Chirurgia plastyczna - opinie o Tourmedica.pl

  • "Serdeczne podejscie do pacjenta"

    OPINIA PACJENTA:
    Agnieszka (Wrocław, 13.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Super szybkie odpowiedzi i super opieka"

    OPINIA PACJENTA:
    Sylwia (Wrocław, 06.06.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wszystko odbyło się zgodnie z planem a Pani Renata udzieliła mi wszystkich niezbędnych wskazówek"

    OPINIA PACJENTA:
    Krystyna (Lubin, 01.04.2019)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Agnieszka fajna babka , doradziła znalazła super klinikę , idealny termin. Za każdym razem gdy potrzebowałam czegoś była pomocna. Bardzo polecam"

    OPINIA PACJENTA:
    Gośka (Wrocław, 15.03.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Bardzo sympatyczna pani, wyczerpujaco odpowiada na pytania, bardzo latwy kontakt ,jesli nie odbiera tel. to dosliwniie za chwile oddzwania,pamieta, o kazdej sprawie. Pani Agnieszka jest naprawde super"

    OPINIA PACJENTA:
    Luiza (Wrocław, 07.02.2019)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Pani Renata jest niesamowitym doradcą, bardzo zaangażowanym i niesamowicie pomocnym. Cierpliwie odpowiedziała na wszystkie moje pytania i przekazała mi wiele informacji ponad to. Dodatkowo wyszukała na moją prośbę inną klinikę która oferowała ten sam zabieg w znacznie wcześniejszym terminie i w o wiele niższej cenie. To bardzo cenna i sympatyczna osoba. Bardzo polecam i serdecznie pozdrawiam Panią Renatę"

    OPINIA PACJENTA:
    Justyna (Warszawa, 09.10.2018)
    ZABIEG:
     
    Renata, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wielkie podziekowania dla Pani Agnieszki za zaangazowanie,mile slowa i pelen profesjonalizm"

    OPINIA PACJENTA:
    Ania (Lublin, 24.09.2018)
    ZABIEG:
     
    Agnieszka, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Witam Pani Paulino, W kwestii opinii o opiekunie, czyli Pani: wpisałam "Pani Paulina jest wysokiej klasy specjalistą, pełny profesjonalizm. Pomocna, miła i na pewno w razie potrzeby skorzystam ponownie". Jako minus (żeby nie było tak przesłodzone☺)- uważam brak tłumacza co może w niewielkim stopniu (a jednak) nie dogadanie sie, w niektórych sprawach i zaleceniach medycznych. Pozdrowionka Joanna P."

    OPINIA PACJENTA:
    Joanna P (Ostrava, 19.09.2017)
    ZABIEG:
     
    Paulina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Dziękuje za cudowny kontakt i opiekę."

    OPINIA PACJENTA:
    Maria T. (UK, 14.06.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl
  • "Wizyta miła, wszystko miłe, bardzo łatwo trafić. Jestem zadowolona naprawdę. Doktor upewnił mnie, że nie muszę poddać się operacji. Bardzo miłe jest to, że się Państwo ze mną kontaktujecie, przypomnieliście o wizycie, pytacie jak się czuję :) Bardzo Pani dziękuję!"

    OPINIA PACJENTA:
    Marzena K. (Gdańsk, 05.04.2017)
    ZABIEG:
     
    Karolina, Doradca medyczny Tourmedica.pl

Opublikowane na stronach internetowych Tourmedica.pl Sp. z o.o. materiały, informacje oraz ceny nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu i polityki prywatności .

Materiały zamieszczone w serwisie Tourmedica.pl nie są substytutem dla profesjonalnych porad medycznych, diagnozowania lub leczenia. Użytkownik serwisu pod żadnym pozorem nie może lekceważyć porady lekarza lub opóźnić poszukiwania porady medycznej z powodu informacji, jakie przeczytał w serwisie. Tourmedica.pl nie poleca ani nie popiera żadnych konkretnych badań, lekarzy, procedur, opinii lub innych informacji zawartych w serwisie, poleganie na informacjach zawartych na stronie Tourmedica.pl odbywa się wyłącznie na własne ryzyko Użytkownika.

Tourmedica.pl Sp. z o.o.
ul. Traugutta 25
90-113 Łódź, Polska