Chirurgia plastyczna - opinie o Tourmedica.pl


  • "Profesjonalne podejście do pacjenta"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka (Wrocław, 12.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Paulina jest miłą osobą przypominała o zabiegu.Po zabiegu również interesowano się moim zdrowiem."

    OPINIA PACJENTA:
    Małgorzata (Bydgoszcz, 08.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "dzięki pomocy udało się super szybko zorganizować wizyty"

    OPINIA PACJENTA:
    Weronika (Łódź, 07.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Serdeczne podejscie do pacjenta"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka (Wrocław, 13.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Super szybkie odpowiedzi i super opieka"

    OPINIA PACJENTA:
    Sylwia (Wrocław, 06.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wszystko odbyło się zgodnie z planem a Pani Renata udzieliła mi wszystkich niezbędnych wskazówek"

    OPINIA PACJENTA:
    Krystyna (Lubin, 01.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka fajna babka , doradziła znalazła super klinikę , idealny termin. Za każdym razem gdy potrzebowałam czegoś była pomocna. Bardzo polecam"

    OPINIA PACJENTA:
    Gośka (Wrocław, 15.03.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo sympatyczna pani, wyczerpujaco odpowiada na pytania, bardzo latwy kontakt ,jesli nie odbiera tel. to dosliwniie za chwile oddzwania,pamieta, o kazdej sprawie. Pani Agnieszka jest naprawde super"

    OPINIA PACJENTA:
    Luiza (Wrocław, 07.02.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Renata jest niesamowitym doradcą, bardzo zaangażowanym i niesamowicie pomocnym. Cierpliwie odpowiedziała na wszystkie moje pytania i przekazała mi wiele informacji ponad to. Dodatkowo wyszukała na moją prośbę inną klinikę która oferowała ten sam zabieg w znacznie wcześniejszym terminie i w o wiele niższej cenie. To bardzo cenna i sympatyczna osoba. Bardzo polecam i serdecznie pozdrawiam Panią Renatę"

    OPINIA PACJENTA:
    Justyna (Warszawa, 09.10.2018)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wielkie podziekowania dla Pani Agnieszki za zaangazowanie,mile slowa i pelen profesjonalizm"

    OPINIA PACJENTA:
    Ania (Lublin, 24.09.2018)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska