzymali od Pacjentów. Cieszymy się, że tak wielu z nich docenia naszą pracę; są one dla nas niezwykle ważne i pomocne w codziennej pracy – dzięki nim możemy wykonywać nasze zadania jeszcze lepiej.
To także opinie o firmie Tourmedica.pl – dziękujemy!

  • "Pani Karolino, Chyba jestem szczesciara bo procz tego ze jestem w dobrych rekach to jeszcze Pani jest taka ciepla i serdeczna. Bardzo dziekuje. MS"

    OPINIA PACJENTA:
    Monika S. (Warszawa, 31.01.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina G., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Duży komplement, bo dzwoniłam do wielu klinik i nie dostałam tylu informacji, ile u Pani. Bardzo miła obsługa przy informacji! Naprawdę bardzo bardzo zadowolona jestem. Miłego dnia!"

    OPINIA PACJENTA:
    Katarzyna K. (Zielona Góra, 26.01.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Konsultacja i zabieg odbyły się zgodnie z terminem. Jestem bardzo zadowolona, ze trafiłam na dr. Żukowska. Pełen profesjonalizm i super podejście do pacjenta. Rany się ładnie goja i niebawem pojadę na zdjęcie szwów. Dziękuję bardzo za kontakt. Serdecznie pozdrawiam."

    OPINIA PACJENTA:
    Ewelina J. (Białystok, 17.01.2017)
    ZABIEG:
     
    Arleta, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam, wizyta przebiegła bardzo dobrze, aktualnie czekam na zabieg który odbędzie się za kilka dni."

    OPINIA PACJENTA:
    Kamil K. (Warszawa, 12.01.2017)
    ZABIEG:
     
    Barłomiej, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam, zabieg przeprowadzony został w atmosferze pogawędki, bolało tak jakby komary kąsały moje kończyny, rekonwalescencja chwila moment, nogi jak nie moje, a lekarz przywraca wiarę w to, że ktoś jeszcze pamięta o przysiędze Hipokratesa :)"

    OPINIA PACJENTA:
    Sławomir S. (Wrocław, 10.01.2017)
    ZABIEG:
     
    Angelika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hello! I had a very positive experience at the Medestetis Clinic. Dr. Joanna Kuschill-Dziurda was kind and professional. I actually was able to see her earlier than my allotted appointment time, which I greatly appreciated. I had never had laser treatment done before, so she was very patient with me."

    OPINIA PACJENTA:
    Bonnie N. (UK, 03.01.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina G., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Mam nadzieję, że to będzie wspaniały początek roku, a Pacjentów będzie Państwu wciąż przybywać."

    OPINIA PACJENTA:
    Robert M. (Kłodzko, 02.01.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Boże! Jak to dobrze, że ja na panią trafiłam.... Kochana jest pani! Dużo miłości życzę, dużo szczęścia, wszystkiego najlepszego!"

    OPINIA PACJENTA:
    Alicja N. (Szczecin, 29.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Justyna Cz., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dzien dobry Pani Agnieszko, ostatnio napisalam ze po zabiegu sie odezwe ale z opuchnietymi oczami nie jest to takie latwe. Dlatego odzywam sie dzisiaj, jutro jade na sciagniecie szwow i chcialam Pani podziekowac za cala organizacje, dziekuje no i kto wie moze do uslyszenia. Z okazji Nowego Roku, zycze szczescia w zyciu osobistym, zdrowia i wygranej w Totto Lotka"

    OPINIA PACJENTA:
    Elzbieta E. (Niemcy, 29.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Ślicznie dziękuję:):):), Jakoś tez mam takie przeczucie, że ten lekarz będzie bardzo dobrym wyborem :) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za fachową i poradę i pomoc:) Martyna:)"

    OPINIA PACJENTA:
    Martyna H. (Warszawa, 21.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2017 Tourmedica.pl Sp. z o.o.