Chirurgia naczyniowa - opinie o Tourmedica.pl

  • "Jestem bardzo zadowolona. Pan dr. Aniukiewicz, to jest bardzo wspaniały lekarz. Bardzo przyjemny, doradzi. Jeśliby był profil tego Pana Doktora, ja chętnie poleciłabym Pana Doktora wszystkim leczącym żylaki. Obsługa bardzo miła. Jestem zadowolona. Naprawdę jestem bardzo zadowolona."

    OPINIA PACJENTA:
    Jadwiga O. (Bydgoszcz, 18.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko chciałem podziękować za umówienie zabiegu. Prof.Korzekwa Piotr to człowiek godny polecenia. Nawet rozmowa z nim jest super przyjemna. Będę jeszcze z Państwa pomocy korzystał."

    OPINIA PACJENTA:
    Artur M (Częstochowa, 07.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszko chciałem podziękować za umówienie zabiegu. Prof.Korzekwa Piotr to człowiek godny polecenia. Nawet rozmowa z nim jest super przyjemna. Będę jeszcze z Państwa pomocy korzystał."

    OPINIA PACJENTA:
    Artur M (Częstochowa, 07.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Hi Karolina, I can confirm that the surgery did indeed take place and I was most impressed with the whole procedure. The staff were extremely helpful, friendly and very professional and they made the experience a very positive one. As for the help and advice that you provided, I cannot thank you enough for your recommendation and for resolving initial issues that I had, I am most grateful to you. I look forward to using your services again in the future. Kind regards."

    OPINIA PACJENTA:
    Tonie P. (Sevenoaks, UK, 07.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziekuje za rezerwacje i profesjonalne podejscie do klienta."

    OPINIA PACJENTA:
    Marta P. (Warszwa, 19.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Ewa K., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Mieszkam za granica i Pan doktor przyspieszył termin zabiegu. Zabieg przebiegł pomyślnie. Zarówno doktor Krzysztof Jamno, Doktor Marcin byli bardzo profesjonalni, zawsze odpowiadali na moje pytania i podczas całego zabiegu rozmawiali ze mną i omawiali szczegółowo krok po kroku co będą robić dalej. Atkosfera na sali operacyjnej bardzo relaksująca i niezwykle profesjonalna. Po zabiegu wróciłam do domu i nie przyjęłam żadnych lekownprEciwbolowych ponieważ nie odczuwałam takiej potrzeby. Za tydzień wizyta kontrolna i wtedy dowiem sie więcej. Jestem bardzo zadowolona z usług Tourmedica i chciałabym podziękować."

    OPINIA PACJENTA:
    Wioletta H. (Niemcy, 26.07.2016)
    ZABIEG:
     
    Kamil, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam, jestem bardzo zadowolona z opieki dr Giaro. Zakwalifikowal mnie do zabiegu. Wszytsko doskonale, jak w szpitalu w Lesnej Gorze. Pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Anna Z. (Gdańsk, 23.05.2016)
    ZABIEG:
     
    Anna, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Panie Kamilu...Przepraszam bardzo ze dopiero teraz odpisuje.Panie Kamilu wizyta u Pana dr.Batijewskiego przebiegła bardzo sprawnie.Pan doktor po badaniu Usg Dopplerem dokladnie wytlumaczyl mi na czym polega zabieg i jak działa.W moim przypadku bedzie to skleroterapia i prawdopodobnie jedna seria zastrzykow;-)Jestem zadowolona bo Pan doktor powiedział mi ze napewno te pajaczki mi znikną potrzeba tylko po zabiegu cierpliwości.Mam się zgłosić do kliniki wrzesień ,październik wtedy zostanie wykonany zabieg.Czekam z niecierpliwoscia.Panie Kamilu bardzo dziękuję za pomoc.Pozdrawiam."

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka D. (Warszawa, 18.05.2016)
    ZABIEG:
     
    Kamil, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo dziękuję. jest pani Aniołem. Będę panią chwalić i polecać po wszystkich odpustach."

    OPINIA PACJENTA:
    Jolanta K. (Łódź, 09.03.2016)
    ZABIEG:
     
    Aneta, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2019 Tourmedica.pl Sp. z o.o.