Chirurgia plastyczna - opinie o Tourmedica.pl


  • "Bardzo ciepła miła osoba"

    OPINIA PACJENTA:
    Edyta (Warszawa, 15.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Jestem wdzięczna za pomoc i zaangażowanie Pani Renacie żeby było wszystko umówione na ostatni guzik:)"

    OPINIA PACJENTA:
    Ewelina (Bydgoszcz, 11.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Renata jest niesamowicie sympatyczna, wspominam bardzo pozytywnie"

    OPINIA PACJENTA:
    Marcin (Wrocław, 09.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pełna zaangażowania w swoja pracę. Dużo mi pomogła w poszukiwaniu dobreo i niedrogiego lekarza."

    OPINIA PACJENTA:
    Danuta (Częstochowa, 09.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dostałem kontakt do osób za mnie odpowiedzialnych na miejscu. Sprawdzano czy na pewno mam już datę umowioną oraz kilka dni przed czy też udało mi się wszystkie badania potrzebne zrobić i czy na pewno przyjeżdżam."

    OPINIA PACJENTA:
    Tomasz (Wrocław, 08.10.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Przemiła. Dosłownie chwila i było wszystko załatwione"

    OPINIA PACJENTA:
    Dana (Wrocław, 19.09.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dobra komunikacja, sympatyczna obsługa"

    OPINIA PACJENTA:
    Karolina (Częstochowa, 21.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Jerzy, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka NAJLEPSZA i jej podejście do klienta, czułam się jakbym znała się z nią nie od dziś, bardzo miły i fachowy kontakt zajęła się moja sprawa jak swoją własną. Dziękuję"

    OPINIA PACJENTA:
    Ania (Wrocław, 20.08.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Profesjonalne podejście do pacjenta"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka (Wrocław, 12.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Agata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Paulina jest miłą osobą przypominała o zabiegu.Po zabiegu również interesowano się moim zdrowiem."

    OPINIA PACJENTA:
    Małgorzata (Bydgoszcz, 08.07.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska