Chirurgia plastyczna - opinie o Tourmedica.pl

  • "Witam Pani Paulino, W kwestii opinii o opiekunie, czyli Pani: wpisałam "Pani Paulina jest wysokiej klasy specjalistą, pełny profesjonalizm. Pomocna, miła i na pewno w razie potrzeby skorzystam ponownie". Jako minus (żeby nie było tak przesłodzone☺)- uważam brak tłumacza co może w niewielkim stopniu (a jednak) nie dogadanie sie, w niektórych sprawach i zaleceniach medycznych. Pozdrowionka Joanna P."

    OPINIA PACJENTA:
    Joanna P (Ostrava, 19.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje za cudowny kontakt i opiekę."

    OPINIA PACJENTA:
    Maria T. (UK, 14.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wizyta miła, wszystko miłe, bardzo łatwo trafić. Jestem zadowolona naprawdę. Doktor upewnił mnie, że nie muszę poddać się operacji. Bardzo miłe jest to, że się Państwo ze mną kontaktujecie, przypomnieliście o wizycie, pytacie jak się czuję :) Bardzo Pani dziękuję!"

    OPINIA PACJENTA:
    Marzena K. (Gdańsk, 05.04.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Zabieg odbył się dzisiaj i przeszedł bezproblemowo :) przemiłe pielęgniarki, Dr Jaworski jest bardzo staranny, nie spieszył się i dbał bym się dobrze czuła. Bardzo dziękuję Ci za polecenie Dr Jaworskiego. Jeszce nie widziałam rezultatu co prawda ale Dr mówił że będę zadowolona."

    OPINIA PACJENTA:
    Aleksandra B. (UK, 01.03.2017)
    ZABIEG:
     
    Barłomiej, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam. Przepraszam ze nie odpowiadalam ale dochodzilam do siebie po zabiegu. Operacja przebiegla dobrze, nos jeszcze obrzekniety ale ladny. Dziekuje za polecenie kliniki"

    OPINIA PACJENTA:
    Weronika Sz. (Gdańsk, 05.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka Z., Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Karolino,napisze do Pani zaraz po wizycie. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Nawet nie wie Pani ile to dla mnie znaczy. Wszystkiego najpiękniejszego życzę Pani. Ania A."

    OPINIA PACJENTA:
    Ania A. (Londyn, 01.12.2016)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam serdecznie bardzo dziękuję za polecenie tej klinki Pan doktor konkretny specjalista personel bardzo miły bardzo dobrze się mną zajmowano operacja przebiegła bardzo dobrze zalecenia i wizyta kontrolna tez czekamy teraz na efekty zabiegu ale naprawdę wszystko 100% polecenia!!!!"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka B. (Kraków, 30.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo mi się przydały pani informacje.Serdecznie dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Klient czat (Polska, 16.11.2016)
    ZABIEG:
     
    Angelika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Angeliko, jestem po zabiegu i jestem bardzo zadowolona z efektów. Minęły dopiero 2 godziny a ja czuję się świetnie. Efekt jest natychmiastowy. Piersi większe o rozmiar i bardzo jędrne. Jestem przeszczęśliwa. Wyglądają naturalnie i pięknie. Dziękuję za Wszelką pomoc. Doktor to cudowny człowiek, zresztą jak cała ekipa chiroplastica. Wracam do pracy. Serdecznie pozdrawiam"

    OPINIA PACJENTA:
    Kaludia R. (Wrocław, 06.09.2016)
    ZABIEG:
     
    Angelika, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agato, potwierdzam otrzymanie wiadomości i jestem pod wrażaniem szybkości działania. Dziękuję."

    OPINIA PACJENTA:
    Anna W. (Wrocław, 01.08.2016)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Dołącz do nas:

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Copyright © 2012-2018 Tourmedica.pl Sp. z o.o.