Chirurgia naczyniowa - opinie o Tourmedica.pl


  • "Wszystko załatwione idealnie, miły kontakt."

    OPINIA PACJENTA:
    Anita (Wrocław, 15.01.2020)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani jest uprzejma i pomocna"

    OPINIA PACJENTA:
    Monika (Kielce, 14.01.2020)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Miła, sympatyczna, żeby było jak najwięcej tak pozytywnych osób."

    OPINIA PACJENTA:
    Agata (Częstochowa, 10.12.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wspaniała i bardzo życzliwa."

    OPINIA PACJENTA:
    Joanna (Warszawa, 25.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Szybki kontakt, sprawnie, pani interesowała się nami przed i po zabiegu"

    OPINIA PACJENTA:
    Anna (Tychy, 05.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka to bardzo miła osoba. Pomogła w znalezieniu doskonałego lekarza. Po operacji telefonicznie interesowała się stanem mojego zdrowia. Naprawdę jestem zaskoczony i odbudowany."

    OPINIA PACJENTA:
    Tadeusz (Szczecin, 19.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pan Jerzy również bardzo miły człowiek bardzo prosto i zrozumiale wyjaśnił na czym polega laserowy zabieg dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Marzena (Białystok, 09.05.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Na zabieg przyjeżdżałam do Polski z zagranicy, Pani Agnieszka była pośrednikiem pomiędzy mną a panem doktorem. Cały czas pozostawała ze mną w kontakcie zarówno przed zabiegiem jak również po jego zakończeniu. Bardzo profesjonalna i pomocna. Dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Ela Pinches (Anglia, 22.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Na zabieg przyjerzdzala do Polski z zagraniy, Pani Agnieszka byla posrednikiem pomiedzy mna a panem doktorem. Caly czaspozostawala ze mna w kontakcie zarowno przed zabiegiem jak rowniez po jego zakonczeniu. Bardzo profesjinalna i pomocna. Dziekuje"

    OPINIA PACJENTA:
    Ela (Częstochowa, 22.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka cały czas utrzymywała kontakt ze mną zarówno przed jak i po zabiegu. Bardzo pomocna. Dziękuje"

    OPINIA PACJENTA:
    Elżbieta (Częstochowa, 15.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl